Pixie -leikkaus on joukossa uusin kampaus jonka naiset ja tytöt valitsevat. Se on hyvin lyhyt leikkaus, mutta siinä on erilaisia ​​tyylejä ja värejä. Vuosina 2012-2013 monet tv-persoonallisuudet ja julkkikset ovat kokeilleet tätä kampausta ja näyttävät mahtavilta. Se on upea kampaus, joka antaa naisille ja tytöille ainutlaatuisen ja trendikkään ilmeen. Lyhyet pixie -hiustenleikkaukset naisille 2012 ja 2013 ovat:

Otsatukka näyttää hyvältä pixie -leikkauksella. Tämä kampaus saa sinut näyttämään söpöltä ja trendikkäältä. Saat siitä ainutlaatuisen ilmeen.

Lyhyet pixie -leikkaukset, joissa on otsatukka

Pixie -kampauksen sivukuva on myös erittäin vaikuttava. Useimmat trendikkäät kampaukset näyttävät hyviltä vain edestä, mutta sivulta ja takaa ne ovat sotkua. Mutta pixie -kampaus näyttää hyvältä myös takaa katsottuna.

Sivunäkymä pixie -leikkauksesta

Pixie -kampaus näyttää suloiselta nuorilla tytöillä. Tämä kampaus antaa heille söpön trendikkään ilmeen ja antaa heille houkuttelevan ilmeen.

Pixie -kampaukset tytöille

Pixie -kampaus, jossa on vaalea väri ja sivutangot, näyttää suloiselta. Se antaa sinulle myös kohtuullisen ilmeen ja ainutlaatuisen.

Vaaleat pixie -leikkaukset

Voit kokeilla ruskeaa hiusväriä pixie -kampauksessasi. Se saa sinut näyttämään upealta ja upealta, antaen sinulle ainutlaatuisen ilmeen.

Ruskea pixie -leikkaus

Tässä on kuva lyhyestä pixie -leikkauksesta. Se näyttää trendikkäältä ja kunnolliselta.

Pixie -hiustenleikkaus tyttöjen valokuville

Audrey Tautou, hyvin tunnettu Hollywood -julkkis, näyttää upealta uudessa kampauksessaan.

Audrey Tautou lyhyt pixie -leikkaus

Naisten ja tyttöjen, joilla on paksut hiukset, on kokeiltava tätä kampausta. Se on trendikäs ja viileä ja antaa sinulle lumoavan ilmeen.

Lyhyt pixie -leikkaus paksuille hiuksille

Vuonna 2013, sitä on pidetty parhaana pixie -leikkauksena, jota voit kokeilla hiuksillasi. Se on viileä ja trendikäs, ja pian se on vuoden 2013 muotikaudella.

Parhaat pixie -leikkaukset 2013