Heather er en kattedame på 20-tallet med en kjærlighet til strikking, opera og kroppsmodifisering. Hun'jobber sakte med å reise verden rundt.

En slående svart tatovering.

En slående svart tatovering.

7 ting jeg skulle ønske jeg visste før jeg tok tatoveringen min på et stevne

Hvis du're planlegger å delta på en tatovering stevne, sjansene er du'håper å hente litt nytt blekk som en suvenir. Her er 7 ting jeg skulle ønske jeg visste før jeg ble tatovert på et stevne.

  1. Den's høyt!
  2. Ta med kontanter
  3. Bruk behagelige klær
  4. Adrenalinet forsvinner!
  5. Alle vil snakke med deg
  6. Ta med snacks
  7. Bestill fremover

1. Det's høyt!

Jeg visste at med så mange mennesker og så mange tatoveringsmaskiner var det ikke det't kommer akkurat til å være stille, men jeg hadde undervurdert hvor høyt det skulle bli. Du kan't stå opp for å finne et stille hjørne, og etter 3 eller 4 timer blir støyen overveldende. Ta med hodetelefoner eller ørepropper, slik at du kan få litt pusterom.

2. Ta med kontanter

Ja, det kommer minibanker der. Fangsten er at disse minibankene er privateid og har ublu store gebyrer, en liten transaksjonsgrense og store køer. Du'Det er også sannsynlig at den uheldige personen som har minibanken går tom for penger når du'er neste på rekken. Sett deg et budsjett for dagen og få pengene ut på forhånd.

En tatovør som lager en tatovering.

En tatovør som lager en tatovering.

3. Bruk komfortable klær

Sannsynligvis litt av en no-brainer, men tenk på hvor du vil bli tatovert og velg klærne dine passende. Du'kommer ikke til å ha noe privatliv på en tatoveringskonvensjon, så hvis du're tatoveres et sted som krever at du fjerner klær, sørg for at du'jeg kommer ikke til å blinke verden ved et uhell! Husk at de fleste tatoveringskonvensjoner er barnevennlige rom.

4. Adrenalinet forsvinner!

Du kan føle deg veldig bra mens du får tatt tatoveringen din og gleder deg til å se resten av stevnet etterpå. Hvis du'Omtrent som meg, omtrent en halv time etter at tatoveringen er ferdig, kommer smerten og trettheten til å treffe, og alt du'll want er en lur. Heldigvis går de fleste stevner over flere dager, så planlegg å se alt annet på en dag'blir ikke blekket.

5. Alle vil snakke med deg

Når du blir blekket på et stevne, du'i utgangspunktet en offentlig visning av kunst. Fremmede kommer til å ville snakke med deg. Vær forberedt på mange kommentarer om hvordan tatoveringen kommer, men også mange andre samtaler. Jeg hadde minst 4 fremmede kommentarer om hvordan jeg syntes å være den smileste personen som fikk en tatovering der! Etter å aldri ha blitt tatoveret offentlig før, gjorde jeg det ikke'skjønner ikke at jeg ikke'har ikke en typisk "tatovering ansikt." Hvis du'Hvis du er selvbevisst, kan det hende at du ikke får all den ekstra oppmerksomheten.

En tatovør på jobb.

En tatovør på jobb.

6. Ta med snacks

Ja, stevnet kan ha massevis av virkelig gode matbiler, men linjene kommer til å bli store. Vær sikker på at du'har spist før du begynner på tatoveringen din og har en nødmatbit under eller etter. Å være sulten er ikke morsomt generelt, men det'er mindre gøy når du'blir tatoveret. Hvis du vet at du har en tendens til å bli litt svimmel når du blir tatovert, må du sørge for å ha noe søtt du kan spise etter-sjokolade til unnsetning.

7. Bestill fremover

Hvis du har en kunstner du spesielt ønsker å bli tatovert av, se om du'kan bestille på forhånd eller komme til stevnet tidlig. jeg kan't fortelle deg hvor mange mennesker artisten min måtte takke nei til fordi han ikke gjorde det't har tid til å passe dem inn. Artistoppstillingen for de fleste stevner blir kunngjort noen uker i forveien, og artister vil vanligvis reservere deg en tid hvis du betaler et depositum.

Hvis du'kan ikke sikre deg en tid, kom dit tidlig og spør. Avbestillinger skjer, så du kan bare være heldig. Artister har vanligvis noen få ting utarbeidet som de'dør for å tatovere, så de kan også være villige til å ta seg tid til deg hvis du'er villig til å gi dem litt kunstnerisk frihet.

Dette innholdet er nøyaktig og sant etter beste forfatterens kunnskap og er ikke ment å erstatte formell og individualisert råd fra en kvalifisert profesjonell.

© 2017 Heather

Kommentarer

Alex 5. januar 2019:

Det avhenger sannsynligvis av den spesifikke konvensjonen, men den i Baltimore er veldig varm. De to gangene jeg ble tatovert der'er alt jeg kunne konsentrere meg om.

Sving Phillips 19. oktober 2018:

Tatoveringskonvensjoner rocker helt. Når jeg går gjennom en tatoveringssalong, lytter jeg faktisk for å se om det minner meg om en tatoveringskonvensjon. Jeg elsker lyden av kunst i aksjon. Ja, kom tidlig til stevnet. Du kan kanskje få en impulstatovering frihåndet av en mester. Lagt ut på bordet, var jeg ikke't sikker på om jeg ble besvimt av smerten eller om jeg sovnet. Det gjorde det ikke't betyr noe. Jeg lagde minner. Permanente minner. Tenk også på impulstatoveringsdesignet ditt veldig nøye, veldig nøye, så gå for det!

John Goner 2. mai 2018:

Takk! Jeg'Jeg skal få min første. Har design og nettopp funnet ut om konvensjon som jeg'm starter ferien. Tenkte det'd være et bra sted å finne en artist jeg liker. Virket som skjebne. Men jeg vil ikke være offentlig visning og støy kommer til meg. Gjett jeg'vil fortsette å lete.