Det har aldri vært et bedre tidspunkt å rocke dine naturlige spoler, knekk og krøller. Hold deg oppdatert med de siste trendene innen naturlige frisyrer og sjekk ut disse fantastiske bildene nedenfor for din neste frisyre. Enten det naturlige håret ditt er kort, middels eller langt, finner du din neste favorittfrisyre her.

Ananas Updo

Naturlig ananasoppdateringInstagram @inhale_mycurls

Finna blir finert med en full naturlig afrohestehale. Fletter og perler er din beste venn når denne stilen kommer opp.

Bantuknuter

BantuknuterInstagram @himenatural

Sp&En med stilskaperen, Haymanot Hime

fra Etiopia

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Bantuknuter for naturlig hår har blitt en av mine favoritt beskyttende stiler siden jeg begynte å overføre håret mitt fra perm -skade. Det kan gjøres med kort eller langt hår, og det kan gjøres med forskjellig hår, alt fra hår fra type 2 til hår av type 4.

Noen råd til noen som vurderer det?

Jeg liker det mest fordi jeg kan bruke det i et par dager uten at det blir rotete. Før jeg avdekker mine Bantu -knuter, gjør jeg vanligvis litt små tilbehør med et søtt sett med øredobber og rocker det hele dagen. Jeg får min beste curl-definisjon når jeg bruker et produkt som er lett leave-in krem, for eksempel “ORS Olive pudding”. Bare bruk en liten mengde, så bare en fingertupp er full. Jeg dekker vanligvis håret mitt med et satengskjerf når jeg sover, slik at håret mitt er beskyttet.

Naturlig toppknute

Naturlig toppknuteInstagram @jennuinehair

Sp&En med stilskaperen, Jennifer West

Master Loctician / Licensed Natural Hairstylist @ Cut Creaters Salon i Decatur, GA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet?

Dette utseendet vil best beskrives som en halv opp og en halv ned frisyre. Den intrikate bolle -stilen på toppen består av kundene over ti år med vekst lange vakre helse -naturlige lokker. Min favoritt ting med denne stilen er å vise kundene hårlengde, men også å kunne vise allsidigheten til stiler som lengden på hår kan gjøre.

Noen råd til noen som vurderer det?

Rådet jeg vil gi er å kjøpe en Marley Cap i jumbo størrelse for den lengden på håret for å holde stilen frisk og redusere krus fra den friske retwisten. Jeg liker også Wild Grow hårolje for å holde hodebunnen fuktig, så vel som lokkene, slik at håret ikke tørker ut over tid med stilen.

Jumbo Box Braids

Jumbo Box Braids frisyreInstagram @natural_hairstylist_detroit

Sp&En med stilskaperen, Centra Maia Smith

Freelance Artist @CineticEnergy i Detroit, MI

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Noen ganger vil du ikke vente flere timer på å få et hode fullt av eskefletter på hodet. Noen ganger vil du bare gå ut av døren og gå om dagen, men fremdeles se forlokkende og samtale ut. Dette er den beskyttende frisyren for å gjøre nettopp det!

Jumbo boks fletter, som består av omtrent 18-21 fletter, ser ganske enkelt vakre, bekymringsløse og uanstrengt ut. Min favoritt ting med denne stilen er sammensmeltning av farger, størrelse og lengde på flettene. Jeg elsker vektfriheten med 21 fletter i motsetning til 80-100 fletter, noe som kan være for mye!

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Produktene jeg brukte for å oppnå dette utseendet var Creme of Nature Argan Oil Perfect Edges, Argan Oil Eco Styling gel, alt hårfett eller naturlig hårolje for å fukte hodebunnen, og hårmousse for en finpuss.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Jeg tror at frisyren ikke lager personen, men personen (hvilken som helst person) kan lage frisyren. For eksempel har denne skjønnheten naturlig krøllete, midjelangt hår, så det er kult å se forlengelser som kan brukes av alle til tross for hårforskjeller. Du trenger bare flere pakkede hårforlengelser slik at det kan overskride ditt eget, naturlig lange hår.

Det handler om tillit. Så lenge du har nok hår, snakker til mine korthårige kvinner, minst fem til fem centimeter hår for å gripe og veve inn i hårforlengelsene, er du god til å gå! Denne stilen kan brukes overalt og av alle, fra profesjonelle til uformelle miljøer. Bare vær deg … unapologetically vakker og gratis!

Tapered Fro

Tapered Fro frisyreInstagram @adrianfanus

Sp&En med stilskaperen, Adrian Fanus

Administrerende direktør @Adrian Fanus Grooming Inc i Brooklyn, NY

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive dette hårklippet som en mørk konisk fro med naturlige krøller.

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Jeg anbefaler en leave-in fuktighetsgivende lotion for å forberede håret og en krøllsvamp for å oppnå den naturlige vrien. Sidene legges deretter ned med en liten kam eller myk børste.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Jeg anbefaler denne stilen for kvinner med tre til fire centimeter hår. Det kan oppnås med lengre hår, men vil kreve mer arbeid.

Dette utseendet er perfekt for kvinner med et mer ovalt ansikt ettersom kurvene fremhever disse funksjonene. Det anbefales for noen som jobber i det kreative feltet eller en mer avslappet atmosfære. De tre linjene på baksiden gir håret mer karakter og viser virkelig en mer eventyrlig og morsom side.

Rett flettet

Rett flettet frisyreInstagram @jeniseweavingservices

Sp&En med stilskaperen, Jenise Mills

Hair Stylist @Jenise Weaving Service i Tortola, BVI

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en heklet flettet stil laget med Freetress Pre-Looped Crochet Braid. Jeg elsker at den er rett, ikke krøllete som de fleste hekletyper.

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Jeg anbefaler en hårpuss og en hårglans.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Alle hårtyper kan bære dette utseendet. Jeg anbefaler det ikke for noen at det er en treningsavhengig fordi for mye svette vil påvirke stilen.

Søte krøllete smell

naturlig krøllete smell for svarte kvinnerInstagram @eupattyl

Vær stolt og skryt av røttene dine, bokstavelig talt! Se majestetisk ut mens du lager tette krøller.

To-strengs vendinger

To-strengs vendingerInstagram @slayedby_r4y

Stylist Malloray kjenner seg rundt svarte låser. Beskyttende og stilig, dette er en klassisk naturlig frisyre som vil leve videre.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Begrepet “silkepresse” er hovedsakelig assosiert og brukt i det afroamerikanske samfunnet, da det beskriver kunsten å trykke håret til det er silkeaktig rett. Denne stilen passer for alle hårteksturer, ettersom nøkkelen til denne stilen er sjampoprosessen og produktene som brukes før styling.

Omfattende krøller

voluminøse krøller for naturlig svart hårInstagram @rodrigocintra

Disse voluminøse krøllene er enkle. De har tonnevis med volum oppe med akkurat den riktige mengden ansiktsrammekrøller.

Du ville opprettholde naturlige frisyrer som dette utseendet ved å gjøre en ananas eller mini ananas om natten. Om morgenen slipper du krøllene og sprayer en oppfriskning for å riste alt tilbake til formen.

Denne frisyren er for en kvinne med et løsere krøllemønster (Type 3a-4a). Enhver ansiktsform kan bære dette fordi ansiktsrammen kan tilpasses. Dette er det perfekte utseendet for noen som har minimal tid til å gjøre håret sitt og trenger tre til fire dagers slitasje før restyling.

Hoppende krøller

Bouncy Curls frisyreInstagram @marallarson

Sp&En med stilskaperen, Maral Larson

Uavhengig kosmetolog @Salon 360 i Fayetteville, NC

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Denne nydelige klienten skulle få sin første Deva Cut. Jeg elsker spesielt dette snittet fordi krøllete jenter som aldri har prøvd en Deva Cut før, vanligvis mister lengden med sitt første snitt. Spesielt denne formen hjelper dem til å føle at håret er mer håndterbart, men fortsatt har litt lengde.

Jeg elsker at dette kuttet for naturlig hår som gir henne litt form og stil, men får henne til å føle at hun ikke klipper massevis av hår.

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Vi startet med å rense håret hennes med Devacurl Decandence Conditioning Cleanser. Etter å ha skylt det ut, løsnet jeg med Devacurl Decandence Conditioner. Jeg skyller ut balsamen akkurat nok til å få ut restene og la litt i håret for å fungere som en fuktighetskrem. Selv om håret er veldig vått, sprayer jeg litt Mizani Miracle Milk i for ekstra fuktighet.

I fire til fem seksjoner la jeg inn stylingproduktene. Først la jeg noen Devacurl Supercream blandet med Mizani Supreme oljer. Deretter legger jeg på Devacurl Ultra Defining Gel og Devacurl B’Leave-In. Jeg la henne litt under tørketrommelen før jeg brøt opp krøllene for å gi henne litt fylde.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

En annen positiv til dette hårklippet er at det er allsidig for mange ansiktsformer og hårtyper (dvs. krøllete, superkrøllete)! Det er for jenter som bruker litt tid på å style håret og ikke liker å bruke det mye. Det er et veldig morsomt og sprett klipp som kan styles på mange forskjellige måter ved ganske enkelt å endre delen eller mengden volum du velger å ha den dagen med håret ditt.

Det beste med dette snittet er at etter den første stylingsdagen begynner krøllene å åpne seg for en mye fyldigere, sprettere stil. Hvis du krøllete jenter liker volum og sprett, er dette kuttet for deg!

Heklet vendinger

Heklet vridning frisyreInstagram @allmixdupaz

Sp&En med stilskaperen, Briana

Naturlig frisør & Education @The Shop av Leftys i Phoenix, AZ

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Dette er heklede vendinger. Jeg elsker dette utseendet fordi det er en superrask frisyre for naturlig hår og det er veldig allsidig. Du kan bruke dem i en hestehale, helt nede, halvt opp/halvt ned … alternativene er uendelige!

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Denne stilen er svært lite vedlikehold. Jeg anbefaler å bruke en silkepanser eller sove på et putetrekk om natten for å forlenge levetiden til denne frisyren.

For å gjenskape dette utseendet trenger du en heklenål og seks poser med Janet Collection Havana Mambo ferdig vridd heklet hår, også kalt Havana Hair. Håret må flettes i åtte til ti rett tilbake cornrows før du bruker heklenålen til å hekte det forhåndsvrengde håret på flettet.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Denne frisyren kan være for alle uansett hårtype, rase eller alder. Det forhåndsvindede heklehåret kommer i en rekke størrelser, lengder og farger, så det er noe for enhver smak. Jeg så også ut på min fire år gamle datter. Vendingene hennes var skulderlange og tynnere i størrelse.

Uteksaminert Curly Bob

Gradert Curly Bob frisyreInstagram @beyondcurls

Sp&En med stilskaperen, Der

Curly Hair Stylist @The Standard Studio i London, Storbritannia

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive dette hårklippet som en asymmetrisk gradert krøllete bob på naturlig hår. Jeg elsker utseendet hans fordi lagdelingen lar deg se de vakre krøllemønstrene. Denne lagdelingen forhindrer at krøller faller flatt og ser bunntunge ut samtidig som de øker volumet.

Jeg er så glad for at vi endelig kommer over synet på at krøllete hår må temmes eller være mindre omfangsrikt. Omfavne det store krøllete håret!

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Krøllete hår mangler naturlig fuktighet, så det er viktig å bruke fuktighetsgivende krøllvennlige produkter for å gjenopprette fuktighet og definere krøllemønster. Det er viktig å merke seg at når du velger produkter, se etter produkter som er sulfat- og silikonfrie, da disse ingrediensene tørker håret.

For denne klienten renset og kondisjonerte jeg med DevaCurl Decadence -linjen og stylet med DevaCurl Supercream på vått hår. Jeg låste deretter fuktigheten inne med DevaCurl Light Defining Gel. Til slutt ble krøllene tørket på en lav temperatur ved bruk av en diffusor for å redusere krus og for maksimal krølldefinisjon.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Det fine med dette snittet er at det kan brukes av både bølget og superkrøllet hår. Det viktigste er å opprettholde sunne krøller ved å sikre at krøllene blir renset og dypkondisjonert minst en uke og bruke de riktige stylingproduktene.

Elegant Updo

Elegant Updo -frisyreInstagram @bri_twotees_any

Sp&En med stilskaperen, Bretagne

Master Cosmetologist @First Generation Hair Salon i Conyers, GA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive dette utseendet som en enkel og elegant updo som også kan brukes som en uformell, daglig frisyre for naturlig hår. Min absolutte favoritt ting med dette utseendet er hvordan begge bollene er sammenflettet, og skaper en tau-lignende formasjon. Tykkelsen gjør dem veldig fremtredende.

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Produktene jeg anbefaler for å gjenskape dette utseendet er to pakker med Kanekalon flettet hår, hårnål og bobby pins, mellomstore gummibånd, en rattail kam, en børste, Eco Styler Gel (uten alkohol) og jumbo styling wraps.

Oppretthold denne looken hver dag med Edge Control og hårfolie av silke eller sateng.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Jeg anbefaler dette utseendet for klienten som har middels til langt hår. Det ville være egnet for en naturlig hårklient med hårtype 3b, 3c, 4a, 4b og/eller 4c. Varme trenger ikke påføres håret for å gjenskape denne stilen, men valget er valgfritt.

Dette utseendet komplimenterer ovale, runde og hjerteformede ansikter og får frem de beste funksjonene. Enten du vurderer denne stilen for et arrangement eller bare noe annet, er dette utseendet ideelt for alle fra den daglige karrierekvinnen til hjemmeværende mamma til idrettsutøveren.

Rainbow Curls for Short Hair

Rainbow Curls frisyreInstagram @leysahairandmakeup

Sp&En med stilskaperen, Leysa Carrillo

Krøllete hårekspert og fargekorrigeringsspesialist @Atelier ved Square Salon i Las Vegas, NV

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Jeg vil beskrive dette utseendet morsomt, med stil, og definitivt en sofistikert og skånsom måte å ha regnbuehår på. Min favoritt ting med naturlige frisyrer som dette utseendet er hvordan syv forskjellige farger kan blande perfekt sammen i en stor full Afro.

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

For å opprettholde dette utseendet, vil jeg alltid anbefale å bruke et rensende balsam i stedet for sjampo. Det renser forsiktig håret og gjør håret og fargen ikke påvirket av overvask, noe som definitivt gir fargen lengre levetid. Husk alltid å sjampo så lite som mulig.

Det gode med disse lyse fargene er at etter hvert som de forsvinner, blir de myke og mykere pasteller. Mitt favoritt og eneste produkt som ble brukt på modellen var Curl Define Pudding fra Mizani.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Jeg vil absolutt anbefale dette utseendet til noen med sunt hår. Disse vakre fargene krever forhåndslysning av håret til blondt, og det kan påvirke tekstur og mønster på krøllene. Stilen du ser på bildet ble opprettet med en leave-in balsam og en diffusor for å spre luft jevnt rundt krøllene, tørke håret forsiktig og forbedre definisjonen.

Jeg planlegger vanligvis en 30 minutters konsultasjon for å undersøke håret og avgjøre om utseendet er en god idé for klienten min. Vi går gjennom livsstil, produkter, rutiner og alle forpliktelser for vakkert sunt hår.

Mange ting kan gjøres med krøllete hår. Noen ganger kan du bare forme hårklippet på nytt og måten du styler det på, kan endre hele utseendet!

Jumbo Loc fletter

Jumbo Loc Plaits frisyreInstagram @jahlocsofficial

Sp&En med stilskaperen, Kimberly West

Loctician @Jah Locs i Atlanta, GA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Dette er “jumbo loc flett” eller ganske enkelt “fletter”. Jeg elsker absolutt denne naturlige stilen fordi den tillater klienten å ha friheten til å bære sine lokker uten å være i ansiktet, så vel som bundet tilbake for å gi et pent og profesjonelt utseende.

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Produktet jeg anbefaler for å gjenskape dette utseendet kalles LocN Gel. LocN Gel er det beste produktet jeg har kommet over så langt. Dette produktet lar ikke hodebunnen klø eller tørke, og det etterlater enhver stil som ser perfekt ut i flere uker. Det beste med det er at det ikke inneholder noen uønskede eller skadelige kjemikalier som de fleste “andre” merker har. LocN Gel er definitivt min anbefaling nummer én.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Jeg anbefaler dette utseendet for alle som leter etter noe annet, morsomt og lite vedlikehold. Hvis du har locs, prøv det! Spesielt hvis dine lokker er middels lange til å passere skuldrene.

Denne stilen varer lenge, og når håret er tatt ut, får håret et vakkert, krøllete mønster. Locs kan gjøres på løst til veldig tett, krøllete hår, så når locs er etablert, kan stylingen begynne!

Senegalesiske vendinger for langt naturlig hår

Senegalesiske vendinger for langt naturlig hårInstagram @tasha_worldofstyles

En av de mange beskyttende stilene for Afro -hår, disse tauvendingene kan forbedres ytterligere ved å inkludere forlengelser i de kinky vendingene.

Blended Fade

Blended Fade frisyreInstagram @amcpherson39

Sp&En med stilskaperen, Amanda

Eier @Triple A Hair Styling i Loganville, GA

Hvordan vil du beskrive dette utseendet og hva er din favoritt ting med det?

Dette er en veldig enkel og lett, men likevel sofistikert naturlig hårklipp! Min favoritt ting med denne stilen er den uniforme blandede fade.

Hvilke produkter anbefaler du for å opprettholde og gjenskape dette utseendet?

Jeg anbefaler en lett fuktighetsgivende oljeglans for glans og fuktighet.

Hvilken type klient vil du anbefale dette utseendet??

Jeg anbefaler denne stilen til den naturlige klienten som stadig er på farten og ønsker en stil med svært lite vedlikehold!

Heklet fletter

Heklet fletterInstagram @truvanity_

Også kjent som låsekrokflettinger, innebærer denne naturlige hårstilen å veve hårforlengelser ved røttene. Fullere hår med ønsket styling kan da oppnås.