Itt gyűlnek össze azok a hölgyek, akik szeretik a saját sötét hajukat. csodálatosat hoztunk össze barna rövid frizurák neked. A barna haj meglehetősen sikeres a bőrhibák elrejtésében, és a bőr egészségesebbnek tűnik.

Rövid hajvágás az utóbbi napok legkedveltebb frizurája. És úgy gondoljuk, hogy minden hölgynek van egy különleges rövid frizurája. Meg fogja találni a megfelelő hajvágást, amely a legjobban megfelel a haj típusának és színének, és tökéletesnek fogja találni ezeket rövid hajvágások hogy egyetlen oldalon elérheti és alkalmazhatja magának a legmegfelelőbb frizurát! Vizsgáljuk meg együtt ezeket a kiváló példákat:

1. Barna Bob frizura

Rövid bob vágás finom hajra, természetes világosbarna hajjal. Ez kicsit zavarosnak tűnik, de teljesen fotogén hajvágás. Ezzel a hajvágással, amelyből minden arcforma választhat, nagyszerű stílust hozhat létre magának.

Barna Bob frizurák

Forrás

2. Rövid sötét haj

A csokoládébarna hajszín meglehetősen vonzó lehetőség. A modern réteges pixie-bob hajvágás látod itt egy nagyszerű lehetőség, főleg üzletasszonyok számára. Az ázsiai nők is gyakran használják ezeket a frizurákat. Valószínűleg azért, mert szeretik sötét hajukat, és a réteges haj a legjobb ötletet nyújtja aranyos kerek arcukhoz.

Rövid barna hajvágás

3. Réteges sötétbarna Bob stílus

Ez kiváló rövid réteges frizura különösen ragyogó ötlet fiatal hölgyek számára, csodálatos példa minden nő számára, akik belefáradnak a szokásos frizurákba. Továbbá, ha egyenes haja van, akkor terjedelmesebb stílust kap egy ilyen vágással.

Sötétbarna Bob

Forrás

4. Barna Pixie hajvágás

Pixie hajvágás manapság teljesen híres, de meg kell találnia a tökéletes vágást magának, ha nem találja a legjobbat, akkor megbánhatja, mert túl rövidre vágta a haját. Sötétbarna hajad van? És vékony arcforma? Ez az oldalról elválasztott réteges pixie nagyszerű lesz az Ön számára.

Barna Pixie Cut

Forrás

5. Hosszú Bob frufruval

Hosszú bozontos réteges bob vágott frufru, úgy néz ki, egy kicsit rendetlen hullámos, és akkor könnyen ezt a frizurát. Lehet, hogy hajvasalót kell alkalmazni a frufrura, de a többit hagyhatja úgy, ahogy van.

Barna hajú Bob

6. Pixie Cut borotvált hát

Rövid barna hajvágás-6

7. Fiú hajvágás

Rövid barna hajvágás-7

8. Bob Cut with Bangs

Rövid barna hajvágás-8

9. Réteges egyenes haj Pixie

Rövid barna hajvágás-9

10. Rövid haj lányoknak

Elég hűvös és stílusos aszimmetrikus rövid hajvágás természetes világosbarna hajhoz. Nagyon klassz megjelenésben találhatja magát. A hajhoz hozzáadott rétegekkel a vékony haj vastagabb lesz. A lekerekített arcú hölgyek könnyen előnyben részesíthetik ezeket a frizurákat.

Rövid barna hajvágás-10

11. Egyenes finom haj

Rövid barna hajvágás-11

12. Tuba Buyukustun rövid haj

Rövid barna hajvágás-12

13. Göndör rövid haj alávágott

Rövid barna hajvágás-13

14. Hűvös Pixie Cut

Rövid barna hajvágás-14

15. Bob Cut Hair Color

Rövid barna hajvágás-15