101 sterkt anbefalte ugletatoveringer i USA

Det ikoniske bildet av en ugle unnlater å fascinere fantasien på grunn av det rike utvalget av symbolikk knyttet til den elegante fuglen. Som en fugl med sjelden flukt, nattlig monarki, store og våken øyne og med en stille, men dyp rungende stemme, symboliserer uglen dyp visdom og er et perfekt eksemplar for en tiltalende tatovering. Urettferdige negative konnotasjoner knyttet til fuglen er forankret i det faktum at fuglen er en nattlig skapning som alltid er opptatt om natten. På den annen side kan gunstige inntrykk av uglen skyldes dens fysiske utseende, inkludert besittelse av store, skinnende og nysgjerrige øyne. Ugler er ekstremt følsomme fugler, som deres beskjedne flyvende forråder. Øynene deres tåler ikke eksponering for lys, men er best egnet om natten der det er nødvendig med sensitive øyne. Den endelige dommen om fordelene ved ugletatoveringer vil avhenge av bæreren og den kulturelle troen.

De fleste tatoveringseiere tror på magi, og de forbinder kroppsdekorasjoner med en mystisk form for makt som hjelper dem i det daglige arbeidet. Uansett om det var psykologisk eller i sannhet, hadde tatoveringer hjulpet enkeltpersoner med å øke selvtilliten. Like dyp og mystisk som magien, er uglen forbundet med natten og en dyp visdom som utstråler fra det dype ukjente, et rike hvor uglen komfortabelt kan koble seg til. Ugler er en vanlig dekorasjon i gammel staverbok.

Det er også sjeldne tilfeller når mennesker bruker ugler som et middel til å representere døden. Begrepet dødsengel er et begrep som er laget for å identifisere ugler, som hovedsakelig skyldes deres tilknytning til nattetid. Mens noen få kulturer ser på dem som et tegn på nært forestående død, ser de aller fleste logiske kulturer uglene i et klarere og lysere lys. Disse kulturene tror at ugler fritt kan bevege seg mellom liv og etterliv. Evnen gir ugler muligheten til å lede sjeler fra et rike til et annet, en beskyttende plikt som verdsettes av personer med ugletatoveringer.

ugle-tatoveringer-

Typer av ugltatoveringer

Designet formidler budskapet og skal være attraktivt og elegant på samme tid for å gi stolthet over eierskapet. Ugletatoveringer er allsidige i både farge og monokrom, i stillhet eller i bevegelse. Tatoveringsdesignere viser frem håndverket sitt til det høyeste nivået når de blir forespurt om ugledesignmotiver. De mest populære uglen tatoveringsdesignene inkluderer følgende:

Barnugle Design

Denne designen er spesielt påvirkelig for tilskuere som er overrasket over de hvite fjærene til snøuglen. Fuglens fremtredende fysiske trekk tilfører en verdighet og eleganse. Designet oppfyller vellykket den sanne hensikten med tatoveringen-det er å la betrakteren sette pris på skjønnheten i tatoveringen og den tilhørende mystiske dyd forbundet med låveuglen.

Ugle med timeglassdesign

Opprinnelsen er vag, men ugle og tid har i lang tid vært assosiert derav timeglassmotivet. Noen individer ber om en uglefigur for å understreke og representere kjærligheten til barna sine, og navnene på barna er til og med inkludert i designet.

Tribal Owl Design

Et populært designalternativ som berører Indiansk kultur, hvis designinspirasjoner inkluderer turkis, korall og sanddynefarger for å lage en jordnær og åndelig mal. Medlemmer av denne kulturen ser på uglen som et tegn på forestående ulykke inkludert død. Troen kan ha sin opprinnelse fra fuglens nattlige livsstil. Bæreren anser designet også som en beskyttelse mot deres største frykt.

Celtic Owl Designs

Den inneholder den keltiske spiralen, knuter og nøkkelmønstre som kjennetegner de gamle keltiske designerne. Selv om denne designmalen også kan betegne trusselen om død for bareren, representerer den på den annen side også visdom og intelligens knyttet til fuglen. Det personlige synet på bæreren har vekt på betydningen av dette motivet.

ugle-tatoveringer

Betydning av ugletatoveringer

Uglen som et symbol eksisterte siden antikken. Arkeologer i Pyramiden i Giza, en gammel egyptisk struktur, har oppdaget mumifiserte rester av ugler. Den mystiske fuglen er også i gamle egyptiske hieroglyfer. Maya -etsninger av statuer og steinvegger inneholder vakre uglefigurer. Den åndelige virkningen av ugler blant mange kulturer og folk er vanskelig å forklare, men effekten på den kollektive psyken er ubestridelig.

I tillegg til det gamle Egypt og mayaene, er spesielle omtale av den nattlige fuglen også tilstede i gamle keltiske, greske, romerske, hinduistiske og indianske myter. Også i myter anser Athena, den greske visdomsgudinnen uglene som hennes pålitelige symbolske totemer. Grekerne finner uglen som en skarp strateg under manøvrering og jakt om natten. De er beskyttere av den hellige fortiden og er betydningsfulle skapninger av mange profetier. Ugler er skapninger som har krysset barrierer og tid mellom øst og vest. Personer med ugletatoveringer er stolte over å ha kroppen som en del av en rik og tidløs tradisjon.

Se også:

 • Ultimate Collection of Dragonfly Tattoos [155 design]
 • 95 populære due tatoveringer (med mening)
 • 45 Fantastiske tatoveringer fra Ruby Rose !
 • 250 egyptiske tatoveringer fra 2017 (med betydninger)
 • 125 Fantastisk utformede tatoveringer i ryggen
 • 150+ søte semikolon tatoveringsdesigner 2017
 • 150 kuleste mage tatoveringer for menn & Kvinner

Ideell plassering av ugletatoveringer

En riktig tatoveringsplassering komplimenterer en riktig tatoveringsdesign. Uglefiguren har iboende intrikate og rike detaljer. Selv om en silhuett alene er lett gjenkjennelig og kan stå som designmotivet, foretrekker mange fortsatt å inkludere mer detaljerte detaljer om designet. Den vanligste skildringen av denne fuglen er dens statiske positur eller dynamiske flyhandling. Tatoveringsplasseringen kan imidlertid fortsatt avgjøre suksessen til en tatoveringsdesignidee. Tatoveringer på skuldrene formidler generelt en følelse av beskyttelse og vakt. En ugletatovering på nakken etterligner smart fuglens virkelige livsstil, da nakken kan skjule fuglen i løpet av dagen og avsløre i løpet av natten. Rådføring med tatovøren om plasseringen er avgjørende, og det er mange områder, inkludert bryst, rygg, føtter og andre bortsett fra skulder og nakke.

ugle-tatoveringer

Forberedelsestips for en ugletatovering

Den dagen da den potensielle tatoveringsbæreren bestemmer seg for å oppfylle ønsket om selvuttrykk, må han følge følgende råd:

 1. Spis et ordentlig kosthold, ikke for mett, ikke for magert, før du går til tatoveringsbutikken. Å spise nok er nødvendig for å gi kroppen reservert energi til å nøytralisere streng tatoveringsaktivitet. Egnede vitaminer fra matvarer hjelper til med å helbrede.
 2. Velg klær som passer til prosedyren. Bruk noe som er lett og enkelt, slik at du ikke har problemer med å skifte klær etter tatoveringen. Vurder å bruke noe behagelig fiende under og etter tatoveringen.
 3. Forbered noe du kan bruke mens du venter på en lang tatoveringsøkt. Bøker, musikkspillere, nettbrett og lignende er veldig nyttig.
 4. Forbered din egen tatovering ettervern elementer før den første nålen stikk. Selv om tatovøren ofte tilbyr etterpleieprodukter, er det ikke en dårlig idé å lage et for deg selv. Å ha ditt eget personlige ettervern -sett lar deg velge mer passende produkter basert på dine preferanser, for eksempel antibakterielle salver eller gasbind og andre nyttige tatoveringsprodukter.

ugle tatovering design

Gjennomsnittlig servicekostnad & Standardpriser for å få en ugletatovering

Den beste metoden for å velge en pålitelig artist er gjennom anbefaling fra en venn eller kunnskapsrik person. De kan også gi deg en ide om hvor mye en tatoveringsjobb kan koste deg. Noen grunnleggende retningslinjer for priser inkluderer:

 • Prisen på tatovører varierer avhengig av stedet. Tatovører fra store sitater belaster mer sammenlignet med de fra små byer med en forskjell på omtrent $ 50 per time. En liten bykunstner vil vanligvis koste $ 150 per time, mens storbyens motpart rundt $ 200 per time. Kunder drar nytte av bedre utstyr siden storbytatovører regelmessig oppdaterer varene sine for å rettferdiggjøre de høyere kostnadene. Den minste tatoveringen kan koste et sted fra $ 40 til $ 60, avhengig av plasseringen av tatoveringsbutikkene.
 • Utførlig utformede ugletatoveringer er dyrere enn enkle, hovedsakelig med tanke på lengre tid det tar å utføre dem. Mer erfaring kreves av tatoveringsartisten, og en viss kompensasjon er riktig.
 • Fargede tatoveringer er dyrere enn svart -hvitt, ikke helt på grunn av blekkprisen, men mer på kunstnerens høyere ferdighetsnivå og lengre arbeidstid.
 • Ugletatoveringen er rik på gjentagende mønstre og detaljerte detaljer, spesielt i vingene. Å stole på tatoveringsarbeidet til en billig og uerfaren tatoveringskunstner vil ikke bare sette designet i fare, men vil også utgjøre alvorlige helseproblemer med hensyn til sanering av tatoveringsinstrumenter. Anerkjent tatovør vil ikke kompromittere arbeidet sitt på grunn av lave priser.

Vedlikeholdstips etter å ha fått en ugletatovering

Å få en detaljert ugletatovering krever tålmodighet. Tatoveringens sanne skjønnhet vil ikke dukke opp ennå på grunn av tatoveringsområdet, og huden krever nøye oppmerksomhet for å forhindre infeksjon. Husk å vaske huden med lunkent vann og mild antibakteriell såpe. Tanken er å begrense muligheten for hudirritasjon til et minimum. Unngå direkte sollys og unødvendig hudkontakt anbefales på det sterkeste. Vasket hud bør umiddelbart tørkes med lyse tapper på et rent, mykt håndkle og unngå riper. Sår hud som blir rødere for minuttet kan bety tidlige tegn på infeksjon som krever legens oppmerksomhet.

En ugletatovering når den er godt helbredet, er et syn å se og glede både bærer og tilskuer.