Som tatoveringskommentator og skribent stoler jeg på min personlige erfaring og tid på å jobbe i et tatoveringsstudio.

Engeltatovering

Engeltatovering

Artist – Kobay

Nå som du'har tatt beslutningen om å få en ny tatovering eller har nettopp fått det fantastiske kunstverket ditt blekket i løpet av de siste dagene'på tide å vurdere ettervern. Du har sannsynligvis allerede betalt noen hundre dollar for kunstverket ditt. En vanlig dag å sitte sammen med artisten min er en flat $ 850, så noen flere dollar på tatoveringskremer og lotioner vil være en smart investering som får tatoveringen din til å skinne!

I det øyeblikket artisten din pakker inn din ferske tatovering på slutten av økten, begynner den helbredelsesprosessen. Vanligvis kan det ta en tatovering alt fra tre til seks uker å helbrede seg selv, deretter ytterligere tre måneder for å tåle varmen fra solen.

I løpet av den første uken trenger tatoveringen din hjelp til å reparere og regenerere seg selv. Du må vaske den med antibakteriell vask og bruke passende tatoveringskrem og lotioner.

Jeg anbefaler personlig å bruke et tatoveringssett. Å holde tatoveringen ren og bruke balsamene og lotionene har hjulpet mange av mine tatoveringer med å gro pent. Jeg skulle ønske jeg hadde kjent om tatovering ettervern og produktene mye tidligere!

Det er boksesett eller sett tilgjengelig for komplett etterbehandling. Les videre for anmeldelser om tre av de beste settene som er tilgjengelig og en frittstående salve etter behandling.

Hvorfor kjøpe et tatoveringssett?

  • Når du kjøper et ettervernsett, vil det vanligvis ha en antibakteriell skumsåpevask, en helbredende balsam og en fuktighetskrem. I tillegg kan den inneholde en solkrem for beskyttelse mot solen. (En ny tatovering bør ikke utsettes for sol'er skadelige og ofte smertefulle stråler de første månedene).
  • Når du bruker et sett, vet du at selskapet som produserer hvert av produktene, bruker de samme ingrediensene. I sin tur begrenser dette en person's potensiell allergisk reaksjon eller ubehag som noen ganger kan oppstå når du bruker et produkt.
  • Hvert enkelt element i et tatoveringspakke er designet for å fungere sammen med de andre på bestemte stadier av tatoveringen's helbredelsesprosess. Ett selskap som produserer dine tatoverings ettervernprodukter sørger for at ingrediensene ikke aktiverer uønskede resultater når de blandes med et annet selskap's produkt.
  • Ved å kjøpe alle ettervernproduktene dine på en gang, sikrer du at du vil ha det spesifikke produktet som kreves for hvert trinn i prosessen. Du går ikke glipp av noen trinn i helbredelsen fordi du ikke var forberedt.

Arm tatovering ballonger

Arm tatovering ballonger

Dimity Vision

BLEKKOLJE Etterbehandling Tattoo Wash & Salvesett

Blekkolje er en av de beste 100% naturlige, organiske tatoveringstiltakene på markedet! Den vakre, naturlig luktende vasken og balsamen inneholder bare organiske, petroleumsfrie ingredienser. For de som er bevisste på grusomhetsfrie produkter, inneholder den ingen animalske produkter.

Hold tatoveringen din frisk og fri for bakterier med den brukervennlige sprayen på tatoveringsvask, ideell når du bare har én hånd fri! Blekkoljer Salver' naturlige oljer og smør (petroleumsfrie) hjelper til med rask helbredelse av tatoveringen din!

** Dette produktet er forfatteren's Nummer 1 – helt naturlig – anbefaling **

AfterShock Tattoo Aftercare

Premium tatoveringer krever overlegen tatovering ettervern produkter, og AfterShock Tattoo Aftercare Kit tilbyr den overlegenheten og mye mer.

Den inneholder fem eksepsjonelle tatoveringsprodukter utviklet av en farmasøyt og farmasøytisk kjemiker for å forberede hvert trinn i din tatoverings helbredelsesprosess: en hudkrem, skumsåpe, fuktighetsspray, kroppsbalsam og eksfolierende gel. Hver er laget av bare naturlig forekommende, rene organiske oljer uten kunstige parfymer eller giftige kjemikalier.

Skumsåpen, kroppsbalsamen og hudens beliggenhet er alle elsket med naturlige helbredende oljer. Skumsåpen er laget av kokosnøtt, raffinert hamp og jojobaolje, og kroppsbalsamen og hudkremen har også ti forskjellige oljer.

Den fuktighetsgivende sprayen er spesielt fin fordi den lett påføres uten potensiell forurensning av å bruke hendene. Den inneholder en beroligende pro-vitamin B5.

Inkludert i det ultimate AfterShock Tattoo Aftercare Kit er den sjelden tilbudte eksfolierende gel for å hjelpe til med å fjerne gammel død, flassende hud.

** Forfatteren anbefaler eksfolierende gel **

H2Ocean Ultimate Tattoo Care Kit

Dette er et kvalitetstatoveringssett for tatovering laget av industrien for industrien. Med et unikt, helt naturlig vannbasert tretrinnssystem, vil det hjelpe nye og eksisterende tatoveringer med å forbli lyse og strålende i årene som kommer. Skumvasken gir fuktighet og næringsstoffer til tatoveringen samtidig som den renser den, og unngår ubehagelig, potensielt skadelig tørrhet som vanligvis oppstår ved bruk av andre antibakterielle skumvasker.

H2Ocean Foam fungerer som en helt naturlig flytende bandasje som gir et lag fuktighetsgivende beskyttelse, mens den låser i fargen, mot luftbårne mikroorganismer som er kjent for å forårsake infeksjoner og skade tatoveringer mens de helbredes. Et virkelig praktisk tatoveringsprodukt.

Tattoo Goo ettervernsett

Tattoo Goo's ettervern kit er kjent og pålitelig i samfunnet og er et flott budsjettalternativ. Tattoo Goo er utviklet over tid med innspill fra fagpersoner i bransjen, og møter alle stadier av helbredelsesprosessen med et nødvendig produkt fra sitt store utvalg.

Den inneholder de tre trinnene med tradisjonelle tatovering etterbehandling kits samt en solkrem produkt med SPF 30 for å beskytte mot solen's farge-fading stråler.

Ink Fixx Tattoo Aftercare Lotion og salve

Ink Fixx Tattoo Aftercare Lotion og salve ble skapt av bransjespesialister og artister og er et ledende produkt for de budsjettbevisste. Den tatoverende helbredende lotionen er den eneste etterbehandlingsløsningen uten unødvendige ingredienser. Den rike blandingen av vitaminer og mineraler revitaliserer og forynger naturlig helbredelse av huden's skadede celler. Druekjerneekstraktet beskytter 50 ganger mer enn vitamin C, og dets antiinflammatoriske egenskaper reduserer hevelse.

Tren tatovering

Tren tatovering

Third Eye Tattoo Melbourne – Marshall

Tatovering etterbehandling

Din friske tatovering, i sin mest grunnleggende form, er et åpent sår og bør behandles som sådan. Hovedårsaken til at artisten din pakket tatoveringen din når de var ferdig, var for å gi den en viss beskyttelse mot infeksjonskapende partikler som finnes i ditt daglige miljø.

  1. Når du'Re på et rent sted, dvs. på badet ditt, fjern omslaget og vask tatoveringen grundig med antibakteriell skumvask.
  2. La det lufttørke i omtrent en time.
  3. Påfør passende etterkrem sparsomt.
  4. Påfør igjen tre til fem ganger om dagen.
  5. Vask din nye tatovering tre ganger om dagen de første tre til fem dagene.
  6. Fortsett å påføre etterkrem når det er nødvendig, slik at sårskorper eller flassende hud tørker naturlig. Påfør ikke etterkrem på skorper.

Ved å hjelpe din tatovering med nødvendig fuktighet levert av etterbehandling lotions og minimal eksponering for infeksjon, du'gir tatoveringen sin beste sjanse til å utvikle seg til en godt helbredet tatovering uten skader eller blåse ut.

Dette innholdet er nøyaktig og sant etter beste forfatterens kunnskap og er ikke ment å erstatte formell og individualisert råd fra en kvalifisert profesjonell.

Kommentarer

Luna Blanca 15. oktober 2016:

Første gangen jeg fikk en tatovering brukte jeg Aloe Vera krem, og det var den største feilen noensinne! Det brant som et helvete, og det trekker faktisk blekket ut! Andre gangen jeg fikk en tatovering dro jeg til et tatoveringsstudio i Cottonwood AZ, og de hadde et lokalt produsert pleieprodukt som jeg virkelig likte. Den var laget av organisk kakaosmør og noen andre organiske oljer. Lært leksjon, gjør undersøkelser før du legger på tilfeldige pleieprodukter på tatoveringen din!

Kathy fra California 23. januar 2014:

God informasjon, godt organisert knutepunkt og detaljerte veibeskrivelser for nye tatoveringer!