Whitney er ekspert på piercinger og tatoveringer, med erfaring fra kroppsendringsverdenen.

Er det trygt å bruke aloe vera for å behandle tatovering?

Er det trygt å bruke aloe vera for å behandle tatovering?

Canva

Tatovering arr

Når du får en tatovering, vil du sørge for at artisten din virkelig vet hva han gjør'gjør. Hvis han ikke gjør det't, kan du ende opp med en arret tatovering, og arr kan vare livet ut.

Hva forårsaker arrdannelse?

Arr skjer når tatovøren overarbeider eller graver for dypt med nålen (en av grunnene til at en erfaren kunstner er et must). Noen ganger er det ikke't kunstneren'er imidlertid skyld. Arr kan skje på sensitiv hud som heler sakte og er mer utsatt for arr generelt.

Så arrdannelse kan skyldes mange ting, alt fra feil etterbehandling til sensitiv hud. Hos de fleste forekommer ikke arrdannelse, men hvis tatoveringsartistene går for dypt med nålen eller jobber huden for hardt, kan det føre til arrdannelse.

Hvordan ser et tatoveringsarr ut?

Vanligvis kan du'ikke fortell det'er der med mindre du berører den. Fingertuppene vil finne hevet hudvev uansett hvor nålen gikk for dypt. Noen ganger, hvis arret er ille nok, kan det forvride tatoveringen og blekket. Jeg'har til og med sett arrdannelse som gjør at de mørkere fargene overstyrer de lysere fargene.

Trinn 1: Bruk saks til å kutte av en 1 til 2 tommers del av den friske aloe -planten.

Trinn 1: Bruk saks til å kutte av en 1 til 2 tommers del av den friske aloe -planten.

Tegn på et utviklende arr

Vanligvis blir arrdannelsen mer merkbar over tid. Huden din helbreder de første ukene etter en tatovering, når kløe og rødhet er normal. Etter noen uker kan disse tegnene imidlertid indikere at et arr utvikler seg:

  • Hevet hud: Hovedtegnet på arrdannelse er hevet hud. Huden vil variere fra litt hevet til større støt. Vanligvis vil den hevede huden være rundt omrisset av tatoveringen, men den kan også vises hvor som helst på tatoveringen.
  • Kløe: Tatoveringsstedet blir kløende.

Trinn 2: Klem aloe for å frigjøre litt gel.

Trinn 2: Klem aloe for å frigjøre litt gel.

Bruk Aloe Vera til å behandle tatoveringsarr

Forutsatt at alt gikk bra med tatoveringen og du er frisk, bør du ikke lide noen arrdannelse. Men hvis du gjør det, kan aloe vera minimere utseendet på et arr. Å bruke aloe direkte fra en plante gir deg de beste resultatene.

Slik bruker du Aloe Vera

  1. Sørg først for at det er et arr. Ardannelse under en tatovering kan virke som hevet hud eller forsinket helbredelse. For det meste kan arrdannelse under en tatovering være vanskelig å identifisere fordi blekket vil forvride huden.
  2. Kjøp en aloe -plante. Disse finnes vanligvis i hagebutikker og barnehager. Du burde ikke'trenger ikke en stor plante, men sørg for at det er flere tykke blader, da du må veksle mellom bladene, slik at planten får tid til å regenerere og helbrede seg selv.
  3. Skjær av et lite stykke av en plante. Et stykke som er omtrent to centimeter langt burde være nok.
  4. Klem aloe på tatoveringen og gni den forsiktig inn i arret. La aloe tørke helt.
  5. Gjenta denne prosessen noen ganger om dagen til huden din er flatere og arrdannelsen er minimert.
  6. Vær tålmodig. Heling tar flere uker. Hvis du ikke er fornøyd med mengden arrdannelse som er minimert under prosessen, kan du vurdere å oppsøke lege eller laser..

Trinn 3: Gni aloe forsiktig og direkte på arret.

Trinn 3: Gni aloe forsiktig og direkte på arret.

Vanlige spørsmål

Hvorfor ikke bruke flaske aloe vera gel i stedet for den friske planten?

Den friske planten er best fordi flaskeproduktene har tilsatt ingredienser som alkohol som kan forårsake mer skade.

Skal jeg bruke aloe vera som etterbehandling?

Følg alltid tatovøren din's råd etter behandling. Bruk bare aloe vera på en helbredet tatovering.

Gjør ikke't aloe vera blekne en tatovering?

Det er en myte at aloe vera vil falme en tatovering, selv om noen mennesker bruker den som bærer for andre tatoveringsfjernende ingredienser for fjerning av tatoveringer..

Dette innholdet er kun til informasjonsformål og kan ikke erstatte formell og individualisert diagnose, prognose, behandling, resept og/eller kostholdsråd fra en lisensiert lege. Ikke stopp eller endre ditt nåværende behandlingsforløp. Rådfør deg med en kvalifisert leverandør individuelt hvis du er gravid eller ammer. Søk øyeblikkelig hjelp hvis du opplever en medisinsk nødssituasjon.

Kommentarer

Aiesha 14. oktober 2019:

Hvis tatoveringspillen din er dyp til den hvite gjennomsnittet, ville huden vokse ordentlig over den ?

Noelle 7. august 2019:

Jeg tok tatoveringen min for mer enn en måned siden. Den har støt og hvite flak begynner å vises hvis det er tørt (før badekaret mitt eller hvis jeg ikke bruker fuktighetskrem)

Hvis du har noen råd, ville det vært fantastisk.

Takk skal du ha.

Amanda 30. august 2018:

Ble tatto for 3 uker siden så flott ut forrige uke disposisjon har linjer i det og visse flekker små hevet litt ser sprukket ut i kontur til

KD 22. august 2018:

Hei, for et par dager siden la jeg til en gammel tatovering jeg har på ryggen & Jeg fikk rørt opp den gamle delen, men den gamle delen ble mer hovent enn resten & er hevet akkurat nå. Tatovøren sa at det kan være fordi han gikk for dypt tilbake da jeg fikk det. Kommer det til å bli slik?? & skal jeg bruke aloe på den eller hva??

Chanella 30. desember 2017:

Tatoveringen min er en uke gammel, men jeg kan merke arrene, det er ikke greit for meg å bruke aloe?

Shawn macdonald 6. desember 2017:

Så jeg ble tatoveret i dag, og artisten prøvde alt for å få blekket til å gå inn i huden min, hva kan du fortelle meg eller hva slags tips jeg bør prøve

Kevin 11. november 2017:

Hei, god dag, kan jeg bruke aloe -bladet igjen etter at jeg brukte det? Og hva med det gjenværende bladet som jeg klipper, kan jeg også bruke det? Ser fram til å høre fra deg! Takk!

Whitney (forfatter) fra Georgia 17. mars 2017:

EN&D er en krem ​​eller salve som du kan kjøpe på ditt lokale apotek eller matbutikk.

Cazzap 29. desember 2016:

Jeg hadde en tatovering gjort i samme studio som jeg vanligvis går til bare en annen kunstner, men tatoveringen er fortsatt helbredende, men jeg har lagt merke til at delene som er noen steder er mørkere enn de andre, og det bleknet i deler kvinnen som gjorde det er studioeier, men jeg føler at jeg ikke kan vise armen min da det ser fryktelig ut setter pris på har gjort alle mine andre, og de har vist seg fantastisk, men ikke sikker på hva de skal gjøre, det er ikke mye som kan gjøres der nå og lazer behandling er ikke en mening for meg 🙁

Yolz 08. august 2016:

Hva er A.&D, mine Tatts er over 2 år, men nå er de oppvokst! Grrr

Krystall 9. april 2016:

Jeg elsker å bruke aloe når barna mine får solbrenthet, men å bruke det på en tatovering virker så feil.

Anthony 12. februar 2016:

Hei, jeg hadde fått en liten tatovering foran øret på siden brenner … men det vokser ikke hår der..men uansett hadde jeg tatovering over arrvev og jeg gikk dypt …. hva u foreslår jeg bruker for å helbrede det normal aloe? Fordi det's arrvev som ble tatovering … Usikker

Kylie Miller 22. januar 2016:

Jeg har en tatovering som jeg fikk for ca 2 måneder siden, jeg lot broren min og lov hvem'er ikke en profesjonell, gi det til meg. jeg er veldig utsatt for arrdannelse, og han gikk dypere og hele korset er arrdannelse, jeg'har lagt aloe på det, men det virker bare som det'blir verre. Hva gjør jeg? Jeg'jeg er ung jeg ikke't vil at min første tatovering bare skal være et stort arr!

Emily 30. juli 2015:

Jeg'Jeg er veldig utsatt for arrdannelse, jeg har en liten tatovering på brystet, omtrent ett år gammel, og det hele er i utgangspunktet et arr. Bare en liten del av den er ikke hevet. Det klør av og til, og jeg føler det's bleknet raskere enn en tatovering normalt ville, men ellers gjør jeg det ikke't har klager på det, egentlig. Den'er ikke vridd eller noe. Jeg'Jeg har hørt folk si at arrdannelse forekommer hovedsakelig i konturer, og dette er laget av tykke svarte linjer. Jeg tok en annen tatovering for noen dager siden, en annen artist denne gangen, jeg lurte på om det var der'Er det noe ekstra jeg bør gjøre i helbredelsesprosessen for å forhindre arr helt? Jeg'Jeg har behandlet det ved å veksle mellom etterinkinket og akvafor, så langt har det vært liten eller ingen scabbing, men jeg tenkte jeg'spør rundt her

Mariarosa 29. juni 2015:

Jeg'har hatt denne tatoveringen på armen min i mange år nå, og jeg la merke til at den er ganske dårlig. Jeg fant ut etter å ha klaget til eieren at fyren som tatoverte meg var ny, og jeg var hans første tatovering på år. Hva'Det merkelige er at tatoveringen føles helt flat, med mindre jeg klør den og da hever det hele og blir til 3D. Minner meg nesten om en allergisk reaksjon. Er dette normalt?

kelley 6. juni 2012:

Aquaphor. Bruk den til tats, alle stadier. Du don'trenger ikke annet søppel og tull. 1 produkt og det'er det. Hvorfor bruker dere alle forskjellige produkter? Bare bruk 1 og hold deg til det. Du burde ha fått pleieark da tatoveringen din var ferdig. Hvis du ikke gjorde det't, don't gå tilbake til artisten. De skal ved lov gi deg det.

kapteincrunch 13. mars 2012:

Jeg'har hatt en ganske stor tatovering på ryggen i over et år nå. konturen min er støttet opp, men skyggen er helt flat. det gjør det ikke'det klør ofte og utseendet på tatoveringen har ikke't ble endret av arrdannelsen. den'er min første tatovering, men jeg'Jeg er redd for å bli mer, for de blir verre enn denne. Jeg tror heller ikke at dette egentlig handler om emnet, men tatoveringen min er skyggelagt i svart-hvitt- ingen farge. I mer enn en måned etter at jeg fikk den, var tatoveringen min rød. Jeg trodde faktisk at artisten hadde brukt rødt blekk, til det endelig bleknet. sensitiv hud kan føre til at området forblir rødt så lenge?

Habby Tatt 13. mars 2012:

Hei Playboystar1, Litt sent, men du burde ikke få tatovering'd mens jeg var gravid

playboystar1 26. februar 2012:

hei alle jeg bare lurte på ……. jeg fikk en tatovering for 3 dager siden, og det har dannet et hvitt sprudlende utseende, det er ikke rødt eller svelget eller noe stort, bare bekymret for boblingen er dette ok … jeg er også 18 uke gravid kan det være en infeksjon

store e 26. oktober 2011:

Hei, jeg fikk en tatovering på brystet mitt for omtrent et år siden, og akkurat nå så det ut som et arr, men det var aldri slik at det bare skjedde ut av ingenting og det så ille ut hva som er bra for det

KayDee 18. august 2011:

Hei alle sammen! Jeg fikk en tatovering på håndleddet for omtrent 4 uker siden (svarte og røde ord), og det ser ut til å være helbredet (det'er ikke lenger sår eller kløende og var aldri "sprø" eller skabbet), men det'er fremdeles hevet i stedet for å være flat. Bør jeg gi det litt mer tid (uker? Måneder?) Før jeg begynner å bruke Aloe, A&D Salve eller vitamin E -olje for å prøve å glatte det ut, eller kan/bør jeg gjøre det nå mens det'er fortsatt litt "fersk"? Jeg vil gjerne ha innspill !! Takk!

store G 18. august 2011:

Hei. Jeg hadde 4 tatoveringer i forskjellige kroppsdeler. Alt ble blekket av en artist.

En bestemt tatovering begynte å ha noen hvite boblende flekker, og jeg tror arr eller skorpe som symptomer. Jeg prøvde aloe- og vandolkremen, men huden så ut til å være såret.

Noen andre midler du kan anbefale? bortsett fra å ha en touch-up etter at den er helt helbredet.

Takk så mye.

Stor G

blekk mamma 16. august 2011:

Vitamin E -olje fungerer bra med arr.

Justin 29. juli 2011:

Fukt det. Bruk mye trippel a, aloe plante eller aloe produkter uten achochol i det, og oljeprodukter. Det vil til slutt begynne å fjerne arrvevet. Du mister litt farge på arrvevet, men du kan alltid få det rørt opp til fargen.

Saksøke 24. juli 2011:

Jeg fikk en liten tatovering for 3 måneder siden – det ser ut til å ha en tykk hvit hard skorpe på deler av tatoveringen. Vil denne hvite skorpe skorpen noen gang forsvinne? Hva kan jeg gjøre for at det skal se bedre ut? Skal jeg holde det tørt eller skal jeg fukte det? Hjelp?

Cora 4. juli 2011:

Jeg har nylig fått et stort stykke på ryggen. Den'er min første tat og jeg'Jeg prøver dumt å få det til i løpet av et par uker før jeg flytter ut av landet. Jeg lurte på om naturhjelp vil hjelpe det med å gro raskere, eller om det ville være det samme som vitamin E I'jeg bruker akkurat nå. Jeg'har brukt naturhjelp før for kutt og brannskader, men ikke sikker på hvordan det ville reagere med en ny tatovering. Hvis noen andre har brukt naturhjelp i helbredelsesprosessen, vil jeg gjerne vite hvordan det ble.

AADonnie 08. mai 2011:

Jeg har en tatovering midt på ryggen og det'er et ganske stort stykke. Det trenger rørt opp dårlig! Men jeg'Jeg er redd for å få det rørt opp! Den'er absolutt arret! Alt det hevede blekket blør ut av linjene, og midten av det er veldig falmet på grunn av at det først var blått, men når vi så blodet komme gjennom, bestemte vi oss for å gjøre det rødt, så han gikk umiddelbart tilbake inn og endret fargen til rød. Det gjorde selvfølgelig midten av tatoveringen veldig grøtaktig og tok lang tid å helbrede. Under helbredelsesprosessen gjorde jeg det ikke't bryr meg om den bleknet eller ikke, bare ikke't ønsker å få en infeksjon, så jeg la neosporin på den. Den'det er 2 år siden jeg gjorde det. Den'er fortsatt veldig kløende og boblende. Når jeg noen gang går for å klø det, er det VELDIG sensitivt. Hvis jeg skulle bruke A.&D teknikk, vil dette hjelpe med ømheten også med arrdannelsen? Jeg vil få det fikset av noen profesjonelle, men jeg'Jeg er livredd for hvor vondt det kommer til å gjøre.

blonder 27. april 2011:

Første tatovering. Noen farger kom av & nå ser det ut som et dypt snitt. Hva burde jeg gjøre?

chelsea 19. april 2011:

Jeg har hatt arrvev under tatoveringen en stund, og jeg synes det ser fryktelig ut. Jeg har brukt lotion og massert det, så se om det vil hjelpe noen. fungerer det til?

Kiddo 16. januar 2011:

Hei jeg'Jeg er dekket av tatoveringer, alle holder seg virkelig vakkert gjennom årene (tiårene)'har hatt dem. Nylig er den jeg nettopp fikk på håndleddet ganske arret, melkete fortsatt, men fargene kommer gjennom hver dag. Jeg bruker ricinusolje (maten/kroppsklassen, IKKE ting du legger i biler selvfølgelig) … det'er velkjent for å kvitte kroppen med arr, selv etter at de har vært der i mange år. Google det. Aloe (som anbefalt ovenfor) er også fantastisk, bare prøv å unngå den billige dritten med en haug alkohol i som fyllstoff. Jeg bruker en aloe 'krem' det er bare ren aloe med en liten bit av tea tree, rosmarin, vitamin e og trollhassel. (Natures Aid) det fungerer fantastisk på alle tatoveringer og stort sett alle andre hudtilstander for den saks skyld. Verdt en virvel.

WorryWart 8. januar 2011:

Jeg har nylig fått en tatovering … det har gått omtrent en og en halv uke … jeg hadde sett hans andre arbeide med venner og elsket det. Jeg har gjort tatoveringer før, så jeg er ikke ny på dette. Dette er imidlertid den første tatoveringen i full farge. uansett halvannen uke senere, og det er for det meste arr … spesielt det svarte og røde. det gjør det ikke'klø, det begynte aldri å klø (det er det som bekymrer meg) når skal jeg vurdere å bruke aloe … jeg måtte slutte å bruke en&d fordi blekket ville gå tom … jeg har aldri hatt dette problemet før, og jeg har et bakstykke og flere andre mindre tats. denne er på leggen min, og det lille av arrdannelsen som har kommet av (på egen hånd) har tatt litt blekk med seg.

cleighc89 24. november 2010:

Hei, jeg er et spørsmål. Jeg vil ta en tatovering av to små engelvinger, en på hver skulder, men jeg er ganske lett, og jeg lurte på at hvis jeg kontinuerlig doktorerte det og satte medisiner på det, ville det forhindre at det skremmer, thanx

KayT 4. november 2010:

Jeg har jobbet med bakstykket mitt, og vi gjorde bakgrunnen på skulderbladene og like under nakken. Halsdelen var super smertefull, og har skabbet dårlig. Resten av min tat, inkludert alt vi gjorde før, gjorde aldri dette. Det som ble gjort på skulderbladene mine helbreder normalt. Jeg har superfølsom hud, og lurte på om skabbet muligens er fra at artisten kommer til å gå grundig inn på den ene delen? Jeg gjorde det normale ettervernet som jeg gjorde med resten av min tat, siden skorpen har kommet opp ved å bruke bioolje & vitaminvev olje i håp om å redusere skader fra skorpen, tror du jeg gjør det riktige?

Penger 20. oktober 2010:

Jeg fikk en tatovering på armen min for ca 3 måneder siden. Konturene er alle hevet og puffete. Huden er tørr og kløende over den. Er det ingen sjanse for at dette vil gå ned, eller vil det forbli slik for alltid?

rachel 22. september 2010:

så jeg fikk en tatovering i januar .. for snart et år siden og har nylig innsett at jeg har ganske dårlig arrvev. det er en liten på mitt indre håndledd, så jeg er heldig at ikke mange vil se det, men hver gang jeg ser på det. jeg ser ujevnheten, og det får meg til å føle meg så ubehagelig? haha jeg bestemte meg for at det ville være en god idé å bruke vitamin e salve (som jeg fikk beskjed om å legge på den da jeg først fikk den) vitamin e og aloe er ganske mye det samme … tror du jeg er ok? eller er den faktiske planten mer potent?

catwal 22. august 2010:

Jeg gjør arr. Jeg hadde fjernet en føflekk på brystet, og det var puffet og rosa i mer enn et år. Merket er fortsatt der, som en støt, men ikke rosa lenger. Tror du en tatovering ville reagert det samme for meg? Dette er en arvelig arrdannelse, slik moren min har det og 2 av sønnene mine. Jeg tenkte på å få noe lite på et skjult sted først for å se hvordan tatovering påvirker huden min. Vil du anbefale andre ideer?

Whitney (forfatter) fra Georgia 5. april 2010:

Hm .. Ærlig talt, jeg'jeg er ikke sikker. Etter et år burde tatoveringen ikke't vondt. Det kan være lurt å se en tatovør for å få sjekket det. Er det rødt eller betent noen?

turbo 4. april 2010:

det har gått nesten et år

Whitney (forfatter) fra Georgia 3. april 2010:

Hvor lenge har du hatt det? Hvordan rengjorde du, eller har du det?

turbo 2. april 2010:

jeg har en tatovering på hånden og overkroppen … bare det skisserte er arret fra kunstneren som graver meg … det klør i hevet, og hvis du treffer det eller skraper det … det gjør som helvete … noen forslag til hvorfor eller hva kan gjøres for i det minste å få det til å slutte å skade?

Whitney (forfatter) fra Georgia 26. mars 2010:

Den'er sannsynligvis ikke et arr. Arr er hevet, ikke innrykket. Innrykkene er i huden din, det'kommer ikke til å ha noen effekt på tatoveringen. Hvis du gjør det på nytt, er det mer enn sannsynlig at innrykkene fortsatt er der.

lyng 25. mars 2010:

Jeg har en liten tatovering på foten, og det er omtrent 5 små innrykk rundt kantene. For meg ser det ut som artisten presset hardt og det etterlot bulker i huden min, selv om det står over at jeg ville ha hevet støt. Er innrykkene på foten min skremmende, og kan jeg få tatoveringen på foten på nytt eller vil innrykkene påvirke gjenta?

Saksøke 1. mars 2010:

Jeg hadde en tatovering på håndleddet for 2 uker siden. Helbredelsesprosessen min var veldig vanskelig (utslett og mye oser og scabbing). Alt har stoppet opp, og helbredelsesprosessen min virker mye bedre, men tatoveringen min ser fortsatt melkaktig ut og huden over tatoveringen er litt skinnende og rynket. Tatoveringen min er ikke hevet fra overflaten, men huden under (uten blekk på) er litt rosa. Er dette normalt og en del av den normale helbredelsesprosessen?

chat 13. februar 2010:

emma … jeg er helt i samme båt, men angrer virkelig på tatoveringen min nå, for i fremtiden kan jeg trenge ryggoperasjon ….. så ser på laser tatovering, men er så redd for hvordan det kommer til å se ut i slutten…

Whitney (forfatter) fra Georgia 28. januar 2010:

Jeg'Jeg er ikke helt sikker på hva du er'snakker om. Den'd være lettere å forstå med et bilde.

SOM I 28. januar 2010:

Jeg hadde gjort noe arbeid på underarmen min, for omtrent en måned siden, bare en oversikt, det'er alle helbredet fint, med unntak av seks prikker i nærheten av hverandre. De'er nøyaktig like store som prikkene på en terning. Det ser også ut som om det er et hudlag over de seks prikkene.

hva tror du?

Whitney (forfatter) fra Georgia 19. januar 2010:

Etter min mening, hvis det var en allergi, ville de hevede vevene være hele tiden, ikke bare hele dagen og være borte om natten. Jeg ville gå til tatovørene du brukte, og få ham til å se på det.

Calvin 18. januar 2010:

Jeg mistenker at tatoveringen min har fått arr, men jeg'Jeg er ikke sikker – her er fakta:

Når jeg våkner om morgenen, er huden min ganske flat – tatoveringen min er ikke hevet, humpete eller kløende.

Noen ganger om natten eller hele dagen kan det imidlertid bli tydelig hevet og kløende – jeg kan merke det ganske lett hvis jeg berører det.

Mitt spørsmål er at noen har fortalt meg at dette er allergi mot blekket i stedet for arrdannelse. Kan det fortsatt være arrdannelse hvis det noen ganger ikke blir hevet i det hele tatt?

Takk

JerkFace 13. januar 2010:

Hvis tatoveringen din har arr (hevede deler), bruk Mederma, Neopsporin eller A&D. Ive sett mange mennesker har lykkes med bare konsekvent å bruke A&D salve for å redusere de hevede delene betydelig.

Jeg'Jeg snakker ikke om under helbredelsesprosessen, jeg'jeg snakker om etter det'er helbredet, og du vet eller tror det'er redd.

Alle har forskjellig hud. Jeg kjenner det til en svart tatovør's har gjort det lenge og hovedsakelig tatoveret svarte mennesker også. Jeg husker da jeg så en venn av miner tatovere som er veldig mørk. Det så ut som et arr, skinnende, grovt slangeskinn rundt alt linjearbeidet i et par måneder, og så forsvant det. Jeg var sjokkert. Jeg trodde huden hans var skadet. jeg tror'er det egentlig hvor mørk hud som helbreder? Jeg'har også sett svarte mennesker med arrede tatoveringer så … Ikke sikker … men alle's hud er annerledes.

De fleste skal ikke bli tunge av tatovering og sånt'Derfor må du gå til en erfaren som kan teknikkene for å få blekket i huden din uten å gå for dypt. Blekk kan også være en annen faktor ved tatoveringsirritasjoner. Jeg'har hørt fra mange mennesker at tatoveringene deres klør noen ganger og har små støt under seg. Igjen A.&D ser ut til å hjelpe når det brukes konsekvent litt.

Du setter et fremmedlegeme inn i huden din. Det er bivirkninger, men blekket er laget på en slik måte i disse dager (eller burde være) at de minimerer allergiske reaksjoner, og't bruke giftstoffer, etc. Jeg personlig har aldri hatt noe av dette som skjedde med tatoveringene mine, så jeg gjør det ikke'vet ikke hva avtalen er. Håper det hjelper noen.

Whitney (forfatter) fra Georgia 16. desember 2009:

Det høres ut som tatovøren ikke gjør det'vet ikke hva han'gjør. Hvis du får en ny tatovering, finn en ny artist.

Emma 15. desember 2009:

Jeg har en ganske dårlig arret tatovering hele veien over ryggen min, jeg trodde det kan ha vært fordi huden min var så mye mer sensitiv i det området, men jeg fikk en tatovering på armen min fra den samme tatovøren, og den ble også arret. Jeg hadde en tatovering på håndleddet gjort av en annen kunstner før, og den ligger helt flatt.

Det blir utrolig kløende om sommeren og når jeg svetter og det's forvrengt på steder og stygge, det'er synd fordi huden på ryggen min var feilfri!

Whitney (forfatter) fra Georgia 4. august 2009:

Hva var teknikkene dine etter behandling? Når du er helbredet, kan du få det rørt opp, men arr vant vanligvis't gå bort. Er det arrdannelse eller falming at du'merker igjen.

Mederma vil mer sannsynlig falme tatoveringen.

Jen 4. august 2009:

Mederma er også et alternativ for tatoveringer?

jen 4. august 2009:

Jeg tror at min nyeste tatovering har mulig arrdannelse. Det kan ha vært ettervern som forseglet avtalen. Mitt spørsmål er, når kan jeg få det rørt opp?

xicanoxingon 6. juli 2009:

Takk.

Whitney (forfatter) fra Georgia 6. juli 2009:

Jeg ville ikke't foreslå det, men det ville være best å spørre tatovøren din for det beste svaret på det spørsmålet. Egentlig kan det være en fordel, ettersom du vanligvis ville brukt aloe på et sår. Men for å være sikker, spør tatovøren din bare for å være sikker.

xicanoxingon 6. juli 2009:

skorpen løsnet under dusjen og begynte å blø. det er 2 dager siden og såret ble helbredet og selve tatoveringen peeling. tror du det'er det greit å sette aloe på det allerede? jeg vil minimere skremmingen. eller hva andre anbefaler. Takk skal du ha.

Whitney (forfatter) fra Georgia 5. juli 2009:

Jeg ville ikke'foreslår det virkelig ikke.

xicanoxingon 5. juli 2009:

kan du sette aloe på tatoveringen mens du'er fortsatt i helbredelsesprosessen?

Mobber mamma 23. juni 2009:

Heya,

Jeg har også funnet ut at Extra Virgin Olive Oil ser ut til å hjelpe til med å redusere alle barn med arr 🙂

accofranco fra L Island 18. april 2009:

veldig nøyaktig, noen tatoveringer skremmer meg til nesen, og jeg lurer på hvorfor alle disse tingene? hva er det forresten til? hvilket inntrykk gir en til barna og barnebarna? en merkelig verden vi lever i….