Da jeg først begynte å tatovere, kostet det nesten karrieren min fordi jeg ikke ble vist den riktige måten å gjøre ting på. Her'er det jeg lærte.

Hvordan begynne å tatovere ved å lære å designe for kroppen.

Hvordan begynne å tatovere ved å lære å designe for kroppen.

Allef Vinicius via Unsplash

Ingen erfaring, ikke noe problem!

Det er ganske mange måter å prøve å bryte inn i tatoveringsindustrien, men bare noen få av disse måtene vil lede deg ned på riktig vei. Jeg vil innrømme at da jeg først begynte å tatovere, ble jeg ikke vist den riktige måten å gjøre ting på, og det kostet meg nesten karrieren.

Alle veier på veien mot å bli en vellykket og respektert tatovør starter med det aller første trinnet: læretiden. Og, som mange andre ting i denne verden, er det ikke alltid lett å ta det første skrittet. En tatovør vil vurdere mange ting når du velger en lærling og, mens det'er ikke så enkelt som å stille en haug med ja eller nei spørsmål på en forhåndsbestemt liste, det er noen få spørsmål de alltid vil stille en potensiell lærling.

Så uten videre, her er tingene du bør vite allerede før du tar det første trinnet. Dette er ting alle bør vite før de nærmer seg en butikk for å be om læreplass.

Hvordan starter du som tatovør?

 1. Utvikle kunstferdigheter. Hvis du ikke har noe naturlig talent, du'vil aldri lære å tegne godt. Men hvis du har noe talent, vil det å studere, lære og øve hjelpe deg med å utvikle ferdighetene dine. Ta deg virkelig tid til å perfeksjonere linjearbeid, skyggelegging, komposisjon osv. Dette kan innebære å gå på kunstskole, ta undervisning og/eller finne andre måter å lære de grunnleggende kunstferdighetene du'Jeg må være en tatovør.
 2. Bygg en portefølje. Før du kan nærme deg et studio for å lære, må du'trenger en portefølje. Å bygge en flott portefølje tar mye mer tid og krefter enn du kan forestille deg. Nedenfor gir jeg noen tips om hvordan du kan sette sammen en god en.
 3. Lærling hos en profesjonell tatovør. Lese Tatoveringslærling: Hvordan få en og hvorfor du trenger den for mer informasjon om hvordan du velger en artist å jobbe med.
 4. Få forhåndslisenssertifisering og få lisens. Kravene varierer fra stat til stat, så sjekk dine lokale lisenskrav.
 5. Finn et studio som'Jeg tar deg på. Dette kan være stedet du lærte, eller det kan være et annet sted.

Hvordan lære å tatovere hjemme

Tegning er en ting … men tatovering av en faktisk kropp er en helt annen ting. Her's hvordan du begynner å bygge dine tatoveringsferdigheter.

 1. Tegn på konturformede gjenstander og hudlignende overflater. Etter deg'har øvd på papir, du'vil gå videre til 3D -objekter. Noen øver på å tegne på frukt (for eksempel meloner eller grapefrukt) eller andre runde, livløse gjenstander, noen med ikke -giftig blekk eller henna på kroppsdeler.
 2. Øv, øv, øv. Som artist vil du bli forventet å jobbe i mange forskjellige stiler, og du kan bare lære ved å gjøre. Start med blyanter, arbeid deg opp til penner, og prøv til slutt på tatoveringsmaskinen.
 3. Øv med verktøyene. Før du tar den tatoveringsmaskinen, anbefaler jeg å ta tak i den med en vektet penn eller blyant. Dette vil hjelpe deg med å utvikle håndstyrke og ferdigheter. For å trenge inn i huden har en maskin en tendens til å påføre blekk tyngre enn en penn ville. Du'vil trene ved å legge til tre unse vekter til pennen din. Eksperimenter med å gjøre og gjøre overføringer også. Selvfølgelig har YouTube tonnevis med nyttige videoer.
 4. Eksperimenter med maskineriet. Når du føler deg komfortabel, kan du investere i en billig maskin og trene på frukt, skinn eller andre gjenstander. Bli vant til den ekstra vibrasjonen og hvordan den påvirker hånden din (og linjen). Du kan også sette opp maskinen med blyant eller penn eller øve. Jeg anbefaler å øve på falsk hud, grisehud eller griseører, som du kan kjøpe online eller hos en slakter.

Som deg'du utvikler ferdigheter i tegning og bruk av verktøy, du'Jeg vil også fokusere på å lage tatoveringer som passer til kroppen, noe som ikke er det't så enkelt som det høres ut.

Hvordan kan jeg øve tatovering?

 1. Øv hver dag på papir, og fortsett deretter med å øve på hudlignende materialer og buede gjenstander (som frukt). Sjekk ut hvordan du tatoverer: tegneøvelser for håpefulle tatovører for flere ideer.
 2. Øv deg på å lage tatoveringer med penner og henna først.
 3. Øv på deg selv, deretter på venner.
 4. Invester i og øv med en tatoveringsmaskin.
 5. Få en læreplass.
 6. Tilby gratis tatoveringer for trening.

Hvordan lage tatoveringer som passer kroppen

Før du noen gang kan lykkes med tatovering, må du innse noen ting om menneskekroppen for å kunne trekke på den.

1. Menneskekroppen har ingen rette linjer.

Så hvordan påvirker dette deg og tegnestilen din? Det påvirker deg mye, spesielt hvis du bruker en linjal til å lage de fleste tegningene dine, fordi det siste du vil sette inn i en tatovering er mange rette linjer. Kroppen bøyer og trekker musklene konstant sammen og er nesten alltid i bevegelse, så rette linjer vil nesten alltid se buede ut.

En annen ting du vil holde deg unna er perfekte eller konsentriske sirkler. De er vanskelig å tatovere, og de fleste artister vant't berør et stykke som krever mer enn noen få perfekte sirkler. Ikke bare er de harde, men sirkler blir forvrengt når kroppen bøyer seg og slapper av.

2. Hvert design skal passe for en bestemt kropp og kroppsdel.

Dette er en av gangene en linjal vil være nyttig i å lage porteføljestykker, og det vil også hjelpe å ha venner i forskjellige former og størrelser. Denne teknikken er ikke vanlig, og jeg'Jeg er virkelig sjokkert over det't. Les videre…

Lat som om du er en tatovør og få to kvinner "klienter," både av forskjellig høyde og konstruksjon. La's sier at de begge er i butikken din for å få tatoveringer i korsryggen – ofte referert til (upassende) som "trampfrimerker". Følg disse trinnene for å dokumentere en logisk metode for designmulighetene dine, og disse bildene og designene kan brukes i porteføljen din.

 1. Gjør kameraet og linjalen klar.
 2. La den ene kvinnen holde opp skjorten for å avsløre korsryggen mens den andre holder linjalen til den andre'er tilbake. Ta et bilde av hver kvinne's korsryggen, viser linjalen. Skriv ut disse bildene som halve sider, og la den andre halvdelen av siden stå tom (ditt tilpassede blitsdesign vil gå her).
 3. Få nøyaktige målinger av toppen og bunnen av det tatoveringsdyktige området ved hjelp av en skredder's målebånd. Disse målingene skal starte ved ryggraden og arbeide seg ut mot hoftene.
 4. Bruk disse målingene til å lage en "grenseområde" på et stykke papir. Sørg for å ta hensyn til formen på toppen av hver kvinne's bak og vinkelen som stammen overgår til hoftene. Ikke alle kvinner har samme figur, og når du designer tatoveringen, vil du enten forsterke eller nedtone formen hennes, avhengig av hva hun vil.
 5. Gå til tegnebrettet og lag en kontur av tatoveringen på et ark, og kopier den deretter på overføringspapir med 100%, klipp den ut, overfør formen til nedre del av ryggen og ta et nytt bilde. Inkluder dette tilpassede designet ved siden av bildet du tok i trinn #2.
 6. Hvis du inkluderer disse designene i porteføljen din, bør du inkludere noen kommentarer om metoden din, hvorfor du fant det designet, hvordan du tilpasser det til kroppen hennes og hvordan det tilpasses hver jente'er korsryggen. Forklar hvordan designet ditt fungerer for hennes spesifikke, unike figur.
 7. Sørg for å spørre hver kvinne om hun likte dette designet du tegnet. Hvis hun gjør det, må du inkludere navnet hennes og en kort uttalelse fra henne i din portefølje som referanse. Hvis hun ikke liker designet ditt, eller det ikke passer på kroppen hennes, vel, det er på tide at du tegner noe annet for henne, fordi design, som i butikken, ikke alltid vil bli akseptert som den er. Det hjelper deg å være ydmyk. Du'Du må være ydmyk og lytte til notater og kritikk når du får læretid, så vær ydmyk mens du bygger porteføljen din også.

3. Design unike tatoveringer for individuelle kropper (og kroppsdeler) så mye du kan.

Selv om du bare skal sette omtrent 10 av disse typene prøver i porteføljen din, hjelper det hvis du skulle gjøre 100 eller flere av disse typene tilpassede og spesifikke tegninger. Velg bare det beste av de beste eksemplene på arbeidet ditt.

Etter deg'har eksperimentert med å tegne på kropper, det'på tide å sette sammen en portefølje og nærme seg en butikk for praksisplass.

Det første spørsmålet De'spør: "Har du en kunstportefølje?"

Det er mange underspørsmål (så å si) når du går nærmere inn på dette emnet, men dette vil alltid være trinn ett. Tatovøren du søker læreplass hos, vil be om å få se kunstverket ditt, slik at han kan avgjøre om du har byggeklossene for handelen. Dette vil være fokus for i dag.

Mens tatovøren ser på porteføljen din, vil han stille seg mange spørsmål. Porteføljen din skal vise ham at svaret er 'ja' til hvert spørsmål som er oppført nedenfor.

Svar porteføljen din skal vise:

 1. Er denne personen kreativ? Av disse fire er det jeg ikke kan lære – og ingen andre kan lære – hvordan jeg skal være kreativ.
 2. Har denne personen kunstnerisk talent? Når det gjelder kunstnerisk talent, har du det enten, eller du gjør det't. Det gjør det ikke't spiller egentlig noen rolle hvor mye du liker å tegne; hvis du'er ikke flink til det, porteføljen din vant't imponere.
 3. Tegner denne personen ting som beveger meg? Så langt som 'beveger seg' personen du'Re ønsker å lære av, vel, det er subtile psykologiske triks du kan bruke, men vi'skal snakke om dette en annen dag.
 4. Tegner eller maler denne personen i en stil som er kompatibel med tatovering? Det jeg kan hjelpe deg med er å tilpasse din nåværende tegnestil til en stil som er kompatibel med tatovering … les videre!

Hvordan lage en flott tatoveringsportefølje

Porteføljen din bør ha fra 50 til 200 av de aller beste skissene dine, og den skal vise at du fullt ut forstår hver av følgende ideer.

1. Vis hvem du er, hva du er'er god på, og hvor profesjonell du er.

På den aller første siden i porteføljen din vil du inkludere et lite essay om hvem du er, kontaktinformasjonen din, hvorfor du vil tatovere og hvilke andre kreative eller kunstneriske ting du liker å gjøre. Du vet, på samme måte som du ville presentert deg selv for en intervjuer for en 'vanlig' jobb, men på papir. Du'Jeg har all tid i verden til å polere det, men husk det'Jeg snakker sannsynligvis ikke til en bedriftstype, så slapp av litt't kyss for mye ass.

2. Vis tatoveringsdesign som virkelig ser ut som tatoveringer.

Skriker kunsten din "tatovering!"? Med andre ord, ser kunsten din ut som den tilhører noen's kropp … eller ser det ut som noe du ville putte i en ramme? Selv om det er mange tatoveringsstiler, er det fortsatt en vanlig forventning om hvordan tatoveringskunst skal se ut. Du kan inkludere noen få ikke-tattoolike stykker i porteføljen din for å demonstrere dine høye kunstferdigheter, men sørg for at de fleste designene dine ser ut som de'd lage flotte tatoveringer.

Jeg anbefaler ikke at du kopierer noen andre'Jeg jobber med å sette inn boken din, men jeg anbefaler at du slår opp kunstverk av Sailor Jerry eller (den virkelige) eller Ed Hardy og ser om du kan etterligne stilene deres. Se på foringen: Se hvor er linjene tykkere og tynnere? Legg merke til hvor mye dekning de bruker i fargen og i skyggen. Se på brikkene som beveger deg, og prøv å se på dem fra et mekanisk synspunkt.

3. Vis at du har litt originalitet.

Kopiering er en veldig dårlig idé. Ikke bruk noen andre's arbeid – spesielt noen berømte – og prøv å dele det som ditt eget. Hvis du kopierer et par stykker du beundrer for å lære de grunnleggende styliseringsteknikkene, det's kult – tross alt er etterligning den høyeste formen for smiger – men don'ikke engang tenke på å sette dem inn i boken din. Husk at de fleste profesjonelle artister har sett MYE andre mennesker's arbeid. De vet forskjellen mellom en flat-out Sailor Jerry eller Hardy kopi og noe som er ment å hylle dem.

Behold arbeidet ditt, da du blir lei av å kopiere blits til sjablong før du vet ordet av det. Dessuten er det å stjele å stjele, og hvis du'er villig til å stjele noen andre's arbeid, vil butikkeieren anta deg'Jeg er villig til å stjele fra butikken også.

startcareertattooingone

Yohann Libot via Unsplash

Hvordan bygge en tatoveringsportefølje

 1. Tegn ut 20 perfekte sider med fullfarget blits i variabel størrelse. Velg deretter de 10 beste sidene, de du anser som de beste av de beste, og legg dem til i boken din.
 2. Tegn ytterligere fem sider' verdien av 'bare fordi' kunst (for å vise at du har mer enn én side til dine interesser og talenter)… og legg dem til også. Noe å vise de andre sidene av ditt kunstneriske jeg.
 3. Husk å inkludere minst 50 av dine aller, aller beste design. Disse kan inkluderes på flash-sider (grupper med design) eller som frittstående brikker.
 4. Prøv å vise frem dine beste talenter, men vis også en rekke talenter. Prøv å vise hva du gjør bra, men vis også at du kan oppnå et bredere spekter.
 5. Hvis du ikke gjør det't ha minst 50 flotte design, fortsett å jobbe til du har det. Don't stresse med prosessen ved å sette sammen en sparsom portefølje eller inkludere ikke så flotte design.

Hvordan bli en tatovør hvis du kan't Tegn

Noen mennesker tror at alt du trenger å gjøre for å lage en tatovering er å kopiere linjene i en overføring … men de'tar veldig feil. Det burde være åpenbart: Hvis du ikke har kunstneriske ferdigheter, blir du ikke en god artist, og dette gjelder også tatoveringsartister. Hvis du kan't tegne faste linjer, lage jevn skyggelegging, lage tilpassede design, eller hvis du mangler forståelse for hvordan farger fungerer sammen, vil tatoveringene dine aldri bli veldig gode. Slutt på historien. Ikke-kunstnere kan kanskje lære å gjøre en akseptabel tatovering, men de vil være så begrenset i ferdigheter og evner at det vil være vanskelig for dem å bli ansatt og det'Det er vanskelig å kreve penger for underarbeid.

I Avslutning

Jeg tar vanligvis $ 100 per time for denne informasjonen … men jeg kastet verden et bein her og ga deg inn på noen av de indre hemmelighetene om hvordan du kan komme inn i tatoveringsindustrien. Denne artikkelen er ikke ment å være undervisende i hvordan man tatoverer, da du bare bør lære dette håndverket fra en erfaren tatovør og lærer.

Et eksempel på noe jeg inkluderte i min første tatoveringsportefølje.

Et eksempel på noe jeg inkluderte i min første tatoveringsportefølje.

Støvler Iacono

© 2012 støvler Iacono

Kommentarer

Esc4nothin 04. desember 2019:

Ingenting kan læres, alt kan bare læres

Ashraf 1. juni 2019:

Hei, jeg er Ashraf .. Jeg er 19 år gammel og drømmen min er å være en tatoveringskunstner i fremtiden, og jeg trenger virkelig hjelp til å vite hvordan det kan starte … fordi jeg elsker kunst og jeg er veldig flink til å tegne

Ikke denne dritten 09. september 2018:

Kanskje jeg'Jeg er bare og gammel faen. Men jeg er en gammel and som du sannsynligvis ikke vil høre på. Og hvorfor skulle du. Men ikke lytt til denne new age skratcher snudde standen her. Ingen kan først tegne for dritt. Alle som hevder talent har noe å gjøre med å bli en tatovering Jeg gjentar TATTOOIST er en rotte lurt til å slenge slickers, så sjefen hans gjorde det ikke't må. Hvis du vil tatovere Draw, Draw bildet du vil tegne fem millioner ganger til det ser ut som du vil ha det. Velg deretter et nytt bilde og sug på det til du ikke gjør det't og kjøp din jævla maskin og tatover knærne og lyv om det. Enhver artist som forteller deg at de ikke gjorde det, er mer full av dritt enn dette dritten. Gå deretter til en hvilken som helst butikk der det har vært en konstant artist i et tiår, og irritere levende kuler fra ham til han forteller deg å rengjøre lukkeren fordi du alltid er der og puster luften hans. Gjør det. Tegn deretter noe av hans. Få rumpa din verbalt slått for det. Tegn det deretter igjen. Så bli fysisk slått. Helvete sparker deg ut. Ta tatoveringer av ham. Fortell ham at dette kommer til å skje't gå bort. Han vant't bryr seg. Tegn bildet hans til det'er like god som hans og vis ham. Ta rumpa og gjør deg klar til å bli en gutt for alltid. Når du er't skrubbe grønt, så Tegn alt på alt. 1000 ganger. Så en dag skal du tatovere kalven din i butikken uten å spørre ….. om du gjør alt dette og du ikke gjør det't få en seriøs utdannelse fra den fyren. Spark ham. Innen du får lærlingen din. Du er ferdig. Hvis det'er ikke verdt alt det da don't begynne. Themoney ain't flott folk suger tirsdager er kjedelige. Hvis du virkelig vil det, vil du gjøre det. Enkelt og greit. Ingen talent er en kamp for ren besluttsomhet. At'er det som gjør en tatovør.

rasel 31. august 2018:

Jeg er 35 år, jeg vil gjerne være en tatovør fordi jeg ble inspirert av min venn, han tjener mye. Har jeg fortsatt en sjanse til å bli kunstner selv om jeg allerede er 35?

rasel 31. august 2018:

Jeg er 35 år gammel, jeg vil gjerne være en tatovør fordi jeg ble inspirert av min venn, han tjener mye. Har jeg fortsatt en sjanse til å være kunstner selv om jeg allerede er 35?

Jorge 26. august 2017:

Hei Ana samme her jeg er, en ung student som ønsker å være en tatoveringskunstner, jeg øver og tegner mye! Men heldigvis for meg er min far i tatoveringsindustrien, og jeg er hans lærling for å starte mitt tatoveringsliv, jeg foreslår at du finner noen som kan hjelpe deg ettersom de har gjennomgått det samme som vi skal gå igjennom 🙂

Ana 21. august 2017:

Hei der! Så jeg'm litt motvillig til å kommentere på grunn av min alder, og jeg'm usikker på om du vil svare eller ikke, men jeg prøver for tiden å forfølge en sjanse til å vokse opp til å bli en tatoveringsartist. Jeg'Jeg har prøvd ut flere typer kunstverk så lenge jeg kan huske og har alltid funnet tatovering en spennende praksis. Min hovedforespørsel er hvordan jeg, en student og en håpefull tatovør, kan nå mine mål så tidlig. Selv de enkleste tipsene vil bli verdsatt. Takk!

Blerina 19. april 2017:

Hei, jeg er en frisør og jeg liker å lære å gjøre øyenbryn og øyeliner !! Noen råd hvor du skal begynne ..? Jeg har mange klienter som liker disse tjenestene, og det gjør jeg ikke't vil gjøre noe annet bare de to. Takk skal du ha

Bill Barden 17. desember 2016:

Jeg vil designe jeg vil ikke tatovere.

Stjerne 10. desember 2016:

Hei, jeg ville bare ha din personlige mening.

Jeg har alltid ønsket å engasjere meg i tatovering. Jeg'har tegnet siden jeg var småbarn, og da jeg ble eldre tenkte jeg på tatovering som yrke. vel nå jeg'm 25, alenemor med to barn, jeg jobber mandag til fredag, og går på høyskole. Jeg gjør n't har mye tid til å vie til lærlingplass. Spesielt i fotballsesongen.

Tror du det fortsatt er mulig for meg å finne en læreplass og lære å tatovere? Ville en artist til og med vurdere å ta meg på?

Sujan 22. september 2015:

jeg vil virkelig begynne å tatovere.

Jeg ønsket å bli kunstner siden 15, og jeg fikk en tatovering.

Men jeg tror jeg ikke er så god i skisse eller tegning.

Kan jeg begynne å tatovere uten kunst eller tatovering?

Jeg bestilte et tatoveringsmaskinpakke online. Snart får jeg det.

Hvordan kan jeg lære tatovering?

Texas fredløs 23. juni 2015:

Veldig fint

arbeid

Corbin 28. mai 2015:

Flott artikkel! Jeg'Jeg er interessert i tatovering, og jeg begynner å sette sammen en portefølje, så denne artikkelen var flott for meg! Jeg'Jeg er glad for at det fortsatt er folk som støtter og kommer i bransjen, og er villige til å gi nyttige råd! Jeg'Jeg håper å se den neste snart. Men jeg må spørre hva'er det store tabu med å tatovere deg selv? Jeg har maskiner og et sett, og jeg ønsket å øve på noe mer legitimt enn å øve hud (som ser ut til å være tynn og ikke liker ekte hud i det hele tatt) eller appelsiner, så jeg blekket i armen. Bare prøver å finne ut alle's problem når jeg forteller legitime artister det. Jeg'Jeg kaller meg ikke en tatovør, jeg kjenner trygg og ren praksis når det gjelder tatovering, og jeg'Jeg påvirker bare meg selv, jeg'lurer bare på hva problemet er? Hva vil du også anbefale for en grå skygge -teknikk??

Boots Iacono (forfatter) fra Northern New Jersey 5. april 2015:

Nøkkelen til sharpies er en veldig lett berøring på oljefri hud. Bruk sprit for å rense smuss og olje ut av porene. Sjansen er stor for at oljen får blekket til å renne, ettersom olje også er en væske. Et annet alternativ er kirurgiske markører. De kan bestilles direkte fra tatoveringsleverandører. Lykke til!

irlanda 1. april 2015:

Takk for tipset! Jeg fylte akkurat 18 år i går, og kommer til å gå på en høyskole i august. Kjæresten min lar meg tegne anime på huden hans med skarpe, lol, men det er vanskelig fordi blekket går gjennom hudens splitt, jeg har blitt flinkere til det, og jeg må bare skaffe meg en maskin for å øve på døde griser eller noe, denne fyren på Facebook vet jeg … er ikke flink i det hele tatt … men han får fortsatt klienter !? lol, men syk fortsett å prøve og behold alternativene mine åpne! Takk skal du ha

Boots Iacono (forfatter) fra Nord -New Jersey 13. februar 2015:

Jeg'Jeg beklager at jeg har tatt så lang tid å svare … Jeg har vært på farten…

Irlanda, som 17 -åring, ingen VIRKELIG vet hva kallet deres er … kanskje du er bestemt til å være en tatovering, men kanskje er det også noe du ikke har opplevd ennå for å presse deg i den siste retningen. La meg gi deg et eksempel … En av vennene mine på skolen var strålende … han utmerket seg innen sport, musikk og spesielt studiene. Han hadde siktet satt på Harvard University, og han ønsket å bli advokat … vel, for å gjøre en lang historie kort, ble drømmen hans oppfylt. Han ble akseptert til Harvard, ble advokat, men det var han ikke't oppfylt … etter alt det harde arbeidet, og alle møtemålene og over all forventning, kalte Gud til ham … han ble assosiert med en gjenfødt kirke og ble en forkynner … han har ikke'har ikke vært lykkeligere siden.

Nå fortalte jeg deg den historien ikke fordi jeg vil fraråde deg … men før du velger en hvilken som helst vei, må du se ned noen andre bare for å være sikker på at du gjør det du vil. Ta meg for eksempel … Jeg har vært en 3D -animator, en kokk, en veggmaler og en tatoveringsartist (heltid) … men nå har jeg'm gjør tatoveringsarbeidet deltid (veldig deltid, faktisk) og jeg'm kjører lastebil på heltid. Det jeg gjør er at i stedet for å bare gjøre en klient om dagen, tar jeg en dag av kalenderen annenhver uke, og lar avsenderen vite at jeg trenger den fridagen … når jeg er på farten, klientene mine og de menneskene som har hørt om meg muntlig til å ringe og legge igjen meldinger, og jeg avtaler avtaler på stoppestedene for den dagen. Hva dette gjør er å tillate meg å tjene penger gjennom lastebilen, og når jeg har fri den dagen for å tilbakestille meg, går jeg til salongen for å møte disse menneskene, og jeg kan komme ut derfra med opptil $ 5000 for dagen. Assistenten min setter dem opp og jeg slår dem ned, for å si det sånn. Hun er der for å håndtere plasseringen, og sjablongen, og oppsettet og rengjøringen, og noen av tegningene (du kan't tegne og kjør en lastebil samtidig, men du'd bli overrasket over hva som kan gjøres i en sovekabine (du kan bare jobbe opptil 11 timer om dagen som trucker … DOT regler).

Poenget mitt er dette … don't begrense deg til bare en ting. Jo flere områder du har trening på, jo bedre er sjansene for å overleve i denne verden. Forstå at du må jobbe to år som lærling før du kan tenke på å gjøre ting slik jeg gjør … og antar at du er seriøs her, er mitt råd til deg:

Gå på en handelsskole etter at du er uteksaminert. At'Det er riktig, en handelsskole. Det er mye billigere enn college, og du'får lettere for meg å betale ned på lånene. MENS du gjør det, se etter en læreplass, og don't ta nei for et svar. Mange av disse butikkene vil si nei automatisk for å teste hvor seriøs du er. Vis det beste arbeidet ditt først i porteføljen din, og prøv å la så mye av seksuelle og stoffreferanser stå der ute som du kan … narkotika og sex er et vanlig tema i flash art, men du't ønsker å komme ut som en jævla opp til mentoren din … du vil komme ut som deg'er klinisk og ren. Tatoveringssalonger skal være renere enn en lege's kontor … du piercing huden og sprøyter pigment inn i den … det er stor sjanse for infeksjon, og bare noen som er seriøse med håndverket vil ta seg tid til å forhindre risiko. Disse gutta også't ønsker å bli stengt.

Og i mellomtiden bli venn med jubellaget på videregående skole og tilby å tegne kjæresten deres's tall på kinnene for spillet … det er god praksis å tegne på huden … det hjelper deg å bli vant til den tredje dimensjonen av huden som papir bare ikke gjør't har.

Lykke til.

Irlanda 14. januar 2015:

Jeg elsker å være en tatovør, jeg tegner anime/manga og New school -stil, men ingen tar meg på alvor fordi jeg'm 17 🙁

Boots Iacono (forfatter) fra Nord -New Jersey 1. november 2014:

Jeg'beklager at jeg har ventet så lenge på å svare … ting har vært travelt.

For det første har religion ingenting å gjøre med å være en tatovør. Det kan være forbudt for deg å få blekk, men det har ingenting å gjøre med å gi blekk. Tenk på det på denne måten, i den jødiske og muslimske troen er det forbudt for de troende å spise eller håndtere svinekjøtt på grunn av at det er en 'skitten' dyr … la oss si at BARE jobben du kan finne er på en delikatesseforretning, og noen bestiller et halvt kilo svinekam skåret tykt … hvordan skal du glede din Gud og gjøre jobben din? Bruk hansker og smock. Du håndterer faktisk ikke svinekjøttet. Så hvis det ikke er mot noen andre's tro på å få blekk, og du blekker dem, synder du virkelig? Det kan være lurt å konsultere din lokale moske bare for å være sikker.

Som muslimsk kvinne gjør jeg ikke det't vet hva din situasjon er … hvor strenge foreldrene dine er, hvis familien din følger Sharia eller noe lignende. Jeg vil oppfordre deg til å beholde så mange av tradisjonene dine som mulig, i det minste mens de fortsatt lever eller i det minste mens du fortsatt lever med dem.

Nå er det ikke at det er umulig å ha både jobb og læretid samtidig … det avhenger av SOLEY på hva ønsket nivå er. Noen jobber heltid og går på skole heltid. Du kan ordne deltidstimer for læretiden for første halvdel av den … det meste av første halvdel innebærer rengjøring og vedlikehold av utstyr. Nå, i denne hensikten, gjør du de kliniske tingene … rengjøring av rør, maskiner, klippeledninger, arbeidsområder og noen ganger håndterer resepsjonen (kontrollerer ID -er, fyller ut ansvarsfraskrivelser, etc.). Det er nesten som å være på et tannlegekontor.

Hvis foreldrene dine er så innstilt på at du ønsker å være en tatoveringsartist, kan du kanskje selge kunstverket ditt til noen få lokale butikker som flash art … det'Det er en fin måte å komme deg inn på døren når tiden er inne.

Nå kan lovene om tatovering i Holland være veldig forskjellige fra de i Amerika (hvor jeg kommer fra), jeg vet virkelig ikke, jeg har ikke sett på nederlandske tatoveringslover. Vanligvis kan du finne lokale helselover om tatovering på lokalt, regionalt eller føderalt nivå (avhengig av hva som gjelder) rett på nettet. Et google -søk vil gi mange resultater. Men det kan være lurt å gå til en butikk i ditt område og spørre om du kan observere det. La dem få vite at det er forbudt å tatovere deg, men du er fascinert av prosessen … du kan faktisk skrive et forskningsoppslag (selv om du ikke er på skolen) for din egen praksis (ville ikke'er det et fantastisk knutepunkt?), og du kan ta notater om alle prosessene fra å bygge nålesett til piercing til sterilisering helt ned til selve tatoveringen. Poenget mitt er at hvis du er så interessert i håndverket, bør du definitivt se på alle aspekter av det. Det er ingen skade i å lære, og hvis du aktivt skriver et papir, noe du kan bruke når og hvis du går på college (da jeg gikk på college, hadde jeg de fire første papirene mine gjort før jeg begynte). Du kan få minst 10 forskjellige emner ut av hvilken som helst butikk. Gå til andre butikker også, det er subtile forskjeller i butikker på driftsprosedyrene dine, men du'Jeg merker at det er ganske mange likheter i bakrommene og tatoveringsarbeidsrommene.

Vanligvis er det ikke to mennesker som kommer inn i denne bransjen på samme måte … jeg't vil fortelle deg å gå imot kulturen din … men hvis du føler at du har vokst deg bort fra den, så sier jeg gå for det så lenge du føler det er riktig for deg.

EN. 31. august 2014:

Takk, dette er flott. Jeg vil virkelig være en tatoveringsartist, kunst er min lidenskap og jeg'Jeg er villig til å gjøre alt for å bli en (god) tatovør. Men saken er at til tross for at jeg virkelig vil bli det, er jeg veldig redd for å bli en tatovør. Først pengene, som kan være mye, men det'er ikke problemet, jeg'Jeg er helt ok med å betale tusenvis for en læreplass. Det som skremmer meg er at foreldrene mine ikke vil godkjenne, ikke bare fordi de hater tatoveringer, men også fordi det'er forbudt i vår religion (vi're muslim), så hvis jeg får en læreplass, jeg'd må bo et sted rlse, men hvis jeg vil luve et annet sted, jeg'Jeg trenger penger, for å få penger, jeg'trenger en jobb. Men det virker umulig å ha jobb og læretid samtidig, jeg ville ikke'vet ikke engang hvilken jobb jeg skal gjøre, fordi jeg'jeg er bare 18 og jeg har havnet't gått på college. Men kunst er livet mitt, min lidenskap og jeg vil gjøre dette resten av livet, men jeg'Jeg må velge mellom foreldrene mine (inkluderer husleie gratis, gratis måltider osv.) eller en tatoveringslærling (som inkluderer å være fattig og ha i utgangspunktet ingen steder å bo lol).

Noen tips for en wannabe tatovør tenåringsjente i fortvilelse (som bor i Holland, kan jeg legge til)??

Boots Iacono (forfatter) fra Nord -New Jersey 27. juni 2014:

Det er ikke nok å vite hvordan man tegner … men det er en stor del av det. Det er definitivt det aller første trinnet … så trekk hjertet ditt ut … tegne ikke bare på papir, men også hvilke gjenstander du kan … som vil hjelpe deg. Tegn over toalettpapirrør, appelsiner, epler … hvilken som helst avrundet overflate, ettersom menneskekroppen ikke har en flat overflate på den. Helvete, jeg pleide å trekke på den Candie's joggesko jentene på skolen hadde på meg da jeg var ung … de likte kunstverkene mine, og vel, jeg hang ut med mange varme jenter … det hjalp meg å bli kjent med dem … og, Mike, det er ikke ille å bli kjent med mange jenter … det er flere kvinner enn menn i denne verden, så flere av kundene dine vil trolig være kvinner.

michal prins 28. april 2014:

Jeg er veldig interessert i tatoveringer

og jeg vet ikke mye for tegning bt m øve på å tegne daglig…..