Nämä kampaukset voivat olla söpöjä, mutta naiset, jotka käyttävät näitä kampauksia, ovat kauniimpia kuin nämä kampaukset. Lyhyet kampaukset ovat trendi, mutta jotkut ovat funky, jotkut kunnolliset ja jotkut söpöjä. Se riippuu sinusta, miten käytät näitä kampauksia ja miltä ne näyttävät sinusta. Tässä on muutamia lyhyitä ja söpöjä kampauksia, joita voit kokeilla vuonna 2013:

Tytöt voivat yrittää bob -leikkaus näyttää söpöltä. Bob -leikkaus saa sinut aina näyttämään söpöltä, joten voit kokeilla sitä helposti ottamatta jännitystä, ettet näytä söpöltä.

Söpöjä kampauksia tytöille, joilla on lyhyet hiukset

Vuonna 2013 voit kokeilla tätä leikkausta. Näytät varmasti söpöltä, kuten näet tässä kuvassa.

Söpöjä lyhyitä vaaleita aliarvostuksia 2013

Pixie -leikkaus on trendissä. Joten, jos haluat trendikkään ilmeen, voit valita tämän leikkauksen.

Söpöjä trendikkäitä lyhyitä hiustenleikkauksia naisille

Andrey Tautou on yksi kaupungin hienoimmista julkkiksista. Hän on äskettäin saanut pixie -leikkauksen ja näyttää melko söpöltä ja tyylikkäältä.

Suloinen hyvin lyhyt leikkaus

aasialainen naiset voivat kokeilla lyhyitä hiustenleikkauksia ja joitain päivityksiä. Ne näyttävät söpöltä ja trendikkäältä tässä kampauksessa. Ja antaa houkuttelevan ilmeen.

Söpö aasialainen lyhyt hiustenleikkaus tytöille

Punainen väri antaa söpön ilmeen. Voit kokeilla lyhyttä pixie -leikkausta, jossa on otsatukka ja punainen väri. Näytät varmasti söpöltä ja trendikkäältä tässä kampauksessa.

Söpöjä lyhyitä punaisia ​​kampauksia

Otsatukka on aina trendissä. Voit saada sivutangot näyttämään söpöltä. Jos haluat trendikkään ja söpön ilmeen, voit kokeilla sivutangoja ja kerätä arvostusta.

Lyhyet aliarvostuspuoli pyyhkäisi otsatukka

Pixie -leikkaus on trendissä. Ne antavat sinulle funky -ilmeen. Joten jos haluat trendikkäimmän leikkauksen vuonna 2013, voit kokeilla pixie -leikkausta.

Söpöjä pikkuleikkeitä naisille

Violante Placido on kuuluisuuksia, jotka valitsivat lyhyen ja söpön kampauksen.

Suloinen julkkis kampaus

Pitkät otsat näyttävät myös suloisilta. Jos haluat erityisen söpön ilmeen, voit kokeilla pitkiä otsatukkaita millä tahansa lyhyellä leikkauksella.