115 Fantastiske Magnolia -tatoveringsideer du ikke bør gå glipp av!

Blomstertatoveringer tiltrekker seg hver enkelt, uansett hvilken type blomst det er. Av denne grunn er blomstertatoveringer en av de vanligste tatoveringene som mennesker over hele verden elsker å få. Disse tatoveringene består av forskjellige typer blomster, fra tusenfryd til roser til solsikker og vannliljer til krysantemum. Det er hundretusenvis av blomster der ute, men hvis du planlegger å få en unik blomstertatovering, må du gå for magnolia -tatoveringer.

Magnolias er blomstertatoveringer som ser utrolig vakre ut, med forskjellige farger som dukker opp. Magnolia blomster kommer i forskjellige farger, men en av de vanligste er rosa. Disse blomstene er ganske populære i Sør -Amerika og Kina. Magnolia blomster er ikke bare de mest attraktive blomstene der ute, men de har også dype betydninger. Mange mennesker ser etter mening i tatoveringen sin, og hvis du er en av dem, har magnolia -tatoveringer mange vakre betydninger du kan forholde deg til.

De vakre fargene, de fine detaljene og symbolikk bak Magnolia tatoveringer er vanskelig å ignorere. Med så mange magnolia -tatoveringsideer der ute, kan det bli litt overveldende når du velger ett design for tatoveringen din. For å hjelpe deg, nevnt nedenfor er noen av de mest populære magnolia -tatoveringene som kan passe perfekt for din tatoveringssamling.

Betydningen bak Magnolia Tattoos

Magnolia-tatoveringer er kjent for sine øye-glade farger og mangfoldige betydninger, på grunn av at mange mennesker elsker å få disse tatoveringene. Betydningen bak magnolia -tatoveringen varierer i henhold til farger og region. Disse blomstene er populære i Kina og Sør -Amerika; derfor er betydningen forskjellig.

Magnolias er en av de eldste blomstene som har eksistert på denne jorden fra begynnelsen av tiden. På grunn av sin lange eksistens symboliserer magnolias evighet, utholdenhet og levetid. Så hvis du vil at noe i livet ditt skal bli lenge, er å få denne tatoveringen den beste måten å uttrykke det på.

Du kan få hvilken som helst farge magnolia -tatovering du vil ha, men hver farge har en annen betydning. Lilla magnolia -tatoveringer er en av de vanligste fargene, og det representerer lykke og helse. Hvite magnolia -tatoveringer symboliserer renhet og perfeksjon, mens grønne magnolia -tatoveringer er et tegn på lykke og lykke. Du vil også komme over mange rosa magnolia -tatoveringer; de gir en beroligende følelse og er fascinerende å se på. Rosa magnolia -tatoveringer symboliserer ungdom og uskyld. Alle disse betydningene har positive vibber og attributter, noe som gir deg mer grunn til å få dette akkurat nå!

Magnolia tatoveringer er ganske store og har et dristig utseende; derfor representerer de også prakt og skjønnhet ettersom disse blomstene er himmelske å se på.

Kinesere anser magnolia -tatoveringer som et tegn på adel, pioner og renhet. De har dyrket disse blomstene i over tusen år. For amerikanerne er magnolia -tatoveringer ganske betydelige, da disse blomstene er Louisiana og Mississippis offisielle statsblomst.

Disse tatoveringene har en rekke betydninger, og derfor bør du ikke hoppe over å få en. Alt du trenger er riktig tatoveringsdesign, og du er klar til å få din magnolia -tatovering. Imidlertid trenger din magnolia -tatovering ikke nødvendigvis å ha mening. Du kan få det bare for den vakre designens skyld, men betydningen lyser alltid i tatoveringen, selv om du ikke tenker så mye på betydningen en tatovering formidler.

Ideelle plasseringer for Magnolia -tatoveringer

Magnolia tatoveringer er ganske fleksible; Derfor er det lettere å få dem tattet hvor som helst på kroppen din. Plasseringen avhenger sterkt av tatoveringens størrelse og design, men avhenger også av din komfort. Hvis du går for en stor magnolia -tatovering med mange detaljer, kan du vurdere å få den tattet på ryggen, skuldrene, ribbeina, armer, ben og lår.

Små magnolia -tatoveringer ser perfekte ut på håndledd, nakke, hender, føtter og krageben. Den beste måten å velge en Magnolia tatoveringsplassering er å først velge et design nedenfra. Dette vil gjøre utvelgelsesprosessen så mye enklere og forhindre deg i å angre på avgjørelsen din senere.

Magnolia Tattoo Ideas

Akvarell Magnolia Tattoo

Akvarell Magnolia Tattoo

Akvarell -tatoveringsteknikken går fantastisk bra med magnolia -tatoveringer og får tatoveringen til å poppe ut mer. Hvis du planlegger å få noe unikt, må du gå for denne akvarellmagnolia -tatoveringen. Denne tatoveringen inneholder en liten magnolia blekket i rosa og grønt; detaljene i denne tatoveringen er ganske subtile og perfekte for deg hvis du liker diskrete og små tatoveringer. Denne spesifikke tatoveringen symboliserer din ungdom og uskyld. Folk får denne tatoveringen for å minne seg selv om de morsomme ungdomsdagene sine, da det får dem til å føle at de fortsatt er like unge som noen gang.

Skull Magnolia Tattoo

Skull Magnolia Tattoo

Vil du legge til noen spennende elementer i din magnolia -tatovering? Du bør gå for denne skull magnolia -tatoveringen og oppnå et sexy og flatterende tatoveringsutseende. Den inneholder en gråfarget hodeskalle som ser ganske realistisk ut, og i nærheten av skallen vises magnolia blomster på begge sider blekket i rosa. Blomstene har noen sjøblå blekkdetaljer, noe som øker deres skjønnhet.

Skallen og magnolia kombinert representerer dualiteten i livet med både gode og dårlige dager. Det minner oss om at det er greit hvis livet ikke går din vei, og det handler ikke bare om gode dager. Du må oppleve en blanding av begge deler og møte utfordringene livet kaster deg.

Magnolia Tree Tattoo

Hvis du velger en større og fremtredende tatovering, må du gå for denne magnolia -tatoveringen. Denne tatoveringen tar en stor plass på kroppen din; Derfor må du vurdere å få det tattet på ryggen eller framkroppen. Denne tatoveringen har et helt magnolia -tre skissert i svart med noen minimale rosa blekkdetaljer. Linjearbeidet i denne tatoveringen er imponerende og fremhever egenskapene til hver magnolia -blomst. Tatovøren har fylt noen mellomrom med svart blekk for å skape litt dybde.

Hvit Magnolia tatovering

Hvit Magnolia tatovering

Denne hvite magnolia -tatoveringen er det ideelle valget for deg hvis du leter etter noe englet og diskret. Denne tatoveringen er enestående og vil hjelpe deg med å oppnå litt sexy kroppskunst. Det er to hvite blekte magnolier som blomstrer i denne tatoveringen med grønne og brune blekede blader og røtter for et kreativt preg. Denne blomsten ser like ekte ut som alltid, takket være den fantastiske tatoveringsferdigheten. Denne tatoveringen symboliserer adel og renhet, to gode påminnelser for folk om å leve et godt liv.

Magnolia Tattoo ft. A Dagger

Magnolia Tattoo ft. A Dagger

Du kan også gå for noe utenom det vanlige ved å prøve denne magnolia dolketatoveringen. Denne tatoveringen har en svart og grå blekket magnolia og går i midten gjennom en svart og grå blekkdolk. Denne tatoveringen viser hvordan dolkene stikker gjennom blomsten, noe som er noen interessante bilder. Denne tatoveringen har en ganske åpenbar mening da den representerer livets dualitet.

Magnolia representerer livets delikatesse, mens dolken symboliserer døden. Denne tatoveringen skildrer hvordan livet vårt har to sider, og at det er et must å balansere både det gode og det dårlige. Denne tatoveringen ville passe både menn og kvinner, og du kan vise den frem hvor som helst på kroppen din.

Vanlige spørsmål

Hva er forskjellen mellom et magnolia -tre og en magnolia bush -tatovering?

Det er ingen stor forskjell mellom et magnoliatre og busk, da det er den samme blomsten. Den eneste distinkte egenskapen er antall stengler da magnolia -trær produserer en enkelt stamme (stamme), mens magnolia -busker inkluderer forgrenede røtter. Det er ikke nødvendig å vise frem røtter i tatoveringen din; Du kan imidlertid gjøre det hvis du vil gjøre det tydelig at du har et magnoliatre eller en busk tattet. I tillegg symboliserer røtter vekst og styrke, noe du ikke vil gå glipp av tatoveringen din.

Hvor mye vil en magnolia -tatovering koste?

Magnolia -tatoveringer koster så mye som en blomstertatovering vil koste. Prisen er forskjellig ettersom den hovedsakelig avhenger av tatoveringens størrelse og design. En liten magnolia-tatovering kan koste rundt $ 200-$ 300. Til sammenligning vil en stor magnolia-tatovering som tar mer kroppsplass koste $ 450-$ 600. Kostnaden avhenger også av tatoveringslokalet, ettersom noen salonger belaster hver time, spesielt de gode. Tidsvurderingen avhenger av tiden det tar å få tatoveringen gjort. Jo lengre tid det tar, desto mer må du betale.

magnolia-tatovering

Siste ord

Magnolia -tatoveringer er en av de vakreste tatoveringene på denne planeten, og hvis du får sjansen til å få en tattet som din neste kroppskode, bør du ikke gå glipp av denne muligheten. Forhåpentligvis kan ideene og meningen nevnt ovenfor ha gjort valgprosessen mye mer behagelig. Sørg for å gå gjennom hvert design før du fullfører en. Det kan bli litt vanskelig å sette seg ned på ett design, ettersom alle disse magnolia -tatoveringsideene er fantastiske. I dette tilfellet bør du vurdere plasseringspreferansen og budsjettet. Så skynd deg og bestill din tatoveringsavtale og oppnå et fantastisk blomstertatoveringsutseende.