Whitney er ekspert på piercinger og tatoveringer, med erfaring fra kroppsendringsverdenen.

Er det du'gjenopplever normalt?

Generelt sett'Det er normalt å ha hevelse og rødhet rundt tatoveringen i omtrent 48 timer etter at du først fikk det gjort. Imidlertid bør smerten, betennelsen og rødheten bli bedre med tiden, ikke verre.

Hvor mye smerte og hevelse du har avhenger av hvor tatoveringen er og hvor stor den er. Større tatoveringer vil generelt være mer smertefulle og ha mer hevelse.

Se gjennom diagrammet nedenfor for å se om symptomene dine er normale eller tegn på et problem. I denne artikkelen, du'Jeg finner også informasjon om hvordan du tar vare på den nye tatoveringen din, hvorfor den kan ha blitt smittet, og hva du skal gjøre videre.

Merk: Hvis du har røde linjer fra tatoveringen din eller høy feber, må du oppsøke lege umiddelbart.

Hurtigreferanse: Infeksjonssymptomer

Symptom Detaljer Hva du skal gjøre

Spredning eller økning av rødhet

Rødhet er normal rett etter tatovering, men hvis det er det'øker etter 2-3 dager, kan det være et tegn på et problem.

Hvis det fortsetter å øke etter 2 dager, må du få en tatovør sjekke det.

Økende hevelse (spesielt hvis det'er ujevn)

I likhet med det ovennevnte er hevelse normal rett etter tatovering. Økende hevelse indikerer problemer.

Ibuprofen, heving av tatoveringen og ising kan bidra til å redusere betennelse. Hvis hevelse øker etter 2-3 dager, må du få en kunstner til å sjekke det ut.

Varmen kommer av tatoveringen

Noe varme er normalt rett etter at du har tatoveret deg. Hvis det'øker, kan det være et problem.

La artisten sjekke det etter 2-3 dager.

Off-white, brun eller grønn gul utslipp

Dette er pus.

Sannsynligvis en infeksjon. Se din tatovør.

Klar, klar gul eller hvit utslipp

Dette er normalt for helbredende tatoveringer.

Følg vanlige ettervernprosedyrer.

Dårlig lukt

Sikkert tegn på infeksjon.

Gå til en lege.

Pustler, byller eller blemmer

Sannsynligvis tegn på infeksjon.

Se din tatovør eller lege.

Økende smerte eller ømhet

Smertene bør avta, ikke øke, i dagene etter at du har tatoveret deg.

Se en artist, med mindre du'har mye vondt, og deretter gå til legen.

Hovne lymfeknuter

Indikerer infeksjon, med mindre de'er forårsaket av en annen sykdom.

Hvis du opplever andre av disse symptomene, må du kontakte artisten din eller en lege.

Røde linjer

Definitivt en infeksjon.

Søk behandling umiddelbart.

Feber eller muskelsmerter

Hvis det ikke er relatert til en annen sykdom, et klart tegn på infeksjon.

Gå til en lege.

Øk skorpe størrelse og skorper som blir grønne eller gule

Vanligvis forårsaket av økt utslipp.

Mulig tegn på infeksjon. Se tatovør.

Peeling

Ikke en god indikator på infeksjon.

Følg vanlige etterverninstruksjoner, med mindre det ledsages av et annet symptom.

Kløe

Kan være en allergisk reaksjon, men ikke en god indikator på infeksjon med mindre den sprer seg og blir verre etter en uke.

Hvis det ikke gjør det't gå bort, se tatovør.

Støt

Ikke en god indikator på infeksjon, men kan indikere allergisk reaksjon.

Følg vanlige etterverninstruksjoner, med mindre det ledsages av et annet symptom. Hvis du er vedvarende, se artisten din.

Etterbehandling for tatoveringen din

Det er mange forskjellige metoder for omsorg for en ny tatovering. Generelt følger de imidlertid noen grunnleggende retningslinjer.

 1. Tatoveringen din er et åpent sår. Gjør alt for å unngå at den berører noe som kan forurense det.
 2. Vask alltid hendene før du rengjør tatoveringen.
 3. Ikke mer enn et par timer etter at du har tatoveret deg, fjern bandasjen og vask den forsiktig med uparfymert antibakteriell håndsåpe. Bruk lunkent vann og hånden for å rengjøre den. Ikke skrubb. Fjern forsiktig all salve, blod og andre rester.
 4. Etter vask og la det lufttørke eller klapp det med en ikke-luftig klut, smør på en salve. Bacitracin, A+D salve og Aquaphor anbefales alle. Ikke bruk vaselin eller vaselin. Bruk bare en liten mengde, nok til å etterlate et veldig tynt, nesten ikke -eksisterende lag. For mye salve kan holde tatoveringen fra å helbrede. Den skal ha en lys glans etter at du har gned den inn. Bruk salven i 3-5 dager.
 5. Vask tatoveringen din to til tre ganger om dagen, og vask alltid hendene før du gjør det!
 6. Mellom den tredje og femte dagen vil tatoveringen ha dannet et hardt, tynt lag, og det vil begynne å skrelle (som en solbrenthet). Dette er normalt.
 7. På dette tidspunktet bytter du fra salve til en ikke-duftende håndkrem for å holde huden fuktig. Don't plukk på tatoveringen eller skorper! La dem komme av seg selv. Don'Ikke bruk for mye lotion heller – akkurat nok til å gni inn i huden.
 8. Mesteparten av din helbredelse bør være i løpet av to uker, selv om tatoveringen din kan ta opptil fire uker å helbrede.

Andre tips

 • Don't sove på tatoveringen din.
 • Don'Ikke senk den i vann av noe slag.
 • Don't irritere det med tette klær.
 • Don'ikke utsett det for sollys.
 • Don't overarbeide området. Legg ned treningsstudioet litt mens tatoveringen din helbreder, spesielt hvis du'vil flytte tatoveringen din mye rundt.
 • Ikke plukk, klø, klø eller berør den i det hele tatt.
 • Instruksjonene artisten din gir deg, overstyrer alt annet.

Andre helseproblemer og hvordan du kan unngå dem

Når du får en ny tatovering, enten det er din første, femte eller femtende, bør du være oppmerksom på potensielle helseproblemer. I tillegg til risikoen for at en tatovering blir infisert, kan du potensielt få gangren, syfilis, TB, hepatitt B og C og HIV fra infiserte nåler og instrumenter.

Velg riktig butikk

Når du skal tatovere, er det viktig at tatovøren bruker nye, sterile nåler og rene instrumenter for hver klient. Alt som kommer i kontakt med menneskelig hud, blod og væsker må steriliseres skikkelig.

Selv om du ikke gjør det't ser blod på nålene eller instrumentene, det gjør det ikke't betyr at du kan't smitte av en sykdom eller infeksjon fra dem. Artisten din bør gjøre det klart at nålene de bruker er helt sterile.

Sørg også for å fortelle artisten din om eventuelle allergier du har (spesielt latex eller nikkel), slik at du kan forhindre at du får en allergisk reaksjon. Hvis du ikke gjør det'vet ikke om du'er allergisk mot nikkel eller latex, test deg selv.

Antar deg'har allerede sjekket ut tatovøren din og tatoveringsbutikken. Det neste du kan gjøre for å forhindre infeksjon er å utføre riktig ettervern.

Hvordan fortelle om tatoveringen din er infisert

Hvorfor'd Min tatovering blir infisert?

Den vanligste årsaken til at en tatovering blir smittet, er ikke å følge etterverninstruksjonene. Den'Det er også mulig at artisten eller kunstnerne' utstyr på en eller annen måte forurenset tatoveringen din.

Her er noen andre vanlige årsaker:

 • Forurensning fra klær
 • Bakterier eller sterke kjemikalier
 • Svekket immunsystem
 • Tilstedeværelse av andre sykdommer eller sykdommer

Tattoo Infection Care (og når du skal se en lege)

Hvis du tror at du kan ha en infeksjon i eller rundt din nye tatovering, bør du kontakte tatovøren din før det fører til mer alvorlige problemer og komplikasjoner. Hvis du'er positiv til det'er en infeksjon, gå til en hudlege. En lege kan ordentlig diagnostisere en infeksjon for deg, og kan, avhengig av alvorlighetsgraden, foreskrive behandlinger i tillegg til den aktuelle salven.

Vanligvis vil et aktuelt krembasert antibiotika bidra til å helbrede infeksjonen. Du bør aldri bruke en salve fordi du kan tette huden din og forverre infeksjonen ytterligere. Bruk imidlertid bare en aktuell salve hvis du vet at tatoveringen din er infisert.

Husk å holde tatoveringen tørr. Ikke svøm eller bade med en infisert tatovering fordi du potensielt kan forverre infeksjonen.

Følg artisten eller legen din's Instruksjoner

Bekreft dine mistanker med din tatovør eller lege og følg instruksjonene deres. Her'er det de kan fortelle deg at du må gjøre:

 • Vask tatoveringen med ikke-duftende såpe og rent vann og la den lufttørke. Don'ikke dekk til det med mindre du trenger det.
 • La tatoveringen tørke ut. Ikke bruk salve av noe slag. Bind den bare med rent gasbind hvis du må gjøre det for å unngå at den blir mer forurenset.
 • Ved bandasje, bruk sterilt gasbind og et lett belegg av aktuell krem. Bytt bandasje flere ganger om dagen for å holde den ren. Pass på at bandasjen er non-stick, så du ikke't rive huden når du tar den av.
 • Legen din kan foreskrive oral antibiotika eller ingenting i det hele tatt.

Mer informasjon om infeksjoner

Infeksjonen kan forekomme på overflaten av tatoveringen eller under huden, dypt inne i såret. Hvis infeksjonen dypere, du'vil oppleve færre av disse symptomene, bortsett fra intens smerte og mulig hevelse.

Siden infeksjonen kan oppstå dypt inne i såret, vil du sørge for at tatoveringen ikke gjør det'ikke helbrede på toppen av det. Hvis det gjør det, kan du oppleve mer alvorlige komplikasjoner som en abscess. Hvis den ikke behandles, kan infeksjonen spre seg til bein, ledd og andre steder i kroppen.

Økt risiko

Hvis du har andre sykdommer eller helseproblemer, kan du ha økt risiko for infeksjon, selv om du tar ordentlig vare på den nye tatoveringen din. Hvis du har diabetes, perifer arteriell sykdom eller nedsatt immunsystem, bør du umiddelbart kontakte lege ved de første tegnene på et problem siden du har større risiko for infeksjon og komplikasjoner.

Husk at du kan redusere risikoen for infeksjon ved å følge riktig etterbehandling for rengjøring og omsorg for en ny tatovering.

Dette innholdet er nøyaktig og sant etter beste forfatterens kunnskap og erstatter ikke diagnose, prognose, behandling, resept og/eller kostholdsråd fra en autorisert helsepersonell. Legemidler, kosttilskudd og naturmidler kan ha farlige bivirkninger. Rådfør deg med en kvalifisert leverandør individuelt hvis du er gravid eller ammer. Søk øyeblikkelig hjelp hvis du opplever en medisinsk nødssituasjon.

© 2009 Whitney

Kommentarer

Deborah Barfield 24. oktober 2019:

Jeg tror tatoveringen min er infisert

Den'er rød rundt kanten. veldig vondt etter en uke

Jeg har flere tatoveringer som jeg aldri har hatt før.

walder 16. juni 2018:

jeg hadde en tat for 4 måneder siden, den viser at den er helt helbredet på utsiden av mutteren, jeg har smerter inne i huden både i muskler og ledd på overarmen og rundt skulderen. Jeg vet ikke om tat er påvirket eller ikke fordi det ikke vises på utsiden. men når jeg holder den føler jeg den hovent inni. det er vanskelig å rotere armen min da det gjør så vondt. kan det være noen form for effekt eller noen form for alvorlig sykdom. Jeg hadde ikke fått disse smertene før, det skjedde etter å ha fått en tatovering, og dette gjør meg bekymret. skal jeg søke medisinsk hjelp eller bør jeg konsultere min tat artist. Blir glad hvis jeg får hjelp på forhånd.

Lilly 21. januar 2018:

Jeg hadde en tatovering for 9 dager siden på toppen av foten som gikk opp foran ankelen min og rundt den, jeg måtte gå til legene da det var sint og betent, han satte meg på antibiotika og det er fortsatt ikke helbredet i krøll mellom foten og ankelen, den gråter, hvordan går jeg frem for å få den til å hæl, jeg vasker den 2/3 ganger om dagen og prøver å ikke gå for mye, jeg er fortsatt på antibiotika i noen dager til, vil bare at det skal gro, resten er fint.

Rachel 19. november 2017:

Hvorfor skulle tatoveringen min gjøre vondt etter helbredelse, men ingen rødhet eller hevelse

deborah 27. mars 2017:

Jeg fikk tatoveringen min på venstre ben for en uke siden, måtte gå til legen 2 dager etter at jeg fikk tatoveringen, sa legen at jeg fikk cerlitius godt her, det er 4 dager senere at det fortsatt svir som et helvete og at ankelen er hovent, hva kan jeg gjøre

Bekymret jente 21. mars 2017:

Hei,

Jeg fikk en tatovering i området diagonal fra skulderen min (foran, rett under kragebeinet) for omtrent et år siden i sommer. Imidlertid, ikke lenge etter at jeg følte brennende følelser på selve tatoveringen under tilfeldige anledninger, og nå er det brune flekker på tilfeldige områder av tatoveringen. På et tidspunkt hadde jeg 2-3 små blemmer på den. Bør jeg være bekymret? Jeg ønsket virkelig å få et snev, ettersom det er en vannfarge, en tatovering, og skyggelegging og farge er nå merkbart (for meg i hvert fall) ujevn, men jeg er bekymret for å irritere det mer. Noen anelse hva'er feil, og hvis jeg kan få kontakt? jeg kan't stå å ha en ujevn tatovering!

Takk skal du ha.

Laurie med rosetatoveringen 26. mars 2016:

Jeg har 2 tats som har fått små irriterende røde støt, disse to tats var ferdige i begynnelsen av 1990'har aldri hatt et problem før nylig. Kan det være fra tidlig av overgangsalderen? Jeg bare gjør det ikke't vet eller forstår begge ble gjort en tatovering fester ville ta mye forskning for å finne artister. Uansett håper disse støtene ikke't ødelegge dem de har vært en del av livet mitt. Regner med at jeg vil prøve noen antibiotika krem ​​noen som går i overgangsalderen med samme problem gi meg beskjed? Takk skal du ha

kim13 19. desember 2012:

hvordan ser jeg tilbakemeldingen fra kommentarer?

Chris 19. desember 2012:

Jeg fikk et deksel på brystet mitt mellom brystene's min 27. og min første infeksjon …. Veldig smertefullt og jeg har brukt trippel antibiotika jeg don'tror det ikke's jobber uten puss jus veldig rødt. Den'det er 5 dager siden jeg fikk det !! ??? Hva å gjøre ? Noen råd

Amanda 1. november 2012:

Jeg ble tatt på foten for 2 år siden. Det har det fortsatt ikke't helbredet, det'er hoven og veldig kløende. Det skurrer også mye. Jeg har sett flere forskjellige leger og fått flere forskjellige behandlinger for det. Ingenting fungerer. Noen som har noen ideer?

jared 14. august 2012:

jeg hadde en tatovering for en måned siden, og det klør og er så sprudlende at det svarte blekket er under huden't kommer ut jeg går til legen allerede 2 ganger og spiser't jobbe. og de gir meg en medisin som lotion og virker ikke i det hele tatt. kan du hjelpe meg hva kan jeg gjøre.

moniqua2010 11. juli 2012:

Jeg fikk en tat for 3 netter siden og den er veldig hoven som veldig og har som røde små prikker som blåmerker, min tat er på underarmen min, bunnen nær håndleddet mitt er bra, men oppover armen min er der det er verre og det er veldig varmt også jeg'Jeg har brukt vaselin er så ille, og det gjør vondt….

amy618 13. mai 2012:

Jeg fikk en tat på søndagen min på den nedre delen av den, den var rød rundt den og klistret på tatoveringen, og det kom litt rødt oz ut av den, det gjør fortsatt litt vondt å berøre. Hvordan vet jeg om den er smittet ??? Trenger hjelp snarest

Sammy 5. mai 2012:

Ok så o jusg fikk gjort et deksel nylig, rett over ankelen. Jeg fikk det for nesten tre dager siden, og nå er det rødglødende følelse

aida garcia 4. mai 2012:

Jeg har nettopp fått en tatovering og det kommer små hvite bobler i forskjellige områder av tatoveringen … er det et tegn på en infeksjon??

meganakere8805 26. april 2012:

Jeg fikk min første tatovering for 6 dager siden, og det står Faith på toppen av foten min. Det er litt rødt rundt taten, men smerten er det jeg er bekymret for. Det er veldig ille når jeg først reiser meg eller begynner å gå og blir bedre etter at trykket er på den til jeg løfter beinet opp eller noe .. men når jeg legger meg ned eller støtter det opp er det ingen smerter i det hele tatt bare hvis du berører det .. det er ikke varmt 2 berøringen og gjør ikke't klø etter 6 dager .. Hva betyr dette?????

jasmin 13. mars 2012:

hei jeg fikk en tatovering på lørdag det'er litt hovent, ingen smerter, den er ikke rød i det hele tatt, men i dag begynte den å tømme en gul væske, hva betyr det kan noen fortelle meg

francis18 5. mars 2012:

hei alle sammen, denne artikkelen er veldig informativ, men jeg ville vite, bare en time igjen innså jeg at det er som en grotting, for å si det sånn på en av vingene på tatoveringen min. det er noe rødt rundt det området, og litt oppblåst (litt mer enn den andre delen av tatoveringen som er oppblåst, men det gjør det ikke't vondt i det hele tatt, jeg ville ikke hvis dette høres ut som om det kan være infisert. Jeg er en hypercondriac og jeg har alltid ting jeg har noe, så kan noen fortelle meg om det er i hodet mitt igjen eller om jeg virkelig har en infeksjon,

P.S. kommer til å gå tilbake til artisten i morgen for å spørre ham også

Stacy 4. mars 2012:

Beklager, jeg hadde en ettertanke…

Små røde humper rundt din nye tatovering betyr vanligvis at du bruker en krem ​​som er for tung for huden din som tetter hårsekkene, eller at du bruker for ofte. Du har 2 valg, bytt kremer eller ignorer det. Dette forsvinner vanligvis når du slutter å bruke salven.

Og det viktigste du kan gjøre når du tar vare på en ny tatovering, er å vaske hendene før du berører den. Huden er åpen, ødelagt og skjør. Det nytter ikke å introdusere nye bakterier til et allerede sårbart område. Og nei, det spiller ingen rolle om du legger Neosporin på det. Hvis hendene dine er skitne, vil ekkelheten finne en vei inn.

Stacy 4. mars 2012:

Ok gutter, her'er avtalen. Jeg har flere tatoveringer, så mange timers arbeid jeg kan'ikke engang fortelle deg hvor lenge jeg'har sittet. Jeg'Jeg er også i legefaget. Denne artikkelen er faktisk veldig bra; Men for alle som er i tvil, her er det…

Klar væskedrenering fra en ny tatovering er normalt. Det er en kombinasjon av hvite blodlegemer, plasma og andre kroppsvæsker. Dette skjer når det er traumer og åpne områder på huden. Det er kroppen's naturlige forsvarssystem. Dette er bra … immunsystemet ditt fungerer !! Det føles også klissete. Don'ikke bekymre deg for det heller. Det er din nye tatovering som tømmer alt som har en farge, enten den er gul, grønn, rød eller rosa (bare for å nevne noen) Gå til din lege! Hevelse er også normalt. Kroppen produserer histamin som forårsaker hevelse til skade. En tatovering er en skade. Hvis kroppsdelen som er hevelse er overarbeidet, vil den hovne opp. Hvile, is, komprimering og høyde hjelper med salg. Hvis hevelsen ikke forsvinner … gå til legen din !! Enhver type lukt er ikke normal. Hvis du lukter noen form for lukt fra tatoveringen din … Gå til legen din !! Smerte er normal, smerte betyr don't roter med det området. Smerte er også en naturlig forsvarsmekanisme. Hvis smerten er for intens for deg eller varer for lenge … Gå til legen din !! Og sist men absolutt ikke minst, hvis du tror at noe er galt, har du sett på det. Din tatovør eller legen din kan fortelle deg om noe ikke stemmer. Lytt alltid til instinktene dine, de har reddet menneskeheten i tusenvis av år og er vanligvis den rette. Alltid, alltid, alltid lytte til dine instinkter !!! Du vet når noe ikke stemmer.

Beklager foredraget. Ta vare på kunsten din.

DAn 1. mars 2012:

Noen ganger kan det være et billig blekk som forårsaker hevelse og tatovering til å være rød strand eller tatovering dypt i huden

Samantha 27. februar 2012:

Jeg hadde fått en ny tatovering bare for fire dager siden, området er fortsatt litt ømt å ta på, men min største bekymring er et område som hadde blitt gjort med et annet behov som ikke gjorde det't fungere skikkelig da tatovøren gjorde fargen det ser ut som om det hadde gått litt dypt inn i huden, så det skulle ha vært det rundt dette området som det er rødt og sårt. Det er ingen hevelse, men jeg vil gjerne vite om det fortsatt skal gro ordentlig selv når jeg rengjør daglig.

steve 16. september 2011:

hadde tatovering i forrige uke det blødde ikke i det hele tatt vet det er alt betent og puss kommer ut kjenner noen ideer folk

grimzyy 31. august 2011:

ok, så jeg tatoverte meg sist fredag ​​og er litt bekymret. det flasser og deres to flekker der det gjør vondt eller lil det er en stor tatovering på forarmen min, men de er ikke uzzing eller blemmer eller feber

noen forslag? hva tror du det er?

Jessica 23. august 2011:

Jeg tok en tatovering for 3 dager siden på ankelen, den er ikke hoven, men den brenner, og det gjør vondt når jeg går på det beinet. Er det normalt?

Quinn 27. juli 2011:

Jeg tok tatoveringen min for omtrent 5 dager siden, og det har helbredet godt, men det er et lite sted som er litt rødt, men ikke varmt eller smertefullt. Er dette en infeksjon?

yari 21. juli 2011:

Vel nylig for kanskje 3 dager siden fikk bestefaren min en tatovering på armen, den første av en ble peeling og blødde og en kunst ble grønn.'vet ikke om det er alvorlig, men jeg'Jeg er bekymret for at sønnen hans gjorde det for ham, men han rengjør tippemaskinen med såpe og vann. Vennligst hjelp med råd's planlegger å gjøre min forlovede, vil han også få en infeksjon. Hjelp han gjør det mandag.

shannon nettrouer 21. juli 2011:

Jeg fikk en tatovering på foten min med en sommerfugl og stjerner rundt den .. Foten min er hoven..hvor lenge varer det? det er ingen smerter i det hele tatt bare hoven..er det normalt?

maggie 7. juli 2011:

hei jeg har akkurat fått en tatovering, den er ikke ferdig ennå på korsryggen og en skallevinger …. og jeg fikk røde flekker over hele ryggen, hva skal jeg gjøre det gjør så vondt

Kerry 4. juli 2011:

Hadde akkurat tatoveret mens jeg var på ferie, havnet på sykehus så snart jeg kom tilbake til Storbritannia, så bare en liten advarsel for folk!

Katherine 31. mai 2011:

K -scap kom av i går kveld og det's som en arrdannelse av første K som du kan se det rosa kjøttet. Tatovøren min fortalte meg å fortsette med lotion til det helbredet. Kan det samme området retusjeres eller blir det arr?

Heather 31. mai 2011:

Jeg tok meg en tatovering for en uke siden, og det var helt greit'vet ikke om det var ok å komme meg i et basseng jeg kom inn i bassenget, det bleknet og jeg får røde kløende flekker rundt det er normalt og skal jeg få det i skygge snart eller la det gro helt fordi en del av hjertet på min ankel hasn't virkelig blekket???

Fortell meg hva jeg skal gjøre takk

Claire 31. mai 2011:

Hei jeg fikk en tatovering lørdag på fingeren {brystkreftbånd} Jeg vet at det ville være sårt, men det dukket først opp med en rosa utslipp nå er det en gul/grønn farge? Den er tørr på toppen, øm å ta på, men dukker stadig opp. Er dette normalt? Eller er det en vanlig ting som skjer på grunn av området I'har du gjort det? Men det virkelige spørsmålet jeg har er, tror du det ville ose fargen ut, i så fall måtte jeg bli ferdig igjen? Dette er ikke min første tatovering. Alle råd vil være takknemlige

Katherine 31. mai 2011:

Jeg fikk tatoveringen min gjort for 3 uker siden på ankel-2 potetrykk & a K. Første uken svulmet den, øm, rød og klø. Skurven på potene (svart blekk) løsnet for 1 uke siden, men K (rødt blekk) danner en veldig tykk skorpe som virker slått. Et lite skrell av det avslørte det rosa kjøttet. Hva burde jeg gjøre? Jeg får motstridende synspunkter … For å fortsette å påføre krem ​​for å beholde det mest, slik at skorpen kommer av etter hvert & ikke å bruke fordi det vil danne en tykkere skorpe i stedet.

samantha 19. mai 2011:

Jeg har nettopp fått min tredje tatovering og tomme over ankelbenet for en uke siden. Dagen etter at jeg fikk det, falt jeg et bord på beinet mitt på det nøyaktige stedet, så det så litt ut. Jeg har tatt vare på det akkurat som jeg gjorde med mine andre tatoveringer. Det klør mye som jeg vet vanligvis er forbundet med helbredelse, men rundt noen av de tykkere delene er det fortsatt litt rødt. Tror du at det bare er så dypt, eller at jeg kan ha en infeksjon?

Vil 16. mai 2011:

Hei gutter og jenter, har akkurat fått min første tatovering for 2 dager siden, hele tatoveringen ser ut til å være bra bortsett fra 1 område med shadin, det's gått fra det svarte og grå at det var til et grått, mykt, seigt område, bare lurer på om noen kan belyse dette. ville være veldig nyttig

Amy 19. april 2011:

Trenger seriøst hjelp, ble tatoveret for 5 dager siden, det er virkelig hovent, blærete og oser av klissete, det er ikke fjernt, det er vått hele tiden. Føttene mine er så ømme og ømme. Hjelp!

Amber Michelle Bernal 10. april 2011:

Jeg tatoverte meg i går, hva gjør jeg med det mens jeg sover

wendy 29. mars 2011:

Hjelp fikk min tredje tat gjort i august i fjor, en på håndleddet og en på ankelen min. Jeg har store problemer nå, alt er blitt bra, men ca 3 måneder senere begynte begge tats å hovne opp og skrape over de ser ut som bobler under huden veldig sår og kløende gikk til hudlegen, som ikke var noen hjelp i det hele tatt sa bare at jeg skulle få dem laserert, noe som er et stort nei nei, ikke sikker på hva jeg skal gjøre nå, stedet jeg lot dem gjøre er rent og andre tatt var ikke noe problem det eneste tingen jeg kan tenke på er at jeg er på steroider for PMR, kan dette ha forårsaket dette og hvordan kan jeg fikse dette…

Dan 24. mars 2011:

Jeg har en tatovering, men hadde et snev på den og nederst under T-skjortemerket har jeg noen hump under huden der jeg har hatt touch up tror du det kan ha vært solen eller tror du det smittet ??????

Valkyrie 5. mars 2011:

Takk for informasjonen, veldig nyttig og saklig.

kas 23. februar 2011:

Ok, så jeg tok tatoveringen min for 4 dager siden på ryggen nær nakken og midt på ryggraden. Jeg har lagt merke til at jeg fortsatt kan når jeg dusjer't legg såpe på den uten at den brenner til det punktet hvor jeg vil gråte. Også dens beens virkelig rødt rundt tatoveringen, og jeg la merke til at det brenner alvorlig. Hva skal jeg gjøre?

tattoobill 18. februar 2011:

for fyren som sa grønn skygge: det's en blowout, ikke en infeksjon, få en ny tatovør lmao

saksøke 4. februar 2011:

Jeg har nettopp lest innlegget og lurte på om noen fortsatt følte smerter i foten etter et år?

igjen den røde delen av tatoveringen min som føles veldig sår de to røde stjernene er hovne, men de andre er helbredet og ser bra ut, jeg er ikke sikker på at legen ville kunne gjøre noe med det.

Flo 19. januar 2011:

Jeg fikk en tatovering på beinet mitt for 2 år siden. Tatovøren ga meg et antibiotikum som jeg skulle bruke hver dag. Jeg gjorde alt det og fikk fortsatt en infeksjon. Gikk til en hudlege som jeg trodde injiserte tatoveringsområdet med et smertestillende middel, men etter en dag kom smertene tilbake. Jeg dro til en annen hudlege som etter noen besøk og behandlinger bestemte seg for å fjerne tatoveringen på en veldig uortodoks måte. Han skrapte bokstavelig talt den og etterlot hull. Sorgen var utrolig. Jeg valgte å besøke en annen hudlege som var forferdet over det hans kollega hadde gjort, men som behandlet såret vellykket. Det jeg har nå kan ikke kalles en tatovering, men en imitasjon (blekket er her og der inkludert arrdannelse). Uansett, jeg'vil gjerne ha det samme området re-tatoveret hovedsakelig for å dekke arrdannelsen. Synes du dette er lurt?

vikki1988 6. januar 2011:

Jeg fikk en tatovering for 5 dager siden, min første 1 jeg hadde det gjort på venstre utenfor leggen en tomme over ankelen, jeg måtte gå til sykehuset, da foten og beinet blåste opp som en ballong jeg var i absolutte kvaler , jeg må gå for å få sjekket blodet mitt, da jeg hadde mistanke om sceptacemi, jeg kan fortsatt bli innlagt på sykehus igjen (arrgghh), men sykehuset behandler det som en kjemisk forbrenning, ettersom den røde fargen i tatoveringen min bokstavelig talt har brent huden min bk til kjøtt, de don't forstår hvordan dette kan skje, da jeg gikk til tatovør, han har alt lagitamatutstyret og bruker høyt profilert skrikblekk, han har blitt sjekket og ryddet, har noen andre hatt en lignende reaksjon på meg .. jeg forstår bare ikke hvordan dette kan skje!!!!!

kara 5. januar 2011:

Jeg har nylig tatt en tatovering for en uke siden. Jeg har lagt merke til det'begynner å klø, og nå er det røde prikker rundt den øvre delen av den. Jeg har lagt en&salve på den pluss lotion, men prikkene er der fortsatt. Jeg er redd det er smittet. Noen som har mulig hjelp?

maria 12356 3. januar 2011:

Jeg fikk min fjerde tatovering forrige onsdag på håndleddet mitt, det var hovent og rødt i et par dager, hevelsen og rødheten forsvant, men da tatoveringen min skrelles, var det sår på tatoveringen min, er tatoveringen min infisert????

selvtittel 25. oktober 2010:

jeg fikk akkurat en tat for en uke siden, og det helbredet OK, men en del av tat som har kraftig skygge gjør fortsatt vondt. Jeg'Jeg får en hvit væske som kommer ut, men det er normalt og det stedet er det eneste som gjør vondt.

justin 14. oktober 2010:

Jeg har nettopp fått en tat for 3 netter siden og har nå rengjort den og fuktet den, og nå er den rød rundt den og brenner litt når jeg fukter den. er det infisert?

Shawty22 7. oktober 2010:

Hei, jeg har akkurat fått min tatete lørdag og det'Det har vært 6 dager nå jeg ble bedt om å bruke bioolje, og jeg tror at huden min reagerer på den min tatete jeg har små hvite kviser ting på armen min og det's hella ichy og jeg har et stort kryss, så det ble gjort mye blekk på armen min nå hvis jeg skulle bekymre meg eller er dette normalt

Juicylucy 6. oktober 2010:

Jeg har 9 tatoveringer's nå, og jeg har nettopp fått gjort en på foten min. Til tross for det jeg leste på forhånd om at foten var super smertefull, ble jeg veldig overrasket over at den ikke var det'ikke så ille !! Dette blir sagt jeg'Jeg finner ut at det ikke er't helbreder like raskt som min andre tatovering's men foten er ikke't et område av kroppen som kan hvile for lett, spesielt når du må jobbe! Min er fortsatt rød på steder og litt øm, men den ble bare gjort for 5 dager siden! Mitt råd til alle med en ny tatovering er å holde den ren, holde den tørr, bruke en god lettviktig lotion på den (jeg synes Tattoo Goo Brilliant) og prøv å ikke gni, klø eller velge tatoveringen. Hvis du mister farge er det bare mer smertefullt å få det gjort på nytt på grunn av arrvev!!

Yena Williams fra California 21. september 2010:

Se, det er derfor jeg er dødelig redd for tatoveringer! Dette og følelsen av slikt "fast" undergang!

Flott knutepunkt!

lmv 20. september 2010:

har nettopp fått min tredje tatovering for 2 uker siden, nå fikk jeg en slags infeksjon

ashley 16. september 2010:

Jeg fikk noen kanji dekket med et blomsterdesign på min høyre kalv for to dager siden. han gjorde disposisjonen og fargen i 2 timer uten pauser. dette har vært min 13. tatovering eller så. min nedre legg er veldig hoven og det er foten min, men tatoveringen ser helt normal ut. jeg friker ut. er dette normalt da dette aldri har skjedd med noen annen tatovering!

MiAnGeL 3. september 2010:

hei whitney05

Ja, jeg har nettopp fått min første tatoveringsdag i går, og det er et stjerneskudd på skulderen min, en av mine satr's gjør rødt og den pussende klare væsken er infisert jeg har blitt satt A&D salve på den, men i går denne lille jenta jeg kjenner, vil se den, så jeg viste henne og hun rørte den så er det infisert det gjør vondt som en galning, vennligst hjelp meg

RamandaPanda 18. august 2010:

Hei folkens 🙂

Jeg fikk min fjerde tatovering for fem dager siden, og jeg har behandlet det på samme måte som mine siste tatoveringer som har grodd vakkert. For det meste helbreder tatoveringen som forventet og kommer bare til det flassende stadiet. Det har vært litt skår på harde linjer og svart, men dette har vært normalt for tatoveringene mine tidligere. Det eneste problemet jeg har med dette stykket er at det er et sted i tatoveringen som fremdeles er litt smertefullt, og da jeg vasket tatoveringen flammet en liten bit av scav av, bare for å avsløre en klebrig, men klar væske. Jeg har fristet't sett dette på noen av mine tidligere tatoveringer. Igjen, jeg'Jeg bruker behandlingsmetodene som har fungert for meg … Den eneste forskjellen er at jeg jobber i restaurantbransjen nå … Og jeg sørger for å holde taten ren der. Jeg håper virkelig det ikke er det't infisert … Og hvis det er det, hva kan jeg gjøre og hva er de potensielle skadene på tatoveringen? Den'er et ekstremt fantastisk stykke, og jeg virkelig ikke'vil ikke at det skal gå galt.

Drew 18. august 2010:

Ja, så jeg #%@%opp og fikk et stykke gjort av en uerfaren tatovør mens jeg var i Afghanistan, det er unødvendig å si at det er infisert ganske dårlig – jeg'Jeg har prøvd å holde det rent, men etter å ha skrubbet det og hellet peroksid på det, fortsetter det å ose av denne gulaktige utslippet. Jeg'har begynt å ta antibiotika (doksycyklin) for å se om det vil hjelpe …. Jeg burde sannsynligvis ha gått til basissykehuset, men jeg gjorde det ikke't. Stakkars arm, og skam meg for å være inkompetent.

symtom77 16. august 2010:

Når det gjelder hevelsen, kan du ha blekkallergi. Jeg vet at alt blekk med rødt pigment i det får meg til å hovne opp og ha smerter til det heler ordentlig. Jeg begynner vanligvis å ta benedryl før og etter en tat jeg får som har rødt i det. Det hjelper noen, men ikke helt. Håper at'er nyttig.

symtom77 16. august 2010:

@Emmz6 høres ut som om artisten din må ha nærmet seg beinet og fått linjen til å blåse ut. Den'er en vanlig feil på områder med lite kjøtt som håndleddet, foten, fingrene. jeg vet jeg'jeg er skyldig i det. Den grønngrå skyggen kan falme noen, men vant't gå bort. Hvis det plager tenker du på litt skyggelegging rundt området.

UH oh 10. august 2010:

hei jeg fikk tats for to dager siden på innsiden av armene mine, det er ingen smerter, men de er intens varme hele tiden, er dette et tegn på infeksjon?

tiff33 30. juli 2010:

Jeg fikk min første tatovering for to dager siden på foten, veldig vondt. Jeg kan bjørne gå på beinet mitt. Er dette en normal reaksjon på grunn av stedet?

K808 28. juli 2010:

Jeg fikk en tatovering gjort fra skulderen til albuen, på utsiden av armen. Det var fint etterpå, og to dager senere ble det rødt og hovent og armen min er hoven til håndleddet mitt. Det gjør det ikke't vondt i det hele tatt, og jeg har antibiotika fra legen. Jeg hører at å ha mye blekk på ett sted kan føre til hevelse og rødhet, men det er normalt at det hover så langt nedover armen min?

Jimmy Z. 10. juli 2010:

Jeg ble tatovert av en kunstner for to uker siden på den indre delen av underarmen, og utviklet arrvev i tatoveringen. Siden jeg disponerte den arrede tatoveringen, kontaktet jeg en annen kunstner for å dekke over den arrede tatoveringen. Artisten hadde problemer med å sette inn blekket; gå over den arrede tatoveringen tre til fire ganger før du er ferdig. Den'Det har vært tre dager og underarmen er hoven og smertefull når armen henger ved siden av kroppen min. Tatoveringen oser også av blod og blekk. Den's oser også en gul/klar substans i områder kunstneren brukte grå. Er tatoveringen min infisert? Eller er dette resultatet av å jobbe med en arret tatovering?

Helen 12. juni 2010:

Jeg har nettopp fått min andre tatovering som er en klynge med sjøstjerner. Man helbreder ikke godt i det hele tatt. Faktisk har det brent med intense smerter i over en uke. Jeg kunne ikke't engang flytte det området uten å ville skrike. Smerten er bedre, men nå har den en veldig stor blå skorpe som ikke har det'ble ikke bedre på 3 dager. I dag la jeg merke til en sprekk i den, og den ser ut som klissete rød i sprekken. Jeg gjorde ikke't vet hva annet jeg skal gjøre, så jeg legger litt neosporin bare i sprekk. Bør jeg oppsøke lege? Mine to andre sjøstjerner helbreder helt fint…

Tracey 10. juni 2010:

Jeg fikk en ny tatovering gjort om, og en del av det var et deksel over navnet på eksmannen min. første gang jeg fikk denne tatoveringen, ble hjertene farget i rødt, og de ble smittet og ble aldri røde etter at den ble helbredet. da jeg gikk denne lørdagen (6-5-10) fargede de den tilbake med rødt. Nå er det super vondt og litt rødt rundt hjertene igjen, og bare de røde hjertene har skorper over seg. Jeg lurte bare på om de kunne være smittet?

Lotus 6. juni 2010:

Den'er også på skulderen min. Jeg vet ikke om det gjør en forskjell eller ikke, men jeg vet ikke'tror ikke det'er et spesielt følsomt område for folk flest … og det'er bare en del av tatoveringen

Lotus 6. juni 2010:

Jeg har nettopp tatt en tatovering for noen dager siden'er bare en del det's slags rødt … og siden resten av tatoveringen begynte å skrelle ble jeg fortalt at det var poenget å bruke lotion, men da jeg la den på delen som virket rød stukket litt … først trodde jeg det var blekket fordi det'er en del som'er mer i skyggen og det'er ikke hovent eller oser, men jeg'Jeg er ikke så sikker nå … jeg'Jeg tenker at jeg kan oppsøke lege i morgen og spørre, men tror du det'er infisert?

kerrip8070 2. juni 2010:

Jeg fikk min tatovering over venstre bryst på lørdag (i dag er onsdag). Jeg'Jeg er litt overrasket over at det sluser så mye. Den siste på ryggen min helbredet uten problemer og veldig lite sluffing. Jeg'm vasker den omtrent hver 8. time med mild såpe og bruker duftfri mild lotion. Det gjør fortsatt fryktelig vondt, og det ser ut til å være et KRATER i bunnen. Taten er bare omtrent 2 1/2 tommer høy og helt svart. Noen ideer??

91 2. juni 2010:

jeg tok en tatovering for 2 dager siden og den er virkelig rød rundt skyggeleggingene, det er også et par små grønne skorper på den …. noen råd?

jjmerc 28. mai 2010:

Jeg har nettopp fått en tatovering for 5 dager siden n den er veldig rød og var veldig hoven på toppen av foten min n hele foten min ankel var hovent. vel nå er det fortsatt veldig rødt n sårt, men det ser ut til at tatoveringen har sunket under hudlinjen. jeg har6 andre tatoveringer dette har aldri skjedd b4 samme fyr samme salong hver gang. den dagen fikk jeg 2 andre cover -ups på baksiden av nakken og korsryggen begge de flotte. men denne foten skremmer meg … noen råd

honningstemme1 28. mai 2010:

Thanx Whitney Jeg setter pris på informasjonen. Tar helt sikkert last.

Whitney (forfatter) fra Georgia 28. mai 2010:

Noen ganger kan tatoveringer på ankel/kalv være mer smertefulle, for å inkludere utvinning. Bare følg det nøye. Jeg har kjent folk som har fått en ankel/kalv tatovering og har hatt problemer med å gå i en uke etterpå. Du må virkelig holde den fuktig. Hvis det fortsetter, gå definitivt til en annen artist for å få noen andre til å se på det.

honningstemme1 27. mai 2010:

Hei alle sammen, Fikk en ny tat for en drøy uke siden. Denne 1 er på utsiden min nedre claf omtrent en tomme over ankelbenet. Nå er ankelen og foten min veldig hoven, det er betydelig smerte når ingen av mine andre gjør vondt som dette. Jeg har en hel sirkel ankel tat på det andre beinet og hadde null hevelse. Den's for tiden peeling som en solbrenthet, men ingen av mine andre skrubbet eller skrellet. Samme butikk, samme artist. Hva tror du er det? Hvem som helst?

Whitney (forfatter) fra Georgia 25. mai 2010:

Ømhet vil variere fra sted og person. Jeg har aldri spist av en sunn, helbredende tatovering. Oser er noen ganger forbundet med helbredelse, men det avhenger. Rødhet er irritasjonen, hver person er forskjellig som hvor lenge den forblir rød og øm.

Chelsea 24. mai 2010:

Jeg fikk akkurat min første tatovering for 6 dager siden. Den's på mitt indre ben ca 2 tommer over ankelen min. I dag er det veldig ømt, føles nesten som det's brenner. Den'er litt rødt rundt den, og oser fortsatt av den klare væsken som det har vært siden dag én (jeg tror de sa at det var hvite blodlegemer?) De fargede delene ser ut som om de har små små røde prikker i seg.

Er dette en infeksjon? Skal det være så ømt og vondt etter 6 dager? Den'er bare en liten sommerfugl.

tenke 23. mai 2010:

Jeg har nettopp fått min femten tatoo, og denne hadde et utslett rundt det, men det er borte nå og nå har det to støt som den ene grønne tingen kom ut da jeg klemte den, og nå har jeg en annen som er på tatoveringen og grønne ting kan du slippe det når jeg klemte det, tror du det er feil ?? er det smittet ?? jeg fikk det for nesten en måned siden, det vil være en måned på det første

Whitney (forfatter) fra Georgia 13. mai 2010:

Den'Det er mulig at kunstneren gravde for dypt i dette området og forårsaket irritasjon. Det høres definitivt smittet ut. Du'vil holde tatoveringen ren. Påfør et lett strøk A&D. Og, hold tatoveringen så tørr som mulig.

Hvis tatoveringen ikke gjør det't helbrede eller vise tegn på forbedring, du'må nok oppsøke lege.

Rav 12. mai 2010:

Jeg fikk min femte tatovering for seks dager siden. Det er ganske stort det meste av underarmen min. Helt svart. Det er faktisk en påfuglfjær. De siste tre dagene oser det litt hvis det blir vått. Lett kremaktig. Veldig rødt rett rundt "øye" av fjæren, men kunstneren gikk over det stedet 3 eller 4 ganger for å sikre at blekket tok. Jeg har latt det tørke helbrede de siste to dagene og tatt aspirin for å fjerne hevelse. Det er veldig varmt og alle nettsteder sier at det peker på infeksjon. I tillegg til å gå til en DR. hva kan jeg gjøre?

Whitney (forfatter) fra Georgia 12. mai 2010:

Ikke alle tatovører er flinke. Det kunne ha vært at kunstneren presset for hardt når han tatoverte.

DravenRedXIII 12. mai 2010:

Jeg fikk min 11. tatovering i fredags på et tatoveringsstevne, og siden den gang har venstre hånd blitt hovent siden. Jeg ble fortalt at hele armen og hånden var veldig hoven søndag, og jeg kunne si at hånden min var så langt jeg kan se at tatoveringen har rød irritasjon rundt seg, men det er veldig varmt når jeg berører den. Dette er første gangen det'har noen gang skjedd før og jeg've gått til 3 tattoo con'er før denne.

sophie 11. mai 2010:

Takk for tipset ditt, sannsynligvis ikke't har gått for noe så stort for min første tatovering. Jeg'skal holde et øye med det, det'Det er også ganske varmt å ta på noen ganger, men ikke hele tiden. Jeg'Jeg er sannsynligvis bare bekymret for ingenting, jeg'Hold øye med det og se deretter en lege hvis det ikke blir bedre innen helgen. Takk igjen

Whitney (forfatter) fra Georgia 11. mai 2010:

Høres bare ut som en ny tatovering for meg. Noen ganger kan føttene være følsomme. Jeg har kjent noen få mennesker som har fått tatoveringer på ankler og opplevd rødhet, hevelse og ømhet i flere uker. Bare hold øye med det.

sophie 11. mai 2010:

Jeg fikk min første tatovering for 4 dager siden, den er hoven og rød og gjør ganske vondt. Den's over hele foten min, så jeg forventet litt hevelse, men jeg vet ikke om den er infisert. Det er n't lekker noe annet enn rødheten er fortsatt der og hevelsen har bare gått litt ned. Tror du det høres infisert ut, skal jeg vente en stund og se om det blir bedre?

Whitney (forfatter) fra Georgia 15. april 2010:

Noen ganger kan det ta tid for kroppen å tilpasse seg hvis det er en reaksjon med noe. Legen vil kunne diagnostisere problemet ytterligere, men det høres ut som en slags reaksjon.

aaron smith 15. april 2010:

Jeg har fått min første tatovering gjort for to uker siden, omtrent tre dager etter at jeg begynte å komme ut med utslett med små gule hoder på alle jeg har snakket med sier at de aldri har sett noe lignende, jeg dro tilbake til tatoveringsbutikken og de sa det var bare kremen jeg brukte, men'jeg er ikke sikker da det ikke har det't ryddet ennå, og jeg har ikke't brukte kremen i over en uke. Jeg har bestilt time for å se legen min denne uken hvis jeg skulle være bekymret !!!

Whitney (forfatter) fra Georgia 15. april 2010:

Jeg'Jeg har hørt at fingrene kan forbli litt ømme og røde lenger enn noen andre områder. EN&D er ikke't en behandling eller kur. Den'er en vitaminlotion eller salve for å hjelpe helbredelse. Hvis du'forventer umiddelbart helbredelse fra en&d det'kommer ikke til å fungere på den måten. Den'er et produkt som hjelper til med å levere vitaminer til helbredelsesområdet og holder det fuktig.

ms vane 14. april 2010:

omg jeg fikk min tredje tatovering for nøyaktig en uke siden & det er en diamant på fingeren min … men på spissen av den er den fortsatt rød & hovent det dtill litt sårt også? idk hvis den er infisert eller ikke har vært brukt i en&d hvor lenge jeg vet hva det er?

Whitney (forfatter) fra Georgia 14. april 2010:

Hvis det's arrdannelse, kan du prøve teknikkene på lenken I'har lagt til nedenfor.

Avhengig av kroppen din og hvordan den helbreder, kan arrdannelse variere. Traumer kan påvirke en tatovering lenge etter den første tatoveringen. Jeg'Jeg er ikke sikker på om arrdannelse er tilfelle her, men på en måte høres det ut som det.

https://tatring.com/getting-tattooed/Tattoo-Scarri

Carol 14. april 2010:

Jeg tatoverte øyenbrynene mine for over 3 år siden. Den siste måneden utviklet de arrvev (det ene mer enn det andre). Ingen rødhet men litt ømhet. Tatoveringen har hevet, så jeg gjør det ikke't vet om det er hoven eller bare arrvev. Er det vanlig at dette vil skje så lenge etter inngrepet? Vil du anbefale et middel?

Whitney (forfatter) fra Georgia 12. april 2010:

Jeg er ikke helt sikker, siden hevelse og rødhet kan være normal. Jeg'Jeg er ikke sikker på klumpen. Gi oss definitivt beskjed om hva legen sier.

Liznalisa 10. april 2010:

Jeg fikk min andre tatovering for 6 dager siden, det er en måne på håndleddet. Jeg er ganske bekymret for det fordi det er litt hovent og rødt, men veldig sårt og det føles som om det er en "klump" under tatoveringen under huden hadde jeg ingen ettervirkninger fra min første tatovering, men jeg fikk denne i en annen butikk. Jeg skal til legen på tirsdag. Er det noe jeg kan gjøre for å hjelpe det i mellomtiden?

Whitney (forfatter) fra Georgia 3. april 2010:

Siden du nettopp fikk tatoveringen, det'Det er normalt å være vond og litt rød. Rengjør den i dusjen og hold den fuktig.

amanda 2. april 2010:

jeg har nettopp fått en ny tat … i går..det har vært 6 år siden min siste … jeg dro til en butikk … veldig rent, … sterilt..men det ligger på håndleddet mitt..det er en virkelig rødt og sår ….. men det har ikke'har ikke engang vært 2 dager … jeg burde prøve å gi det litt tid og se om … det blir bedre..fortell meg hva du synes..takk

Whitney (forfatter) fra Georgia 30. mars 2010:

Kan det være blekket? Det er vanskelig å si med beskrivelsen av en grønn skygge. Hvis det'er ikke hovent, fitte, rødt eller har noen av de andre tegnene som er nevnt ovenfor, det'er ikke hovent. Det kan bare være huden din og hvordan den helbredet.

Emmz6 30. mars 2010:

Hei, jeg fikk min tredje tatovering for omtrent 5 måneder siden's et musikknotat på håndleddet mitt med mye farge og detaljer, men rundt det der'er som en grønn skygge under huden min … Det gjør det definitivt ikke't ser normalt ut, men ikke sår eller hovent. Noen som vet at jeg burde spise?

kval7868 fra Canada 08. mai 2009:

Flott hub takk for delingen … Jeg har noen tatoveringshubber, men har aldri funnet ut hvordan jeg skal behandle infeksjon.

Travis Pyle fra Vineland, New Jersey 23. april 2009:

Jeg har aldri hatt en tatovering, men jeg vil ha en. kanskje av en drage eller en vampyr som jeg ikke vet

richboy32 14. april 2009:

Hei Whitney05;

Jeg vil takke deg så mye for informasjonen din om tatoveringsinfeksjon. Jeg tror vi burde være mer redd for risikoen for å få tatoveringer

Barry