118 “This Too Shall Pass” -tatoveringsideer for å pryde huden din

Hvis du liker tatoveringer eller tatoveringer, vet du om denne vanlige, men veldig dype setningen: “This Too Shall Pass.” Disse fire ordene har mange skjulte betydninger i seg. Ettersom hvert symbol eller tegning har et budskap, har denne setningen på samme måte for mange ting å si. En bruker ville bare vite den faktiske og sanne årsaken bak det tatoverte uttrykket. Dette uttrykket gjør ikke bare en meningsfull tatovering på kroppen, men det ser også estetisk sjarmerende ut, noe som er flott.

Som sagt ovenfor, at brukeren av denne setningen bare ville vite den klare og sanne betydningen av denne setningen. Selv om denne tatoveringen for noen grupper av mennesker kan være lett og forståelig, kan den ha en motsatt betydning som logikken din ikke ville godkjenne. Imidlertid, som alle andre tatoveringer, har dette også en universell betydning. Den har en kobling til den nåværende situasjonen for brukerens liv.

Det er både positive og negative synspunkter på det. En bruker kan enten bruke den som en stråle av håp under smerten og den dårlige situasjonen man går gjennom; det vil passere. Eller du kan bruke den som en påminnelse om at lykke også er midlertidig. En dag vil også dine lykkelige dager være over. Bare i tilfelle dette skjer, nyt og lev hvert øyeblikk i livet ditt så mye du kan akkurat nå.

Du kan også forbedre betydningen av denne tatoveringen ved å legge til noen andre totemer og gjøre din tatoveringsdesign din. Her gir vi deg noen eksempler på noen andre ideer som kan se bra ut med uttrykket “Dette skal også gå over.

denne-for-skal-pass-tatoveringer

Ulike ideer som passer godt med tatoveringen “This Too Shall Pass”

Du kan få denne setningen i forskjellige størrelser og former. Med denne kan du lage din egen unike komposisjon. Personalisering er den beste gaven til kroppsblekk; La derfor kreativiteten flyte gjennom tatoveringen din. Nedenfor er noen eksempler du kan vurdere.

1. Flygende fugler rundt frasen

Dette tillegget kan se estetisk tiltalende ut. Hvis du tatoverer denne setningen med flygende fugler rundt den, vil den gi deg en meningsfull påminnelse. Bortsett fra andre symbolske betydninger, betyr fugler også fred, og denne setningen er ganske åpenbar med sin betydning.

Når du kombinerer dem begge, kan det bety at hvert øyeblikk i livet er forbigående og en dag må du gå vekk. Alt du trenger å gjøre er å fredelig akseptere endringen og fortsette. Jo enklere det er, jo mer dybde vil det ha.denne-for-skal-pass-tatoveringen

2. Kalligrafisk skriving

Selv om noen av oss elsker å skryte av tatoveringene våre, er det mange mennesker der ute som ønsker å skjule sine forhold og følelser for verden. Hvis du er en av dem, er det beste alternativet å skrive uttrykket på en kalligrafisk måte.

Grunnen til at vi forteller deg dette er at ingen ville kunne lese den med ett blikk. Denne mystiske måten for det fancy manuset kan avsløre din mystiske indre personlighet. Uttrykket sier “Dette skal også gå”, kan bety at alle dine hemmelige problemer og smerter vil forsvinne. Ensomheten din vil forlate deg en dag, og noen andre vil holde deg for alltid som du ikke trenger å holde på noen hemmeligheter.

Bortsett fra å gi tatoveringen din en mystisk betydning, ville tatoveringen også se mer kunstnerisk og grasiøs ut.

3. Par tatovering

Eventyr kan ha lært oss om lykkelig noensinne, men det de aldri viste oss var det som skjer etter det lykkelige noensinne. Vi er normale mennesker og ikke tegneseriefigurer. Vi går gjennom mange livstrusler hver dag. Noen av våre beslutninger kan utløse slagsmål mellom hverandre, og noen ganger kan vi være så sure på den andre halvdelen at vi kanskje ikke vil se dem igjen.

Imidlertid brytes forhold aldri lett. Et brudd mellom to mennesker kan påvirke mange liv. I denne nødstiden trenger man en konstant påminnelse om at alt er forbigående. For denne konstante påminnelsen kan et par få denne setningen gravert på hverandres håndledd eller underarmer for å huske at ingenting kan forandre eller vil forandre følelsen av kjærlighet for hverandre uansett. Alle disse problemene vil forsvinne, og alt du trenger å gjøre er å holde sammen under hver følelsesmessig storm.

4. Dette skal også passere på et annet språk

En annen måte å gå diskret og inkognito på er å få denne tatoveringen på et annet språk. Kanskje din kalligrafiske skriving på engelsk ville være forståelig, men folk vil ikke kunne finne ut en setning fra et annet språk før noen som kan språket.

Det ville gjøre folk nysgjerrige på tatoveringen din, og mange ville bli tiltrukket av den også. Scripting “også dette skal passere” tatovering på et annet språk kan avsløre din nysgjerrighet du har om denne verden, om alt du kan se, høre eller føle.

Eller det kan også representere din eller noen få handlinger du gjør, og du er frustrert over dem, men ingen andre vet om dine handlinger eller vaner. ‘Dette skal også gå over’ igjen en påminnelse om at denne fasen i livet der du må gjøre ting du hater, vil passere. Og du trenger ikke å holde deg i inkognitomodus når den går bort.denne-for-skal-pass-tatoveringen

5. Løvetann kombinert med en liten påminnelse

Løvetann er en vakker og forlokkende måte å uttrykke dine drømmer, ambisjoner og ønsker. Alle har drømmer som man ønsker å oppnå for enhver pris. Men noen problemer kan bli et tilbakeslag for din suksess.

Husk at disse tilbakeslagene bare er testene dine, og de vil ta slutt når du har overvunnet all frykten din. Denne setningen og en løvetann kombinert som en tatovering på håndleddet eller underarmen eller låret kan være en konstant påminnelse om at aldri dine problemer og tilbakeslag skal komme mellom drømmene dine, ønsker og ambisjoner fordi alle disse problemene vil forsvinne en dag.

6. Winged Hourglass og This Too Shall Pass

Timeglass har alltid vist en dyp forbindelse mellom tid og liv. Det er ganske tydelig i en melding som “This too shall pass” -frasen. Vinger har alltid vært forbundet med håp og guddommelig hjelp som man kan trenge i trengselstiden.

Å kombinere alle de tre kraftige tatoveringene til en vil gjøre en fin kombinasjon. Representasjonen av denne kombinerte kraftpakken kan være at håp er alt; å være positiv vil gi mye mer glede i livet ditt, og hver dårlig eller god tid må gå. Tiden kan aldri stoppe. Du kan rocke denne tatoveringen på brystet eller ryggen.

7. Anker med “This Too Shall Pass.”

Ankertatoveringer har eksistert i århundrer. Den har en veldig dyp og veldig emosjonell symbolsk betydning. Det refererer til tiden da sjømenn bruker å ha graverte ankre for å minne om at de er forankret til stedet de tilhører, og de vil sikkert komme tilbake. På den annen side betyr uttrykket “Dette skal også gå”, at overgang er en del av livet, og du vil gå videre.

Hvis vi analyserer, er begge disse symbolene tvert imot, men ett perspektiv er lik dem. Det sies at et anker ikke kan bli i vannet i evigheten, på samme måte er problemet og vanskeligheter vil aldri være i livet ditt i evigheten. Denne tatoveringen kan sikkert se kul ut på håndleddet, kalvene eller kragebeinet.

8. Beste plasseringer for ‘This Too Shall Pass’ -tatovering

Det unike og det gode med setetatoveringer er at du kan gravere det på hvilken som helst av kroppsdelene dine. Imidlertid påvirker tatoveringens plassering også betydningen, så husk at det er veldig viktig å få plassering riktig.

Kroppsdeler som en hvilken som helst tatovering vil rocke, er kragebeinet, bak øret, hofter, håndledd, føtter og korsrygg. Folk valgte ofte kragebenet for tatovering fordi det er mindre smertefullt. Hvis du får denne setningen på hoften din, kan det gå bra om du er mann eller kvinne.

Håndledd og føtter har vanligvis bare mindre tatoveringer; dermed, hvis du vil ha en liten strek på hånden eller underarmen, kan vi enkelt gjøre det. Hvis du er fan av et stort motiv, vil korsryggen være best for det.

Konklusjon

Jeg vil at du skal vite at vi her har gitt deg mange kreative ideer og også fortalt deg om en av de mest populære setningene for tatovering av “This Too Shall Pass”. Vi håper at du nå vil ha litt inspirasjon og ideer neste gang du ser tatovøren din.

Denne setningen er ikke bare en påminnelse om at dårlig tid vil ta slutt, men den minner deg også om å være ydmyk, snill og jordnær fordi det ikke tar lang tid før lykken går. Noe meningsfullt og dypt som dette på huden din vil hjelpe deg med å bli en bedre versjon av deg selv. Bare husk at uansett hva “DETTE SKAL PASSERE!”