Hiusten leikkaaminen lyhyeksi on aina suuri liike riippumatta siitä, onko sinulla ollut todella kauan vai tarpeeksi kauan, jotta et voisi sanoa, että se oli lyhyt. Siitä huolimatta lyhyet hiukset ovat jotain, mitä voidaan pitää luottamuksen merkkinä, mitä kaikilla ei ole. Voit kuitenkin rajoittaa rajojasi ja varmistaa, että lisäät luottamustasi oikealla leikkauksella. Onneksi on monia vaihtoehtoja kuumille aliarvostuksille, jotka saisivat sinut näyttämään ja tuntumaan mahtavalta. Jos olet valmis tällaiseen muutokseen, sinun on valittava yksi niistä uusimmat suorat lyhyet kampaukset sillä tämä varmistaa, että olet ajan tasalla alan uusimmista asioista. Kun olet valmis antamaan stylistin leikata hiuksesi, muista, että olet valinnut ihanteellinen leikkaus ja että pystyt pian lumoamaan kaikki uudella ja upealla ulkoasullasi!

Lyhyet pörröiset hiukset

Jos todella rakastat paljon volyymia, tällainen kampaus sopii sinulle. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että föönaat hiukset ja lopputulos on sama kuin kuvassa.

Lyhyet pörröiset hiukset

Lyhyt Suora Bob

Kun sinulla on suorat hiukset, voit mennä niin lyhyeksi kuin haluat hiusten pituudella. Voit jopa nauttia lyhyestä bobista, jota sinun ei tarvitse edes muotoilla niin paljon, jotta se näyttää upealta.

Lyhyt Suora Bob

Lyhyt söpö ilme

Tämä kampaus on täydellinen naisille, jotka haluavat tuntea olonsa tyylikkääksi koko ajan. Onneksi tämä on mahdollista niin kauan kuin valitset hiustenleikkuun, joka on pidempi takana ja lyhyempi edestä, kauniilla otsatukkailla.

Lyhyt söpö ilme

Lyhyt sotkuinen hiustenleikkaus

Tämä leikkaus on ehdottomasti sellainen, jonka voisit vetää pois, jos olet kapinallinen. Jos ei, sinua hieman ärsyttää se, että kaikki hiuksesi eivät pysy yhdessä paikassa. Mene sotkuiseen etsiä nuorempi tunne!

Lyhyt sotkuinen hiustenleikkaus

Lyhyt ihana Pixie

Jos sinulla on suorat hiukset, voit varmasti vetää pois todella lyhyen pixie -leikkauksen aivan kuten kuvassa. Parasta siinä on se, että sinun ei tarvitse edes muotoilla sitä ollenkaan, koska se näyttää tältä, kun heräät joka aamu.

Lyhyt ihana Pixie

Lyhyt blondi Bob

Tällainen bob on täydellinen naisille, joilla on vaaleat hiukset ja haluavat ihmisten keskittyvän kasvojensa ilmeeseen ja kauniisiin piirteisiin. Jos valitset tämän leikkauksen, voit pyyhkäistä ihmiset pois jaloiltaan hymyillen!

Lyhyt blondi Bob

Lyhyt epäsymmetrinen Bob

Lyhyt ja siisti ulkoasu toisella puolella ja pidempi ja sotkuinen ilme toisella tekee tästä kampauksesta alkuperäisen ja erittäin hyvän näköisen. Näytät varmasti mielenkiintoiselta ja todella kauniilta tällä leikkauksella.

Lyhyt epäsymmetrinen Bob

Lyhyt tyylikäs ilme

Todella lyhyet hiukset toisella puolella ja pitkät ja kauniisti muotoillut hiukset toisella tekevät tästä kampauksesta erittäin tyylikkään ja arvokkaan. Kuvan malli näyttää hämmästyttävältä ja niin sinäkin, jos valitset tämän tyylin.

Lyhyt tyylikäs ilme

Lyhyt platina Bob

Tämä on ehdottomasti todella mielenkiintoinen ilme. Erittäin lyhyt bob ja hiuksen platinaväri mahdollistavat hänen valita minkä tahansa haluamansa meikin ja niin sinäkin. Voit leikata kaikenlaisia ​​tyylejä tällä leikkauksella.

Lyhyt platina Bob

Yksipuolinen Bob

Tämä on sellainen ilme, joka antaa sinulle dramaattisen viehätyksen. Totuus on, että liian monet eivät voi vetää sitä pois, koska se peittää puolet kasvoistasi. Jos kuitenkin valitset sen, näytät upealta!

Yksipuolinen Bob

Lyhyt söpö hiustenleikkaus paksuille hiuksille

Kun haluat vain näyttää söpöltä näyttämättä siltä, ​​että yrität liikaa, voit valita kuvan kaltaisen leikkauksen ja saada hiuksesi näyttämään hyviltä ilman, että sinun tarvitsee muotoilla niitä liikaa.

Lyhyt söpö hiustenleikkaus paksuille hiuksille

Kapinallisten lyhyt leikkaus

Tämä on kampaus, jota “pahat tytöt” rakastavat. Koska sinulla on aina yksi silmä upeiden hiusten peitossa, saat kaikki leimaamaan sinut salaperäiseksi ja mielenkiintoiseksi henkilöksi.

Kapinallisten lyhyt leikkaus

Erittäin lyhyt ilme

Suorat hiukset ovat varmasti paras etu, jos haluat valita tämän mielenkiintoisen leikkauksen. Suorat ja siistit otsatukka ja hieman pidemmät sivut näyttävät upeilta ja houkuttelevilta.

Erittäin lyhyt ilme

Tyylikäs Bob -kampaus

Kyllä, tämä on kampaus, jonka kauniiden naisten, joilla on vahvat ja upeat piirteet, tulisi valita. Jos haluat katsoa parhaasi, vaikka sinulla ei ollut aikaa muotoilla hiuksiasi, niin tämä on sinua varten!

Tyylikäs Bob -kampaus