Mikä on ensimmäinen asia, jonka teet, kun haluat muuttaa ulkonäköäsi, joka hämmästyttää ihmisiä? No, se ei ole mielikuvituksen asia liikaa, vaan kysymys oikean kuvan löytämisestä vain täydellinen kampaus että sinusta tuntuu siltä, ​​että haluat soittaa stylistillesi heti. Saattaa olla vaikeaa löytää sellainen kampauskokoelma, joka saa sinut muuttamaan ulkonäkösi mahdollisimman pian, mutta jos tiedät mistä etsiä, voit löytää upeita valokuvia. Joten jos etsit tällaista kokoelmaa, sinun tarvitsee vain katsoa kuvia täältä ja nähdä, mikä näistä lyhyet suorat kampaukset nautit. Muista ottaa huomioon kasvojesi muoto, hiusten väri, ominaisuudet, joihin haluat keskittyä ja niin edelleen. Seuraava askel on katsoa kuvia ja valita haluamasi kampaus!

Lyhyet vaaleat hiukset

Nyt tämä on sellainen kampaus, joka saa sinut tuntemaan itsesi sellaiseksi tytöksi, jonka kanssa kukaan ei sotke. Mitä aiot tehdä? Jos haluat saada ulkoasun, valitse vain stylistisi numero!

Lyhyet vaaleat hiukset

Lyhyt Suora Bob

Yleensä, kun ajattelet bobia, ajattelet pidempää versiota siitä. Kuitenkin, kun on kyse lyhyistä hiuksista, valitsemalla tällainen bob kuten kuvassa, saat varmasti näyttämään kauniilta.

Lyhyt Suora Bob

Lyhyet tummat hiukset

Parasta tässä leikkauksessa on se, että saat suorat ja puhtaat leikkaukset sekä joitain eri pituisia säikeitä. Se on täydellinen yhdistelmä kaaosta ja järjestystä, ja näytät aivan fantastiselta!

Lyhyet tummat hiukset

Lyhyt Pixie Cut

No kun tulee pixie leikkauksia, yleensä kuvittelet sen todella lyhyen version. Kuitenkin, jos annat hiuksesi kasvaa hieman, saat varmasti näyttämään vieläkin naisellisemmalta ja yksinkertaisesti hämmästyttävältä. Hanki ilme!

Lyhyt Pixie Cut

Lyhyt suora leikkaus

Tämä on sellainen hiustenleikkaus, jonka avulla voit näyttää upealta, kun se saa jokaisen sinua katsovan henkilön keskittymään kauniisiin piirteisiisi. Mitä näet täällä? Upeat silmät, upea hymy ja upeat hiukset!

Lyhyt suora leikkaus

Tumma mielenkiintoinen Bob

Mielenkiintoinen asia tässä leikkauksessa on se, että se kehystää kasvosi ja saa sinut näyttämään salaperäiseltä ja seksikkäältä. Jos tämä on mitä haluat, niin on varmasti helppoa käsitellä kaarevia otsatukkaita ja hämmästyttävää bobia.

Tumma mielenkiintoinen Bob

Tyylikäs suora leikkaus

Kaunis osa tästä leikkauksesta on kuinka tyylikäs se näyttää. Punaiset hiukset ja upea tapa, jolla lyhyt tyyli näyttää, saa sinut saamaan ilmeen mahdollisimman pian. Joten, mitä sinä odotat?

Tyylikäs suora leikkaus

Suorat upeat hiukset

Tällainen kampaus auttaa varmasti paljastamaan silmiesi kauneuden samalla tavalla kuin kuvassa olevan mallin kanssa. Pitkät otsatukka varmasti tekevät tempun, koska puhumme suorista hiuksista.

Suorat upeat hiukset

Suora tumma Bob

Tällainen bob saa sinut näyttämään naiselta, joka tietää mitä haluaa ja naiselta, joka saa sen. Puhdas leikkaus ja upea tapa, jolla hiukset kehystää kuvassa olevan mallin kasvot, on aivan fantastinen.

Suora tumma Bob

Lyhyt kerrosleikkaus

Hiuksenleikkauksen eri kerrokset näyttävät siltä, ​​että se ei vain kehystä kuvassa olevan mallin kasvoja, vaan se tarjoaa hänelle juuri sen määrän volyymiä, jota hän tarvitsee, jotta hiukset näyttävät hyvältä.

Lyhyt kerroksinen leikkaus

Suora blondi Bob

Kun et vain halua, että hiuksesi ovat liian lyhyet ja pystyt muotoilemaan niitä hiukan, sinun tarvitsee vain valita bobt, jolla on puhdas suora leikkaus ja jonka voit paljastaa joka päivä.

Suora blondi Bob

Lyhyt vaalea leikkaus

Tämä leikkaus saa sinut soittamaan stylistillesi juuri nyt. Me kaikki tiedämme, että Christina Applegate on upea, mutta hänen hiuksensa on osa sopimusta. Hanki siis lyhyt suora leikkaus niin pian kuin mahdollista!

Lyhyt vaalea leikkaus

Kerrostetut vaaleat hiukset

Kun et halua hiustesi olevan yksinkertaisia, vaan pikemminkin kaikkialla ilman sotkua, sinun on leikattava kerroksittain. Jos olet blondi, vaikutus voidaan nähdä ilmeisemmäksi.

Kerrostetut vaaleat hiukset

Suora epäsymmetrinen leikkaus

Kyse on kaikesta epäsymmetrinen hiukset, jotka yksinkertaisesti tekevät tästä leikkauksesta alkuperäisen ja upean. Sinun ei tarvitse valita pidempiä hiuksia näyttääksesi upealta. Tällä leikkauksella onnistut!

Suora epäsymmetrinen leikkaus

Suorapiikkinen leikkaus

Kun sinulla on suorat hiukset, on olemassa muutamia tyylejä, joista voit valita, ja piikit ovat varmasti yksi niistä. Joten sen sijaan, että pidät hiuksesi vain yhdellä tavalla, voit valita piikkejä ja muuttaa ulkonäköäsi!

Suorapiikkinen leikkaus