Loxley Jones er en gammel sjel som elsker å skrive, bor i SLC, Utah, og studerer forretningsmarkedsføring ved Western Governors University.

Min første tatovering var en teksttatovering av en linje fra romanen The Perks of Being a Wallflower.

Min første tatovering var en teksttatovering av en linje fra romanen The Perks of Being a Wallflower.

Brianna Santellan via Unsplash; Canva

My The Perks of Being a Wallflower Quote Text Tattoo

Jeg har flere tatoveringer nå, men neste uke markerer jeg femårsdagen for da jeg startet tatoveringsreisen.

Selv om jeg fikk min første tatovering spontant, var designet en jeg hadde ønsket meg i årevis. Det var omhyggelig lagt ut i hjernen min, og jeg må ha stavekontrollert det minst 100 ganger og sjekket for å sikre at sitatet var korrekt i boken. Det siste jeg ønsket var å ødelegge noe som ville være på kroppen min for alltid – spesielt noe som jeg hadde så høyt for hjertet mitt.

The Perks of Being a Wallflower, av Stephen Chbosky, er og vil alltid være min favorittbok. Det hjalp meg å komme meg gjennom noen tøffe tider som tenåring, så det var bare passende at jeg bestemte meg for å dekorere huden min med ord fra Chbosky's mesterverk. Andre mennesker har også tatoverte sitater fra boken, for det meste varianter av "Og i det øyeblikket sverger jeg på at vi var uendelige" eller "Vi aksepterer den kjærligheten vi tror vi fortjener." Og selv om det begge er fantastiske sitater fra både boken og filmen, ville jeg ha noe mer unikt som jeg kunne lage mitt eget.

Hvordan jeg valgte sitatet for min tatovering

Jeg hadde lest boken så mange ganger at jeg'd laget min egen kommenterte kopi. I boken min sirklet jeg sitater som jeg likte, noterte små notater om hva jeg tenkte mens jeg leste, skrev ned definisjonene av ord jeg ikke gjorde't vet, og bokmerke sidene med alle sangene som ble nevnt, slik at jeg kunne lytte til dem senere. (JEG'Jeg er en stor fan av The Smiths på grunn av dette.) Ett avsnitt som jeg kretset rundt var på side 53, og det lød:

"Jeg tenker på alt dette noen ganger når jeg'Jeg ser på en fotballkamp med Patrick og Sam. Jeg ser på feltet, og jeg tenker på gutten som nettopp gjorde touchdown. Jeg tror at dette er glansdagene for den gutten, og dette øyeblikket blir bare en annen historie en dag fordi alle menneskene som gjør touchdowns og hjemmeløp, blir noen's pappa. Og når barna hans ser på årbokfotografiet hans, vil de tro at faren deres var robust og kjekk og så mye lykkeligere ut enn de er. Jeg håper bare å huske å fortelle barna mine at de er like glade som jeg ser ut på de gamle fotografiene mine. Og jeg håper at de tror på meg."

Til venstre: tatoveringen min etter at jeg nettopp fikk det blekket. Høyre: to år senere.

Til venstre: tatoveringen min etter jeg'd fikk akkurat det blekket. Høyre: to år senere. "Dette øyeblikket blir bare en annen historie en dag."

Gjorde det vondt?

Over er et bilde av tatoveringen min omtrent en time etter at jeg fikk den, og ærlig talt kunne jeg ikke't har vært mer fornøyd med opplevelsen. Under økten var min beste venn med meg, og jeg kunne bare ikke slutte å le. Hvis du ser nøye ut, er det noen krumme linjer i bokstaven fordi tatoveringsartisten'hånden hadde rykket av latteren min. Men ærlig talt får det meg til å elske stykket mitt enda mer fordi det'Det er så unikt, og jeg husker hvor glad jeg var mens jeg fikk det.

Smerten var liten for min håndleddetatovering

Når det gjelder smerter, var det utrolig lite og mindre ille enn jeg trodde det skulle være – på håndleddet mitt, uansett. Jeg har et stykke i gang som går fra skulderbladet mitt ned til midten av låret, og la meg fortelle deg at å bli tatovert på ryggraden, ribbeina og magen er noen av de verste smertene du noen gang vil oppleve.

Tatoveringer er ikke det't for alle, men for meg elsker jeg å ha kunstverk på kroppen, og tatovøren jeg går til nå gjør en utrolig jobb. Så hvis du'tenker på å bli blekket for første gang, bare husk et par ting i tankene.

Mitt første tatoveringsråd

  1. En tatovering er bokstavelig talt på kroppen din for alltid. Så tenk nøye etter hva du vil før du får det. Og selv om ja, tatoveringsfjerningsprosesser blir mer avanserte og mindre smertefulle, er det fortsatt penger du kunne ha spart hvis du bare hadde lagt litt mer vekt på den første beslutningen din. "Tenk før du tusler" ikke't mener bare å tenke på selve tatoveringen heller. Det betyr også at du undersøker kunstneren og/eller tatoveringslokalet for å sikre at du får et kvalitetsstykke, noe som bringer meg til neste punkt.
  2. Forskning, forskning, forskning! Finn en tatovør som har en stil du liker og kvalitetsarbeid i porteføljen. Sørg også for at butikken du går til har gode anmeldelser og er ren!
  3. Tips alltid artisten din! Jeg kan ikke understreke dette nok. Tatovører utfører en virkelig fantastisk tjeneste for deg, og tips forventes. Med mindre du hadde en helt fryktelig opplevelse (det vil si at stykket ditt ble rotet, artisten var frekk mot deg uten grunn osv.), Tipser du alltid! Planlegg å tippe hvor som helst mellom 10% –20% (15% er standard), men hvis du liker stykket ditt, gi et fint, tungt tips! Artisten din vil sette pris på det og vil være mer villig til å gjøre mer kvalitetsarbeid for deg i fremtiden.

Hvor får du din første tatovering?

Min første tatovering var bare en walk-in avtale, men jeg hadde forsket på butikken, så jeg visste at kunstnerne der var dyktige nok til å gjøre min enkle bokstavstatovering. Jeg går fremdeles til den samme butikken, men jeg ser en annen artist. Han har gjort de fleste stykkene mine, og jeg elsker dem alle.

Et bilde av tatoveringene jeg har på ryggen.

Et bilde av tatoveringene jeg har på ryggen.

Dette innholdet er nøyaktig og sant etter beste forfatterens kunnskap og er ikke ment å erstatte formell og individualisert råd fra en kvalifisert profesjonell.

© 2018 Loxley Jones

Hvordan var det å få din første tatovering? Hvis du har andre tatoveringsvisdom å formidle, kommenter nedenfor!

Reisekokk fra Manila 7. november 2018:

Jeg liker ditt første råd. Noen mennesker ønsker å sette en tatovering på kroppen uten noen hensikt i det hele tatt. Så til slutt må de fjerne det av en eller annen grunn. Som for eksempel hvis en fyr hadde en tatovering med navnet på hennes nåværende kjæreste, plutselig brøt opp. Han kan't bli med det navnet for alltid med mindre de'kommer tilbake sammen. SÅ må han fjerne det når en ny person kommer inn i livet hans.