Le Tigre har vært en online skribent i 10 år. Artiklene deres fokuserer ofte på tatoveringer og tatoveringsartister.

En kvinne med en fargerik cupcake -tatovering.

En kvinne med en fargerik cupcake -tatovering.

via Flickr, CCA 2.0

Begynn å tenke som en tatovør

Mange tror at tatovering ikke er annerledes enn å tegne på huden, men det'er ikke sant. Det er noen viktige overlappende ferdigheter, men å være en tatoveringsartist er ikke det samme som å være en skisseartist.

En god tatovør utvikler et sterkt øye for form, farge og linjearbeid. Jeg skal gi deg noen øvelser som vil hjelpe deg uavhengig av hvilken type kunst du vil gjøre. I denne artikkelen, du'finner informasjon om…

 1. Hvordan forbedre ditt linjearbeid.
 2. Hvordan bli vant til å tegne på kroppen.
 3. Bli komfortabel med blekk og farge og forstå hvordan det samhandler med huden.
 4. Bruke bøker og andre referanser for å utvide kunnskapen din.
 5. Hvordan praktisere tatovering.
 6. Instruksjoner for å designe dine egne tatoveringer.
 7. Informasjon om å finne en tatoveringslærling.

Å tegne en serie med rene linjer med varierende tykkelse er god tatoveringspraksis.

Å tegne en serie med rene linjer med varierende tykkelse er god tatoveringspraksis.

via Wikimedia Commons, GNU Free Documentation License

1. Forbedre din forståelse av linje

Don't skygge noe i begynnelsen, bare konsentrer deg om å lage sterke linjer. Tegn med blyant hver dag. Tegn tingene rundt deg så nøyaktig som mulig. Tatoveringer er veldig definert av linjen, så bli vant til å tenke på tingene du tegner som består av en samling linjer. Trykk deg selv for å tegne stadig mer kompliserte ting, for eksempel mønsteret av murstein på en bygning, tapet eller design fra klær. Oppbevar disse tegningene i en mappe.

Hvordan øve linjen din for tatovering

 1. Når du har 10–12 ferdige blyantstegninger, får du en penn med middels spiss.
 2. På et glassbord eller et vindu, legg et rent papir over tegningen og blekk alle linjene dine. Du prøver å gjøre linjene dine så rene (ikke vaklende) som mulig.
 3. Sammenlign den originale blyanttegningen din med blekkversjonen. Du vil legge merke til at mange av de intrikate detaljene blør sammen.
 4. Gjenta blyanten og blekkprosessen igjen. Over tid vil du oppdage at valget av linjer, blekk og evne til å tegne i merkelige posisjoner vil bli bedre.

2. Bli vant til å forme

Med en gang du'har mestret linjer, gå videre til å visualisere hvordan disse linjene og formene endres når de påføres en overflate som ikke er't flat.

Slik trener du på å tegne 3D på kroppen

 1. Start med å bruke en kaffekopp eller en annen buet beholder. Blekk tegningene dine direkte på overflaten av koppen med pennen med middels spiss. Fortsett å øve til linjene dine er like gode på en buet overflate som på et flatt papir.
 2. Etter at du føler deg komfortabel med dette, får du et bredt maskeringstape og teiper en kroppsdel. Plasser hver tape -tape rett ved siden av eller overlapper en annen stripe litt for å danne et bredt område å øve på. Bruk deretter en middels spisspenn til å legge linjene ned.
 3. Legg merke til hvordan bildet ser ut fra forskjellige vinkler og hvordan kroppsdelen endrer utseendet på bildet.
 4. Fortsett denne øvelsen og observasjonen på mange forskjellige kroppsdeler – dine og venner'.

3. Plukk opp noen markører

Plukk opp et grunnleggende sett med Prismacolor- eller Copic -markører. Dette er noen fine kvalitetsmarkører som du kan bruke til å øve på flere fargekombinasjoner og separasjoner. Fortsett å øve til du kan lage et intrikat mønster eller bilde på en kaffekopp med rene linjer.

4. Bli komfortabel med farger

Å få en god følelse av farge for tatovering kommer til å være et stort pluss. Ikke bare må du forstå hvordan en farge vil se ut når den blandes med kjøttfarger, du må bli flink til å velge og skille farger.

Hvordan praktisere tatovering med fargelegging

Den beste måten å bli vant til å tenke på fargeseparasjon er å lage noen collager.

 1. Få farget papir og tegn en form.
 2. Lag nå skygger for den formen ved å trykke forskjellige farger på toppen av den. Legg merke til hvordan hvert lag endrer lagene under det. Jeg foreslår at du begynner med lyse farger og legger til de mørkere fargene. Darks kan dekke lys, men å bli kvitt mørk farge gjør det ikke't fungerer veldig bra.
 3. Når du har en god følelse av hvordan fargene samhandler, kan du prøve å foredle arbeidet ditt ved å gjøre disse formene og skyggene til separate stykker med så lite overlapping som mulig.

5. Sjekk ut noen tatoveringsbøker

Få noen bøker som har mange bilder av tatoveringer og blits. Se og se hvilke fargekombinasjoner andre artister bruker. Bruk blekkferdighetene dine til å replikere designene du ser.

Når du blar gjennom hundrevis av eksempler, vil du se at de virkelig fantastiske tatoveringene har flotte linjer. Det vil være din viktigste ferdighet.

6. Design en tatovering for deg selv

Du burde ikke't å legge ting på andre mennesker's kropper til du har førstehånds erfaring med å lage designet og være lerretet for det. De fleste tatovører begynner med å øve med tatoveringsmaskinen på frukt eller falsk hud, deretter på seg selv og deretter på andre mennesker. For mer informasjon om hvordan og hvor du skal øve, kan du lese Så du vil starte en karriere innen tatovering: Her'forestilling.

7. Finn noen å lære hos

I bytte mot praktisk erfaring og informasjon, som lærling, er du en assistent, så du vil begynne med å lære om alle tingene butikken gjør før du får jobbe med mennesker. Dette er viktige ferdigheter å kjenne til, ettersom du sannsynligvis vil bruke mer tid på å rydde opp og sette opp enn du vil bruke blekk. Start med å jobbe frivillig for en kunstner du liker å vise ham eller henne at du er dedikert og vil jobbe for dem.

Lytt og lær. Se på blitsen på veggen og tenk på hvordan du kan gjøre den unik. Og mest av alt, vær vennlig – tatovering innebærer mye tid å håndtere mennesker.

For mer informasjon, les Tattoo Apprenticeships: How to Get One og hvorfor du trenger det.

Lykke til!

Kommentarer

sagsr Tattoo 6. desember 2018:

Heiiii

Bro

Kaise

Bhai

joe 12. desember 2012:

Takk for informasjonen, du hjalp meg veldig godt

Jamie 17. mars 2010:

Hva synes du om tatoveringsskolene de har der ute.

Adam 25. april 2008:

Jeg elsker Copic -markører, de er de beste jeg noen gang har brukt. Flott knutepunkt!