Vuonna 2012 & 2013, lyhyet hiustenleikkaukset ovat trendikkäimpiä. Nuoret tytöt ja myös monet naiset, jotka ovat paljon tietoisia ulkonäöstään ja tyylistään, kantavat tätä kampausta. Vuonna 2012 & vuoden 2013 alussa, tappava suorat hiukset lyhyillä leikkauksilla ja erilaisilla kampauksilla on trendejä. Tässä ovat vuoden 2012 parhaat 10 lyhyintä suoraa kampausta ja aliarvostusta & 2013.

Se on trendikkäin hiustyyli tai hiustenleikkaus tappaville suorille hiuksille. Se on aivan erilainen ja hyvin ainutlaatuinen kampaus. Tämä leikkaus sopii erityisesti lyhyille hiuksille. Se on liian lyhyt edestä katsottuna otsalle ja sivusta katsottuna korville. Sivunäkymän reunat on karkeasti leikattu. Tämä hiustyyli antaa söpön vauvanuken ja Barbien ilmeen persoonallisuudellesi.

Lyhyet katkeavat kampaukset suorille hiuksille

Bobin leikkaus yksi erittäin vanhoista ja tyylikkäistä kampauksista koskaan. Voit kantaa tätä bob -hiustyyliä riippumatta siitä, ovatko hiukset suorat vai kiharat. Vuonna 2012 & 2013, bob -leikkaus tappavilla suorilla hiuksilla on trendi. Suurin osa mustista naisista seuraa tätä suuntausta. Se antaa terävän ilmeen ja tyylikkään ilmeen heidän persoonallisuudelleen.

Lyhyet hiustenleikkaukset suorat hiukset ovat vuoden 2012 paras kampaus & 2013. Tytöt näyttävät upeilta ja kauniilta tässä kampauksessa. Naiset voivat myös kantaa tämän kampauksen ja tekevät heistä fiksumpia ja hyvännäköisiä.

Parhaat lyhyet leikkaukset suorille hiuksille

Linda Evangelista on tunnettu Hollywood -näyttelijä. Hän on myös erittäin trendikäs nainen. Hän on aina hyvin tietoinen uusimmista trendeistä ja ainutlaatuisesta ulkonäöstä. Nykyään hänellä oli hyvin lyhyt suora kampaus, joka tekee hänen persoonallisuudestaan ​​tyylikkäämmän ja kauniimman.

Valokuvia Linda Evangelista lyhyistä hiuksista

Anna Faris on tunnettu Hollywood -julkkis. Nyt päivinä hänellä oli myös hyvin leikattu leikkaus ja kampaus. Hänellä oli lyhyt kampaus, jossa oli katkera leikkaus. Hän värjäsi hiuksensa vaaleammalla vaalealla sävyllä ja suoristi ne myös. Hän näyttää hämmästyttävältä ja upeammalta uudessa hiustyylissään.

Julkkis lyhyet suorat kampaukset

Tytöt näyttävät söpöiltä lyhyt suora leikkaus. Lyhyet suorat karvat kaikilla hiusten värisävyillä tekevät sinusta trendikkään ja tyylikkään.

Rihanna, tunnettu Hollywood -laulaja. Hän näyttää hämmästyttävältä ja seksikkäältä lyhyessä leikkauksessa, jossa on mustat suorat hiukset. Hänen uudet kampauksensa tekevät niistä myös trendikkäimpiä ja kauniimpia.

Vaaleat hiukset ovat aina trendissä. Vaaleampi ja tummempi vaalean sävy näyttää liian kauniilta levittämällä sitä lyhyille tai pitkille hiuksille. Kuten me kaikki tiedämme, että lyhyet suorat hiustyylit ovat vuoden 2012 trendikkäitä kampauksia & 2013, joten lyhyt suora kampaus vaaleilla hiuksilla antaa ihmiselle kunnollisen ja upean ilmeen.

Lyhyet vaaleat suorat kampaukset naisille

Lyhyet suorat karvavärit missä tahansa kahdessa värisävyssä näyttävät hyvältä. Se antaa myös ainutlaatuisen ilmeen hiuksille.

Aasialainen nainen näyttää myös upealta lyhyellä suorat hiukset. Nämä lyhyet hiustenleikkaukset sopivat melkein jokaiselle tytölle, oli hän sitten musta nainen tai aasialainen nainen.

Lyhyet suorat kampaukset aasialaisille naisille