115 Ideer og betydninger for tøffe tatoveringer

Tiger -tatoveringer har blitt ganske populære på grunn av forskjellige forbløffende tiger -tatoveringsdesigner, hver med fryktløse tigre som den bengalske tigeren eller den hvite tigeren. Tiger -tatoveringer hjelper deg med å oppnå det voldsomme og dramatiske tatoveringsutseendet. Designene er ikke bare utrolige, men tiger -tatoveringer har også en sterk betydning som kan tvinge deg til å få mer enn en tiger -tatovering.

Med så mange forskjellige typer tiger -tatoveringsideer, er det ikke lett å velge den rette. For å hjelpe deg, nevnt nedenfor er noen av de galeste tiger -tatoveringsidédesignene som vil hjelpe deg med å gjøre valgprosessen mye enklere. Disse ideene vil guide deg til å velge et design som passer deg og din personlighet best.

Tiger Tattoo

Betydningen bak Tiger Tattoos

Hvis du har støtt på forskjellige dyretatoveringer som bjørner, løver, fisk, etc., har du kanskje lagt merke til at alle disse dyretatoveringene har sterke, kraftige betydninger. Tiger tatoveringer er en annen type dyr tatovering som inneholder en av de mest interessante betydninger som mange mennesker kan forholde seg til.

Tigre er blant de vakreste og heftigste dyrene på planeten Jorden. Disse skapningene spiller viktige roller i mange asiatiske samfunn, for eksempel bengalesisk, japansk og kinesisk. Bengal Tiger er innfødt i det indiske subkontinentet og er en av de mest populære artene med oransje og svarte striper. Mange bengalere får denne tigeren tattet på kroppen for å representere sin nasjon.

Dessverre har tigre blitt en truet art; Dette er blant de viktigste grunnene til at mange mennesker får tiger -tatoveringer. Folk pryder kroppen sin med tiger -tatoveringer for å markere deres eksistens og styrke. Noen mennesker får tiger-tatoveringer for å representere sin uavhengighet og frisinnede personlighet, da tigre vanligvis alltid streifer rundt i jungelen alene. Tiger tatoveringer symboliserer også kraft og styrke. Mange får disse tatoveringene til å minne seg selv om de sterke egenskapene til deres personlighet.

Tiger tatoveringer har også en dyp mening knyttet til dem, da de kan symbolisere fare og straff. Dette viser den mørke personligheten du måtte ha, og at det ikke er det beste for noen å rote med deg. Det er mange andre betydninger forbundet med tiger -tatoveringer som mot, grusomhet, stolthet, skjønnhet og hevn. Uansett hvilken type tiger -tatovering du velger, vil den se meningsfylt ut som noensinne og bidra til å vise dette sterke og sterke bildet av din personlighet til andre.

Tiger tatoveringer

Ideell plassering for tiger tatoveringer

Med så mye variasjon i tiger -tatoveringer, kan du velge å plassere trigger -tatoveringen hvor du vil. Tatoveringen din ser mye bedre ut når du får den tattet på riktig sted, spesielt når formen passer til det bestemte kroppsområdet. Hvis du går for en liten eller mellomstor tiger-tatovering som bare inkluderer ansiktet til en tiger eller en liten kropp, kan du velge å få den tattet på armen, albuen, hånden og ryggen. Noen mennesker får også mini tiger ansikter tattet på fingrene.

Hvis du velger en større tatovering med mange detaljer og 3D -objekter, vil låret, brystet og ryggen være det perfekte stedet for det. Andre områder hvor du kan få tiger -tatoveringen din inkluderer bein, føtter, nakke, øvre bryst og brystkasse. Dette er noen få vanlige steder for tiger -tatoveringer. Hvis du føler at du vil tatovere deg et annet sted, bør du prøve det så lenge du føler deg komfortabel.

Uansett hvor du får deg til å få tiger -tatoveringen din blekket, vil den se kongelig og vakker ut som alltid. Når du har valgt de riktige tatoveringsideene nedenfra, kan du enkelt velge riktig plassering med tanke på designet.

Typer tiger -tatoveringer

Nevnt nedenfor er hovedtypene tiger -tatoveringer som vil gi deg en ide om hva du kan forvente når du søker etter en tiger -tatovering:

  • Tiger Watercolor Tattoo
  • Svart og hvit tiger tatovering
  • Tiger Face tatovering
  • Asian Tiger Tattoo
  • Geometrisk tiger tatovering
  • 3D tiger tatovering
  • Tiger Paw tatoveringer

Tiger Tattoo Ideas

Tiger Watercolor Tattoo

Tiger Watercolor Tattoo

Denne tiger akvarell tatoveringen er det perfekte valget for deg hvis du vil legge til et lyst og fargerikt preg på tatoveringen din. Akvarellteknikken bidrar til å forbedre utseendet på en tatovering og gjør den mer tiltalende.

Denne tatoveringen inkluderer ansiktet til en tiger skissert med svart blekk og fylt med forskjellige akvareller som gul og sjøgrønn. Du kan endre fargene eller gjøre den mer attraktiv ved å legge til flere akvareller eller en annen kombinasjon.

Bakgrunnen inkluderer sprut av svart blekk som gir tatoveringen et dramatisk preg. Sammen med den frisinnede og uavhengige betydningen knyttet til denne tatoveringen, vil den se utrolig vakker ut hvis du får den på albuen, armen eller hånden din.

The Crown Tiger Tattoo

Kronet tiger tatovering

Denne kronede tiger -tatoveringen er et annet perfekt valg hvis du vil gå etter noe mer kongelig og kraftfullt. Denne tatoveringen inkluderer et farget blekt tigers ansikt iført kongelig smykkekrone i rødt og andre farger. Denne tatoveringen uttaler kongelige og symboliserer makt og autoritet.

Tatoveringen representerer også hvordan tigre styrer dyreriket med sin heftighet og minner deg om å holde deg sterk i en verden fylt med så mye hat og frykt. Det ideelle stedet å få denne tatoveringen på ville være brystet eller ryggen, da størrelsen på tatoveringen passer perfekt der.

Svart og hvit tiger tatovering

Svart og hvit tiger tatovering

Hvis du velger en stor tiger -tatovering som utstråler voldsomhet, bør du gå for denne svart -hvite tiger -tatoveringen uten tvil. Denne tatoveringen inkluderer en svart, hvit og grå blekketiger som sitter og brøler mens du ser til siden.

Skyggen i denne tatoveringen er fantastisk og bidrar til å få fram realismen i den. Denne tatoveringen symboliserer den mørkere betydningen som er forbundet med tiger -tatoveringer, som er hevn og voldsomhet. Du kan drepe denne tatoveringen ved å få hele tigeren tattet på ryggen, magen eller låret.

Tiger med blomster tatovering

Tiger med blomster tatovering

Du kan prøve denne unike tigeren med blomster tatovering og oppnå en vakker fremstilling av en tiger i tatoveringen din. Tatoveringen inkluderer en svart, grå og brun blekket tigerkropp med forskjellige blomster over hele tigeren. I denne tatoveringen ser tigeren ut som om den jakter på noe med et rasende og voldsomt blikk. Skyggen i denne tatoveringen dukker opp den realistiske funksjonen.

Tigeren representerer styrke, lidenskap og heftighet, mens blomstene i denne tatoveringen symboliserer kjærlighet og naturlig skjønnhet. Den viser hvordan du er og bør strebe etter å oppnå målene dine med all din heftighet. Begge disse betydningene tilsammen minner og viser deg at det er viktig å være hard i en verden med så mye konkurranse og dårlige vibber. Du kan vise frem denne fantastiske tatoveringen på låret, ryggen, brystkassen eller armen.

Tiger Paw Tattoo

Tiger Paw Tattoo

Du bør prøve denne tigerpote -tatoveringen hvis du har som mål å oppnå noe unikt og morsomt med tiger -tatoveringen din. Den inkluderer en svart skissert tigerpote, og i poten er ansiktet til tigeren blekket med forskjellige farger som oransje, svart og hvit.

Denne tatoveringen symboliserer lidenskap og styrke. Det er også en indikasjon på å gå videre i livet med en rett og hard tilnærming. Denne tatoveringen er et merke for mange mennesker som symboliserer å beseire fiender og hindringer. Det perfekte stedet for denne tatoveringen vil være på armen, albuen eller foten.

Tiger Face Finger Tattoo

Tiger Face Finger Tattoo

Denne tiger -ansiktsfingertatoveringen er det ideelle valget for deg hvis du leter etter en minimal tiger -tatovering. Denne tatoveringen kan se veldig enkel og subtil ut, men den er unik på grunn av plasseringen. Denne tatoveringen inkluderer et lite svart og grått blekket tigers ansikt som er tatt på langfingeren. Det er også små hint av oransje blekk for å få frem litt realistisk berøring i denne tatoveringen.

Tatoveringen er mer som en ringtatovering og etterlater deg med unik kroppskunst som minner deg om den sterke betydningen den har hver dag. Du kan få den tattet på hvilken som helst finger du liker; langfingeren er imidlertid et mye bedre valg.

Hør meg brøle

Roar tiger tatovering

Få et voldsomt og skummelt preg på tatoveringen din ved å prøve denne Roar tiger -tatoveringen. Denne tatoveringen inkluderer en realistisk tatoverings tiger munn blekket i brunt, svart, grått og hvitt blekk, med munnen åpen, som viser de skarpe kjever.

Den ekstraordinære skyggen og konturene i denne tatoveringen får fram realismen i den. Realisme må vises i denne tatoveringen, da den legger til den vakre og sterke betydningen tiger -tatoveringen har. Derfor, hvis du planlegger å få denne tatoveringen, må du sørge for at du får det gjort fra en erfaren tatovør.

Få denne tatoveringen for å minne deg selv på hvordan du skal stå opp, og kjempe deg frem når du er igjen i mørke og kaos. Den ideelle plasseringen for denne tatoveringen vil være på albuen, armen eller magen.

Kinesisk tiger tatovering

Kinesisk tiger tatovering

Kinesisk tiger -tatovering er ganske populær og har dette tegneserieaktige preget som gjør at alle vil få det; fargene som brukes i denne tatoveringen tiltrekker seg også folk. Denne tatoveringen inkluderer oransje og ryggfarget tiger med et voldsomt utseende som ser ut som tigeren prøver å angripe noen. Tatoveringen består også av en bakgrunn med litt skygge og noen røde blader som flyr rundt for å gi den et dramatisk preg.

Denne tatoveringen har en dyp forbindelse med kinesisk mytologi som den forbinder med den taoistiske religionen, som anser denne tigeren som rikdomens gud. Mange kinesere får denne tatoveringen til å symbolisere sin høyeste militære posisjon. Noen mennesker forbinder også denne tatoveringen med uavhengighet, tapperhet og tillit. Du kan perfekt drepe denne tatoveringen på låret eller ryggen.

tiger tatoveringer

tiger tatoveringer

Vanlige spørsmål

Hvor mye vil tiger -tatoveringen min koste?

En tiger-tatovering vil i gjennomsnitt koste deg $ 100-$ 150 hvis du går for en liten tiger-tatovering med et enklere design, for eksempel en svart-hvit tiger-tatovering eller fingertiger-tatoveringen. En større tatovering med farger vil koste deg rundt $ 200-$ 500, for eksempel de som inkluderer 3D-design eller akvarell tiger-tatovering.

Hvordan vedlikeholder jeg tiger -tatoveringen min?

Det er ekstremt viktig å opprettholde tatoveringen din etter at du har fått den, spesielt hvis den inneholder farger. Sørg for å la bandasjen stå på i minst 4 timer, og etter at du har fjernet den, ikke glem å vaske tatoveringen forsiktig med antibakteriell såpe. Aldri gni eller klø tatoveringen mens du gjør dette, da det ville ødelegge hele designet og gjøre ting verre for deg. Sørg for å holde tatoveringen din tørr hele tiden og unngå å utsette den for solen før den har grodd helt.

Hvor smertefullt er det å få en tatovering av en finger?

Fingertatoveringer er ganske smertefulle, da området inneholder flere bein enn fett. Under tatoveringsprosessen stikker nålen inni beinene dine; Derfor føler du mye mer smerte enn du ville føle på andre områder. Hvis du ikke tåler smerten, må du velge et område som har mer demping som lår eller armer, og unngå beinete områder. Ubehaget du opplever er verdt det når du har en spektakulær tiger -tatovering på fingeren. Smerten under prosessen er det som gjør tatoveringen mer verdig og bedre i utseende.

Konklusjon

Ved hjelp av disse fantastiske tiger -tatoveringene kan du nå oppnå en spektakulær for deg selv ved nøye å velge det designet som passer deg. Et pluss poeng med å få en tiger -tatovering er at du sikkert kan forholde deg til betydningen den har, og det gir deg mye mer tillit når du får den på kroppen. Så ikke kast bort mer tid på å diskutere om du skal få det eller ikke, og bestill time ASAP!