I 2013, korte hårklipp og korte frisyrer er i trender og gir et stilig og trendy utseende til din personlighet. I år bæres korte hårklipp med mange nyeste og forskjellige teknikker og stiler. Her er noen av de 20 beste eksemplene på korte trendy og rette frisyrer for kvinner. Må se dem, disse kan være nyttige for deg å bære nytt og trendy hår ser ut i år.

Et kort hårklipp med rette hår ser anstendig og stilig ut. Hun farget også hårene i en brunaktig hårfargetone som ser fantastisk ut.

Uformell kort, rett frisyre

Korte hårklipp og rette hår ser trendy ut med brune hårfargetoner. Det gir også et veldig unikt og trendy utseende til personligheten din.

Korte brune rette frisyrer

I 2013, blonde hårfargetoner er populære og ser for trendy og stilige ut. Alle de lysere og mørkere nyanser av blond hårfarge ser fantastiske og trendy ut. Korte og rette hår ser vakre ut med blonde hårfargetoner.

Korte blonde rette frisyrer

Jenter ser søte og vakre ut i korte hårklipp med døde rette hår.

Søte korte rette frisyrer

Lagdelt er det trendy og korte hårklippet som er veldig populært i 2013. Dette hårklippet ser fantastisk ut med døde rette hår. Jenta på dette bildet nedenfor ser trendy og for stilig ut i dette korte rettlagede hårklippet.

Korte frisyrer med rett lag

Maggie Rose, en kjent kjendis, ser pen ut i denne korte bob -hårklippet. Hun bærer dette hårklippet med rette hår og med en lys blond hårfargetone.

Korte rette bob -frisyrer 2013

Det er et unikt og for trendy hårklipp i år, og det ser bra ut med de rette hårene. Blond hårfargetone ser også bra ut med dette trendy hårklippet.

Kort rett asymmetrisk hårklipp

Disse enkle korte og enkle hårklippene ser trendy og stilige ut. Disse enkle og rette hårklippene er enkle å håndtere, og disse er også gode om sommeren.

Lett kort rett hårklipp

De trendy og stilige hårklippene og frisyrene i 2013 er de enkle, enkle, korte og rette hårklippene, og de fleste kjente Hollywood -kjendiser liker å bære disse korte rette hårklippene. Noen av eksemplene er gitt nedenfor.

Korte hårklipp for rett hår 2013

Kort rett hår for kvinner

Det er et kort og enkelt hårklipp for rette hår, og kvinner kan enkelt bære dette hårklippet for å se trendy og stilig ut.

Kort rett hår for kvinner-1

Her er en annen grei og søt frisyre for rette hår.

Kort rett hår for kvinner-2

Kvinner ser pen ut i disse enkle korte hårklippene. Blond hårfargetone ser også fantastisk ut med de korte rette hårklippene.

Kort rett hår for kvinner-3

Denne frisyren er for pen. Den er kortere sett bakfra og litt lengre fra forsiden. Brun hårfargetone ser fantastisk ut med den rette korte hårklippet.

Kort rett hår for kvinner-4

Død rett og enkelt kort hårklipp ser annerledes ut med jetblank svart hårfargetone.

Kort rett hår for kvinner-5

Denne jenta ser fantastisk og for søt ut i dette enkle rette og korte hårklippet. Lysere tone i blond hårfarge gir personligheten et søtt og pent utseende.

Kort rett hår for kvinner-6

Bland nyanser av blonde hårfargetoner ser også unike og fantastiske ut med de korte og rette frisyrene.

Kort rett hår for kvinner-7

Et annet unikt og trendy eksempel på kort og rett hårklipp for kvinner.

Kort rett hår for kvinner-8

Denne frisyren er for unik og bæres av svarte kvinner.

Kort rett hår for kvinner-9

Sleeks med blonde hårfargetoner med rett og kort hårklipp ser for pen og trendy ut.

Kort rett hår for kvinner-10