125 Awesome Crow/Raven Tattoo Ideas og deres betydning

Tatoveringer er fengslende, fra en liten ikke-merkbar pil på pekefingeren til store forseggjorte design; vises på kroppen som kunst, vil alle du møter i det minste etterlate deg et par blikk. La oss ikke komme inn på “intensjonen” i blikket; poenget er at de fanger oppmerksomhet; uansett hva.

De verden for kroppsmodifisering henter sin inspirasjon (i mange tilfeller) fra åndeverdenen eller åndelig tro. Mange tatoveringsdesigner er symbolske og definerer betydningen av den spesifikke tatoveringen for den enkelte som driver den.

Det er så mye mer ved en tatovering enn et menneskelig lerret med vakker kunst på den. Mens de fleste kråketatoveringer er grå eller svarte, kan du også komme over et lite antall fargede skildringer.

ravn tatoveringer

Hva betyr kråka?

Det er myter, død, mørke og til og med løfte om liv rundt kråsymbolikken. Flertallige tatoveringsentusiaster vil få en kråke nålet på kroppen som en forbindelse til traumatiske eller triste eller deprimerende hendelser de har opplevd i livet. Andre følger trender og synes ideen om en kråke/ravn -tatovering er “kul”.

Å studere kråka bringer oss til noen konklusjoner. Det enkle anatomiske faktum at kråken har det mest utmerkede forholdet mellom kropp og hjerne blant alle sine fjærede samtidige har mye å si.

De Forhjerne av en kråke er betydelig utviklet og moden. Forhjernen er delen der all den intelligensen er regulert; dette gjør kråkens hjernestruktur lik den hos mennesker.

Hvis du har støtt på en kråke, som vi er sikker på at du har, vil du legge merke til at selv om den hovedsakelig er svart, gjenspeiler funksjonene lilla og blå nyanser på bestemte steder. De fleste tatovører kan kanskje ikke oversette det til kroppen din, men hvis du er besatt av denne egenskapen til kråkefunksjonene, trenger du en ekspert på Haida, realistiske eller keltiske tatoveringer.

I mange oppfatninger er den blålige glansen på overflaten av en kråkefjær symbolikken på livet fra tomrommet. Kråker er markert som åndsguider som leder veien mot bevissthet i livets mysterium og oppdager de svake skiftene i vibrasjon og energi rundt et vesen..

Tatoveringsentusiaster vil gjerne få denne utførlige designen tatovert på de mest fremtredende områdene i kroppen eller de mest skjulte. De tror på å hente energi fra omgivelsene og injisere den i livene deres. En kråketatovering symboliserer høyere perspektiv og innsiktens kraft.

Hvis du noen gang får en sjanse til å ha en samtale med noen med en kråketatovering, som forstår betydningen bak det, vil du bli positivt overrasket. Dybden som omgir disse skapningene er intens. Kråker regnes som strategidyr og visdom. De er ikke sjenerte eller subtile om antydningen til ondskap i deres eksistens.

For noen som er villige til å få en krage/ravn -tatovering, er det rudimentært å forstå ideen bak denne skapningen, som du alltid skal ha med deg..

kråketatoveringer

Passer til din personlighet

Folk skildrer sitt indre jeg og praktisk talt “post” påminnelser om å holde seg jordet og forankret i strengere tider, over kroppen sin. Tatovering utføres av andre årsaker enn den estetiske appellen og har betydning for den som bruker dem.

Hvis du planlegger å få en symbolsk representasjon av kråken over kroppen din, så gå inn i tatoveringsstudioet med nok kunnskap om hva du vil. Dette er en beslutning for livet, og du vil være sikker på at tatoveringen du får i form av en ravn eller en kråke personifiserer auraen din.

I vest har kråker alltid blitt sett på som ondsinnede og negative. Denne oppfatningen stammer fra observasjonene som er gjort på kråkens natur. Fra Bibelen til andre trosretninger har kråker ikke blitt fremstilt i det beste lyset.

gresk mytologi sier forbannelsen brakt over kråka av Athena for å være ulydig og trassig. I keltisk litteratur symboliserer kråka konflikt og død.

Stigmaet knyttet til bildet av kråka gjør ideen om å få den nålet på kroppen enda mer spennende. Der denne fuglen betyr død, står den også for en ny begynnelse i livet. Du vil ofte finne mennesker med kråketatoveringer som avslutter en sorgfull fase av livet og starter på nytt. For mange er de en forandring, et symbol på fremtidens håp.

ravn tatovering   

Tolkning av tatoveringen

Bruken av flere kråker i en tatovering har en dyp betydning; Det er varianter du finner som viser en enkelt kråke med mange øyne. For å forstå dette er følgende en generell veiledning

 • En kråke: Dette blir vanligvis sett på som et symbol på uflaks
 • To kråker: Denne tatoveringen er for lykke
 • Tre kråker: Denne tatoveringen skal gi helse
 • Fire kråker: Denne tatoveringen tiltrekker seg rikdom
 • Fem kråker: De kan føre til sykdom
 • Seks kråker: de symboliserer døden

Noen ville velge seks kråker. Hvorfor spør du? Dette kan uttrykke slutten på deres tidligere liv eller en sorgfylt opplevelse og legge lærdomene fra den ugunstige tiden inn i selve individets eksistens mens de lover et nytt liv.

Se også:

 • 125 fantastiske fjærtatoveringer å velge mellom
 • 155 Sugar Skull Tattoo Designs med mening
 • Tattoo Pain Chart: Hvor mye vil det skade?
 • 20+ beste steder å tatovere og deres betydning
 • Nesepiercing 101: Alt du trenger å vite

Ravn tatovering ideer

Tatoveringer med fugletema har vært utbredt i tatoveringsindustrien ganske lenge. Duer, påfugl og papegøyer er de mest populære tatoveringene. Ravn og kråke er de som bare noen få “tør” å få nål på kroppen. Dette kan tilskrives stigma og mystikk som omgir disse svartfuglene.

Historien til disse svarte tatoveringene kan spores tilbake til Celtics og deres tro på død og liv. De symboliserer magi, myte, minner, klare drømmer og krig for mange. Selv om de fleste av disse tatoveringene er svarte eller grå, kan du sikkert leke med farger og lage andre fascinerende skildringer av disse fuglene.

De beste ideene for tatoveringer for ravn eller kråke er som følger. Selvfølgelig kan du komme med tilpassede design som snakker til din persona, men dette er noen av de mest utviklede designene for tatoveringer av kråke eller ravn.

kråketatoveringer  

1. Flygende kråker

Du kan finne noen ting om denne tatoveringen. Dette er stort sett snøret på underarmen der de mindre versjonene av helt svart kråke enten flyr vekk fra hånden eller mot den. Denne tatoveringen er tegnet på innsiden eller siden av underarmen. De kan sees etterlate en valmue, et tre eller en busk. De kan også tegnes på egen hånd uten utgivelsessted. Disse tatoveringene er stort sett helt svarte med liten grå skygge.

2. Hjertet krager

Selv om en hvilken som helst tatovering kan plasseres på armen din, kan en kråke bety mye. Dette er vanligvis satt rett over der hjertet ditt er, litt under skulderen. En flygende kråke i all sin prakt og et voldsomt uttrykk kan skildre mange ting som bærer av denne tatoveringen. Dette er også et av de mest private stedene å plassere denne tatoveringen. Selv om det kan være et mesterverk å tegne en fugl midt i flyet, men det kan være grunner til at du vil sette den nærmere hjertet ditt i stedet for å vise den for alle.

3. Kråka forlater buret

Dette er absolutt ikke en trendende tatovering. Folk får dette på grunn av den sterke symbolikken og det kommunikative scenariet. En fugl som forlater et bur eller velger å bli i buret til tross for at døren er låst opp, kan si mye om ditt innerste syn på din lille verden. Buret kan bety mye, men det kråka betyr er langt mer nødvendig.

4. Skulderen

Delen som strekker seg mot det indre brystet og ikke den ytre skulderen er også et sted hvor du kan prøve denne fuglen som ligger på gjennomtrengende grener. Dette kan også plasseres på baksiden av kroppen som en betydelig påminnelse om tiden du har utholdt og forblir hos deg. En skarp fugl som ligger stille på en gren trenger bare en grunn til å spre vingene.

ravn tatoveringer

5. Kråken på baksiden

Dette er en av de mektigste skildringene av denne mystiske skapningen. En fugl i flukt som strekker vingene på begge armene på baksiden av kroppen, mellom der ribbeina ligger. Fuglen plasseres rett over plasseringen av ryggmargen og vingene ekspanderer på begge sider.

6. Farge

Selv om det kan virke ukonvensjonelt å knytte en farge til denne mørke og mystiske fuglen, kan du absolutt leke med ideen. Plasser en kråke midt i blomstrende roser med tornene på full visning og plasser den i et fremtredende område. Du kan også male den faktiske fuglen rød eller blå i noen tilfeller for å antyde en ny begynnelse.

7. De indre håndleddene

De fleste med tatoveringer plasserer en tatovering her som en påminnelse om styrke, dyd og tålmodighet. Mens andre vil plassere påminnelser og andre ting på dette stedet, kan du absolutt gå kråkeruten. En mørk silhuett kan blekkes på håndleddene for å betegne en ny begynnelse o for estetiske formål.kråketatoveringer

8. En sommerfugl som bryter inn i fugler

Du kan få en svart sommerfugl til å gå i oppløsning i kråker på skulderen eller underarmen. Dette kan også plasseres på baksiden av hånden din mens kråkene flyr mot håndflaten.

9. Art

Hvis du er en dedikert tatoveringselsker, så er dette din kopp te. Du kan få et kunstverk som dreier seg om kråketatoveringen blekket på ryggen din. Dette er den perfekte måten å fortelle historien din og omfavne kråkesymbolikken.

10. Spor av kråker

Dette er perfekt å plassere på hoftebeinet enten bort fra navlen. En crop top kan gjøre rettferdighet til denne tatoveringen og vise den til det fulle. En annen motetrend som komplimenterer denne stilen på kråketatoveringen, er jeans med lav midje.

kråketatoveringer

Viktige spørsmål

Sp. Vil det gjøre vondt

Smertetoleranse er relativ, avhengig av smerteterskel og plasseringen av denne tatoveringen. Hvis du får en usedvanlig detaljert eller forseggjort tatovering av kråka, er det lurt å gjøre deg klar for irritasjon og brennende følelse. En detaljert kråketatovering krever at nålen beveger seg mye på huden, noe som kan være veldig ubehagelig.

Q. Kostnadene

Hvis du får dette gjort på en anerkjent tatoveringssalong, vil det koste deg en god krone. Avhengig av hvor detaljert og #D du vil ha tatoveringen, vil kostnaden variere.

Sp. Når du skal få det

Det er sterkt anbefalt å få en tatovering om vinteren eller moderat vær. Sommeren kan være hard mot huden din med all sol og aktiviteter. Siden det tar litt tid å helbrede disse tatoveringene, kan du prøve dem i moderat kaldt vær.

Sp. Bør du få det når du er syk?

Å få en tatovering når immunsystemet ditt ikke er i mål er ikke den riktige ideen. Dette kan gjøre såret mer utsatt for infeksjoner og bremse helbredelsesprosessen. Du trenger blodcellene dine for å kunne helbrede seg selv, og dette er ikke veldig lett for kroppen når du er syk.

Sp. Hvor skal jeg få det gjort

Med det enkle internett kan du enkelt finne den mest populære tatoveringslokalet i din by. Gjør undersøkelser og snakk med din potensielle tatoveringsartist angående spesifikasjonene for kråketatoveringen, enten du vil ha den med blå og lilla glans eller om du vil ha den naturtro. Sjekk ut deres tidligere arbeid og sørg for at du er komfortabel med prosedyren de har. Det er best å bruke litt mer og få det gjort fra et anerkjent sted.

kråketatoveringer

Anbefalinger

Det er best å gjøre grundig forskning før du får en forseggjort tatovering. Kråketatoveringen er ikke for alle, men hvis du vil ha den bare for den estetiske appellen, går den rett fram. Ettervernet ligner på en annen tatovering, og daglig rengjøring er nødvendig.