Jeg liker å skrive om mange forskjellige emner, hvorav noen inkluderer tatoveringskunst, helse, velvære, oppskrifter, fremme bærekraft og sying.

hvordan-å-velge-en-tatovering-artist

Matthew Jording

Er din venns tatovør det rette for deg?

Kan være! Du bør definitivt spørre folk som de går for å få tatovering, og spørre hvordan opplevelsen deres var. Folk henviser vanligvis til artisten sin, og kan til og med ha et visittkort eller en nettadresse som kan videreformidles til deg!

Hvis du får sjansen, gå med når andre blir tatoverte. Snakk med artisten og se dem jobbe. Bruk denne tiden til å se på porteføljene deres og snakke med dem og andre rundt deg. Don'Ikke vær redd for å stille spørsmål: Tatoveringsbutikker er vanligvis åpne, vennlige steder hvor alle føler seg vel.

Snakk gjerne med artisten mens han jobber, ellers finner du ham ikke i butikken!

Snakk gjerne med artisten mens han jobber, ellers finner du ham ikke i butikken!

Seven Sins Tattoos, Little Chute, WI

Koble til på sosiale medier!

Hvis du ikke kjenner noen som ble tatovert på dine lokale steder, er nettstedene til salongene i ditt område vanligvis de beste informasjonskildene. De fleste nettsteder vil ha butikksted, timer, artist -bios og bilder av arbeidet de har gjort. Kunstnere vil vanligvis legge ut bilder av arbeidet de er mest stolte av. Hvis du ikke er imponert, bør du sannsynligvis utelukke dem og fortsette å søke. Instagram og Facebook er også gode steder for å sammenligne artister. De fleste butikker har en side, og mange artister har også sine egne sider. Lik og følg dem!

Ikke alle tatoveringsbutikker er like

Tatoveringsbutikker tar hver sin egen personlighet, avhengig av artistene der, butikkens beliggenhet og hvilken type kunde de tiltrekker seg. En butikk på en strand kan ha en annen forretningsmodell enn en salong i en historisk bygning i sentrum. Grunnen til dette er at de tiltrekker seg forskjellige typer kunder. Strandbutikken kan tilfredsstille spontane turister mer, og vil alltid ha tid til å gå inn. Sentrumsbutikken får kanskje ikke så mange walk-ins, så de fokuserer sin innsats på å bygge klientellet sitt ved å jobbe med dem på tilpassede stykker. Kundene deres bestemmer ofte sin neste avtale når de skal tatoveres, og disse artistene kan bli booket ut en måned i forveien – eller mer.

hvordan-å-velge-en-tatovering-artist

Sarah

Hva trenger du å vite om artisten?

En god kunstner kan tatovere i hvilken som helst stil du velger, men de har nesten alltid en stil de spesialiserer seg på. Hvis du har en bestemt idé i tankene, bør du sammenligne stil- og teknikkforskjeller mellom kunstnere. Noen er mer komfortable med å gjøre old school, tradisjonelle tatoveringer, mens andre kan like å gjøre mer moderne tatoveringer. Hvis ideen din er i en uvanlig stil, kan du oppsøke en kunstner som viser arbeid utført i den stilen.

Jeg hørte en historie om noen som hadde en preferanse for en uklar og spesifikk stil. Hans metode for å finne en kunstner var å skrive ut et bilde av tatoveringsstilen han lette etter og spør artisten om de kjente den igjen. Hvis de sa ja, ville han fortsette samtalen. Veldig effektivt!

Hva er det viktigste med tatoveringen din?

Når du har begrenset de mange valgene dine til noen få, kan du ta ideen din med hver for seg for et kort intervju. Tenk på den viktigste faktoren i din beslutning før du snakker med dem. Leter du etter noen som er sikre på at de kan trekke den stilen eller detaljnivået? Eller vil du virkelig ha noen som virker begeistret for ideen din? Kanskje du'leter du virkelig etter noen som kan forbedre eller utvikle ideen din? Vil du ha et tilpasset stykke? Eller vil du bare ha personen som kan få deg inn snarest? Å definere hva som er viktigst for deg, vil hjelpe deg med å ta ditt valg.

hvordan-å-velge-en-tatovering-artist

Arup Kamal

Hvordan starter du samtalen?

Start med å fortelle dem at du leter etter en kunstner for å gjøre en tatovering av [hva det enn er] på din [valgte kroppsdel] og nevne [din viktigste faktor]. Mange intervjuer kunstnere før en tatovering, så kunstnere er vant til og komfortable med disse diskusjonene. Tatovører er også selgere. De kan si: “Flott! La oss avtale en avtale! ” Imidlertid er det alltid greit å si at du handler rundt så lenge du respekterer artistens tid.

Etter at du har valgt en kunstner, vil du kanskje lese Designing the Perfect Tattoo with Your Artist.

Kommentarer

Victoria M.. 29. juli 2019:

Jeg'Jeg ønsker å få min første tatovering, og jeg vet generelt hva jeg vil, så jeg'm på det punktet at jeg trenger å finne en artist. Mitt spørsmål er, er det noe jeg bør/bør ikke gjøre mens jeg shopper rundt, så jeg gjør det ikke'ikke fornærme artistene?

Jeg'Jeg er så redd for å irritere dem ved å ta seg tid og ikke få blekk fra dem. Jeg gjør n't vil at de skal tro jeg'm en av de billige tilbudssøkende gremlinsene som bare leter etter den laveste prisen. Men jeg gjør ikke det heller't vil fornærme dem ved å stille for mange spørsmål, eller få dem til å tro jeg'Jeg er en idiot for ikke å vite ting.

Er det en bok som heter "Hvordan finne en tatovør når du har sosial angst" ha ha…

Cindy Tesler 9. november 2016:

Jeg er enig i at du bør spørre folk (som har fått en tatovering) om deres erfaring på den aktuelle tatoveringsbutikken. Du nevner også at folk til og med kan ha artisten sin's visittkort på dem for deg. jeg tenker det'Det er viktig å velge en tatoveringsbutikk som går utover for å ha et rent miljø som fremmer profesjonalitet. https://tatring.com/getting-tattooed/How-to-Pick-a…