Lynsey har samlet en samling tatoveringer og piercinger det siste tiåret. Hennes kroppsmodifiseringstips er basert på personlig erfaring.

Bankier? Eller Zoo Assistant?

Bankier? Eller Zoo Assistant?

Som en selvbekjent tatoveringsmisbruker har jeg ofte vært klar over de mulige konsekvensene av å ha en slik samling. Jeg vet at tatoveringer er permanente, og de er ikke for alle's smak, men det burde ikke't påvirke min evne til å gjøre visse ting, ikke sant?

Jeg vet at tatoveringer i vestlige land tidligere var uvanlige, bortsett fra blant sjømenn, sirkusoppvisninger og prostituerte (eller "nattens damer"). På grunn av det ble ideen dannet om at en kvinne med en tatovering var en freak eller en hore. Jeg'vil gjerne tro at stigmaet i dag er borte og at folk kan godta vår frihet til å uttrykke oss.

Diskriminering mot tatoveringer eksisterer fortsatt

Dessverre eksisterer det fortsatt diskriminering av tatoveringer, til tross for deres vekst i popularitet! Jeg har hatt mange jobber gjennom årene der tatoveringer hele tiden måtte dekkes-selv på påkledde dager. Og jeg kan fortelle deg at du har på deg en genser midt på sommeren for et 12-timers skift't pen!

Jeg er også trist over å si at jeg har blitt oversett for stillinger, til tross for at jeg er godt kvalifisert og erfaren, og jeg kan bare tro at tatoveringene var et problem, til tross for min vilje til å dekke dem. Tatoveringene mine påvirker ikke hjernefunksjonen min, og de endrer heller ikke karakteren min på noen måte.

Tatoveringer og selskapets standarder

På den annen side kan jeg forstå at et selskap gjerne vil projisere seg som profesjonelt. Så kanskje noe dårlig designet blekk kan forringe det. Men samtidig, så lenge tatoveringene mine ikke er støtende, hvorfor skulle jeg måtte tåle tortur av en klumpete hopper på en varm dag? Spesielt i et kundesenter, der ingen fra din kundebase vil se deg!?

Noen tatoveringer kan gjøre deg arbeidsledig

Jeg forstår helt hvorfor noen mennesker's valg av tatoveringer kan gjøre dem noe arbeidsledige, eller i det minste begrense sjansene deres. For eksempel Dennis Avner, the "Kattemann" fra Nevada (se øverste bilde), ser kanskje malplassert ut i en bank, men passer godt inn i en dyrehage. Lucky Diamond Rich, den mest tatoverte mannen i verden (se bildet nedenfor), ser kanskje malplassert ut og selger forsikring fra dør til dør, men stilen hans fungerer bra for en tatovering eller i tatoveringsprogrammer.

Forsikringsrepresentant? Eller tatovering?

Forsikringsrepresentant? Eller tatovering?

Offensive tatoveringer kan være dårlige for virksomheten

De som har nazistiske symboler eller sataniske etsninger i ansiktet, kan neppe bli overrasket når de gjør det'ikke bestå et intervju. Tilsvarende de med regnbuer eller stjerner som faller fra øynene. Det gjør det ikke't ser profesjonelt ut til å ha slike mennesker som representerer et selskap. Som hovedregel sier jeg ingenting over halsen eller under håndleddene – i det minste da kan det dekkes til!

Disse støtende tatoveringene kan også være skadelige for virksomheten hvis potensielle kunder oppfatter den ansatte'sin tro på å være den samme som arbeidsgiverne. Jeg gjør n't tror en festplanlegger med en hakekors -tatovering ville gå bra med å organisere en Bar Mitzvah.

Godt utformede tatoveringer er kunstverk

Men. Når tatoveringer er godt designet og utført, er de kunstverk. Jeg liker å tenke på min egen blekksamling som mitt lille kunstgalleri som deler litt av en historie. De'er også en god samtalestarter: "Gjør de vondt," "Anbefaler du en bestemt artist," etc. Om noe, kan en god prat hjelpe virksomheten.

Dette er noe som politistyrken bruker til sin fordel. Politiet har nå lov til å vise tatoveringer på underarmen, hvis de har noen, mens de før måtte ha på seg en langermet skjorte. Hvorfor? Fordi de innser at det får dem til å virke mer menneskelige, mer pålitelige, mer sympatiske.

La'Når du ser på politiet, betyr det at du har noe til felles – derfor øker sjansen for at du stoler på dem. Så igjen ville en politimann med en terrorist -tatovering sannsynligvis ha motsatt effekt. Det er derfor dommen brukes. Det er ikke noe totalforbud.

Problemene med teppeforbud

Jeg kan forstå hvorfor det er lettere å ha et generelt forbud mot slike ting. Den'Det er lettere å håndheve en regel for alle enn å risikere et søksmål for diskriminering.

Imidlertid, hvis min samling av tatoveringer ikke er det't støtende, så hvorfor kan't har jeg dem på show? Hvorfor skal jeg bli oversett for en jobb til fordel for noen halvparten av kvalifiserte? Eller til og med bli tvunget til å bruke langermede klær i temperaturer der mine kolleger har på seg vester?

Jeg er ansvarlig for mitt valg av tatoveringer. Jeg velger design som kan't lett fornærme, og jeg plasserer dem på steder som kan dekkes, om nødvendig. De er kanskje ikke for alle'smaken, men det gjør det ikke't betyr at de ville fornærme noen.

Håper på tatoveringsaksept i fremtiden

Jeg vil tro at det i fremtiden vil skje arbeidsgivere' holdninger til tatoveringer på arbeidsplassen og at aksept vil være utbredt. Frem til da må jeg forbli dekket for å fortsette å være ansatt.

Dette innholdet er nøyaktig og sant etter beste forfatterens kunnskap og er ikke ment å erstatte formell og individualisert råd fra en kvalifisert profesjonell.

© 2012 Lynsey Hart

Kommentarer

Hari Prasad S fra Bangalore 17. september 2017:

Interessant lesning. I India pleide mange mennesker å tatovere sine fedre eller mor's navn. Nå til dags's de mye eloberate de har blitt populære blant de unge. Tatoveringer her't blitt et tabu i mange yrker.

– hari

Lynsey Hart (forfatter) fra Lanarkshire 26. oktober 2016:

Sikkert en stammedesign eller blomst kunne ikke't fornærme selv de mest krenkelige menneskene. Du har rett til din mening, men jeg må si at et slikt nivå av frykt for å krenke ville grense til å være ren og kjedelig. Hvis du vil bli teknisk, kan en ankel krenke noen steder, men det betyr ikke at jeg vil holde min dekket! Og hvis noen tror at en så uoffensiv design er støtende i utgangspunktet, ville min første reaksjon være å spørre dem om de vet hvilket århundre de lever i!

Så lenge det ikke er't støtende for massebefolkningen i en gitt virksomhet/ land, det burde egentlig ikke't være et problem.

Selv politiet får lov til å tatovere i dag for å være mer tilgjengelig for allmennheten.

Jay 26. oktober 2016:

Beklager. Må være uenig. Jeg må gå inn for den generelle politikken fordi, med mindre du kan komme med et helt objektive kriterier som du kan måle en tatovering på's offensivitetsnivå (som er rett og slett umulig). Det finnes alle slags forskjellige mennesker og kulturer i verden, og du vet ALDRI hva som kan anses som støtende for noen. For eksempel kan en buddhistisk tatovering være fullstendig støtende for en Rakhine -muslim i Myanmar, ettersom de for tiden er under harde fordommer og etnisk rensing i hendene på Myanmar -buddhistene. Buddhisme, en spiritualitet/religion som mange anser som en ganske fredelig religion, er til og med i stand til å støte mennesker, så hva annet er det vi ikke har'ikke klar over? Så vi prøver å imøtekomme hele massen med en generell politikk. Fordi tross alt hvem som er dommer over om noe er støtende, men personen som oppfatter den aktuelle tingen?

Lynsey Hart (forfatter) fra Lanarkshire 22. oktober 2013:

Ja, jeg har nettopp fått en ny jobb- det er i et kundesenter- og jeg kan vise piercinger og tatoveringer der! Jeg er i himmelen!!!! Takk for kommentaren x

freecampingaussie fra Sør -Spania 22. oktober 2013:

Da jeg jobbet som telefonselger la jeg merke til at det var mange mennesker der med tatoveringer !

Lynsey Hart (forfatter) fra Lanarkshire 11. september 2013:

Veldig sant, Zoe, men dessverre det'er bare slik samfunnet er. At'Derfor prøver jeg å se det fra begge sider. Men, som en tattood person selv, gjør jeg ikke'tror ikke det er den riktige måten å være på. Idag's verden, bør det definitivt være mer frihet rundt emnet!

Zoe 11. september 2013:

Jeg tror at det å ha tatovering og/eller piercinger bør være høyt på en arbeidsplass med mindre det arbeider med mat, da ville piercinger være uaktuelt, tatoveringer for noen mennesker har betydning for noen eller noe spesielt. å ha støtende tatoveringer, så de burde være dekket. Jeg har flere tatoveringer når jeg er på jobb, jeg får alltid gode kommentarer, selv fra eldre damer eller menn i 60+ årene. Folk burde ikke't dømme på andres utseende.

Lynsey Hart (forfatter) fra Lanarkshire 30. desember 2012:

Takk mamma, jeg setter pris på tiden din og innspill.

Mann fra Modesto fra Kiev, Ukraina (tidligere Modesto, California) 30. desember 2012:

For å være ærlig, blir de fleste alvorlig skremt av ALLE tatoveringer. En ung mann i en lokal kirke trengte en ny skjorte til jobben på Pizza Hut. Det måtte være langermet for å dekke tatoveringen på underarmen. Bedriftens regler.

De gjør det fordi mange, mange mennesker blir fornærmet av tatoveringer.

Jeg har ansatt mange mennesker gjennom årene. Jeg ansetter bare ETT hovedprinsipp: Hvis jeg umiddelbart liker personen, ansetter jeg dem og de fungerer bra. Hvis jeg ikke umiddelbart liker personen, gjør jeg ikke det'ikke ansett dem. Erfaring, utdanning … de gjør det ikke't betyr noe. Det som betyr noe er et sammenhengende team som kan jobbe sammen; et sterkt og produktivt miljø gir en god virksomhet.

Tatoveringer eller ingen tatoveringer, det gjorde aldri noen forskjell. Det gjorde imidlertid ikke mine klienter't bryr meg heller. Jeg eide kaffebarer i Philadelphia, i nærheten av kunst- og studentscenene.

Interessant artikkel, stemte så.

Lynsey Hart (forfatter) fra Lanarkshire 22. november 2012:

Ja, men jeg brukte ham som et eksempel på det ekstreme. Jeg snakket også om de med støtende tatoveringer. Jeg kan forstå hvorfor det ville skremme folk, men sikkert ikke greie tatoveringer?

William E Krill Jr. fra Hollidaysburg, PA 22. november 2012:

Kanskje det, tatoveringsfordommer, men hvis du ser på bildet øverst i artikkelen, vil du legitimt anta at det er noe dypt … forstyrret … med personen som ville gå så langt ved kroppsendring..

Lynsey Hart (forfatter) fra Lanarkshire 22. november 2012:

Takk! Det er så mange mennesker som synes du er en dårlig person på grunn av kroppskunst, du'har rett. Den'er sjokkerende! Takk for kommentaren! 🙂

Randi Benlulu fra Mesa, AZ 21. november 2012:

Samfunnet er ganske morsomt, ikke sant't det? For omtrent 5 år siden manglet legen jeg jobbet med noe fra kontoret hennes. Hennes umiddelbare svar var å anta at jenta med piercinger og tatoveringer var synderen. Min mening om den legen falt betydelig den dagen, men dessverre var hun ikke det't alene. Folk har en tendens til å dømme. Jeg beundrer og respekterer din vilje til å dekke tatoveringene dine mens du er på jobb. En arbeidsgiver kunne ikke't og burde ikke't be om mer enn det! Flott knutepunkt! Opp, nyttig og interessant!