Å kutte håret er alltid et stort trekk, uansett om du har hatt det veldig lenge eller bare lenge nok til at du ikke kan si at det var kort. Likevel er det å ha kort hår noe som kan sees på som et tegn på tillit, noe som ikke alle har. Du kan imidlertid presse grensene dine og sørge for at du øker tilliten din med riktig hårklipp. Heldigvis er det mange valg av varme hårklipp som får deg til å se fantastisk ut. Hvis du er klar for en slik endring, må du velge en av de siste rette korte frisyrer da dette vil sørge for at du er oppdatert med de nyeste tingene i dette området. Når du er klar til å la stylisten klippe deg gjennom håret, husk at du har valgt ideell hårklipp og at du snart vil kunne fascinere alle med ditt nye og fantastiske utseende!

Kort, fluffy hår

Hvis du virkelig liker å ha mye volum, er denne frisyren perfekt for deg. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at du føner håret og resultatet blir det samme som det du ser på bildet.

Kort, fluffy hår

Kort rett Bob

Når du har rett hår, du kan gå så kort du vil med lengden på håret ditt. Du kan til og med glede deg over å ha en kort bob som du ikke engang trenger å style så mye for å få den til å se fantastisk ut.

Kort rett Bob

Kort søtt utseende

Denne frisyren er perfekt for kvinner som hele tiden vil føle seg elegante. Heldigvis er dette mulig så lenge du velger et hårklipp som er lengre bak og kortere foran, med noen vakre smell.

Kort søtt utseende

Kort rotete hårklipp

Denne frisyren er definitivt en du kan trekke av hvis du er opprøreren. Hvis ikke, vil du føle deg litt irritert over det faktum at ikke alle hårstråene dine bor på ett sted. Gå for det rotete utseendet for en yngre følelse!

Kort rotete hårklipp

Kort yndig Pixie

Hvis du har rett hår, kan du sikkert trekke av et veldig kort nisseklipp akkurat som på bildet. Det beste med det er det faktum at du ikke engang trenger å style det i det hele tatt, da det vil se slik ut når du våkner hver morgen.

Kort yndig Pixie

Kort blond Bob

Denne typen bob er perfekt for kvinner som har blondt hår og vil at folk skal fokusere på uttrykket og de vakre trekkene i ansiktet. Hvis du velger dette hårklippet, vil du kunne sveipe folk av føttene med et smil!

Kort blond Bob

Kort asymmetrisk Bob

Det korte og pene utseendet på den ene siden og det lengre og rotete utseendet på den andre gjør denne frisyren original og veldig pen. Du vil sikkert se interessant og virkelig vakker ut samtidig med dette kuttet.

Kort asymmetrisk Bob

Kort elegant utseende

Det virkelig korte håret på den ene siden og det lange og pent stylede håret på den andre gjør denne frisyren til en veldig elegant og dyrebar. Modellen på bildet ser fantastisk ut, og det vil du også gjøre hvis du velger denne stilen.

Kort elegant utseende

Kort platina Bob

Dette er definitivt et veldig interessant utseende. Den ekstremt korte boben og platinumfargen på håret hennes lar henne velge hvilken som helst sminke hun vil, og det vil du også. Du kan trekke ut alle slags stiler med dette hårklippet.

Kort platina Bob

Ensidig Bob

Dette er typen utseende som gir deg en dramatisk glød. Sannheten er at ikke for mange kan trekke det av på grunn av det faktum at det dekker halvparten av ansiktet ditt. Men hvis du velger det, vil du se fantastisk ut!

Ensidig Bob

Kort søtt hårklipp for tykt hår

Når du bare vil se søt ut uten å virke som du prøver for hardt, kan du velge en hårklipp som den på bildet og få håret ditt til å se flott ut uten at du trenger å style det for mye.

Kort søtt hårklipp for tykt hår

Rebel Short Cut

Dette er frisyren som ‘dårlige jenter’ vil elske. På grunn av at du hele tiden vil ha et øye dekket av det fantastiske håret ditt, vil du få alle til å merke deg som en mystisk og interessant person.

Rebel Short Cut

Ekstremt kort blikk

Å ha rett hår er sikkert den beste fordelen hvis du ønsket å velge dette interessante hårklippet. Med det rette og pene smellet og med de litt lengre sidene vil du se fantastisk og attraktiv ut.

Ekstremt kort blikk

Stilig Bob -frisyre

Ja, dette er frisyren som vakre kvinner med sterke og flotte funksjoner bør velge. Hvis du vil se på ditt beste, selv om du ikke hadde tid til å style håret ditt, så er dette utseendet for deg!

Stilig Bob -frisyre