Naiset ovat äärimmäisen herkkiä ulkonäöltään, ja siksi jokainen nainen haluaa varmistaa, että hän optimoi ulkonäön jokaisen osan, ja tämä koskee erityisesti hiuksia. Mitä tulee hiusten optimointiin, ensimmäinen asia, joka naisen on tehtävä, on päättää, minkä pituiset hänen hiuksensa pitäisi olla. Naisilla on yleensä kolme vaihtoehtoa hiusten pituuden suhteen, ja nämä valinnat ovat lyhyitä, keskipitkiä ja pitkiä. Kun nainen on valinnut haluamansa hiusten pituuden, yksi vaihe prosessista on valmis.

Seuraavassa vaiheessa nainen päättää, millaisen naisen hän haluaa. Mitä tulee hiusten tyyppeihin, joita naisella voi olla, on monia erilaisia ​​vaihtoehtoja, joista nainen voi valita. Jotkut naisten käytettävissä olevista hiustyypeistä ovat mm suorat hiukset, kiharat hiukset ja osittain kiharat hiukset. Ihanteellinen vaihtoehto ja useimmat naiset valitsevat vaihtoehdon saada suorat hiukset. Tämä koskee erityisesti naisia, joilla on lyhyet hiukset koska ei ole monia hiustyyppejä, joista lyhyet hiukset nauttivat tai pitävät.

Kun nainen on esimerkiksi valinnut hiusten pituuden ja tyypin, suorat lyhyet hiukset, hänen on valittava kampaus, jota hän harrastaa. Toisin kuin yleisesti uskotaan, suorat lyhyet hiukset voidaan muotoilla monella eri tavalla. Useimmat ihmiset ajattelevat, että jos heillä on suorat lyhyet hiukset, niin ei ole monia kampauksia, joita he voivat kokeilla. Näin ei kuitenkaan todellakaan ole. On erittäin paljon kampauksia, joita henkilö voi kokeilla, jos heillä on suorat lyhyet hiukset. Seuraavat ovat 20 niistä parhaat suorat lyhyet hiukset olemassa:

Rihanna

Kampaukset lyhyille suorille hiuksille

Sivutangot

Lyhyet suorat hiustyylit

Street-Style Chic Pariisista, Ranskasta

Suorat lyhyet aliarvostus

Sunrise Coigneyn lyhyt leikkaus otsalla

Leikkaukset lyhyille suorille hiuksille

Vintage Bangs

Lyhyet hiukset suorat otsatukka

Klassinen lyhyt leikkaus

20 Suorat lyhyet aliarvostus_1

Erotetut otsatukka

20 Suorat lyhyet aliarvostus_2

Lyhyt leikkaus ja äänenvoimakkuus oikealla puolella

20 Suorat lyhyet aliarvostus_3

Lyhyt leikkaus ja otsatukka kaikin puolin

20 Suorat lyhyet aliarvostus_4

Vintage -lyhyt leikkaus otsalla

20 Suorat lyhyet aliarvostus_5

Charlene Wittstock Bob Cut

20 Suorat lyhyet aliarvostus_6

Monisävyinen määritelty reunus Bob

20 Suorat lyhyet aliarvostus_7

Matala ja jyrkkä kulmikas Bob

20 Suorat lyhyet aliarvostus_8

Käänteinen Bob

20 Suorat lyhyet aliarvostus_9

Muodonmuutos

20 Suorat lyhyet aliarvostus_10

Emo vasen räjähdys

20 Suorat lyhyet aliarvostus_11

Vintage Bob

20 Suorat lyhyet aliarvostus_12

Korvan pituus Bob

20 Suorat lyhyet aliarvostus_13

Pitkä Bob

20 Suorat lyhyet aliarvostus_14

Lyhyt Choppy Cut

20 Suorat lyhyet aliarvostus_15

Kaikki yllä luetellut 20 kampausta ovat yksinkertaisesti täydellisiä kaikille naisille, joilla on suorat lyhyet hiukset. On aivan sopivaa olettaa, että tyypillinen nainen haluaa kokeilla niin monta kampausta kuin mahdollista, varmistaakseen, että hänen lopulta omaksumansa ulkonäkö on täydellinen hänelle, ja voidaan todeta suurella luottamuksella, että jos nainen, jolla on suorat lyhyet hiukset, yrittää kaikkia yllä lueteltuja 20 kampausta, hän löytää itselleen täydellisen kampauksen. Lisäksi yllä luetellut 20 kampausta ovat myös todiste siitä, että suorat lyhyet hiukset voidaan muotoilla monella eri tavalla.