Som tatoveringskommentator og skribent stoler jeg på min personlige erfaring og tid på å jobbe i et tatoveringsstudio.

Kvalitet kommer med øvelse og dyktighet

Kvalitet kommer med øvelse og dyktighet

Dmitriy Samohin

Hvorfor tatovøren er viktig

Tatoveringer er akkurat som alle andre produkter der ute på markedet. Der'er det gode, det dårlige og det stygge … og så er det det fantastiske.

Seriøse kunstnere tilbringer omtrent tre til fire år i lære hos et registrert tatoveringsstudio. Akkurat som alle andre læreplasser må de tjene kontingentene sine, få kaffen og feie gulvet før de tjener disse forretningshemmelighetene. De'har ikke lært utelukkende på Internett eller på en kunstskole på et seks ukers kurs. (Don't tro det hvis noen omtaler Internett som sine tatoveringsbevis. De gjør ikke't vet hvordan man tatoverer. Enkel.)

Det er tatoveringsartister der ute som vil blåse tankene dine med hva de kan gjøre … og så er det de som aldri burde hente en tatoveringsmaskin. Hageoperatører har også benyttet seg av økningen i popularitet som tatoveringer opplever for tiden. I daglig tale kjent som "skraper," de er ansvarlige for den tøffe tatoveringen på kompisen din's fetter som er helt flekkete og feilstavet.

Dessuten det'Det handler ikke bare om artisten. Din tatoveringsopplevelse vil være med deg lenge, og det er mange elementer i en vellykket tatovering.

Tatt i betraktning at en tatovering er evig og at andre sjanser er begrenset, lønner det seg å ta seg tid til å finne den beste artisten du kan finne. Lær hva du trenger å vite og ikke't gå inn i hvilket som helst studio. Finn din drømartist: it'vil være verdt det til slutt.

Sier alt - begynn å løpe.

Sier alt – begynn å løpe.

Folk mot hjemmetatoveringer på Facebook

Hvor finner du en god tatovør

 • Den enkleste måten å finne en fantastisk artist er å begynne å spørre rundt. Sjekk ut hvilke tatoveringer andre har og spør hvem som gjorde dem.
 • Munn til munn er en av de mest ærlige annonseringsformene. Folk er mer sannsynlig å fortelle deg om en dårlig opplevelse før de forteller deg om gode, så vær oppmerksom på når du hører ros om en artist.
 • Besøk hvert studio innen kjøreavstand. Undersøk studioene' smittevernrapporter. Hver artist har en portefølje av arbeider du kan gå gjennom. Husk at dette er deres beste verk, ettersom ingen setter sine dritt i fotoalbumet.
 • Pore ​​over nåværende tatoveringsmagasiner og kataloger. Husk imidlertid bare fordi de're i en magasinindeks gjør ikke'ikke betyr at de er gode. Det betyr at de nettopp har kjøpt annonseplass på den aktuelle siden. Bladet har ikke godkjent dem eller sjekket dem personlig.
 • De fleste talentfulle artister er nå online. Sjekk studioet deres's nettsted eller sin egen personlige side. Se over Facebook, Instagram, Pinterest og Tumbler – se hvilket arbeid de har på nettet.
 • Vurder å reise på utlandet eller delta på et tatoveringsprogram, som kan være din eneste sjanse til å bli tatovert av noen av de beste artistene fra hele verden. Eller bruk showet som en mulighet til å se hva som blir gjort for øyeblikket, og hvem som tatoverer. Kanskje samle noen visittkort for å følge opp senere.
 • Akkurat som en bil, don't kjøp den første du ser. Gjør et lite studium av det. Tatt i betraktning at resultatet kan være en risikabel tatovering som varer livet ut, vil noen timer med forskning sette deg på forfoten.

Anerkjente artister & apos; omtaler ikke verktøyene for handelen som våpen.

Anerkjente artister' omtaler ikke verktøyene for handelen som våpen.

Folk mot hjemmetatoveringsartister

Håper tatoveringsevnen hans er bedre enn tegneferdighetene.

Håper tatoveringsevnen hans er bedre enn tegneferdighetene.

Folk mot hjemmetatoveringer

Hva du skal se etter når du skal velge artist

Den viktigste delen av å velge artisten er deres ferdighetsnivå. Tatovering er helt annerledes enn å tegne, så bare fordi fetteren din kan tegne de mest utrolige bildene på papir, betyr det ikke at han kan tatovere … si "Nei" når han tilbyr å prøve sin nye tatoveringspistol som han nettopp kjøpte av eBay på deg. (De er ikke "tatoveringspistoler" heller ikke en anerkjent artist vil kalle maskinen hans en pistol!)

Spesielle ferdigheter kan bare ta tid og praksis å mestre, og talent spiller en viktig rolle, men å ha den erfaringen og veiledning av en annen profesjonell, tar enhver artist til et helt nytt nivå. Å bestemme en artist's evne kan gjøres ved å vurdere følgende;

 • Linjer – Er de enkelte linjene rette, solide uten vingler, og ser ut til å ha blitt gjort med ett pass (ingen sammenføyninger).
 • Farging og/eller skyggelegging – er det jevnt, kan du se hvor de har beveget seg over huden og etterlatt linjer i skyggeleggingen. (Ingen flekker eller mørkere farger).
 • Møter konturene? Holder fargen seg innenfor linjene?
 • Hvor godt kan de tatovere skript? (Skriving) Dette er ikke en lett ferdighet og krever mye øvelse. Det er også en av de første tatoveringsteknikkene som ofte blir undervist i en læreplass, og en god indikasjon på hvor artisten din er på ferdighetsskalaen.
 • Har de konsekvent produsert kvalitetstatoveringer? Å gjøre en komplett tatovering krever erfaring. Hver tatovør vil ha personlige teknikker og triks for å lage et kvalitetsdesign.
 • Liker du det de gjør?

Hold blekket jevnt, konturene glatte og fargene inne i linjene krever dyktighet. Ikke en online opplæring.

Hold blekket jevnt, konturene glatte og fargene inne i linjene krever dyktighet. Ikke en online opplæring.

Hvordan gjenkjenne de beste tatovørene og studioene

Ærlig talt er hovedprioriteten når du velger en artist deres evne og ferdighet. Hvis de ikke gjør det'Hvis du ikke har noen, er følgende attributt verdt prikk. De kan tilby all sjokolade i verden, men det vant't hjelpe med å lage en fantastisk tatovering, det vil bare gjøre deg feit og muligens gi deg kviser.

 1. Lukter godt, eller i det minste dusjet denne uken.
 2. Hyggelig person, – du't ønsker noen som er ekkel å ha så mye kontroll over dine smerter og komfortnivåer.
 3. Tenk på når du tatoverer og vant'ikke riv fra hverandre huden din og prøv å fullføre et stykke, men vil tilby deg å komme tilbake når det er helbredet.
 4. Kan holde en samtale, å ha noen dumme i ditt personlige rom kan være en stor avskrekkelse.
 5. Har ikke spist alkohol eller narkotika før eller under tatoveringen.
 6. Belastninger i henhold til evne, omdømme og ferdighetsnivå. Ikke stor på hodet eller har et selvoppblåst ego.
 7. Tilbyr kunnskapsrik rådgivning etter behandling.
 8. Tilbyr touch -ups for en realistisk tidsperiode uten kostnad, ettersom de verdsetter hvordan arbeidet deres ser ut.
 9. Setter sitt personlige snurr på alle flash -tatoveringer som gjør dem unike for deg.
 10. Litt øye godteri er en god distraksjon.

Forskjellen mellom en kvalitetsartist og fyren i kjelleren hjemme hos onkel Bob.

Forskjellen mellom en kvalitetsartist og fyren i kjelleren hos onkel Bob's hus.

Folk mot hjemmetatoveringsartister

Ikke stol på noen. Så hvorfor gjorde de det, se nå hva de fikk fra den skitne skrapen.

Ikke stol på noen. Så hvorfor gjorde de det, se nå hva de fikk fra den skitne skrapen.

Folk mot hjemmetatoveringsartister

Infeksjonskontroll

Anerkjente artister styres av et sett med lover og retningslinjer som beskytter begge parter mot smittsomme sykdommer som HIV og hepatitt. Dette er noe som aldri har noen forhandlinger. Hvis du finner ut at en artist er villig til å gå på kompromiss med denne standarden, stå opp og gå bort umiddelbart.

 • Rent, sterilt miljø. Det bør tørkes mellom klienter og/eller plastfolie påført hver gang over stoler eller senger. Kaster ut den friske engangshøvlen du barberte deg med.
 • Tatoveringsartist. Rene hender, bruker hansker, nylig vasket.
 • Et rent arbeidsrom. Benk, sete, blekkboks ren og organisert. Alt blekk, potter og papirhåndklær å tørke med er helt nytt.
 • Tattoo Needles. Ny og fremdeles i sin sterile pakke og åpnet foran deg.
 • Tatoveringsmaskin. Har blitt sterilisert i autoklaven, så vel som andre gjenbrukbare gjenstander.

Disse teknikkene sørger for at alt utstyr som brukes på andre rengjøres med kjemikalier, damp eller ultralydrens'vil drepe bakterier eller blodfødte virus.

Å få en tatovering av en annenrangs tatovør tilbyr blodforgiftning, infeksjon og en sidedose av hepatitt A samt en tøff tatovering med skjeve linjer. Mindreårige og billige tatoveringer er kjent for å overføre HIV og hepatitt C, fra en intetanende person til den neste. Tenk klokt. Det er grunner til at sterilisering av sykehusklasse og uberørte arbeidsmiljøer er krav i profesjonelle tatoveringsstudioer av helsesektoren.

Eksepsjonell evne utvikles med annen dyktig kunstnerveiledning. Finn en god artist for å få resultater som dette.

Eksepsjonell evne utvikles med annen dyktig kunstnerveiledning. Finn en god artist for å få resultater som dette.

Darcy Nutt

Gode ​​tatoveringer er ikke det't Billige, billige tatoveringer er ikke't Bra.

Se på bildet til høyre. Legg merke til kvaliteten på utførelsen. Se hvordan bildet ser ut som det's ment for, ikke noen fremmede look-a-like. Tatoveringene du ser sprutet rundt på nettsteder, på tatoverte modeller og i tatoveringsmagasiner har blitt utført av fagfolk, ikke bakgårds wannabes. Hvis du'ønsker å ha en fantastisk tatovering som ligner deres, så gjør undersøkelser.

Tatoveringsfjerning er realistisk sett ikke et levedyktig alternativ. Det koster mye og gjør mer vondt enn å få den originale tatoveringen, noen gang. Mange av de tilgjengelige teknikkene fjerner ikke tatoveringen helt, heller lysner den. Disse avtalene kan legge til opptil tre til fem økter for å oppnå ønsket fjerning. Også det nye blekket som brukes i tatoveringsstudioer i dag reagerer ofte ikke på tradisjonelle metoder, så velg det klokt'er et engangs eventyr.

Det er det virkelig ikke't en grunn til ikke å få en kvalitetstatovering hvis du er smart nok. Den'Det er verdt å gjøre de harde målene for å finne en profesjonell artist og studio. Det er utrolig dyktige artister der ute som tilbyr sine tjenester for en rimelig avgift, don'ikke spar på pengene, eller det kan ende med å koste deg mye mer i fremtiden.

Quiz

Velg det beste svaret for hvert spørsmål. Svarnøkkelen er nedenfor.

 1. Hvilke mulige infeksjoner kan du få til en Scratcher?
  • Hepatisis
  • Blodforgiftning
  • HIV -AIDS
  • ALT ovenfor
  • Vil fyren som tatoverer på et kjøkken produsere en god tatovering?
   • Nei
   • Sannsynligvis ikke

   Fasit

   1. Hepatisis
   2. Nei
   • Tips om tatovering, hvordan skal jeg passe på min nye tatovering?

    Praktisk og testet tatovering ettervern instruksjoner. Hvorfor må du gjøre det, og hvor effektivt ettervern blir gjort.

   Melbourne, Australia Anbefaling

   Kommentarer

   Michael 4. februar 2020:

   En god som forstår vil forstå at du er sjenert, men vil prøve å snakke litt for å få deg ut av skallet. og ikke ta hensyn til et smertefullt sted pluss at det er bra for ermer eller helrygg, eller hvis du går en kort stund å snakke med artisten din mens han tatoverer deg, da oppretter du et bånd med ham, og de er mer villige til å hjelpe deg det ser de beste menneskene som liker deg vil passe på deg mer enn de som ikke kjenner deg, så snakk litt, det kan ende med den beste ideen du hadde

   Murdie 11. februar 2018:

   Har alle tatovører lyst til å snakke'Jeg vurderer å få en hel erme, men ikke mye av en coverliste. og ganske sjenert tror jeg.

   Matt gatta 09. februar 2018:

   Beste artist i New York City -området

   Anne (forfatter) fra Hobart, Tasmania ~ Australia. (Liten brutt av bunnen av AUS) 21. oktober 2013:

   Ja, jeg er enig i din mening! Kommer til å ha en topp – takk!

   rpmadeira fra Portugal 21. oktober 2013:

   Jeg lager en liste over de mest fantastiske tatovørnene i verden. Det kan hjelpe. Sjekk det inn: Tatoveringer med mening: fortreffeligheten i tegningskunsten.

   Min favoritt er Xoïl, etter min ydmyke mening er han den beste i verden.