Når du har kort hår, utvalg av stiler du kan velge er ganske begrenset. Eller er det? Alt avhenger av lengden på håret ditt og hvor åpensinnet du er. Hvis du har kort hår, betyr det ikke at du må sørge for at det er pent og at det ikke dekker ansiktet ditt i det hele tatt. Du kan leke med håret ditt og prøve alle slags frisyrer du kan finne. På denne måten vil du dra fordeler av noen fordeler som du ikke ville kunne finne ut om du ikke hadde gitt alle disse stilene en sjanse. Sannheten er at du kan velge alle slags stiler fra veldig søtt og enkelt til dramatiske og guttete. Hvis du er lei av hvordan håret ditt ser ut akkurat nå, så er det kanskje på tide å gjøre en endring. Hvorfor ikke vurdere en stilendring? Hvis du tar en titt på alle frisyrene som presenteres her, vil du sikkert kunne finne en eller to du liker!

Blondt rett hår

Selv om modellen på dette bildet har kort hår, kan hun gjøre en stilendring ved å rette det og gre det foran. På denne måten har hun noen vakre hårstrå i ansiktet. Nydelig!

Blondt rett hår

Kilde

Kort svart rett hår

Nå er dette en versjon av bobben du foretrekker hvis du ikke ville takle bryet med å bruke timer på å style håret ditt. Heldigvis kan du bare style toppen for å dekke pannen. Det er det!

Kort svart rett hår

Kilde

Søtt kort blondt hår

Hvis du skulle kamme oversiden av håret ditt for å dekke pannen din og den andre halvdelen for å ha mer volum, så blir det generelle utseendet helt fantastisk. Med rett og kort hår, du kan prøve alt og se bra ut!

Søtt kort blondt hår

Kilde

Asymmetrisk Pixie Cut

Dette er den typen stil som alltid vil få deg til å virke litt som en opprører. Kanskje det er på grunn av det voluminøse håret, kanskje det er på grunn av smellet som dekker halve ansiktet ditt, eller kanskje er det alle sammen!

Asymmetrisk Pixie Cut

Kilde

Platinum Straight Pixie

Når du finner den rette balansen mellom hårstil og farge, vil det generelle utseendet være helt fantastisk. Denne nissen er bare flott. Du kan style det på riktig måte ved å rette håret og la det delvis dekke ørene.

Platinum Straight Pixie

Kilde

Vokst Pixie

Spørsmålet her er hvordan du styler den voksne nissen din? Ting er ikke så komplisert som du bare måtte style det slik du gjorde før. Bare rett håret ditt og la det se fantastisk ut som alltid!

Vokst Pixie

Kilde

Rotete Pixie

Når du har valgt en pixie -hårklipp, så vet du kanskje at det ikke er så mange måter å style det på. Du kan imidlertid velge å få det til å se litt rotete ut, slik at det har stor effekt på hele utseendet ditt.

Rotete Pixie

Kilde

Virkelig kort Bob

Når du tenker på en bob -hårklipp, ser du vanligvis på veldig langt hår foran og kort hår på baksiden. Du kan imidlertid velge hår som har en lignende lengde rundt. På denne måten har du et flott utseende!

Virkelig kort Bob

Kilde

Elegant Pixie

Det beste med denne pixie -hårklippet er det faktum at den kan styles på en slik måte at du kan se ganske fantastisk ut når du forbereder deg på et arrangement. Uavhengig av hendelsen får du det våte utseendet!

Elengant Pixie

Kilde

Kort rett Bob -hår

Når du vil ha noe som får deg til å se søt ut og på kanten også, er det beste du kan gjøre å velge en rett bob som ikke har en dramatisk linje. Bare rett det ut og nyt utseendet!

Kort rett Bob -hår

Kilde

Beskåret Pixie

Når du velger en pixie -hårklipp som har vokst litt, er en av stilene du kan prøve ut den rotete. Det flotte med det er at du ikke trenger å gjøre mye, bare legg litt produkt i håret!

Beskåret Pixie

Kilde

Kort fantastisk hår

Igjen, når håret ditt er kort, har du noen interessante stiler du kan prøve. En av dem ville være når du retter håret og gre det på toppen for å se baksiden av hodet ditt og for å gi deg et lysende utseende!

Kort fantastisk hår

Kilde

Rett brunt hår

Dette er den typen frisyre du vanligvis ser på moteshow. Men hvis du vil ha et veldig edgy utseende, må du klippe håret som om du hadde en bolle på hodet og deretter rette det ut!

Rett brunt hår

Kilde

Fylt Bob

Når du har valgt en bob -hårklipp, er det riktige å gjøre det slik at det ser flott ut. Hvordan kan du gjøre dette? Alt du trenger å gjøre er å sørge for at du styler det slik at hårspissene dine ser spisse og flotte ut!

Fylt Bob

Kilde

Kort mørkt hår

Dette er en kombinasjon mellom en nisse og en veldig kort bob. Hvis du vil få håret til å se fantastisk ut, er det bare å style så det får mye volum og at smellet ditt dekker den ene siden av ansiktet ditt.

Kort mørkt hår

Kilde