Jason Goodrow, joka tunnetaan myös nimellä "Goodboy," on lisensoitu tatuoija, joka jakaa artikkeleissaan asiantuntemuksensa maailman kanssa.

Pitkäaikaisen käytön jälkeen tatuointikoneesi jouset on säädettävä.

Pitkäaikaisen käytön jälkeen tatuointikoneesi jouset on säädettävä.

Tatuointikoneen perusteet

Tatuointikoneessasi on tiettyjä perusasioita, jotka sinun on tiedettävä tatuoijana. Jos et't ja yhtäkkiä sinulla on koneongelmia, tatuointiprojektistasi tulee painajainen, varsinkin jos sinulla on kevätloma keskellä tatuointia.

Jouset ovat yleensä haastava aihe, mutta tämä oppitunti tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä taka- ja etujousien taivuttamiseen.

Vinkkejä tatuointikoneen käyttöön's Jouset

  • Useimmat tatuointikoneet käyttävät kuusiokoloruuvia, joten varmista, että sinulla on oikean tyyppiset kuusiokoloavaimet koko jousikokoonpanon irrottamiseksi.
  • Sinun on irrotettava ankkuritanko ja O-rengas, jotta jousisarja voidaan purkaa kokonaan. (Niille, jotka ovat tarpeeksi rohkeita tekemään omia jousiaan, leikkaa jouset mahdollisimman lähelle poistamiasi. Sen ei tarvitse olla täydellisin leikkaus, mutta mitä lähempänä, sitä parempi.)
  • Huomaa: Muista leikata jouset hyvillä tinaleikkeillä tai metallileikkureilla. ÄLÄ käytä hiomakonetta tai nauhahiomakonetta lopullisten muotojen saamiseksi. Hienosäädä jousien muotoa ohuella viilalla tai hiomakankaalla, koska lämpö heikentää jousiasi!

Jouset otin pois

Jouset otin pois

Kun jousesi on purettu, lyö sisään uusia

Joten kun olet jouset repeytynyt, sinä'olet valmis lyömään uusia. Don'Älä huoli, vakavasti se ei todellakaan ole niin vaikeaa.

Sinulla on uusi kevätkanta, joka on jo valmiiksi leikattu tutkimassasi yrityksessä, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita … TAI aiot käyttää itse leikattua kalustoa. Joka tapauksessa näiden jousien taivuttaminen ei muuta nuolla.

vinkkejä taivutus-taka- ja etujousiin tatuointikoneisiin

Taivuttamattomien jousien laittaminen päälle

Joten useimpien teidän olisi pitänyt ottaa tatuointikone erilleen muutaman kerran jo nyt, ja se tarkoittaa, että uusien jousien asettaminen ei ole iso juttu. Se näyttää aluksi hieman oudolta vain siksi, että etu- ja takajousissasi ei ole mitään mutkia, ja ne vain makaavat tasaisesti ankkuritankoon kiinnitettynä.

Katsokaa kuvaa kunnolla: Et't ei tarvitse kiristää kaikkea ankkuritankoon, kiristä vain jousia tarpeeksi, jotta ne eivät kiristy't liukua ympäri, hieman löysä on ok.

vinkkejä taivutus-taka- ja etujousiin tatuointikoneisiin

Kiinnitä jousikokoonpano takaisin koneen runkoon

Okei, kiinnitä nyt jousikokoonpano takaisin koneen runkoon. Haluat kiristää sen melko hyvin, koska käytät irrotettua vanhaa takajousta taivuttamaan uutta etujousta, jonka juuri laitoimme!

vinkkejä taivutus-taka- ja etujousiin tatuointikoneisiin

Joten monet teistä kysyvät…

Mistä tietää, milloin kevään mutka on oikea?

Tässä on sopimus: Ole varovainen laitteidesi kanssa. Kuinka paljon taivutus oli viimeisessä jousisarjassa? Koska jousien mutka todella antaa tatuointikoneellesi iskun työn suorittamiseen.

Mitä jos en't taivuta jouset oikealle?

Don't hikoile sitä. En ole vielä tänäkään päivänä taivuttanut jousiani täydellisesti ensimmäisellä yrityksellä, ja virheitä on vähän. Don'älä ymmärrä minua väärin, älä't taivuta jousiasi edestakaisin useita kertoja, koska se ilmeisesti heikentää jousiasi ja jopa rikkoa ne. Mutta voit säätää niitä … ole vain kärsivällinen ja vie aikaa.

vinkkejä taivutus-taka- ja etujousiin tatuointikoneisiin

Takajousen säätäminen

Nyt kun olet taivuttanut etujousen haluamaasi paikkaan, löysää jousikokoonpanoa hieman ja käännä se sivuttain tatuointikoneesi rungon päälle. (Näet mitä tarkoitan antamastani kuvasta.)

Aseta etusormesi ankkuritangon alle ja paina sitä hieman ylöspäin. Takajousiin asettamasi pieni käyrä ohjaa ankkurointitankoasi syvyyttä tai laskua tatuointikoneesi käämien yläosiin.

vinkkejä taivutus-taka- ja etujousiin tatuointikoneisiin

Mitä jos taivutat liikaa?

Joten kuten sanoin aiemmin … tämä ei ole rakettitiedettä. Jos taivutat takajousta liikaa, sinun tarvitsee vain kääntää prosessi päinvastaiseksi. Sen sijaan, että painat ankkuritankoasi ylöspäin, painat vain alaspäin, kunnes saavutat haluamasi taivutuksen.

Huomautus: Jousiesi paksuus on tärkeä, joten kiinnitä jälleen huomiota siihen, minkä jousikannan kanssa olet tullut mukavaksi työskennellä, jotta voit edistää oppimiskokemustasi.

Oppitunnin loppu

Toivottavasti nämä tiedot auttoivat sinua selvittämään muutamia asioita, ja kyllä, jousista on paljon tietoa. Jos sinulla on kysyttävää, teen parhaani vastatakseni tarkoituksenmukaisella tavalla, jos kysymys on järkevä.

Kiitos

Jason

Kysymyksiä & Vastaukset

Kysymys: Kuinka paljon etujousen pitäisi antaa tatuointikoneessani? Varjostimeni on asetettu paikkaan, jossa takajännitys luo huomattavan selän. Minulla on pieni aukko, mutta saan silti hyvän suorituksen "liiskata". Se näyttää toimivan hienosti jauhemaisten harmaatehosteiden kanssa. Väripakkaajani on täysin erilainen. Minä'm arvaan, että squish pitää neulan iholla pidempään?

Vastaus: Minä en'minulla ei ole mittareita tai matkaääniä lukemaan, kuinka paljon osumia saan jousillani … Perustelen paljon ääntä ja kuinka kovaa jousi osuu etusormeni … niin paljon kuin en tunne tuota erityistä sanastoa. Kiinnostunut kuitenkin.

Kommentit

James 11. elokuuta 2018:

Hei siellä. Minun ? Mitä mittaria minun pitäisi käyttää etu- ja takajousissani molemmille linerilleni, shaderilleni, yritin linerille 18 \ 18, n 18 \ 20, mutta kuitenkin nopeuteni on aina noin 102, mutta syvyyteni on noin 46 54 tai 55 l voisi todella tarvita neuvoja

Kirjailija Jason Goodrow Washingtonin osavaltiosta 21. maaliskuuta 2015:

Anteeksi, että tämä kesti niin kauan, mutta kyllä ​​se voi olla osa sitä, jousi ei ehkä ole tarpeeksi tiukka, neula voidaan laittaa taaksepäin ja se voi aiheuttaa samoja ongelmia

Kurkista uudelleen joihinkin oppitunteihin, siellä on hienoa tietoa siitä, mistä puhut.

Kiitos lukemisesta

MicBeth777 Pohjois -Branfordista, Connecticutista 17. helmikuuta 2015:

Hei, minulla on ongelma, olen uusi tatuoinnissa ja se on vain omaksi ilokseni, miten saan hyvän musteen? Ja olisiko vahvistimet tai jouset osa ongelmaa … kiitos