115 tegneserietatoveringer for å gjenoppleve barndommen din

Hvem sier at du ikke kan se tegneserier når du blir stor? Tegneserier er en integrert del av en persons barndom og kan spille en rolle i personlighetsutviklingen. Å slå på TV -en om morgenen og se din favoritttegneserie er et godt barndomsminne for mange av oss. Mange lindrer barndomsminnene sine ved å se på favoritttegneseriene når de får tid. Noen kaster til og med en bursdag med tegneserietema.

Hvis du føler at du fremdeles ikke klarer å bli kvitt din tegnefilmavhengighet, ikke bekymre deg, for nå kan du beholde din favoritttegneserie for alltid i hjertet ditt ved å få en tegneserie -tatovering.

Tatoveringer for tegneserier er ganske vanlige i tatoveringsindustrien, og trenden vokser stadig med den uendelige listen over tegneserier. Å få en tegneserie -tatovering kommer med mange følelser da det tar deg tilbake til de tidlige dagene. Noen av de berømte tegneserietatoveringene er karakterer fra tegneseriekanaler som Disney, Nickelodeon og Cartoon Network.

Mange synes at tegneserietatoveringer er for barnslige for eldre mennesker. Den som tror det kan være for konservativt eller ikke leve i øyeblikket. Uansett hvor gammel du er, kan du alltid få en tatovering, spesielt hvis den spesifikke tegneserien har en betydelig innvirkning på livet ditt eller dine familier.

Siden det er så mange tegneseriefigurer som du kan få som din neste tatovering, kan det være overveldende å velge den rette. For å hjelpe deg, nevnt nedenfor er noen av de beste tegneserietatoveringer du kan like og vil gi deg litt inspirasjon til hvilken type tegneserietatovering du skal få.

Tatoveringer

Betydningen bak tegneserietatoveringer

Det er ingen spesifikk betydning for en tegneserietatovering, da hver tegneserie har forskjellige egenskaper og har en annen betydning for hver person. Mange får tegneserietatoveringer for å representere et sterkt forhold til familien. I mange husholdninger satt hele familien sammen for å se tegneserier som Tom & Jerry eller Scooby-Doo. Å få den spesifikke tegneseriefiguren blekket kan gi liv til de vakre barndomsminnene.

Noen mennesker lærer forskjellige egenskaper fra forskjellige tegneserier; Derfor bestemmer de seg for å få den spesifikke tegneserien tattet for å få litt inspirasjon. Din tegneserietatovering trenger ikke å ha en mening; du kan bare få det fordi det er en morsom trend eller det søte utseendet. Det viktigste hver tegneserie -tatovering symboliserer er barndommen din. Disse tatoveringene hjelper deg med å få kontakt med andre mennesker, ettersom de kan like den samme tegneserien du har tatt på kroppen din.

Plasseringer for tegneserietatoveringer

Det er ingen spesifikk plassering for tegneserietatoveringer. Du kan få din favoritt tegneserie -tatovering blekket hvor som helst på kroppen din. Plasseringen varierer i henhold til tatoveringens størrelse og design. De ideelle stedene hvor du kan trekke dine tegneserietatoveringer er armen, ryggen, låret eller leggen, spesielt hvis du går for større..

Hvis du velger en mindre tegneserietatovering, kan du velge å få den tattet på håndleddet, nakken, ankelen, fingeren eller hendene. Dessuten er det opp til deg om du vil at tatoveringen din skal være synlig eller ikke. Uansett hvor du får tatoveringen din tegnet, vil den se søt og minneverdig ut som noensinne. Når du har valgt designet, vil det ikke være et stort problem å velge riktig sted.

Tatoveringsideer for tegneserier

Tegneserie tegneserie idé

Tegneserie tegneserie idé

Hvis du er fan av tegneserier og leser dem til i dag, kan du synes denne tegneserietatoveringen er et interessant alternativ. Denne tatoveringen skildrer en bestemt scene fra en tegneserie med farget blekk. Det er mange måter du kan presentere din tegneserietatovering. I stedet for en scene kan du få en bestemt karakter tattet som Archie eller Betty fra Archie -tegneserier, eller du kan få alle dine komiske scener tattet over armen din. Tatoveringer fra tegneserier ser perfekt ut på armen din og fungerer som den beste ermetatoveringen.

Cartoon Channel Logo Tattoo

Cartoon Channel Logo Tattoo

Hvis du vil oppnå en subtil og unik tegnefilmtatovering, kan du gå for denne tegneseriekanallogotatoveringen. Denne tatoveringen inkluderer logoen til en bestemt kanal. Hvis du går for Disney -kanal, kan du få logoen bleket i svart med små Mickey -ører tatovert nær logoen. Du kan også velge Cartoon Network eller Nickelodeon -logoen. Denne tatoveringen representerer din kjærlighet til den spesifikke kanalen og viser hvordan den fylte barndommen din med lykke. Det perfekte stedet for denne tatoveringen vil være på armen, underarmen eller ryggen.

Mario Games Tattoo

Din tegneserie -tatovering trenger ikke nødvendigvis å være fra en tegneserie eller film; Det kan også være fra ditt favorittspill som du vokste opp med å spille. Hvis du likte å spille det berømte Mario Bros -spillet, må du prøve denne Mario -spilletatoveringen. Denne tatoveringen inneholder et farget blekk Mario med alle de andre karakterene i spillet. Du kan bare få en tatovering med Mario hvis du ikke vil ha andre karakterer i designet. Du kan drepe denne tatoveringen hvor som helst; Men hvis du velger en større størrelse med alle karakterene, bør du få den tattet på ermet.

The Simpsons Cartoon Tattoo

Simpsons tatovering

Simpsons må være et av de mest populære og morsomste TV -programmene selv i dag. Hvis du er en hard Simpson -elsker og har vokst opp med å se serien, kan du representere din forkjærlighet for at denne familien får en Simpson -tatovering. Denne tatoveringen inneholder et svart skissert bilde av Lisa fra Simpsons. Hvis du vil bli litt mer kreativ med Simpson -tegneserietatoveringen din, kan du legge til litt farget blekk eller få hele Simpsons -klanen tattet.

Hvis du føler at du kan forholde deg til en bestemt karakter av dette showet, kan du få navnet sitt og en oversikt over dem tattet på kroppen din. Med tanke på størrelsen på din Simpson -tatovering, bør du få den tattet på armen eller ryggen.

BANAN!!

Minion Tattoo

Hvis du er besatt av animasjon, i det øyeblikket du hører ordet banan, vil du tenke på den søte lille gule karakteren Minions. Hvis du er en ekte minion -fan, kan du ikke ignorere denne søte Minions -tatoveringen som din neste kroppsmerke. Denne tatoveringen inneholder et gult blekkbilde av en av Minions smilende. Du trenger ikke nøye deg med en når du kan få hele minionklanen tattet på ryggen eller armen. For en unik berøring kan du få ansiktene til hver Minion tattet på fingrene. Dette ville se søtt og kreativt ut.

Anime tatovering

Anime tatovering

Anime -tatoveringen er ekte og ser ikke ut til å forsvinne når som helst snart. Hvis du er en sann fan av de kule japanske tegneseriene, må du få en anime -tatovering. Denne tatoveringen inneholder en av dine favoritt anime -karakterer som er blekket med farget blekk. Du kan gå for karakteren Kakashi Hatake fra Naruto -serien. Denne tatoveringen ville være ganske beskrivende med mange detaljer, og all oppmerksomhet ville gå på Kakashis maske. Heftigheten og den smarte kamptaktikken til denne karakteren kan inspirere deg til å være en sterkere person. Derfor er det ganske symbolsk å få denne tatoveringen, og den vil se best ut på leggen, armen eller ryggen.

Klassisk tegneserietatovering

tom og jerry tatovering

Hvis du er besatt av en tegneserie som er en klassiker noensinne, må du få denne tatoveringen av Tom og Jerry. Du finner knapt en person som ikke liker denne ikoniske tegneserieduoen Tom og Jerry. Noen elsker Jerry for hans søthet og triksene han spiller på Tom; andre elsker Tom og blir triste når han blir mobbet av Jerry. Hvis du føler at du kan forholde deg til vennskapet og rampete oppførselen som tegneserien skildrer, bør du vurdere å få denne tatoveringen. Den inneholder et farget blekkbilde av Tom og Jerry i sin klassiske positur, det vil si at Tom jager jerry. Det perfekte stedet for denne tatoveringen vil være på armen eller leggen.

The Mystery Cartoon Tattoo

tom og jerry tatovering

Hvis du var besatt av den spennende tegneserieserien i din barndom, må du prøve denne Scooby-Doo-tegneserien. Denne tatoveringen inkluderer en farget tatovering av Scooby som sitter med hele teamet. Du kan også få en tatovering av en hvilken som helst annen karakter fra tegneserien som du kan forholde deg til mer. Hvis du elsket dem alle, kunne du få hele mannskapet tattet med den berømte varebilen i bakgrunnen. Denne tatoveringen symboliserer barndommen din og kjærligheten til denne berømte og morsomme tegneserien.

En blanding av tatoveringer med tegneseriefigurer

Tegneseriefigurer Tattoo finger

Hvis du er en tegneserieelsker og ikke kan bestemme en bestemt tegneseriefigur for å bli tattet, ikke bekymre deg, for nå kan du prøve dette blanding av tegneseriefigurer tatovering. Det vil bidra til å bringe alle barndomsminner i ett bilde. Denne tatoveringen involverer ansiktene til forskjellige tegneseriefigurer i svart og hvitt. Hvert ansikt vises på hver finger. Så du kan få Scooby, Mickey, Doraemon, Tom og mange flere karakterer tattet sammen. Hvis du ikke bare vil ha ansiktene, kan du tatovere hele kroppen. Dette vil se mer ut som en gjenforeningstatovering og er den perfekte tegneserietatoveringen noen noen gang vil komme over.

Pokémon Lovers Tattoo

Pokémon Lovers Tattoo

Hvis du var en av de barna som ville samle Pokémon -kort og se på tegneserien nesten hver dag, må du prøve en Pokémon -tatovering. Denne tatoveringen inneholder et bilde av Pikachu i gult blekk som ser helt hyped ut; Men hvis du ikke bare ønsker å få Pikachu, kan du også få andre Pokémons tattet.

Mange liker å gå med en Pokémon ball -tatovering, da denne tatoveringen er ganske kraftig på grunn av dens unike krefter. Det hjelper deg med å kaste noen kule og kraftige vibber. Det perfekte stedet for en Pokémon -tatovering vil være på armen eller underarmen, spesielt hvis du får en tatovering av Pokémon -ballen.

Klassisk Mikke Mus -tatovering

Mikke

Hvis du var en fan av Disney World, og har sett alle episodene av den berømte Mickey Mouse og venner -tegneserien, vil du kanskje like denne Mickey Mouse -tatoveringen. Denne tatoveringen inkluderer en tatovering av både Mickey og Minnie som ser på hverandre, utført i farget blekk. Mange får denne tatoveringen som matchende par -tatoveringer på grunn av den vakre kjærligheten som Mickey og Minnie deler.

Du kan velge å få en hvilken som helst annen karakter tattet, som Donald Duck eller Pluto, den søte hunden. For en subtil tegneserie -tatovering kan du få en silhuett av Mickeys eller alle karakteransikter sammen. Du vil ikke angre på å få denne tatoveringen, da den vil vekke alle de gamle og gylne minnene. Denne tatoveringen ville se perfekt ut hvor som helst på kroppen din, med tanke på størrelsen på tatoveringen.

tegnefilm-tatoveringer

Vanlige spørsmål

Har noen kjendiser tegneserietatoveringer??

Ja, selvfølgelig! Det er noen få kjendiser som har trukket av noen av de galeste og søteste tegneserietatoveringene på kroppen. Amy Winehouse har en fantastisk tatovering av Betty Boop på korsryggen, og Tess Holiday slår fortsatt Miss Piggy på underarmen. Enhver person som har en dyp forbindelse med en tegneseriefigur, bør få minst en tegneserietatovering.

Hvordan vedlikeholder jeg min tegneserietatovering?

Når du har fått din tegneserietatovering, må du forsiktig vedlikeholde den for at den skal gro og sette seg raskt. Du må fjerne bandasjen fra tatoveringen din før 24 timer. Fortsett å vaske den med antibakteriell såpe, men sørg også for å holde den tørr hele tiden. Bruk alltid en fuktighetskrem for å berolige området og holde det rent.

Konklusjon

Du kan nå oppfylle dine tegneserietatoveringsdrømmer ved hjelp av disse minneverdige og søte tegneserietatoveringsideene. Å få en tegneserie tatovering er mye for mange mennesker, siden det kommer med mye tenkning og følelser. Bare husk at du aldri er for gammel til å få en tegneserie -tatovering. Det er mer symbolsk fordi det representerer hele barndommen din.