Jeg har tretten tatoveringer samt flere piercinger, og jeg tror de'alle er ganske kule.

Å bestemme størrelsen og plasseringen av tatoveringen din på forhånd gjør prosessen enklere

Å bestemme størrelsen og plasseringen av tatoveringen din på forhånd gjør prosessen enklere

Denne helgen fikk jeg æren av å ta min beste venn for å få sin første tatovering. Jeg planla å ta henne og kjæresten hennes (som skulle få sin andre tat) til min favoritt salong, "Il Bacio" i Trenton, NJ. Jeg'Jeg er ikke sikker på om de fleste usminkede mennesker skjønner det, men det er en bestemt prosess for å få tatovering som går utover bare å velge hva de skal få.

Steg en

Bestem deg for et tatoveringsdesign. Betyr det at du bør kopiere noen andre's bilde akkurat som vist? Nei, ikke nødvendigvis, men fotogalleriene er stor inspirasjon for å finne ut nye ideer. På bmezine, for eksempel, er bildene delt inn i flere titalls kategorier som Sci-Fi, Lettering, Angels & Feer, drager, nerd, portretter, stjerner, musikk, stammefolk, religiøse symboler (klikk på koblingene for å se mine fotohubber av de forskjellige sjangrene) for å hjelpe deg med å enkelt navigere gjennom temaene du er mest interessert i.

Trinn to

Bestem deg for plasseringen. Hvor på kroppen vil du at denne tatoveringen skal gå? Har du noen spesielle krav eller begrensninger? Finn ut hva dine kriterier er, hvis noen. Jeg jobbet en gang med en fyr, en eksklusiv selger på et bedriftskontor som måtte ha en drakt i tre deler hver dag i livet. Du ville ikke't visste det, men under hans borgerskapstråder ble han blekket fra front til bak, nakke til fot. Jobben hans forhindret ham i å ha noen synlige tatoveringer på nakken, ansiktet eller hendene, så han tatoverte resten av kroppen i stedet. Når han gikk til tatoveringslokalet for et nytt tillegg, var han alltid sikker på å ta med seg en knapp-ned kjole skjorte med seg. Han ville sette den på for å vise tatovøren hva plassbegrensningene var (ingenting over kragen eller under mansjettene.) Så tenk på dette på forhånd. Vil du ha en tatovering som lett kan skjules om nødvendig? Lett gjemt mesteparten av tiden? Eller spiller det ingen rolle uansett? Der'Det er ingen måte å forklare den spesifikke smerten på en tatoveringspistolnål som trenger inn i huden din med omtrent en milliard skudd per sekund, men hvis tanken på smerte virkelig freaks deg ut, kan det være lurt å vurdere å plassere tat på en kjøttigere del av kroppen , som overarmene eller baksiden av skulderen i stedet for nedre del av ryggen, som er øm i midten nær ryggraden, eller håndleddene eller anklene dine, som ikke har ekstra beskyttelse av mye hud og muskler.

Biologien bak tatoveret hud

Biologien bak tatoveret hud

Trinn tre

Velg en tatoveringssalong. Munn til munn er den beste måten å gå. Hvis vennene dine eller bekjente har tatoveringer som du beundrer, kan du spørre dem hvor de har gjort jobben sin og om de husker navnet på artisten. Du kan også se på nettet etter forslag, på nettsteder som AAAtattoodirectory for en liste over alle virksomheter i ditt område. Hvis alt annet mislykkes, kan du bare standard ved å gå til butikken nærmest hjemmet ditt og be om det beste.

Trinn fire

Ring til tatoveringslokalet og spør om de har tid til å gjøre to små tatoveringer/en mellomstor tatovering/den første økten av et stort, pågående bakstykke. Dette er vanligvis ikke nødvendig, ettersom de fleste tatoveringsbutikker gjerne tar innkjøringer, men det er det'er høflig og det kan't vondt å spørre. I tillegg, hvis butikken tilfeldigvis blir overkjørt av en gruppe på tjue tenåringer fra cheerleading-troppen der for å få matchende pom-pom-tatoveringer, kan du'Jeg vet å vente noen timer før du går inn. Det hjelper å spise et anstendig måltid på forhånd, ettersom noen mennesker har svak mage når det gjelder tatovering og har en tendens til å føle seg kvalm enten under inngrepet eller like etter.

En sjablong påføres huden for å vise kunstneren hvor han skal tatovere

En sjablong påføres huden for å vise kunstneren hvor han skal tatovere

Trinn fem

Gå til skranken og forklar at du're ønsker å få tre ord over et bilde av et hjerte tatovert på overarmen. Du don't trenger å gå i detalj med denne personen, for mest sannsynlig er han eller hun der for å ringe og introdusere kundene for artistene sine, noe som vil skje videre. Uansett hvilken arbeider's tur det er vil komme opp til deg, og du vil diskutere hva du vil med ham. Hvis du'har tatt med et bilde, overlever det. Hvis du'er usikker på hvilken type skrift du skal få, be om å få se en bok med fonter (nesten alle butikker har dem.) Når du'har valgt, gi artisten et par minutter til å tegne den opp på et overføringsark som senere skal påføres huden din.

Trinn seks

Don't være redd for å være selvsikker. Tatovører er ikke det't tankelesere. De lager designet basert på bildet i hodet ditt, så du må gi dem en god ide om hva du er'leter etter. Etter at han har laget det første utkastet, vil han'Jeg vil vise det for din godkjenning. Det er greit å si nei. Don't være redd for å si, "Det ser bra ut, men kan vi kanskje gjøre det litt mindre?" Det er ikke noe problem for ham å bruke kopimaskinen til å krympe den til størrelse. Husk at du er en betalende kunde, og artistene er der for å sikre at du får en flott opplevelse. Det samme gjelder når sjablongen legges på huden din. Han vil bruke sjablongen og deretter be deg om å se på den. Hvis det's skjev eller utenfor sentrum eller noe annet, si ifra. Han vil gjerne smøre sjablongen av huden din og bruke den på nytt. Stol alltid på instinktene dine. Hvis artisten har vanskelig for å være spesifikk, kan det være lurt å vurdere å finne en ny butikk. Dette kommer til å være på kroppen din resten av livet, og du har all rett til å ønske det gjort perfekt.

Jente får sin første tatovering

Trinn sju

Jeg'vil komme inn på tatoveringsstue -etiketten i en annen artikkel, men det er nok å si det selv om du'får arbeidet utført på 300 kg. mann som heter Snake, gjelder standard regler for høflighet. IKKE prøv å forhandle med pristilbudet, IKKE skryte eller komme med på forhånd bemerkninger som "Min venn så og så sa at tatoveringen hans bare kostet $ 75, og det'er enda mindre enn min kommer til å være!" Vær høflig-tatoveringsprisene er ikke til diskusjon. Den'Det er greit å være nervøs, men prøv å holde følelsene i sjakk. Jeg'Jeg vil aldri glemme den forlegenheten jeg følte for mange år siden mens jeg tok en bekjentskap for å få sitt første blekk. Hun skrek ut en fryktelig gjengivelse av "Row, Row, Row Your Boat" for å hjelpe henne med å håndtere smerten, så falt hun av stolen og kravlet veien inn på toalettet da hun trodde hun skulle kaste opp. Hvis du får en plutselig bølge av kvalme og føler at du kan være syk, don't bare hoppe ut av stolen og sprint til nærmeste bad, da dette kan ødelegge det nøyaktige håndarbeidet til tatoveringen din. Bare kunngjør for artisten at du føler deg syk, han'Jeg stopper, og du kan gå på toalettet. Til slutt, IKKE gå inn i salongen beruset eller påvirket av sinnsendrende stoffer. Først og fremst har artisten rett til å nekte å jobbe med deg hvis han ser at du er påvirket, og for det andre, du'vil gjøre en tull av deg selv. Hold deg så stille som mulig og prøv å slappe av. Fokusering på noe annet enn smerten hjelper (se på kunstverket på veggene eller et magasin i hendene.) Pust dypt inn og ut, og til slutt skal endorfinene dine sparke inn, og smerten vil være tålelig. På slutten, takke ham for tiden og gi tipset. Ja, tatovører får tips. Ti til tjue prosent er vanligvis et godt beløp. For eksempel lar jeg vanligvis være maksimalt $ 20 på en tatovering på $ 100.

Trinn åtte

Det er en vanlig prosedyre for kunstneren å forklare deg hvordan du skal ta vare på den nye kroppsmodifiseringen din, og de fleste steder vil du gi deg en utskrift som beskriver riktige etterbehandlingsteknikker. Hvis de ikke gjør det, kan du be om en rask primer i hva du skal gjøre når du kommer hjem. Når alt er sagt og gjort, vil det nye blekket bli bandasjert med saranfolie og muligens litt blodig, men når du fjerner behandlingen senere den kvelden for å vaske det og bruke A&D krem, du'Jeg vil gjerne finne et skarpt, friskt og forhåpentligvis vakkert ferdig kunstverk.

Fotogalleri av første tatoveringer

Dette innholdet er nøyaktig og sant etter beste forfatterens kunnskap og er ikke ment å erstatte formell og individualisert råd fra en kvalifisert profesjonell.

Kommentarer

Kat 13. desember 2013:

Jeg får gjort et helt ryggstykke. Jeg klarte 3 timer, og konturen er ferdig, mye smerte, men ingen sykdom eller besvimelse, jeg satt oppreist og lente seg mot stolen. Jeg gikk tilbake en uke senere for å få gjort noe mer arbeid. Jeg spiste et anstendig måltid, men da jeg satte meg ned begynte jeg å føle at det brant en brann i meg og ble lett på hodet. Hva kan jeg gjøre denne tatoveringen er ekstremt viktig for meg, jeg virkelig ønsker å få det ferdig.

Shinda 24. oktober 2013:

Jeg'jeg blir 18 om to uker, og jeg'Jeg har bestemt meg for at jeg vil ta min første tatovering på bursdagen min. Selv som liten trodde jeg aldri det'd lever for å se 18, så jeg tror at det'Det er passende å få en tatovering mot selvmord på håndleddet den dagen. Den'Jeg kommer til å være et semikolon på en og en halv centimeter stort på høyre håndledd. Jeg'Jeg er redd som helvete. Jeg'Jeg håper bare jeg ikke't begynne å skrike i setet. xDD

Kelly 1. juni 2012:

Jeg'm 30 og har 6 … Omtrent å få 2 til .. De fleste er skjult, men jeg'Jeg vil ha to på håndleddet. Min første var da jeg var 23, midt på ryggen mellom skuldrene, jeg ventet ekstrem smerte, det var det ikke't synd for han begynte å komme til toppen av tat. Jeg har 3 på baksiden av nakken min, det kildet faktisk mer enn vondt, en på hoften min, ingen smerter bare en skrapefølelse og på håndleddet gjorde det bare vondt på et lite sted. Jenter tåler smerte mer enn menn, og jeg hørte det hvis du'Når du venter mensen, gjør det mindre vondt. Hvis du'er du redd, prøv å ta en Xanax for å roe deg ned. Lykke til alle sammen!

Stephy 17. april 2012:

Jeg fikk akkurat min første tatovering på min indre kalv i går. Den'er omtrent 8 tommer med 11 tommer ganske detaljerte og fargerike. Det gjorde det ikke't gjorde så vondt, føltes som jeg fikk voksen bena. Inntil farging begynte. Det gjorde vondt som en mofu, men jeg tror det var fordi han gikk over samme seksjon 3 eller 4 ganger.

Det tok 3 1/2 time non stop.

Men i dag er det vondt å gå ikke hele tiden, men hvis jeg'har sittet en stund eller stått stille.

Heather 11. april 2012:

Jeg er 23 år gammel, hadde blitt gravid med mitt første barn, og hadde en naturlig fødsel og fødsel uten smertestillende medisiner. Det gjør ikke'ikke mener jeg'vil klare å håndtere smerten ved en tatovering, jeg har to piercinger (tunge og leppe) begge piercinger, jeg ble besvimt (etterpå) Jeg var ferdig med tungen, hadde skylt og fikk på meg jakken igjen og falt bare, min leppe, jeg gikk ut til bilen min og falt ut på parkeringsplassen, så det er mange faktorer, bare fordi jeg kan gå gjennom naturlig barnefødsel, gjør ikke't mener jeg kan håndtere andre smertetyper.

Valp:) 4. mars 2012:

Jeg fikk akkurat min første tatovering i går! Jeg leste dette før jeg fikk det, og det hjalp veldig! Jeg er 16 og jeg elsker det jeg fikk, min far døde og det'er navnet hans i manus. Det gjør det ikke'ikke vondt !!!! Jeg ble så sjokkert! Mest smerte er som et papirklipp! Og hvis du forteller dem det's din første tatovering har de denne maskinen som styrer hvor hardt nålen beveger seg og de kan skru den ned! Det var flott og jeg'Jeg får en til om to uker! 🙂

Castiel 7. februar 2012:

Jeg vil ha en tatovering som er som en ulv som kommer ut av ryggen min, og jeg vil at ulven skal ha farge og øyne som hårfarge og øyne, men jeg har bare en idé om den første delen av ulv det er et øye og jeg tegnet det det ser ut som huden min har falt fra hverandre og ulven ser gjennom eller kommer ut, men jeg gjør ikke't ikke hvor jeg skal legge den på baksiden av brønnryggen min fordi det kommer flere deler av ulven som kommer inn så jeg trenger plass, ulven simulerer friheten min og vel ulven inni, men jeg er ikke sikker på hvor jeg skal legge den noen sajestions og andre ideer for ulven

Wien 16. januar 2012:

Til menneskene her som er bekymret for smerte, stol på meg'er ikke så ille. Jeg er en kjempeflott som vant'ikke engang få tatt en blodprøve eller tannarbeid. Det gjør vondt, men hvis du fortsetter å tenke at det kan stoppe når som helst, hjelper det mye. Etter de første 10 minuttene hvis bare bli en irritasjon. Jeg har 2 så langt, kommer tilbake for mer på bursdagen min.

Toni-Ericka'xx 16. januar 2012:

Jeg'm 18, jeg vil ha en tatovering, jeg vil ha noe til minne om min bestefar, han var helten min, men jeg gjør det ikke't vet hva jeg skal få, jeg tenkte på å få et lite hjerte med initialene hans under det, men jeg vet ikke'vet ikke helt hvor det ville se greit ut? noen forslag, jeg er bekymret for smerter og nåler, men jeg vet at jeg bare trenger å slå opp og håndtere det, siden det vil være til minne om bestefaren min, det vil være verdt det, men jeg foretrekker at det er en av de mindre smertefulle områder, jeg tenkte på å få det mellom kragebenet og brystet mitt på den svampete huden, men jeg hørte at det er et av de verste stedene, er dette sant? i så fall, hvor ville være et bra sted for første gang tat? Og også noen ideer for en skikkelig design? takk x

LarissaMarie 8. januar 2012:

Hei, jeg'm Larissa.

Og faktisk, jeg'm Få min første tatovering i morgen.

Jeg'm 13, jeg'm Få et anker med litt skyggelagt stjerne's På baksiden av min nek.

Jeg'm Å få fordi meningen er – jeg står på min side.

Bare tenk på det og hva et anker gjør!, Det holder's Det's skip og sted.

Hva tror du ? (:

TheSnoringPiglet 6. januar 2012:

Jeg har 3 tatoveringer "selv om jeg anser det som en" og etter det jeg har sett, tenker de fleste mennesker virkelig over, og jobber seg opp. Til alle som får eller tenker på en første gang tatovering RELAX. Ha det gøy med det, og fremfor alt annet må du gjøre tatoveringen din original. Det betyr at du tar deg tid til å planlegge det og gjøre det til ditt. Vær alltid positiv og positiv når du går for å få jobben din. hvis du er avslappet og har det bra, vil artisten være på samme måte: D. For dere som er bekymret for smerter … hmm det føltes som en rask summende på huden min, og deretter en sterk smerte etter at jeg hadde vært i stolen en stund, men det var verdt det. Bare fortsett å puste, og hold deg løs. Kroppen din vil tilpasse seg følelsen og sløve den. Ha det gøy med hele prosessen, så blir det et minneverdig øyeblikk. Gå og få.

Turd sniffer 18. desember 2011:

Ta din tid

rotacker simmons 18. november 2011:

jeg har fire tatoveringer

dame 3 1. november 2011:

takk, dette var veldig nyttig, jeg er nå klar til å få en tatovering!

Ann 31. oktober 2011:

Jeg lurte på om noen kunne fortelle meg eller gi meg tips om fottatoveringer for smitte og hvordan jeg skal ta vare på det som om jeg skulle ha på meg sokker og sko eller sandaler dager etter mens det helbredet. all hjelp settes pris på takk!

SemperFi1812 17. oktober 2011:

Jeg'Jeg er en fremtidig marin tanker, og jeg ønsker å få en Tatt of the Eagle, Globe og Anchor på korsryggen med '1812' under den og en tank over EGA. Jeg får for øyeblikket Kanji ned i ribbehuset for min første tatovering, vil det si "Bein" i Kanji, ettersom jeg er veldig tynn. lol i Highschool fikk jeg tilnavnet "Skjelett" eller "Bein" så det er meningen bak Kanji lol.

Marine veterinær 17. september 2011:

Godt å oppfatte deg 1988

tatatatatat. 13. september 2011:

jeg fikk min første tat i dag, jeg designet den faktisk 4 år før jeg hadde den, så ja, jeg var sikker. det var min første tat og jeg fikk den på foten. så du kan få din første tat på foten og klare det, men ikke't forvent at det ikke skal gjøre vondt. fordi det gjør det. Hvis du vil ha det så ille, vil du ta smerten.

kline 23. juli 2011:

Takk skal du ha

1988 18. juli 2011:

du er kjedelig selv om du er snikskytter, jeg gir tats og du vil ha dem, så ha dem og snikskytter, jeg var en snikskytter, så ikke't respekterer jobben

Snikskytter 17. mars 2011:

Jeg har flere tatoveringer enn alle andre. ,, fulle ermer, nakke, bryst, ben og knoer.

kysmommy 19. november 2010:

Jeg tok min første tatovering for 1 uke siden, og det er et godt råd, men det ville vært fantastisk hvis det var et sted som ga deg beskjed om hva som var i tatoveringspistolen.

LaceyRAWR 11. november 2010:

denne informasjonen var ok, men jeg tror du savnet en viktig del som hva blekket består av og merket på materialet, slik at du kan slå opp og se hva som er satt inn i alt utstyret

Alina 11. oktober 2010:

Hei, det er et godt råd, takk! Jeg'har hatt lyst til å tatovere en stund nå, men jeg har problemer med å finne ut hvor jeg vil ha det, jeg har ikke noe problem med å tåle litt smerter, og jeg gjør det ikke'vil ikke ha det lett synlig hvor som helst. Jeg vil ha sitatet "lyst til å elske" så hvis du kan hjelpe meg med å begrense listen min, ville det være en god hjelp !! Takk!!

Pepper 15. september 2010:

Jeg'Jeg er redd for nåler, og jeg fikk min første tatovering for mindre enn en uke siden, og jeg hadde det bra. Akkurat nå det'er super kløende! Ta noen med deg slik at du kan lage morsomme ansikter på dem og sånn, og bare sørg for å fortsette å puste og spise før og etter. Smerten kommer til å skje, ingen vei utenom det. Bare gå med det, så er alt snart over. Hvis det blir for mye, ber du artisten om å stoppe et øyeblikk, slik at du kan få pusten tilbake. Don'ikke bekymre deg, alt blir bra … det'det er derfor vi'betaler dem igjen … for sikkerhet og fantastiskhet og kunnskap

Amanda 3. september 2010:

jeg skal få min første tatovering om omtrent en time, og dette hjelper meg veldig mye, jeg er ikke like nervøs lenger thanx….

lil mamma 17. juni 2010:

inorder for å få en tatooo hva kan du gjøre for å redusere smerten ????? fordi jeg hørte at det gjorde vondt som en bixtch, så jeg'Jeg er virkelig redd for smerten, kan noen hjelpe???

Katie 31. mai 2010:

Det meste av dette er flott, men jeg har nølt med noe du sa … hvis alt annet mislykkes, gå til nærmeste lokale butikk og håp på det beste. ALDRI, ALDRI gjør dette. Jeg kjenner så mange mennesker som har gjort dette, og du kunne ikke'ikke gjøre noe verre. Ja der'Det er alltid en sjanse for at det kan gå bra, men det kan heller ikke være det, og det tullet vil sitte fast på deg for alltid. Omfang alle alternativer. Hvis du må reise et lite stykke, så gjør det. Don't noen gang gå for nest beste fordi de har billige priser og en for det meste ren butikk. Du har alltid andre alternativer enn å gå til et billig sted hvis du vil ha en flott tatovering. Husk alltid at du får det du betaler for. Hvis det'er ekstremt billig, så er sjansen stor for deg'får skittent arbeid.

kattunge 31. mai 2010:

Jeg må vente til jeg er enogh for å få en tatovering. Jeg tenkte på å få et øye med horus på mitt høyre indre håndledd (slik som Adam Lambert har) fordi jeg tror det'er det kuleste noensinne. Jeg er litt glad for at jeg må vente fordi det gir meg tid til å tenke på om jeg virkelig vil det.

mandy 5. mai 2010:

så jeg er 15 jeg vil ha en tatovering, men ikke hvilken som helst … både min bradnpa og bestemor har en svelg (hver har en annen, så de vil at jeg skal få min egen individuelle så lenge det er en svelg) på sin indre arm så moren min og jeg vil gå og få svallene våre..jeg tenkte på det en stund og tenker på å bli johnny depps svelg av vannet og solen (jeg er også en veldig stor Johnny fan) men det er min første og livredde. Jeg planlegger å skaffe to andre, men de're virkelig farget og stor, slik at prolly vil ikke være en god første.

rotete4 23. april 2010:

jeg er 19 for øyeblikket og bestemte meg for omtrent to år siden at jeg ville ha en tatovering som representerte min avdøde bestemor. Jeg bestemte meg for designet for det, men jeg gjør det ikke'Jeg vil ikke ha det som min første tatovering. Jeg vil ha en mer enkel som representerer familien min, ettersom de betyr alt for meg, men jeg er usikker på hva jeg skal ha. Jeg tenkte på et enkelt bilde av en engel med ordet familie under, men bestemte meg for det. mamma har sagt ja til å betale for den i gave til 20 -årsdagen min i juli, men jeg trenger noen flere ideer. noen hjelp noen??

Rawrs 11. april 2010:

Tusen takk (:

Dette hjalp veldig! Jeg har det bra med smerter (håper jeg), og dette oppmuntret meg virkelig og sorterte nervene 🙂

Ønsk meg lykke til! ^ _^ x

JOHNLEE 1. april 2010:

jeg er 17 og jeg har 3 tatoveringer og går for helg 4 nummer de gjør vondt i begynnelsen, men du blir vant til det

lilly 16. februar 2010:

hei jeg er noen ganger 14't thinx im am, men jeg er 15 om 2 måneder

Dette var noen gode råd jeg vet at jeg fortsatt er ung

og jeg vet at jeg må tenke på dette litt lenger, men onkelen min døde i fjor, og jeg vil ha noe som

descibe ham jeg tenkte på en liten liten engel

det sier kjæreste han kalte meg at før 4 timer døde

chelsea 1. desember 2009:

tatoveringen min gjorde vondt og det tok 1 time å gjøre et mellomstort hjerte med vinger på hoften. jeg gjør n'jeg angrer på at det er frodig! gå jenter! det stakk da jeg la jeansene over det lol x

Mae 6. juli 2009:

Min mening om tatoveringer er når du vet hva du vil, vent 6 måneder for å få det, så du er sikker på at du fortsatt vil ha det. Jeg tror også at tatoveringer burde fortelle en historie om livet ditt eller opplevelser, så få noe meningsfylt. Jeg har 4, og folk spør alltid om betydningen og hva det er hyggelig å fortelle folk historiene bak dem, og det gir deg også en sjanse til å minne.

Da du fikk tatoveringen din første gang, var det mange nerver, jeg var flink før min første. Men sannheten er at jeg trodde det ville gjøre mer vondt enn det faktisk gjorde, og jeg bare psyket meg ut. Når du er ferdig vil du elske det og vil få mer 🙂

LYKKE TIL!

jenna 27. juni 2009:

Jeg'Jeg håper å få min første tatovering som en spade på foten, men jeg hører at det er et veldig dårlig sted for din første tatovering. og jeg er ingen masokist (eller noe sånt), jeg er ganske redd for det, så mye. min virkelig store bekymring er været eller ikke jeg burde få det på foten eller på min nedre rygg heksen en ville skade mindre og hvordan å forberede meg litt mer. hjelp takk og takk

Tracylynn 17. juni 2009:

Jeg fikk min første tatovering i fjor. Det er datteren min's navn (Adriana) på venstre hofte (jeg planlegger å legge til det). Jeg tok min andre tatovering for 4 måneder siden. Jeg fikk et stammehjerte på korsryggen. La meg fortelle deg at det gjorde vondt! Korsryggen er en veldig sensitiv del av kroppen din for å tatovere'd. Spesielt hvis du er gal. lol. Jeg hadde ikke't spiste mye den dagen, så omtrent halvveis i konturen begynte jeg å svette veldig dårlig og følte at jeg skulle besvime. Jeg ga tatovøren beskjed, så hun tok en pause, skrudde viften på foran meg og ga meg en Capri Sun å drikke (for å få opp blodsukkeret igjen). Jeg spurte om jeg kunne legge meg ned og tilsynelatende besvimte jeg i noen sekunder. Det var så flaut! lol. Da jeg følte meg klar, fullførte hun disposisjonen, og jeg bestemte meg for å få den fylt ut en annen gang. Før jeg gikk inn for å få det fylt spiste jeg noe og gjorde ikke't besvime. 🙂 Moralen i historien er at det er viktig å spise noe betydelig før du tatoverer deg. Du burde ikke't spise for stor av et måltid skjønt. Du må bare få en følelse av hvordan du håndterer smerten. Noen mennesker kaster opp ….. Det var derfor da jeg fikk min første tatovering jeg fikk noe lite, slik at jeg kunne få en følelse av det.

Også, som jeg'm sikker på at alle har hørt …. tatoveringer er avhengighetsskapende! Før min første var ferdig, planla jeg allerede hva den andre skulle bli. ha ha. Nå tenker jeg på hva min tredje skal være. Lykke til alle sammen og god tatovering 🙂

maggy 10. juni 2009:

tenk først at hvis du skal tatovere deg må du være sikker på hva du vil, sørg for at du er helt sikker på hva du vil. Dette er noe du har med deg resten av livet ditt. hvis du planlegger å bruke penger på laserfjerning senere. Det er smertefullt som å ha et kutt på huden din som den konstante riper av en haug med nåler på huden din. Mange reagerer forskjellig på smerte bare fordi det ikke gjorde det't plager vennen din, det betyr ikke at det vil være det samme for deg, bare tenk på det, bestem deg nøye og lykke til til de som tenker på å få gjort sin første tatovering.

Jasmin 09. juni 2009:

Jeg vil at min første tatovering skal være venstre øye av Horus midt på korsryggen, men jeg'Jeg er redd det blir for smertefullt å bære. Hvordan skal jeg klare meg selv?

Kattunge 1. juni 2009:

Ok, jeg er nålfobisk. Å like en ekstrem. De går i rommet med en nål og jeg blir rød og kvalm. Vel, jeg har en tat. Det er på ankelen min. Jeg designet den selv. Det er noe jeg hadde ønsket meg lenge. Så jeg fikk det. Jeg var forberedt på det verste. Tenker det kommer til å gjøre ondt. Jeg var så bekymret for smerten det var over før jeg visste ordet av det, og det føltes som om jeg hadde utslett på beinet. Så det var det ikke't så ille. Jeg tenker nå på et nytt, men vi får se. Jeg foreslår at du får noe som er meningsfullt for deg. Ikke noen andre. Det er kroppen din ikke. Jeg er glad jeg endelig fikk nerver til å gjøre mitt. Og for å slå all pokker. Min mor betalte for min. Det var min 19. bursdagsgave fra henne. Faren min derimot var forbanna, men han så hva det var og forlot det. Jeg mener den er omtrent en centimeter høy. Så størrelsen har også betydning. Lol. Tenk på det. Don't bare hoppe inn der og få det alle andre får.

=^_^=

~ Kattunge ~

Usikker jente 31. mai 2009:

Jeg vil gå inn og få min første tatovering, men jeg'Jeg er redd for hva folk vil synes om meg, jeg'har blitt kjøpt opp i et husholdning som synes tatoveringer er klebrig og lav klasse, jeg vet at mamma spesielt vil ha noen ting å si om at jeg får en, jeg'm 21 men hennes mening betyr mye for meg, problemet er at fordi jeg vokste opp i det miljøet's gjør det vanskelig for meg å sette meg inn i holdningen som det'er ikke så klebrig eller lav klasse som den ble laget, men betyr noe annerledes for alle, og følgelig det's gjør det vanskelig for meg å velge et design fordi det'er noe jeg vil se på og tenke at dette er en brill!

hva er alle tankene dine??

UG

Ritchlover 19. mai 2009:

Jeg kan ikke engang huske min første, og jeg har 7 og teller. Jeg er også en tatovør, og noe av det du hører fra en venn av en venn er BULL !!!! så langt som smerte tolererer alle smerter annerledes. bare få det til å gjøre vondt for en person gjør det ikke'mener det ikke'vil føle det samme for deg. også don't bare få en tat fordi det er ur først og du vil bare ha en TENK, Tenk, Tenk at den er permanent. alle mine tats betyr noe for meg fra livserfaring fordi det du synes er kult nå kanskje ikke er om et år. men min vil alltid bety noe og du'Jeg vil aldri angre på å få noe (eksempel) som et familiemedlem som limte bort. Dette er bare mine tanker om det. (FYI) Jeg har drevet tats i 11 år nå.

tattoogirlinhartville 23. april 2009:

Kommentaren om å velge en eldre tatovering er absurd. Den yngre kunstneren bringer vakre og alternative ideer til virksomheten. Jeg'har sett fantastiske ting fra unge og eldre tatoveringer. Imidlertid ville det ikke't være groung bryte effekter og teknikker som skjer hvis de yngre generasjonene ikke hadde't presset konvolutten. I stedet for å se på alder, se på talent. Omfangsprotokoller, men ikke't duehull yngre artister. Ikke alle vil ha en svartlinjet utfylling av arbeidet. Min mentor var ikke sjenert med å fortelle meg at hvis jeg ønsket å lære de nye måtene, nye teknikker som han ikke var't den som skal vise meg. HAN lærte old school og det gjorde jeg også, men jeg legger et yngre snurr på ting. Takk. tattoogirl

Emma 3. april 2009:

Dette var et av de første resultatene som kom opp på Google for meg, og jeg'Jeg må si det virkelig roet meg. Jeg'Jeg drar om noen minutter for å få min første tatovering, og nervene mine er gjennom taket. Etter å ha lest dette, tror jeg jeg'Jeg skal stoppe for å få litt mat først. Jeg'har svak mage (jeg kastet opp etter at jeg fikk hull i ørene), men dette er noe jeg virkelig vil gjøre. Takk for rådet på denne siden!

GinasTattoo fra California, USA 25. mars 2009:

Jeg husker første gang jeg fikk tat – for 7 år siden. I dag har jeg 12 🙂

martin 21. mars 2009:

Hei folkens, bare et raskt ord om å forberede seg på en tatovering, jeg eier en butikk i Skottland og forteller hver kunde å ha god mat og rikelig med væske før jeg får en tatovering. Også å puste inn et kurvmønster er en god plan, da dette hjelper kroppen med å få endorfiner inn i systemet og vil dempe smerten. For områder med ekstremt ubehag er det praktisk å vite at artisten vil jobbe på samme måte som en snikskytter som tar et skudd, de vil holde pusten for å stanse hendene og stoppe ved slutten av hvert åndedrag (du kan føle at dette er i ferd med å skjer når de legger en strekk på huden din) hvis du puster ut sakte og jevnt mens de virker vil du i stor grad redusere smertene du føler. Håper dette hjelper og lykke til gutta!!!

Colette 18. mars 2009:

Du legger nåler inn i huden din, ubehag må forventes. Nummen kremer osv. Hovner opp vevet og kan forvride bildet mens artisten prøver å tatovere det. En del av å få en tatovering er smerten. Hvis det gjorde SÅ vondt ville så mange mennesker ikke gjort det'ikke løpe rundt med dem? Gi deg selv tid til å bli vant til følelsen. Det er mer irriterende enn smertefullt. Som en fangskrape, solbrenthet eller bie. hvis du ikke kan håndtere smerte, don't gjøre det. Du'Jeg vil bare gjøre det mye vanskeligere for artisten som prøver å gjøre jobben sin.

Myla 16. mars 2009:

Hei!

Jeg'v har tenkt på å få en tatovering de siste månedene, babysteg skjønt-vunnet'ikke gjør noe før jeg er helt sikker.

Jeg vurderer kanskje å ha et (farget) sidekroppstykke, påfuglfjær/treting/blomster/bokstaver, don'vet ikke. Men mitt spørsmål er, hvordan vil endringen av kroppen påvirke en tatovering? F.eks. jeg er 23 nå og slank, men hva kan skje når jeg i fremtiden skulle bli gravid og kroppen strekke seg og bli større (og slankes igjen etterpå)?

Hvordan påvirker aldring generelt en tatovering? (aldring av huden, aldring av, kanskje farget, blekk)

Og har noen kanskje hørt om en veldig god nederlandsk tatovør? For jeg er fra Holland. Den eneste som er kjent for sitt gode arbeid (i min verden) er Henk Shifmacher, men det burde være flere..

Tusen takk for hjelpen!!

Myla 16. mars 2009:

h

randomer 7. februar 2009:

bare et lite råd..

jeg ville ikke't anbefaler å gå til en ung tatovør, ettersom de ikke er erfarne som de eldre. og spis noe sukkerholdig før du går inn. og det er alltid godt å lytte til en ipod eller noe når du skal gjøre en tatovering. som noen mennesker sier oh de virkelig vondt og ting alle har det en differet smerte barrierer så noen det vil skade noen vil det ikke, og hvis de virkelig så vondt tror du de ville gjøre det mot folk? jeg gjør n'tror det ikke 🙂 jeg er 17 år gammel og har fire tatoveringer og en full lurv når det kommer til tatoveringer, men jeg liker mest adrenalinruset ..: D lykke til: D xox

Cindy 11. november 2008:

veldig gode råd for førstegangstatoveringer 🙂 jeg vil være i den situasjonen en dag. jeg gjør for tiden ikke'Jeg har ingen tats, men jeg vil virkelig ha noe med musikk å gjøre. Jeg tenkte på å få et par musikknoter som behager høyre øre … men jeg hørte at det kan være for smertefullt for en første tatovering … haha. men likevel er rådene gode. Takk!

jovifreak 25. september 2008:

shotta gyal, jeg tror du bør tenke på dette litt lenger, din 15, når du er 25 vil du ikke ha en tat av en blomst med moren din's navn i den !!!

Det er den typen tatovering barna får med mors navn, slik at mamma ikke blir helt sur på dem.

vær litt mer original og husk, det gjør vondt, og de gjør det ikke't gni av.

Jeg slår deg ikke av, jeg har fire egne tats, jeg tror bare du bør tenke litt mer på det.

shotta_gyal 4. juli 2008:

hei, kan noen hjelpe meg med råd om å få en tatovering ?? vel, jeg'm 15 og meg en dmy mor satt dwn og snakket om meg får en tatovering … så det er avgjort. jeg kan få en..som jeg virkelig vil at min tatovering 2 skal se ut er et bilde av en blomst eller noe med moren min's navn, men jeg vet bare ikke hva image 2 bruker! og jeg'har fått 1 måned 2 finne ut av dette! hjelp plzzzz !! P.S. Vær så snill og takk!!

Adam 3. juni 2008:

Gode ​​råd, det hjalp meg mye på min første tatovering.

sett 08. mai 2008:

Jeg skulle få min første tatovering i dag, jeg ble veldig svak og kvalm, hva kan jeg gjøre for å forhindre det når jeg skal gjøre det ferdig? PS jeg gjorde ikke't spise før jeg gikk.

blåser 25. april 2008:

Jeg er så redd for å få denne tatoveringen jeg har ønsket lenge, og jeg er redd for at det kommer til å gjøre veldig vondt for meg. er det noen måte det ikke kan være smertefullt?

scottiesd 6. desember 2007:

jeg ville

Kanin 6. oktober 2007:

Når det gjelder tipping, det'Det er ikke alltid nødvendig å legge igjen et stort pengetips. Hvis du kan, det'Det er hyggelig, men tatovører tjener generelt anstendig penger, og mange husker sannsynligvis de dagene da de måtte spare opp til de første tatsene. De fleste tatovører jeg've snakket med er like glad for å få en tallerken med informasjonskapsler og en oppriktig "Takk skal du ha" som de skal få en $ 20.

Jason Menayan fra San Francisco 17. august 2007:

Dette er virkelig, veldig gode råd, fordi det er livlig!

Veronica fra NY 17. august 2007:

Utmerket råd og info!

Da jeg skulle få min siste gråvasket Ghost Writer -tatovering (spøkelse i et bibliotek), hadde jeg sett på mange kunstnerporteføljer før jeg bestemte meg for hvem jeg ønsket. Jeg reserverte et stort sted på kroppen min, og jeg hadde et par bilder av ideer, men ønsket å lage noe helt unikt. Artisten kom med et innledende konsept. Som du sa, han'er ikke en tankeleser, jeg måtte si ifra og ringe ham hva jeg elsket og hva jeg ikke gjorde't. Før lenge hadde vi det nøyaktige stykket jeg ønsket, og 4 møter senere ble det fullført.