Vuonna 2013 lyhyet hiustenleikkaukset paljon erilaisia ​​Vuonna 2013 tyylit ovat suosittuja. Lyhyet hiustyylit näyttävät kauniilta ja trendikkäiltä ja niitä on helppo kuljettaa. Tytöt haluavat tehdä lyhyitä hiustenleikkauksia ainutlaatuisilla ja trendikkäillä kampauksilla. Tänä vuonna kiharat, aaltoilevat, suorat ja sotkuiset kaikenlaiset kampaukset ovat trendissä lyhyillä aliarvostuksilla. Alla on esimerkkejä söpöistä lyhyistä hiustyyleistä:

Tämä hiustenleikkaus näyttää upealta tällä tytöllä. Hänellä on myös tämä hiustenleikkaus vaaleilla hiusten värisävyillä ja kuolleilla suorilla hiuksilla, mikä on erilainen ja tekee hänestä houkuttelevan.

Suloinen vaalea lyhyt leikkaus

Lähde

Kuten tiedämme, että lyhyet hiustenleikkaukset ovat erittäin suosittuja vuonna 2013, joten suurin osa tytöistä haluaa tehdä lyhyitä ja söpöjä hiustenleikkauksia eri tyyleillä. Tällä tytöllä on liian lyhyt leikkaus otsatukkaineen mikä uusi asia. Hän näyttää kauniilta ja suloiselta tässä uusi hiustyyli.

Söpö lyhyt leikkaus otsatukka

Lähde

Tässä on toinen esimerkki söpöstä lyhyestä aasialaisesta kampauksesta. Hänellä on lyhyt aasialainen kampaus, jossa on suorat hiukset, mikä tekee hänestä söpön ja trendikkään.

Söpöjä lyhyitä aasialaisia ​​kampauksia

Lähde

Vuonna 2013, Suurin osa tytöistä haluaa uusia ja trendikkäitä hiustenleikkauksia eri tyyleillä, jotka tekevät heistä kauniita ja houkuttelevia. Tällä tytöllä on myös liian lyhyt ja sotkuinen leikkaus. Hän näyttää trendikkäältä ja tyylikkäältä tällä sotkuisella hiustyylillä.

Suloinen lyhyt leikkaus tytölle

Lähde

Lyhyet hiustenleikkaukset näyttävät myös hämmästyttäviltä ja trendikkäiltä paksujen hiusten kanssa. Tällä tytöllä on myös paksut hiukset ja hänellä on lyhyt leikkaus, joka tekee hänestä trendikkään ja tyylikkään.

Söpöjä lyhyitä kampauksia paksuille hiuksille

Lähde

Tällä naisella on myös lyhyt leikkaus kullanruskealla hiusten värillä, joka on erilainen ja tyylikäs.

Söpö uusi lyhyt kampaus-1

Lähde

Tällä tytöllä on lyhyt leikkaus, jolla on oma luonnollinen väri. Hänen kampauksensa on yksinkertainen ja sekava. Hän näyttää tyylikkäältä ja söpöltä yksinkertaisella kampauksellaan.

Söpö uusi lyhyt kampaus-2

Lähde

Naiset haluavat myös näyttää trendikkäältä ja tyylikkäältä. Heillä on lyhyitä hiustenleikkauksia eri tyyleillä katsomaan trendejä. Tällä naisella on lyhyt leikkaus aaltoilevalla kampauksella.

Söpöjä uusia lyhyitä kampauksia-3

Lähde

Tämän kuvan naisella on lyhyet suorat hiukset, jotka näyttävät hämmästyttäviltä ja ainutlaatuisilta.

Söpö uusi lyhyt kampaus-4

Lähde

Tällä tytöllä on lyhyt pixie -leikkaus. Hän on hämmästyttävä tässä kampauksessa.

Söpö uusi lyhyt kampaus-5

Lähde/a

Söpöjä uusia lyhyitä kampauksia-6

Lähde

Söpöjä uusia lyhyitä kampauksia-7

Lähde

Söpö uusi lyhyt kampaus-8

Lähde

Söpöjä uusia lyhyitä kampauksia-9

Lähde

Söpöjä uusia lyhyitä kampauksia-10

Lähde

Söpöjä uusia lyhyitä kampauksia-11

Lähde

Söpöjä uusia lyhyitä kampauksia-12

Lähde

Söpöjä uusia lyhyitä kampauksia-13

Lähde

Söpöjä uusia lyhyitä kampauksia-14

Lähde

Söpöjä uusia lyhyitä kampauksia-15

Lähde