Jeg elsker alle mine tatoveringer, og takket være forskning og erfaringer lærte jeg mye om hvor og hva som ser best ut.

Ideer til hvordan du designer en skulder -tatovering, inkludert plassering, mening og amp; stil.

Ideer for hvordan du designer en skulder tatovering, inkludert plassering, mening & stil.

Sharon McCutcheon via Unsplash; Canva

Min første skulder-tatovering var en fantastisk detaljert håndtegnet Michelle-Pfeiffer-esque gjengivelse av Catwoman. Slumped over stolen i to timer, kjente de skarpe linjene og summende varmen på tatoveringen, jeg visste at jeg ville gjort det 100% igjen. Takket være å undersøke og få det gjort, lærte jeg om hvor og hva som ser best ut. Tross alt er ikke alle tatoveringer – og ikke alle skuldre – like.

Ulike typer skulder -tatoveringsplasseringer

Når du tenker på en skulder -tatovering, kan du automatisk anta at det refererer til skulderbladet ditt. Det er fornuftig siden det er et stort lerretrom på deg der. Men det er ikke ditt eneste alternativ.

Skulderen din har tre hoveddeler: skulderbladet (skulderbladet), forsiden av skulderen (kragebenet) og skulderhetten, øverst på skulderen (acromion).

Skulderbladet

Inkluderer alt fra ryggraden til toppen av skulderen til armen og ned til midten av ryggen, og danner et rektangulært sted du kan bruke.

Skulderfronten

Teknisk kalt kragebenet, dette er vårt eneste lange horisontale bein. Kjent som "skjønnhetsbein," halskjeder faller ofte til det, og sexy antrekk fokuserer på det.

The Shoulder Cap

Omtales som toppen av skuldertaket eller acromion. Det er den benete ryggen på toppen av skulderen som kobles til armen, brystet og skulderbladet.

Ulike steder kan du få en skulder -tatovering: skulderblad, akromion eller krageben.

Ulike steder kan du få en skulder -tatovering: skulderblad, akromion eller krageben.

Hvordan designe den perfekte skuldertatoveringen

Det er tre ting du bør vurdere når du designer tatoveringen din. De kan vurderes i hvilken som helst rekkefølge, men du må svare på dem alle for å sikre at du får det du vil ha.

 • Hvor vil du ha det; som er den perfekte plasseringen for deg?
 • Hva betyr eller representerer skulder -tatoveringen din?
 • Hva er din linje, stil og farge preferanse? Hvordan vil du at det skal se ut?

Hvert av disse spørsmålene er utforsket nedenfor.

Velge den perfekte skulderplasseringen

De skulderblad er et populært sted hvis du ønsker å ha et stort stykke eller en med mye detaljarbeid. Bladet gir god plass til å være kreativ, og det er flatt, slik at du ikke trenger å bekymre deg for mye om endringer over tid. Men hvis du vil se på det, trenger du et speil. Det er lett å vise det iført seg en badedrakt eller en tanktopp, eller bare ved å gå toppløs. Samtidig er det lett å dekke over.

De krageben ’s bredde gjør det til et perfekt sted for langt, tynt, detaljert arbeid, store poppende farger eller en kombinasjon av de to. Det er lett å få et større stykke som dekker mer enn bare kragebenet. Det kan være vanskeligere å skjule; Siden kragebenet regelmessig blir avdekket med de fleste klær, må du ha høy krage.

Til slutt er det skulderhette. Som en tatovering på skulderbladet ditt, kan dette stedet lett skjules eller vises frem. Eiendommen mangler i forhold til de to andre mellomrommene, så ofte hvis du tenker på å gjøre skulderhetten, vil du kanskje la den blø over i en annen del av skulderen eller til og med gå nedover ryggen eller brystet. Hvis du vil holde deg til bare hetten, har du et flott sted å sette et sirkulært stykke.

Kvinne med stor skulder -tatovering av en ugle og blomster.

Kvinne med stor skulder -tatovering av en ugle og blomster.

Hva betyr din skulder tatoveringsdesign eller betyr?

Når du velger å tatovere deg på skulderen, har du valgt et sted på kroppen din som antas å representere styrke og kraft. Hvis du er atletisk, kan du oppdage at tatoveringen bidrar til å trekke oppmerksomheten til muskulaturen din.

Skulderbladet kan sees på som mystisk og lurt. Du kan dekke det meste av tatoveringen, men la bare en del av tatoveringen være synlig og gi et hint om hva du ellers kan skjule. Hvis du velger skulderoverdelen eller fronten, gjør du tatoveringen synlig for omverdenen.

Skulder tatoveringer kan være veldig meningsfylte. Du minnes en person (levende eller død), en idé, en følelse eller et minne for alltid. Du kan velge venstre skulder for noe som er veldig meningsfullt for deg ettersom det er nærmere hjertet ditt.

Hvordan vil du at det skal se ut?

Et symbol som har flere betydninger er en regnbue. Folk kan velge det for homofil stolthet, ha en spontanabort (regnbue baby), eller hvis det er i et uendelig symbol, kan det være for autisme. Form kan være like viktig som funksjon når det gjelder en slik tatovering.

Når du har bestemt deg for det viktigste aspektet (plassering eller mening), er det på tide å designe det.

Linje- og fargevalg

Svart og grå

 • Svarte og grå tatoveringer har en tendens til å vare lenger, “holde fast” i opptil 10 år eller mer før de trenger oppgradering..
 • De er gode for de fleste tatoveringsdesigner, og når du ser på et skulderstykke, kan enkelt være det beste.
 • Linjearbeid og skyggelegging med grått kan gi et solid 3D-utseende.
 • Bruk av bare svart blekk kan få tatoveringen til å gå raskere fordi artisten ikke trenger å bytte gjennom alle fargene. Blekket er tynnere enn fargeblekk, noe som gjør at tatoveringen også går raskere.
 • Det regnes som best for forskjellige hudtoner; det dukker godt opp hvis du er blek eller mørk.

Farge

 • Farge kan gi deg et klassisk utseende, spesielt hvis du liker de gamle sjømannstatoveringene og pin-up-jentene.
 • Farge gir mer uttrykk. For eksempel kan du få ting til å skille seg ut langt mer enn bare gråtoner.
 • Akvarell tatovering bruker farger, og uten konturer. Tatoveringsartisten bruker skygge og fargeskift for å lage kunstverk. Dessverre, selv om de er vakre, falmer de raskere enn andre tatoveringer på grunn av den minimale mengden farge som brukes for å få effekten.
 • De blekner raskere enn svarte tatoveringer. Jo mer sol og eksponering de får, jo raskere må de røres opp.
 • Fargeblekk, spesielt rødt, er mer sannsynlig å forårsake en allergisk reaksjon. Vanlige symptomer er utslett, som kan forsinke helingsprosessen.

Bruk litt tid på å se på bilder av skulder -tatoveringer. Selv om de ikke akkurat var det du tenkte på, kan du finne inspirasjon i fargevalg eller linjer. Ikke begrens deg selv; utforske alle alternativene du kan.

Kvinne med tatovering med blomstermønster på skulderhetten.

Kvinne med tatovering med blomstermønster på skulderhetten.

Skulder Tattoo Design Ideer for kvinner

Kvinner og menn har en tendens til å gå for forskjellige temaer når det er på tide å få blekk. Naturtemaer er enormt raseri for kvinner, og de er nesten alltid i stil.

Blomster og planter

Blomster, inkludert de stadig populære rosene, kan passe på alle deler av skulderen. Enten du går for en blomstring i lyse farger, et blomstret stykke i svart eller til og med noe enkelt og skånsomt som en gren med kirsebærblomster, kan du ikke gå galt med et stykke naturens skjønnhet.

Det er ikke en strekk å gå med planter eller trær selv. Begge gir deg muligheten til å feire naturen på en grønn og voksende måte. Lær mer om betydningen av tatoveringer.

[Bilde av en kvinne med en enkel gren av blomster.]

[Bilde av en kvinne med en enkel gren av blomster.]

[Kvinne med en tatovering av store røde roser, hodeskaller og blonderkrage dekker både kragebenet og brystet og skuldrene.]

[Kvinne med en tatovering av store røde roser, hodeskaller og blonderkrage dekker både kragebenet og brystet og skuldrene.]

Roser

Rose skulder tatoveringer er et populært valg. Roser handler om følelser. Fargen på rosen du legger på skulderen gir mer mening og kan hjelpe andre å forstå budskapet du formidler. Som du sikkert vet, representerer røde roser kjærlighet og lidenskap. Rosa roser representerer en mer mild kjærlighet, fokusert på takknemlighet og kjærlighet. Til slutt representerer lilla roser, selv om de ikke er så populære, fortryllelse eller kongelige.

Ting som flyr

Vi kan ikke fly, men vi kan strebe etter det. Du kan vise din egen trang til å fly, eller kanskje vise at du er fri, ved å tatovere flyging. Skulderen din er det perfekte stedet for en sommerfugl å lande, eller kanskje til og med en heldig marihøne. Fugler er også søte besøkende.

Kvinne med to fugletatoveringer, en på hver side, over kragebenet.

Kvinne med to fugletatoveringer, en på hver side, over kragebenet.

SuicideGirls fra Los Angeles, CA, USA, CC BY 2.0 via Wikimedia Commons

Kvinne med stjerner tatovert nedover skulderbladet.

Kvinne med stjerner tatovert nedover skulderbladet.

Verdensrommet

Plass kan bety mange ting for mange mennesker. Vil du at andre skal vite at du er en uavhengig tenker? Eller kanskje du bare liker å få plass. Uansett hva som appellerer til deg om den endelige grensen, er planeter, måner og stjerner alle veldig populære design.

Sjøskapninger

Delfiner, haier og blekkspruter er gode valg for skuldertatoveringer. Delfiner har mange betydninger, men brukes ofte til å vise frem lekenhet eller lykke. De kan også representere suksess. Haier handler om styrke og å overvinne hindringer. En blekksprut er kaos og strekker seg vilt i alle retninger samtidig.

Englevinger

Englevinger er populære blant alle kjønn. Kontekst er viktig når det gjelder vinger. Du kan bruke dem til å representere frihet, enten du viser at du har det eller trenger det. For deg handler det kanskje mer om å stige over vanskeligheter. Uansett hva de betyr, kan de gjøres i så mange forskjellige stiler og størrelser at det er vanskelig å ikke finne en god.

Kvinne med to tatoverte vinger, en per skulderblad.

Kvinne med to tatoverte vinger, en per skulderblad.

Skulder Tattoo Design Ideer for menn

Når menn velger skulder -tatoveringer, har de en tendens til å velge ting som regnes som tradisjonelt maskuline.

Hodeskaller

Hodeskaller symboliserer døden, men det trenger ikke å være negativt. Å få en tatovering av en hodeskalle kan brukes til å vise at du har overvunnet en vanskelighet og endret deg på grunn av den – en død av den gamle deg. Det kan også symbolisere styrke eller kraft, og gir beskyttelse til personen som har det.

Drager

De to hovedstilene for dragetatoveringer er orientalsk eller ridderlig. Den tradisjonelle dragen i Orient-stil handler om kunnskap og styrke. Den inneholder visdom og skjult kunnskap. I andre tradisjoner handler drager imidlertid om utemmet natur, makt eller kaos.

Religion

Skulder kan gi mye plass til tatoveringer som har betydning for deg. Religiøse ikoner, inkludert kors, bønnhender og bilder av Jesus, kan trykkes med dristige streker for å understreke din tro.

Stam eller Maori

Tribal og Maori tatoveringer har sine egne betydninger. Stammetatoveringer toppet sin popularitet på 1990 -tallet, men de kommer tilbake til sine egne. Mørke linjer og plass gir flotte tatoveringer. Maoritatoveringer er mer komplekse. Linjene deres er ikke like sterke, og de har flere bøyninger og kurver enn tradisjonelle stammedesign. De kan ha mer tom plass enn svart blekk.

Maori -tatovering som dekker en manns skuldertopp, hette og blad.

Maori -tatovering som dekker en mann's skuldertopp, hette og blad.

Hvor mye vil en skulder tatovering koste?

Det er ingen faste kostnader for noen tatoveringer, men det er ofte en minimumsavgift. Artister jeg har vært, og snakket med, har en “butikkavgift” der alt starter på $ 50. De må bruke nye materialer (blekk og blekkrelaterte materialer, hansker, steriliseringsverktøy, tid for oppsett osv.). Denne prosessen og disse materialene er en grunnpris for enhver tatovering.

Gjennomsnittlige tatoveringer vil oftest være $ 100 for en liten, ikke altfor detaljert til $ 400 for en mellomstor tatovering, avhengig av hvor du er, hvem som gjør tatoveringen, og hvor lang tid det vil ta. Den gjennomsnittlige tatoveringen på noen få centimeter på tvers av en erfaren tatovør vil være omtrent $ 250.

Prisene går raskt opp for store stykker. Avhengig av størrelsen ser du kanskje på fire eller flere timer og flere turer. Det er normalt at store tatoveringer løper $ 500 og til og med $ 1000.

Hvor du er er viktig. Jeg bor i nærheten av en populær strand, og tatoveringsbutikker på “øya” koster mer enn om jeg skulle få en nærmere meg. På grunn av etterspørselen fra folk som drar på ferie og tatoverer på et innfall, er butikkene travlere og kan belaste mer.

Når du ser på hvem og hvor mye tid, bør du regne med at de fleste tatovører vil belaste alt fra $ 125 til $ 150 per time. Noen belaster enda mer. Deres dyktighet og erfaring hjelper deg med å få den beste tatoveringen du kan få, og det er ikke verdt det å lete etter en “billig” tatovering.

Husk at du også må tipse. Personlig tipser jeg 20%, noe som er en god tommelfingerregel. Vis at du setter pris på dem.

Mann med tatoveringer som dekker brystet, skulderhetten og armen.

Mann med tatoveringer som dekker brystet, skulderhetten og armen.

Hvor mye gjør det vondt?

Alle opplever smerter annerledes. Da jeg fikk skulder -tatoveringen gjorde det ikke så vondt, men det føltes varmt der nålen var, og jeg fant meg spent. Tatovøren var flink til det, tok pauser og ga meg – og ham – tid til å slappe av siden det var en stor jobb. Du og din venn kan få nøyaktig samme tatovering av nøyaktig samme artist, og dine erfaringer vil ikke matche.

En skulder -tatovering kan gå på hvilken som helst del av skulderen din, og den plasseringen kommer til å påvirke smerten du føler.

Skulderhette: 3 av 10

Tatovering av skulderhetten er det minst smertefulle av alternativene. Den har mye fett og muskler, som blokkerer mye av smerten du vil føle på et bein. Det er et flott sted for en første tatovering.

Skulderbladssmerter: 4 av 10

Å få tatoveret skulderbladet ditt gjør mer vondt enn skulderhetten. Skulderbladet er nærmere beinet enn skulderhetten. Min erfaring med skulderbladet mitt er ganske typisk. Du vil legge merke til det, men det vil være mer kjedelig smerte. Det eneste stedet å passe på med skulderbladet ditt er hvis det kommer for nær armhulen. Da vil du kanskje merke en skarp smerte som nesten føles som en kiling.

Kravbein smerte: 7 av 10

Kragebenet har imidlertid nesten ingen pute mellom hud og bein. Husk at du jobber nær det lengste horisontale beinet i kroppen din. Det er veldig lite fett eller muskler der, så du merker smerten mer enn andre skulder -tatoveringer. Du kan synes det er veldig skarp, klemmende smerte. Du kan også oppdage at du kjenner vibrasjonene til tatoveringspistolen. For meg har den en finger-på-tavle-følelse.

Uansett hvor du velger, unngå å drikke eller ta fritidsmedisiner før du gjør det. De vil ikke hjelpe å dempe smerten, og de kan forstyrre evnen til å sitte stille når smerten treffer.

Naturlige måter å redusere smerte

To av de beste måtene å hjelpe til med å håndtere smerten din er å bruke en stressball eller puste gjennom den. Å kunne presse noe kan hjelpe deg med å distrahere deg. Ikke ta med noen form for fidget – du må holde deg så stille som mulig. Du kan også fokusere på pusten din. Hvis du mediterer eller praktiserer noen form for pusteøvelser, er det på tide å trekke det ut.

Tips for å helbrede en skuldertatovering

 • Behandle det med vennlighet. Uansett hvilken del av skulderen du har valgt å tatovere, kommer den til å gni mot klær. Hvis du har med deg en veske eller ryggsekk, kan du prøve å ha den på skulderen som ikke fikk tatoveringen. For kvinner kan det å velge en racerback -bh holde stroppene borte fra tatoveringen. Du vil være forsiktig så du ikke klør eller gnir det, men du vil sannsynligvis på et tidspunkt. Den største faren er å trekke av skorpen før den helbredes, noe som vil forsinke helingstiden.
 • Unngå å dekke den med en bandasje eller gasbind. Du vil gi den så mye luft som mulig. Hvis du trenger å dekke det under arbeidet, kan du prøve å bruke et lett, luftig stoff.
 • Som med enhver tatovering, hold den ren og fuktig. En skulderbladstatovering kan være vanskelig å nå selv, så det er et alternativ å få venner og familiemedlemmer til å hjelpe. EN&D salver er en vanlig go-to. Ikke slutte å fukte når den er helbredet. For å holde fargene friske, fukt flere ganger i uken.
 • Hold den dekket med solkrem. Det kommer til å falme, alle tatoveringer gjør det, men å holde solens skadelige stråler borte fra det vil bremse prosessen merkbart. Ikke spar på. Gå for 30 SPF eller høy. (SPF 30 blokkerer 97% av UVB -strålene.)
 • Gi det tid før du går i vannet. Det er greit å dusje, men prøv å unngå et bad hvis tatoveringen ville være under vann. Hvis det er på toppen av skulderen eller til og med på kragebenet, bør du være trygg. Men ikke gå i havet eller et basseng på minst to uker. Bakterier og kjemikalier kommer ikke overens med en ny tatovering. Du kan være utsatt for infeksjoner og skader på tatoveringen som kanskje ikke kan fikses.

Dette innholdet er nøyaktig og sant etter beste forfatterens kunnskap og erstatter ikke diagnose, prognose, behandling, resept og/eller kostholdsråd fra en autorisert helsepersonell. Legemidler, kosttilskudd og naturmidler kan ha farlige bivirkninger. Rådfør deg med en kvalifisert leverandør individuelt hvis du er gravid eller ammer. Søk øyeblikkelig hjelp hvis du opplever en medisinsk nødssituasjon.

© 2021 Katherine Sanger