Uavhengig av i hvilken grad eller kort håret ditt er, fletter gjør alltid et stort inntrykk, med hårets naturlige tekstur og farge mens de danner tegn på en dårlig hårdag-ingen vask eller varmestyling er nødvendig. Og er ikke det den ultimate hårdrømmen? Maksimerer manene våre med minimal anstrengelse, men ender opp med et fullført resultat som ser så mye bedre ut enn noe når vi nølende våknet mot begynnelsen av i dag?

Når det er sagt, er det en typisk feilaktig vurdering av at fletter fungerer for middels langt til langt hår, og holder oss med kort hår via bobs, lobber, og nisser fra å tilfredsstille vår fulle flettet potensiell. Så vi har gjort det til vårt personlige oppdrag å spre den fantasien.

1. Søt flette for kort hår

Følgende frisyre vi må demonstrere at du er dette strandete utseendet. For dette har håret blitt vakkert vinket og har to små fletter det kompromisset. Hår som dette vil være flott for midten av året, men det kan også brukes til strand-, boho- og sommerbryllup. Det ville forbløffe for brudepiker.

Søte fletter for kort hår

Kilde

2. Kort flettet frisyre

Vår neste idé er en annen sidefletning. Frisyren har en kort bob med iøynefallende bølger og har blitt avsluttet med en gratis og avslappet sidefletning. Dette er en søt og elegant frisyre som vil jazz opp ditt daglige hår. Det kommer til å se fantastisk ut på slutten av våren. Vi elsker denne ideen!

Korte flettede frisyrer

Kilde

3. Søt kort frisyre med to fletter

Denne morsomme stilen er ideell for dagene du må gå rett fra resenteret for å få ting gjort.

Søte korte frisyrer med fletter

Kort hår er så på moten for tiden at det kan være vanskelig å style, bortsett fra sporadisk bobby-stick-look eller halvt i stil. Du vil sannsynligvis ikke tro at håret ditt er langt nok for flettede frisyrer, men disse søte søkene etter kort hår vil bevise at du tar feil.

4. Halvflett for kort hår 2019

Fletter for kort hår

5. Foss flettet frisyre for kort hår

Søte flettede frisyrer for kort hår

6. Multi Braids

Korte flettede frisyrer-6

7. Enkel stil

Korte flettede frisyrer-7

8. Flettet smell

Korte flettede frisyrer-8

9. Side flettet Bob

Korte flettede frisyrer-9

10. Blond Bob med mørke røtter

Korte flettede frisyrer-10

11.

Korte flettede frisyrer-11

12.

Korte flettede frisyrer-12

1. 3.

Korte flettede frisyrer-13

14.

Korte flettede frisyrer-14

15.

Korte flettede frisyrer-15