A zümmögés a nyírógépek zümmögő hangjáról kapta a nevét. Gyakran katonai hajvágásnak gondolják, de ez még nem minden. A borotvált fejet olyan létesítményellenes mozgalmakhoz is társították, mint a punk rock, és a sportolók körében is népszerű. Még akkor is, ha ez az egyetlen lehetőség a barkácsolás világjárványának fodrászára, a buzz vágási stílusok hűvösek, letisztultak vagy élvonalbeli lehet.

A buzz vágás valóban minden ember stílusa. Nem igényel semmilyen formázást vagy terméket, megszelídíti a legvastagabb és leggöndör hajat is, és szükség esetén otthon is elvégezhető. A szorosan levágott vágás még a ritkuló hajat is vastagabbnak tünteti fel, különösen fakó oldalakkal.

Ha a szakember kivitelezi, a zümmögés sok lehetséges simítást tartalmaz. Adjon hozzá egy alakzatot a homlok ropogós vonalához, vagy egy elhalványulást az elmosódott vonalhoz. Menjen messze a katonaság által jóváhagyott területről élénk színekkel vagy borotvált formákkal. Ez a rövid férfi hajvágás mindenféle arcszőrrel is működik, különösen a szakáll kifakulásával.

Íme 25 friss buzz cut stílus. Kezdjük a legmenőbb módszerekkel a zümmögések viselésére, majd a legnépszerűbb opciókkal, és befejezzük rengeteg módszerrel, amellyel bármilyen hosszú szakállal viselhetjük a zümmögést.

1. Cool Buzz Cut stílusok

Hűvös buzz vágási stílusokDom a borbély

Ez nem csak a vágásról szól, hanem a stílusodról is. Ez a rövid hajvágás tetszőleges kijelentést tehet.

2. Buzz Cut Fire hajfestékkel

Tűz hajfesték mintaJulius Cvesar

Ha úgy gondolta, hogy a zümmögés unalmas, gondolja át újra. A rövid haj vászon lehet bármilyen hajszínhez. Az egyetlen határ a képzelet. Ekkor már nem kell aggódni a haj károsodása miatt.

3. Buzz vágás borotvált hajjal

Borotvált haj designKegyes Kevin

Itt van egy másik módja annak, hogy megkülönböztesse a borotvált vágást a többitől. Ez ideiglenes művészet, ezért ne féljen nyomni a borítékot élvonalbeli mintákkal, logókkal vagy akár portrékkal.

4. Buzz Cut + Burst Fade + Nape Shape

Buzz vágás + burst fade + tarkó alakMichael Kelly

Ez a zümmögés egy kicsit hosszabb egy érdekes kerettel, amelyet egy vonal hoz létre, a fülek mögötti kitörés és a V alakú nyakkivágás.

5. Buzz Cut a ritkuló hajhoz

Buzz vágás a ritkuló hajú férfiak számáraDom a borbély

Ez az úr kezdi megtapasztalni az özvegyi csúcsot és némi elvékonyodást a tetején. Hé, ez a legjobbunkkal történik. Az ultra rövid vágás felül felül teltebbnek tűnik a bőr fakó oldalaihoz képest. És a platina színe egyszerűen hűvös. Ez nem a kifelé vezető úton.

6. Hot Pink + High Fade

Forró rózsaszín haj férfiaknakJonathon

Abban az esetben, ha nem vette észre ezt a nagy fakulású hajvágást, forró rózsaszínnel van kiemelve. És egy friss módja annak, hogy díszítse a pástétomot a fejbőr elhalásával, mint ez a kereszt.

7. Alacsony fakulás + rózsaszín csík

Hűvös hajszín férfiaknakJonathon

Itt egy hasonló ötlet, teljesen más megjelenéssel. A zümmögés halványan fejeződik be, és a rózsaszín csík egy festett farokkal végződik, amelyet a hajművész „a csípőnek” nevezett.

8. Zümmögés V-nyakkivágással

V alakú nyakkivágásOmar Gadier

A V-nyakkivágást leggyakrabban mohawk fakulással lehet látni, de hűvös befejezés a buzz vágáshoz is. Az éles vonalak elhalványulnak az oldalakon.

9. Nagyon rövid Buzz Cut stílusok

Nagyon rövid buzz cut stílusokErrod

Ez az alig zümmögő vágás egy csipetnyi hullámmal, közepes elhalványulással és sorral sok jelen van. A faragott szakáll elvékonyodik, hogy zökkenőmentes átmenetet hozzon létre.

10. Buzz Cut + High Fade Short Sides

Buzz vágás + borotvált oldalakAntonio Mateo

Ez egy friss felfogás a magas és szűk, fakó, amely leesik hátul.

11. Geometriai nyakkivágás

Szögletes nyakkivágás férfiaknakWade Menendez

Ennek a nyakkivágásnak a geometriai alakja mást mond, mint az elmosódott fakulás. Próbálja ki a nyakkivágások minden típusát buzz vágott hajvágással.

12. Taper Fade Buzz Haircut + Line Up

Kúpos fade hajvágásCarlos Barber

A kúpos elhalványulás gyorsan elhalványul az oldalvégeknél és a nyakkivágásnál, rövid haj ível a fül mögött. Bármilyen frizurával viselhető, rövidtől hosszúig, de valóban kiemelkedik egy rövid dudorral szemben.

13. Buzz + Clean Taper Fade

Zümmögés + kúpos fadeMātū Borbély Vállalat

Itt egy másik rövid vágás, finomabb kúpos fakulással a széleken és természetes hajszállal a homlok mentén. Ez egy értelmetlen vágás az aktív és elfoglalt srácoknak.

14. Buzz hajvágás + Közepes kopasz halványítás

Középhalvány buzz fodrászCeeJay Fadez

És itt van egy zümmögés a bőr középső elhalványulása felett. Ne aggódjon, a nyaka pillanatok alatt elbarnul. A homlokvágás opcionális.

15. Drop Fade Buzz Haircut

Buzz vágás fekete hajraMichael Kelly

A csepphalványodás a természetes nyakkivágás alakját követi, ahelyett, hogy egyenes vonalat vágna. Ez egy nagyon szép kinézetű buzz vágás.

16. Magas és feszes + Line Up

Magas és szoros buzz vágásRuger

Ez a népszerű férfi frizura magasan tartja a hajat és feszes az oldala.

17. Short Waves Buzz Cut Haircut + Fade

Rövid hullámú hajvágás fekete férfiaknakTito Valentino

Ez a rövid zümmögés még mindig mutat néhány ilyen farkas hullámot. A tarlószakáll még rövidebb.

18. Buzz Cut + szakállstílusok

Buzz vágás szakáll stílusokkalErrod

Ennek a rövid zsongásnak és vastag szakállnak a sorai nem tükrözik egymást, de beszélgetnek.

19. Buzz Cut + szakállfakítás

Zümmögés szakállfakulássalLuis O. Melendez

Ez az alacsony fade buzz vágás elvékonyodik vissza egy alakú szakáll. Ha egyszerre vágja le a haját és az arcszőrzetét, a fodrász egyensúlyt teremthet a kettő között.

20. 360 hullám + kúpos elhalványulás + szakáll

Hullámok hajvágás szakállalAz iNSPIREd kivágja a DFW -t

A sűrű hullámokat és a vastag szakállt gyors elvékonyodás választja el egymástól.

21. Rövid hajvágás szakállú férfiaknak

Kúpos fade buzz vágás szakállalJonathan

Sok férfi hajvágás szakállal működik, de a zümmögés általános szabálya az, hogy a szakállal egyenlő vagy vastagabb legyen. A szabályok azonban megsértésre készülnek.

22. Alakzat + szakáll

Alakzat + szakállLuis O. Melendez

Jó ötlet lehet, ha a szakállat a fejével együtt alakítjuk ki. Nem könnyű otthon szerezni ezeket a precíziós vonalakat. És ez nem is a nehéz rész. Mindkét arcát meg kell egyeznie.

23. Buzz Cut göndör hajra

Buzz szabás fekete férfiaknakTito Valentino

Ez a rövid vágás éppen elég hosszú ahhoz, hogy valami göndör göndör textúrát mutasson.

24. Felállás + szakáll

Buzz vágásvonal + szakállMichael Kelly

A zümmögés és a szakáll közötti egyensúly hatására az arcszőrzet teltebbnek tűnik, a fej vastag haja pedig világosabbá válik.

25. Rövid haj + teljes szakáll

Zümmögés teljes szakállalKövetkező vágás 1

Ha rövid, hosszú szakállú hajat szeretne viselni, tartsa tisztán és nyírtan is.

Ez a bejegyzés társult linkeket tartalmazhat. Kérjük, olvassa el tájékoztatónkat további információkért.