115+ marine tatoveringer Tatoveringer for å vise din kjærlighet til styrkene

Du kan ikke forveksle marine tatoveringer eller Marine Corps tatoveringer med andre typer tatoveringer, ettersom de er veldig unike. Man kan kjenne igjen symbolet på stolthet så snart man ser det. Disse USMC -tatoveringene er fantastiske og dristige. Dette er en hyllest og en måte å vise beundring for frihetskjemperne i landet.

Du kan ikke ta lett på disse blekkkonstruksjonene. Du må følge noen spesifikke koder og skikker for å få disse. Alle de som tjenestegjør i marinene må følge og overholde reglene for tatovering i USMC regelbok.

Du kan være en del av den modige amerikanske militæret eller en av de patriotiske statsborgere som ønsker å hylle tapperheten til dine tapre soldater. Uansett, her er noen råd og detaljert informasjon om historien, plasseringen og varianter av marine tatoveringer.

marine-tatoveringer

Historisk bakgrunn for Marine Corps -tatoveringer

I løpet av 1600-tallet tente franske soldater tatoveringsflammen i det amerikanske militæret. De militære tjenestemennene var så fascinert av franske soldater da de så dem bli tatovert i Sør -Stillehavet at de også introduserte denne kunsten i det amerikanske militæret.

Siden den gang har mange soldater prydet seg med spesifikke militære tatoveringer for å vise respekt og vise stolthet i landet sitt.

Imidlertid stoppet franskmennene snart tatoveringen på grunn av helseproblemer; Selv om trenden med å bli blekket ble værende og fremgang i USA. Det ble så trendy og fasjonabelt at selv sivile begynte å bli blekk.

Dessuten kan folk som for tiden tjenestegjør i militæret måtte gå gjennom papirer og godkjenninger for å få tatoveringer på kroppen.

Til sammenligning har innbyggerne ingen begrensninger eller regler å følge for å få en tatovering. Men når de bestemmer seg for å skaffe seg en, må de vite hva bildet på kroppen representerer for å fullt ut omfavne det.

Beste plasseringer for Marine Corps -tatoveringer

Plasseringen av en marin tatovering er like viktig som sammensetningen av bildene. Symbolikk og betydningen av tatoveringen din påvirkes også av posisjonen til bildet på kroppen din.

Selv om innbyggerne står fritt til å ha en tatovering hvor som helst på kroppen, må militære soldater overholde noen lover og oppførselskoder for å få en tatovering.

Marine tatoveringer er mer egnet for de delene av kroppen som er lett å avsløre. I motsetning til andre tatoveringsdesigner, er marine tatoveringer et symbol på patriotisme, solidaritet med landet, stolthet og ære. Det er derfor folk viser det frem stolt. Biceps, overarm eller ben er de ideelle delene av kroppen for å få et marint bilde.

Semper Fiemines offisielle motto er vanligvis skåret på baksiden eller nær skulderen. Armer og ben passer for setninger, rangstegn og vanlige symboler. Bare noen få mennesker tør å få et stort stykke blekk på kroppen.

Dette er fordi du må være tålmodig og uredd for å tåle smerten fra disse nålene. Marine tatoveringer er en forening med de som har bånd i militæret eller føler stolthet for landet sitt. Personer med marine tatoveringsvalg er heroiske, edle og seige.

En rekke marine tatoveringer og deres betydning

United States Marine Corps er en av de mest prestisjefylte og elite militære styrkene i verden; og marine tatoveringer på huden føles som et æresmerke og tapperhet. På grunn av marine tatoveringer er historien om mer enn hundre år intakt på soldaters kropper i form av symboler, setninger og illustrasjoner, noe som er flott.

Denne typen tatoveringer gjør også Marine Corps til en velrenommert og æret del av de amerikanske militærstyrkene, noe som er en stor ære.

Det gode med disse tatoveringene er at de er unisex. Både menn og kvinner kan bruke dem fordi de har en symbolsk betydning av lojalitet til landet. Det er forskjellige design du kan velge mellom.

Du kan også bestemme form og størrelse, alt etter hva du trenger. Nedenfor vil vi diskutere noen av de mest populære symbolene og setningene som er stolte over marine tatoveringer.

Anker, Globe og ørnen

En balanserende ørn på kloden foran et anker er et av de ikoniske symbolene til det amerikanske militæret. Ørnen ble en del av marinens uniform i 1868 og ble deretter et offisielt emblem for korpset i 1955.

Legg merke til at den symbolske betydningen av ørnen som sitter på kloden betyr at USA for alltid er våken over kloden og ankeret representerer marine bånd med den amerikanske marinen. De verver er tildelt et gullsymbol, mens offiserene skal bruke sølv- og gullskilt.

Forbindelsen mellom disse tre dristige symbolene viser løftet fra Marine Corps om å beskytte landet uansett hvor problemet er. Kan det være i luften, sjøen eller på land.

marine-tatovering

Bulldog eller djevelen

Bulldogs historie i US Marine Corps -symbolet dateres tilbake til første verdenskrig. Dette var da tyskerne begynte å håne det amerikanske militæret med navnet Devil Dogs. Dette kallenavnet skulle fornærme den amerikanske militærstyrken; i stedet ble det makten til de amerikanske styrkene.

Faktisk ga det ideen til den driftige rekruttereren om å få flere rekrutter. Disse enorme, fryktløse, dristige, dristige, heroiske rekruttene- Bulldogs eller Devil-hundene skremte tyskerne fra vettet.

De måtte stikke av for livets skyld. Ideen om å rekruttere nye medlemmer viste seg å være en av de modige avgjørelsene, og siden da viser hvert Marine Corp sin bulldog stolt og seirende frem. Selv i dag er det et av de triumferende insignier som representerer at ingen kan beseire amerikanerne.

Semper Fi et offisielt motto

Semper Fi er en forkortelse av det latinske ordet Semper Fidelis. Det har vært et offisielt slagord for US Marine Corps siden evigheter. Den bokstavelige betydningen av dette begrepet er “alltid trofast.” Dette begrepet betyr og peker symbolsk på integritet, brorskap, patriotisme og enhet blant Marine Corps.

Det symboliserer også trofasthet mot landet og tjener det med lojalitet. Vanligvis er Semper FI skrevet gamle engelske tekster, men du kan endre skriftstilen i henhold til dine preferanser og smak.

Kongens sverd

Et av de eldste, men skarpeste våpnene som fortsatt brukes av Marine Corps, er sverdet. Det er en del av marineuniformen og soldater bruker det som sabel. Disse sverdene lot aldri marinesoldatene glemme sin fortid og får dem alltid til å feire hva deres forfedre gjorde for dem.

På grunn av sin symbolske forbindelse med forfedrene, er den populær for seremonielle formål. Betjenter har tillatelse til å bære et av de mest anerkjente sverdene, Mameluke. Dette var en gave av prins Hamet fra det osmanske riket til Løytnant Presley O’Bannon i 1805.

Død før vanære

De væpnede styrkene har alltid beholdt plikten og æren først. Integritet og lojalitet til landet og dets folk er de første og fremste motivene til Marine Corps. “Death Before Dishonor” er en annen populær jingle blant marinesoldatene som utad peker på forpliktelsen til sikkerhet og sikkerhet i landet. Familie og venner kommer alltid først, selv om det betyr at du faller.marine-tatoveringer

Battlefield Cross

Når riflet holdes opp ned, og støvlene er der, får det slagmarken til å krysse. Dette tegnet markerer graven til falne soldater. Denne praksisen begynte under borgerkrigen i Amerika. Soldatenes respekt og ære er viktigst.

Dette tegnet betyr symbolsk sørgen for en falt soldat og på samme måte en feiring av liv og tjenester til den falne.

Konklusjon

Hvis du planlegger å få en marin tatovering, gå for det. Det er en av måtene hvor du faktisk kan vise din patriotisme og din lojalitet overfor dine frihetskjempere og ditt land. Vi håper at du ved å lese denne artikkelen fikk inspirasjon til din neste tatovering.

Tatovering er en kunstform som også bør ha en personlig betydning. Så du kan blande en marin tatovering med en setning, et symbol eller en annen sammensetning som knytter dine følelser og dine tanker om landet til det marine designet. Det vil også gjøre noe personlig og også gi deg en påminnelse. Når du har en dårlig opplevelse, og du begynner å klage på landet ditt, vil denne tatoveringen minne deg om hva dette landet og de modige soldatene har gjort for deg.

Imidlertid er marine tatoveringer ikke vanlige tatoveringer; så pass på at du går gjennom reglene og forskriftene før du skjærer en på deg selv. Respekter betydningen av marine symboler og forstå dem først før du besøker tatoveringen din.