101+ Vekt -tatoveringsideer du kan prøve

Vekten Tatoveringer har blitt en unik måte å vise hvor stolt du er av å være en Vekt. Tatoveringen din er basert på ditt fødselsskilt, så uansett hvor gammel du vokser og endrer deg, kommer du ikke til å angre på å få en tatovering av Vekten. Vektinspirerte tatoveringer er veldig meningsfulle. Det er mange alternativer og design for deg å velge en tatovering av Vekten.

Hvor meningsfull er tatoveringer fra Vekten?

Vekten er et tegn på likhet og fred. Libraner tror sterkt på kjærlighet og sosial harmoni. De tar alltid imot positivitet i livet sitt og prøver å holde andre positive og glade for livet. Så glad, kjærlig og sterk som en Vekt kan være, kan tatoveringene deres ha en sterk innvirkning på deres fredselskende og omsorgsfulle natur. Vågeninspirerte tatoveringer vil hjelpe deg med å uttrykke og bære egenskapene bedre, stjernetegnet ditt er begavet med.

libra-tatoveringer

Stjernetegn

Vektenes symbol, i motsetning til de fleste av de intrikate dyrekretssymbolene, inneholder det ikke et dyr eller en person. Skala -symbolet er enkelt subtilt og vil se bra ut som en tatoveringsdesign. Selv om du kan ha en tatovering av Vekten din hvor som helst, så ønsker du det, men en liten tatovering på håndleddet, armen eller ankelen vil opprettholde subtiliteten til dyrekretssymbolet.

Hvis du ikke viker fra å være høy og dristig, kan du ha et stort symbol på brystet, armen eller korsryggen.

Vekten Tribal Tattoo

Stammetatoveringer er veldig populære blant tatoveringselskere. Stammedesign for tatoveringer har gjort veien til hvert stjernetegn. Vekt -symbol ved bruk av stammestil ville skape et fantasifullt og dekorativt utseende for en tatovering. Vekten tribal tatovering ville se fantastisk ut på håndleddet, ankelen, armene eller ryggen. Du kan bruke flere fargekombinasjoner for stammetatoveringer fra Vekten.

Balanse skala

Hvis du vil at tatoveringen din skal være mer uttrykksfull og detaljert, kan et symbol virke for enkelt. En balansevekt er perfekt for å vise hvor mye du verdsetter likhet, balanse i harmoni i livet. Du kan tegne en enkel balansevekt hvis det er nok for deg. Eller du kan bli så kreativ med balanse tatovering som du vil. Alternativene er uendelige.

Balanse tatoveringer med eldgamle og stammedesign i bakgrunnen er ganske populære. Dette betyr hvordan rettferdighet og likestilling har vært en viktig del av vårt samfunn siden antikken. Kombiner balansen din med en sol i bakgrunnen. Sol symboliserer makt og selvtillit, noe som er perfekt å koble til balansevekten. Gjør tatoveringen din kraftigere med en drage rundt balansen. Du kan til og med koble din balanse -tatovering med stjernetegnets navn ‘Vekten’ skrevet sammen med den.

Symmetriske tatoveringer

De fleste Libras er besatt av symmetri. De streber etter å skape likevekt på alle livsområder. Hvis dette høres ut som deg, må du få en perfekt symmetrisk tatovering. Selv om dyrekretssymbolet og balansevekten representerer symmetri, kan du bruke andre bilder for å bli kreativ og vise symmetri på en måte som er relatert til deg.

Geometriske mønstre kan skape perfekt symmetri og estetisk design for en tatovering. Du kan bruke bilder med trekanter og terninger. Du kan til og med ha et speilbilde tatovering. Blekk ditt favorittmønster eller objekt i et speilbildedesign. Du kan bruke blomster, notater, symboler eller hva du måtte ønske for å lage speilbilder.

Fred

Libras er generelt fredselskende sjeler. De prøver å unngå alt som kan føre til konflikter. En due -tatovering er en god idé å symbolisere fred og ro i deg. En due -tatovering kan virke ganske vanlig og generisk, men den er ganske meningsfull.

Du kan få en dueform på en uhyggelig måte. Denne ideen er enkel og minimalistisk, og fjerner øynene, nebbet og detaljene til duefuglen.

Hvis du tror på evigheten, kan du avslutte duens nedre del av kroppen til en sløyfe med et uendelig tegn. Designet ville se unikt ut og gi din tatovering mer mening. Du kan legge til flere detaljer i duetatoveringen. Legg til en enkel blomst på duens pause.

Hvis du alltid har vært en ekte fighter, så blekkpar boksehansker som klemmes av duens klør. Du kan også bruke denne tatoveringsideen til å indikere hvordan du kan bekjempe konflikter med fredens kraft.

tatovering

Elsker tatoveringer

Den herskende planeten til Vekten er Venus, så de er veldig romantiske. Som en elsker kan de være veldig kreative og uttrykksfulle. Hvilken bedre måte kan det være å uttrykke din kjærlige side med en romantisk tatovering? Du kan gå enkelt med en amorbue, pil og et hjerte.

For å vise din evige kjærlighet til partneren din, bør du få en endeløs hjertetatovering. Tatoveringsdesignet inneholder hjerteformede uendelige løkker som er vakkert sammen.

Rose

Hvordan kan vi ikke snakke om rosetatoveringer når vi vurderer kjærlighetstatoveringer for Vekten. Roser blir aldri gamle når de uttrykker kjærlighet. Det er så mange design som du kan få en nydelig rosetatovering fra. Lag en stilerklæring med svart skyggelagt roseblekk. Eller du kan beholde det klassisk og romantisk med en mørk rød tatovering.

Ikke alle rosetatoveringer må være røde. Du kan få en gul, oransje eller gullrosa tatovering for å vise lykke, glede og livlighet i deg. Du kan ha en rosetatovering som viser elegant og kongelig. Ha en lilla farge for et kongelig inspirert utseende med juveler og snørebånd som faller under den.

Origami-inspirerte tatoveringer

Som en Vekt vil du elske en origami-inspirert tatovering på grunn av dens geometriske linjer og estetiske utseende. Origami-inspirerte tatoveringer er ikke veldig vanlige, så folk synes det er et friskt og unikt design. Du kan ha en and, svane, blomst eller noe annet for en vakker origami-inspirert tatovering. Å legge til lyse farger på origami -tatoveringen din kan også gjøre en stor forskjell og kan få din tatovering til å skille seg ut blant resten.

Kronetatoveringer

Som en Vekt er du kongen eller dronningen av fred, ro og stabilitet. Hvilken bedre måte kan det være å uttrykke dyrekretsen din enn en kronetatovering? Få en krone -tatovering som har stjernetegnets symbol i midten i stedet for en juvel. Bær Libra -symbolet ditt som en juvel med denne tatoveringen. Eller du kan ganske enkelt plassere en krone over dyrekretsen. Du kan gå ekstra med en kappe på sidene av skala -symbolet.

Pastellfarget tatovering

Millennials rocker pastellfargene i alt fra mat til klær til hår. Patelfarger symboliserer også nøytralitet, noe Libra tror på. Hvis du er ung, får du en ny tatovering, så prøv en i pastellfarger. Du kan bruke hvilken som helst av de ovennevnte tatoveringsideene og trykke den i pastellfarger. Tatoveringen din vil se kul, kunstnerisk og elegant ut. Pluss pastellfarger vil gi din Libra -tatovering mer mening.

Gudinnen bærer skala tatovering

Damer her er veldig interessante og unike bilder for din Libra-inspirerte tatovering. I gresk mytologi, Vekten er i slekt med den greske rettferdighetsgudinnen. Kanal din indre gudinne med denne tatoveringsideen. En gudinne som bærer tatovering vil se bra ut på ryggen. Alt du trenger er en fin liten ryggløs kjole, og du er klar til å rocke din nye feminine tatovering.

libra-tatoveringer

Vanlige spørsmål før du tatoverer deg?

  • Hvordan skal jeg forberede meg før jeg får en tatovering?

Sørg for at du er godt uthvilt og hydrert før du kommer til avtalen. Ta en dusj; Det er viktig å ha ren, tørr hud for å få en tatovering. Spis godt før du kommer.

  • Hvor smertefullt det er å få en tatovering?

Vi kommer ikke til å lure deg. Tatoveringer gjør vondt når du får dem. Men det er ikke en veldig smertefull prosess. Du vil oppleve en varm skrapefølelse på huden din. Husk at folk har ulik toleranse for smerte, så for noen av dere er det kanskje ikke så smertefullt å tatovere.

  • Klør tatoveringer?

Ja, tatoveringen din vil forårsake kløe, mens huden din helbreder. Du må ikke klø. Å bruke en god fuktighetskrem kan hjelpe. Hvis kløen fortsatt er alvorlig, kjør den under kaldt vann i noen minutter.

  • Når er den beste tiden på året for å tatovere?

Selv om du kan tatovere når som helst, er huden mer utsatt for svømming, sol og soling om sommeren. Så det er bedre å tatovere om vinteren eller når været er litt mot den kjøligere siden. Hvis du fortsatt vil tatovere på varme dager, må du passe ekstra godt på huden din.

  • Kan jeg få en tatovering hvis jeg er syk?

Det er bedre å unngå å få en tatovering når du er syk. Din immunitet er ikke på sitt beste når du er syk. Du trenger all din styrke og hvite blodlegemer for å hjelpe deg gjennom en rask helbredelsesprosess. Pluss at det er hensynsløst å bringe sykdommen din til tatoveringslokalet, og spre bakteriene dine overalt.

  • Kan jeg ta en drink for å roe nervene før jeg tatoverer?

Nei, du bør ikke drikke før du tatoverer deg. Den første grunnen er åpenbar; tatoveringsprosessen ville bli vanskelig hvis du blir full. Det andre er at alkohol tynner ut blodkonsistensen din. Du vil bløde for mye mens du har en tatovering. Dette vil føre til at du får smerter og blekket skylles ut.

Til slutt må du vite hvor unik du er for å ha det eneste horoskop -symbolet som et dyr eller en levende figur ikke betyr. Vekter betyr mange ting, og kan sannsynligvis ha den dypeste betydningen av alle de andre horoskop -symbolene. Bruk din med stolthet, men sørg for å gjøre det riktig første gangen.