Jokapäiväisen ulkonäön suhteen se on yhdistelmä meikkiä, vaatteita ja kampausta. Kun olet selvittänyt sen meikillä ja vaatteilla, jäljellä on kampaus. Ongelmana on, että joskus on tylsää, koska olet kokeillut kaikenlaisia ​​tyylejä ja ideasi ovat loppuneet. Onneksi voit löytää lukuisia tapoja kokeilla muita kampauksia, joita et ehkä ole ajatellut. Tämä riippuu nyt hiusten pituudesta ja tavasta, jolla ne on leikattu. Mutta siellä on monia vaihtoehtoja, jotka sinun tarvitsee vain tarkistaa. Jos tiedät mistä etsiä, näet muita tyylejä, jotka voisivat kiinnostaa sinua. Jos haluat pitää hiuksesi suorina, tässä on muutamia kuvia lyhyet ja suorat kampaukset jota voit kokeilla milloin vain siltä tuntuu!

Suloinen Suora Bob

The blondi väri ja lyhyt bob saa sinut näyttämään varmasti söpöltä kuin painike. On erittäin tärkeää varmistaa, että valitset myös luonnollisen ilmeen, koska yleisen tyylin on huudettava söpö sana!

Suora blondi Bob

Lyhyt blondi Bob

Tämä on lyhyempi versio Bobista, jonka olemme nähneet aiemmin, ja se on eräänlainen poikamaisempi versio. Oikealla tyylillä voit kuitenkin muuttaa sen naisellisemmaksi. Hiukset ovat tärkeitä, mutta sinun on yhdistettävä ne meikkiin.

Lyhyt blondi Bob

Lyhyt suora leikkaus

Mitä suorempi leikkausviiva, sitä mielenkiintoisempi se näyttää. Sinun ei tarvitse valita pixie näyttää söpöltä kuin voit, koska on muitakin suoria lyhyet leikkaukset että voit valita. Otsatukka on yksinkertaisesti upea!

Lyhyt suora leikkaus

Lyhyt musta Bob

Tämä on ilmeisesti lyhyt versio bobista, joka on muotoiltu suoriksi ja täydentämään kasvojen kauniita piirteitä. Se näyttää hyvältä, eikä sitä ole vaikea ylläpitää. Tietysti mitä lyhyemmät hiukset, sitä helpompi muotoilla.

Lyhyt musta Bob

Lyhyt kerroksinen Pixie

Tämän pixien fantastinen asia on sen kerrokset, jotka näyttävät aivan fantastisilta. Lyhyet hiukset, jotka on muotoiltu peittämään otsaa, saavat sinut näyttämään söpöltä ja kauniilta samanaikaisesti. Kaikki tämä ilman liikaa vaivaa.

Lyhyt kerroksinen Pixie

Kauniit lyhyet hiukset

Hienoa tässä hiustenleikkauksessa on se, että se näyttää todella hyvältä samalla kun on suora. Tämä tarkoittaa, että sinun tarvitsee vain kuivata hiuksesi ja suoristaa ne. Tuloksena on silkkinen ja upea ilme!

Kauniit lyhyet hiukset

Kiiltävät suorat hiukset

Erinomainen tapa muotoilla lyhyet hiuksesi suoraan olisi käyttää tuotetta, jonka avulla saat sen näyttämään märältä. Hiusten pituudesta riippumatta voit aina vetää märän ilmeen ilman liikaa vaivaa.

Sileät suorat hiukset

Platina -kulhon leikkaus

Tämä leikkaus saa sinut varmasti ajattelemaan kulhoa. Kuitenkin, jos stylisti tietää mitä tekee, tulos voi olla todella kiehtova, aivan kuten kuvassa. Pidä hiukset suorina ja ne näyttävät hyvältä.

Platina -kulhon leikkaus

Sotkuinen lyhyt leikkaus

Tämä on sellainen kampaus, jonka avulla voit näyttää hyvältä ilman, että joudut viettämään monta tuntia peilin edessä. Ei ole väliä, onko hiukset pesty äskettäin vai ei, koska sotkuinen ulkonäkö on aina hyvä valinta.

Sotkuinen lyhyt leikkaus

Epäsymmetrinen leikkaus

Hieno asia tässä epäsymmetrinen leikkaus on se, että sinun ei tarvitse muotoilla hiuksiasi liikaa. Pese vain ja anna valitsemasi hiusten leikkaus tehdä sen taikuutta. Tämä tarkoittaa, että näytät upealta koko päivän!

Epäsymmetrinen leikkaus

Tyylikäs Pixie

Hieno asia tässä pixie leikkaus on se, että otsatukka on hieman tavallista pidempi, mikä tarkoittaa, että voit muotoilla aikaa niin, että kaikki voivat ihailla kasvojesi upeita piirteitä.

Tyylikäs Pixie

Epäsymmetrinen Pixie

Koska hiukset ovat toiselta puolelta pidemmät ja edestä lyhyemmät, näytät varmasti fantastiselta ja salaperäiseltä edes yrittämättä liikaa. Tämä tarkoittaa, että sinun tarvitsee vain pitää se suorana ja kaikki näyttää hyvältä!

Epäsymmetrinen Pixie

Lyhyt otsatukka

Lyhyet otsatukka ja hiusten suora viiva, joka lähes saavuttaa hartiat, näyttävät aivan fantastisilta. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä saavuttaaksesi tämän ilmeen, on leikata hiukset tällä tavalla ja suoristaa ne sitten.

Lyhyt otsatukka