Jeg har tretten tatoveringer samt flere piercinger, og jeg tror de'alle er ganske kule.

Et sitat fra min bestemors journal, gjort i hennes nøyaktige håndskrift

Et sitat fra min bestemor's journal, utført i hennes eksakte håndskrift

Hvor mange ganger har du tenkt på deg selv, "Jeg vil ha en tatovering til, men jeg gjør det ikke'vet ikke hva?" Jeg'har befunnet meg i den vanskeligheten mange ganger siden jeg først begynte å tatovere. Alle som har minst en vet at tatoveringer er en avhengighet; selv om de er smertefulle, vil du alltid ha mer – selv om du ikke gjør det'vet ikke hva jeg skal få!

Jeg ryddet opp i bestemoren min's hus etter at hun døde da jeg kom over en journal i nattbordet hennes. Hun hadde begynt å beholde den i 2008, da hun først ble diagnostisert med brystkreft i stadium IV, og oppføringene strakte seg over de følgende to årene til hun tapte kampen.

Min bestemor og jeg hadde et bånd som bare ikke var't typisk, det kom fra et så høyere, sterkere sted at det gjør alle andre jordiske forbindelser bleke i sammenligning. Hun reddet babytennene mine, hårlokkene mine, smykkene mine, dåpelyset mitt; hun dokumenterte hver milepæl på en så detaljert måte du'Jeg trodde jeg var hennes førstefødte barn, selv om jeg tydeligvis ikke var det't. Jeg var ikke'ikke engang hennes første barnebarn, men på en eller annen måte var jeg alltid hennes. Hennes død var et så stort tap i livet mitt, så det var en stor trøst å finne hennes journal og lese hennes siste tanker. Selv helt på slutten og med konstant smerte, sa hun fortsatt, "Gud er god."

Inspirasjon sniker seg slik til deg. Jeg visste umiddelbart at jeg ville få et av sitatene fra hennes journal tatovert på meg, og at jeg ville replikere det med håndskriften hennes. Jeg endte opp med å få "Jorden har ingen sorg som himmelen ikke kan helbrede" på underarmen min.

Tatoveringer for håndskrift

Bøker og poesi

Når jeg leser en ny bok, vil jeg sikkert ha en penn i nærheten hvis det er deler jeg vil understreke. Jeg gjør dette slik at jeg kan gå tilbake og enkelt finne sitatene senere. Jeg'har vært en ivrig leser siden jeg var fire år, så jeg mangler ingen favoritter. Jeg tenker ofte at jeg'd tatoverte hele ryggen min med litterære sitater hvis jeg kunne. Det er så mange fantastiske forfattere hvis verk er fulle av fantastiske sitater: Anaïs Nin, Jeanette Winterson, Henry Rollins, Friedrich Nietzsche, Jonathan Safran Foer, Audrey Niffenegger og Nicole Krauss er bare noen av mine mange favoritter.

En litterær tatovering kan være i form av et direkte sitat, eller det kan være litt mer uklart, for eksempel et meningsfylt sidetall eller logoen på støvomslaget.

Poesi er et annet godt alternativ. Diktbøker av Rumi, Leonard Cohen, Hafiz, Walt Whitman, e.e. cummings, og Robert Frost vil garantert inspirere.

Sitatideer for tatoveringer: bøker & Dikt

  • Bergbunn ble det solide grunnlaget som jeg bygde livet mitt på. – JK Rowling
  • Vi gjør ikke't se ting som de er, vi ser dem som vi er. – Anaïs Nin
  • Det er ingen oppdagelse uten risiko, og det du risikerer avslører hva du verdsetter. – Jeanette Winterson
  • Og problemet er, hvis du ikke gjør det't risikere noe, du risikerer enda mer. – Erica Jong
  • Og jeg kommer til å innse at alle mine små i dag's, måten jeg handler på, vil føre inn i morgen. – Luke Davis
  • Når du er ekte, gjør du det ikke'har ikke noe imot å bli såret. – "The Velveteen Rabbit"
  • Skogen er nydelig, mørk og dyp, men jeg'har lovet å holde. Og Miles å gå før jeg sover. Og Miles å gå før jeg sover. – Robert Frost

Barn's bøker & Illustrasjoner

Tenk tilbake til favorittbøkene du leste som barn. Hva var så overbevisende som gjorde at du ville lese og lese en bestemt bok på nytt? Barn's bøker er vanligvis ment å lære en leksjon; noen ganger er leksjonen åpenbar, som Shel Silverstein's The Giving Tree eller Dr. Seuss' Loraxen, men andre ganger er meldingen mer subtil, og vi gjør det ikke'skjønner ikke hva det betydde før vi er eldre. Velveteen Rabbit, av Margery Williams, var en av mine favoritter i oppveksten fordi jeg elsket dyr (kosedyr og ekte), og det gjorde meg veldig trist at den lille gutten måtte gi opp sitt elskede leketøy. Det var ikke't før jeg leste boken på nytt da jeg var eldre, la jeg merke til temaene om å føle seg inkludert, og spørsmål om hva det innebar å bli virkelig.

En tatovering inspirert av et barn's gjør ikke't må nødvendigvis være et direkte sitat fra teksten slik den er med romaner og poesi. Faktisk ville en morsommere idé være å få en illustrasjon fra et barn's bok.

Malerier, Scultpures & Andre kunstverk

Jeg'Jeg elsket Salvador Dali's surrealistiske kunstverk siden jeg var tenåring. Jeg'Jeg har alltid tenkt på hvor kult det ville være å få smelteklokkene hans (sett på maleriet The Persistence of Memory) til å dryppe av siden av underarmene mine, eller å få en halvhylse med sine langbente elefanter fra The Temptation of St. Anthony og sommerfuglene fra hans (uten tittel) landskap med sommerfugler. Jeg'har sett vakre tatoveringer på bakstykket av The Starry Night, utført av postimpresjonistisk kunstner Vincent Van Gogh da han stirret ut av vinduet til sanitæret hans i Frankrike.

Hvis religion er viktig for deg, er det ingen mangel på tatoveringsideer å finne i flotte kunstverk basert på bibelske historier. The Last Supper av Leonardo da Vinci, Det sixtinske kapelletak av Michelangelo og Raphael's Angels av Raphael er alle malerier som har blitt replikert i tatoveringsform gang på gang.

Filmer

Min beste venn og jeg så Aimee & Jaguar på teatret i 2000 og ble så rammet av det (it'er en fantastisk film) at vi visste at vi ønsket å få et tatovering fra den. Vi ønsket å dele tatoveringen på en eller annen måte, og vi begge elsket den siste scenen der Felice sier, "[Jeg vil ha deg. Alle dere. Alt! Men jeg'd være fornøyd med ett øyeblikk, så perfekt, det ville vare livet ut. For eksempel denne. Denne her er flott. Jeg gjør n'vil ikke for alltid. Jeg vil nå. Nå! Nå! Nå! Jeg vil ha masse 'nå' og jeg vil ha dem til jeg blir gammel og grå." Og så fikk min beste venn det'Jeg vil alltid ha henne på øvre del av ryggen, og jeg vil bare ha det på korsryggen nå.

Inspirasjon kan hentes fra omtrent alt hvis du åpner øynene for skjønnheten rundt deg. Så ofte skynder vi oss gjennom livet og tror feilaktig at destinasjonen er belønningen, når det virkelig er det's takknemlighet for reisen som gir mest glede.

Kommentarer

becauseilive (forfatter) fra N.J. 30. juli 2012:

@angel115707 – Tusen takk! Jeg kunne lett få tatoveringer HELE tiden, lol, men jeg'Jeg er glad for at jeg slutter å tenke på det før jeg skynder meg inn og gjør det. Før jeg fikk min siste tatovering til ære for bestemoren min, var det fem år siden jeg'fikk noe i det hele tatt. Jeg'Jeg er glad jeg ventet til jeg klarte å få noe virkelig meningsfylt. Men, selvfølgelig, nå som jeg fikk denne jeg'Jeg tenker allerede på hva jeg skal gjøre neste gang!

Cristale Adams 30. juli 2012:

Jeg liker bildene og informasjonen som er gitt! Flott knutepunkt!

Angel Ward fra Galveston, TX 30. juli 2012:

en av de beste hubene jeg har sett på en stund !!! Jeg har 2 tatoveringer, og holder meg på grunn av "vanedannende" kvaliteter, jeg vil ha mer. Fremdeles i dag virker det litt tabu, jeg mener at folk ser på tatoveringer som ofte slurvete kunstverk eller opprørske striper, men du tok opp så mange stilige & respektfulle tatoveringsideer …. nå vil jeg virkelig ha en til! En sitat tatovering høres så fantastisk ut!!