A 2018 -as év az az év, amikor minden nő szeretne kipróbálni új rövid frizurák. Ezért összeállítottuk a 2018 -as frizurák listáját, amelyeket érdemes kipróbálni. Ha élénk, összetört hatást szeretne, fontolja meg a szaggatott, szaggatott, többrétegű dimenziókat. A legutóbbi vágások olyan rétegezéssel büszkélkedhetnek, amely ápolatlan érintéssel le van választva. A szaggatott hajvágás bob, A-vonalú és pixie vágás alapján történik, és teljesen új, lenyűgöző új megjelenést kölcsönöz. Hasonló textúrák és vonalak szürke színnöveléssel egybeépítve új stílust hoznak létre. Véleményünk szerint nem hagyhatja ki ezeket az újszerű, ragyogó ötleteket a jól megújult megjelenésről, amelyek meghökkentik Önt arról, hogy milyen hihetetlenül fantasztikusak lehetnek rövid hullámos hajvágás. Ha hozzáadja a könnyű karbantartás érzését, olyan kívánatos, hogy ezt a vágást bármely évszakban válassza.

1. Hullámos és hullámos rövid haj

Ha hullámos haja van, és mindig aranyos, rövid frizurákat keres, amelyeket egyszerűen gondozni kell, akkor ez biztosan tetszeni fog. Ez a fantasztikus frizura, amelynek hullámos és hullámos oldalai vannak, de kissé hosszú frufruja, amely általában az egyik szemét és az egyik fülét takarja, csodálatos. Időről időre felfrissít, mivel nem sok időt vesz igénybe a javítása, csak ecseteli az ujjait, és kész.

Ropogós rövid hajvágás

2. Krissa Fowles rövid szaggatott frizura

A rövid haj nagy előnyt jelent, mint a hosszú haj is, és amint alább látni fogja, a közepes hosszúságú hajnak kevés lehetősége van a hajvágásban. Ez a hajvágás úgy van kialakítva, hogy egy kis fényességet fokozó szérumot futtat a haján keresztül, és ez fényessé teszi.

Rövid, szaggatott frizurák

3. Oldalt elvágott, szaggatott rövid haj

Ez a frizura úgy van kialakítva, hogy a haj minden rétege a füled egyik oldalán fekszik. Teljesen lefedi az egyik fülét, de nem takarja el az arcot. Szükséged van egy ektazikus hajcsatra, hogy a fej hátsó részén lévő hajszálak egy részét lecsíphessük, nehogy azok az oldalra guruljanak, amelyet nem fedtél le. ezt nézd meg itt.

Ropogós rövid haj

4. Ropogós rövid Pixie hajvágás

Ropogós rövid hajvágás

5. Bob Cut

Rövid, szaggatott hajvágás

6. Tavi Gevinson

Ropogós rövid hajvágás-6

7. Rövid vörös hullámos haj

Ropogós rövid hajvágás-7

Forrás

8. Rövid Choppy Bob hajvágás

Ropogós rövid hajvágás-8

9. Dorit Kemsley

Ropogós rövid hajvágás-9

10. Pimasz rövid hajvágás

Ropogós rövid hajvágás-10

11. Pixie Platinum Hair

Ropogós rövid hajvágás-11

12. Közepesen rövid hajvágás

Ropogós rövid hajvágás-12

13. Ropogós rétegek

Ropogós rövid hajvágás-13

14. Érettségi rétegek

Ropogós rövid hajvágás-14

15. Jég szőke Bob

Ropogós rövid hajvágás-15