Uusia kampauksia ovat aina nousseet esiin, ja naiset ovat aina nauttineet muotoilusta ja hiustyöstä hiuksillaan saadakseen aikaan uuden ja houkuttelevan ilmeen. Samoin on aina ilo saada uusi viehättävä ja kaunis ilme. Tästä syystä olemme luetelleet tässä joitain uusimmat lyhyet suorat kampaukset kaikkien valittavaksi.

Sivulta erotetut lyhyet keskikokoiset ruskeat suorat hiukset

Tämä on viileä ja virkistävä lyhyt kampaus niille, joilla on suorat hiukset. Ihanat ja viehättävät, suorat hiukset leikataan aivan niskan yläpuolelle ja etupuolen hiukset kevyesti kiharat leuan alle. Tämä lyhyt keskipitkän ruskea kampaus on varmasti kiehtova ja houkutteleva katsella.

Sivulta erotetut lyhyet keskipitkät ruskeat suorat hiukset

Tyypillinen Bob -kampaus ja ihanat otsatukka

Tämä erittäin kaunis klassinen Bob -kampaus on mahtava ja aivan ihana katsella. Samoin pehmeät symmetriset otsat lisäävät suuresti tämän suoran bob -kampauksen kauneutta. Tämä erittäin houkutteleva ja lumoava klassinen bob -kampaus on ehdottomasti yksi vanhoista ja uusista kampauksista, joista voit valita.

Tyypillinen Bob -kampaus ja ihanat otsatukka

Lyhyt sivulta erotettu klassinen Bob-leikkaus

Tämä erittäin viehättävä ja houkutteleva klassinen bob -kampaus on varmasti yksi vuoden 2013 suosituimmista lyhyistä kampauksista. Bob -kampaukset ovat olleet täällä lähes vuosisadan tai kaksi, eikä kukaan kiistä sitä, että löydät sen mistä tahansa. Silti sen houkutteleva ja lumoava vaikutus säilyttää edelleen tuoreutensa. Tulet varmasti rakastamaan tätä mahtavaa ja hämmästyttävää bob -kampausta.

Lyhyt sivulta erotettu klassinen Bob-leikkaus

Sotkuinen klassinen Bob -kampaus

Tämä mahtava bob -kampaus on erittäin houkutteleva ja kiehtova. Vaaleita hiuksia korostaa entisestään tämän kampauksen luoma tyylikäs sotkuinen kuvio ja antaa hiuksille riittävän tekstuurin. Tämä bob -kampaus on varmasti erittäin tyylikäs, lumoava ja houkutteleva samanaikaisesti.

Sotkuinen klassinen Bob -kampaus

Tyypillinen Bob -kampaus, jossa on rosoiset otsat

Viileä ja virkistävä, tämä mahtava bob-kampaus vahvistuu entisestään hämmästyttävän tuulen pyyhkäisemällä. Ihana ja houkutteleva, tämä lyhyt bob -kampaus huokuu tyyliä ja glamouria samanaikaisesti. Tulet varmasti rakastamaan urheilua tämän viehättävän ja houkuttelevan kampauksen kanssa.

Tyypillinen Bob -kampaus ja rosoiset otsat

Viileä sivuttain erotettu Bob-kampaus

Kuka sanoo, että bob on tarkoitettu vain nuorille ja keski-ikäisille naisille? No, bob -leikkaus näyttää varmasti hyvältä myös kypsempien naisten kanssa. Kuten tämä kaunis ja viehättävä bob -kampaus kuvassa: se on varmasti erittäin houkutteleva ja vangitseva, olipa kyseessä sitten vanha tai nuori.

Viileä sivusuunnassa erotettu Bob-kampaus

Rento Pixie -leikkaus

Jos aiot kysyä minulta, sanoisin, että on olemassa jotain erittäin tyylikästä ja houkuttelevaa pixie -leikkauksella. Silti monet naiset välttelevät ajatusta saada pixie -leikkaus. Tämä upea vaaleat hiukset pixie on todella tyylikäs ja kiehtova. Se antaa sinulle erittäin lumoavan ja houkuttelevan ilmeen, jota et voi joskus saada muista kampauksista.

Rento Pixie Cut

Blondi Pixie -kampaus ja rosoiset otsat

Pixie -leikkaukset ovat ehdottomasti erittäin houkuttelevia ja mahtavia urheiluun, kuten tässä vaaleassa pixie -leikkauksessa. Tämän lyhyen kampauksen sisältöä antavat rosoiset ja epäsymmetriset otsat, jotka ovat erittäin kiehtovia ja mielenkiintoisia katsella. Samoin lyhyet sivut ja selkä luovat kontrastin hieman pitkien otsojen kanssa.

Vaalea Pixie -kampaus ja rosoiset otsatukka

Epäsymmetrinen lyhyt kampaus

Tässä epäsymmetrisessä leikkauksessa on jotain erittäin rohkeaa ja houkuttelevaa. Tätä kampausta parantaa entisestään epäsymmetrinen leikkaus sivuilla, mikä antaa joitain vivahteita tähän muuten yksinkertaiseen kampaukseen. Viileä ja viehättävä, haluat ehkä kokeilla tätä erittäin lumoavaa ja jännittävää kampausta vaihteeksi.

Epäsymmetrinen lyhyt kampaus

Anne Hathawayn ihana Pixie -kampaus

Tämä erittäin upea pixie -leikkaus on kauniimpi ja houkuttelevampi Anne Hathaway. Viileä ja virkistävä, tämä mahtava kampaus saa sinut näyttämään todella kauniilta ja houkuttelevalta. Sivuttaiset otsatukka luo erittäin naisellisen ja lumoavan ilmeen, jota on melko vaikea sivuuttaa. Haluat ehkä kokeilla tätä erittäin kaunista ja houkuttelevaa pixie -leikkausta.

Anne Hathawayn ihana Pixie -kampaus

Klassinen Suora reuna Bob -kampaus

Tämä ihana suora reuna bob kampaus on erittäin naisellinen ja erittäin houkutteleva. Pehmeät suorat hiukset, jotka putoavat varovasti alaspäin, ja sivuttain erotetut hiukset luovat vangitsevan ja mukaansatempaavan ilmeen, joka on varsin houkutteleva ja viehättävä. Haluat varmasti kokeilla tätä houkuttelevaa ja mielenkiintoista bob -leikkausta.

Klassinen Suora reuna Bob -kampaus

Mahtava ja lumoava Pixie

Tämä ihana pixie leikkaus on varsin kiehtova ja houkutteleva katsella. Voit helposti parantaa pixie -leikkauksen kauneutta ja houkuttelevuutta täydentämällä sitä ihanilla korvakoruilla. Tämä pixie leikkaus on mukaansatempaava ja hurmaava lisäämällä pitkät korvakorut. Aivan ihana ja viehättävä!

Mahtava ja lumoava Pixie

Ruskea lyhyt kampaus, jossa on ihanat otsatukka

Tämä erittäin houkutteleva ja houkutteleva kampaus on melko houkutteleva katsomaan. Pehmeät suorat hiukset leikataan aivan olkapään yläpuolelta, kun taas otsatukka lisää huomattavasti tämän kampauksen viehätystä ja ulkonäköä. Sanoisin, että se on erittäin naisellinen ja erittäin houkutteleva.

Ruskea lyhyt kampaus, jossa on ihanat otsatukka

Upea epäsymmetrinen Bob -kampaus

Tämä upea epäsymmetrinen bob -kampaus on erittäin houkutteleva ja ihana katsella. Pehmeät suorat sivuttain erotetut hiukset ovat erittäin kiehtovia ja viettelevästi houkuttelevia katsella. Samoin epäsymmetriset etupuolet luovat hämmästyttävän ja vangitsevan ilmeen, joka on aivan mahtavaa ja lumoavaa katseltavaa. Tulet varmasti rakastamaan urheilua tämän upean kampauksen kanssa.

Upea epäsymmetrinen Bob -kampaus