A legtöbben különböző frizurákat próbálnak ki a divatirányzatokhoz, de vannak, akik megpróbálják frizura amely nagy gondosságot igényel, és amelyben jól érzik magukat. Fekete nők általában a rövid frizurákat részesítik előnyben. Ezek a rövid frizurák nagyon megfelelnek nekik, és nagyon tisztességesnek és gyönyörűnek tűnnek benne. Itt van egy galéria gyönyörű rövid frizurákról, amelyeket a fekete nők kipróbálhatnak.

Azoknak a nőknek, akik aranyosak akarnak lenni, kétségtelenül ki kell próbálniuk ezt a frizurát. Ezek a frizurák nagyon rendetlennek tűnnek, és gyönyörű és aranyos megjelenést kölcsönöz.

Aranyos rövid göndör hajvágás fekete nőknek

Forrás

A nagyon rövid és természetes hajvágás nagyon szépnek tűnik. Általában azok a nők, akiknek nincs idejük a hajuk kényeztetésére, kipróbálják ezt a frizurát, és nagyon tisztességesnek tűnik.

Nagyon rövid természetes hajvágás fekete nőknek

Forrás

Ez a legjobb frizura, amelyet a göndör hajú fekete nőknek ki kell próbálniuk. Nagyon lenyűgözőnek tűnik. És ez a frizura manapság nagyon divatos.

A legjobb rövid hajvágás fekete nőknek

Forrás

Fekete nők akik nagyon homályos hajúak és nem tudják kezelni a hajukat, próbálják ki ezt a nagyon rövid hajvágást. És ez a legjobb hajvágás a nőknek nyáron

Fekete nők nagyon rövid hajvágás

Forrás

A göndör hajú fekete nőknek ki kell próbálniuk ezt az aranyos, nagyon rövid hajvágást. Ez a hajvágás manapság divat.

Új rövid frizurák fekete nőknek 2013

Forrás

Fekete nők szőke hajjal érdemes kipróbálni ezt a hajvágást. Ez a hajvágás az egyik oldalon megrepedt, a másik oldalon nagyon rövid haj, és ez nagyon tisztességesnek és gyönyörűnek tűnik.

Gyönyörű rövid hajvágás fekete nőknek-1

Forrás

A szőke és göndör hajú fekete nőknek ki kell próbálniuk ezt a nagyon rövid hajvágást, amely nem igényel sok kényeztetést.

Gyönyörű rövid hajvágás fekete nőknek-2

Forrás

A barna hajú fekete nőknek is ki kell próbálniuk ezt a nagyon rövid hajvágást. Ez egy nagyon tisztességes, és fodrásznak kell lennie.

Gyönyörű rövid hajvágás fekete nőknek-3

Forrás

A sötét színű, fekete hajú nőknek ezt a frizurát kell kipróbálniuk, amelynek közepén hosszú haj és az oldalán nagyon rövid haj van. Ez a hajvágás nagyon lenyűgözően néz ki a fekete nőknél.

Gyönyörű rövid hajvágás fekete nőknek-4

Forrás

Ez a frizura nagyon divatos. A nőknek ezt mindenképpen ki kell próbálniuk.

Gyönyörű rövid hajvágás fekete nőknek-5

Forrás

Gyönyörű rövid hajvágás fekete nőknek-6

Forrás

Gyönyörű rövid hajvágás fekete nőknek-7

Forrás

Gyönyörű rövid hajvágás fekete nőknek-8

Forrás

Gyönyörű rövid hajvágás fekete nőknek-9

Forrás

Gyönyörű rövid hajvágás fekete nőknek-10

Forrás

Gyönyörű rövid hajvágás fekete nőknek-11

Forrás

Gyönyörű rövid hajvágás fekete nőknek-12

Forrás

Gyönyörű rövid hajvágás fekete nőknek-13

Forrás