2013 -ban rövid hajvágás sok egyedi stílussal és hajszín tónusok trendekben vannak. A legjobb és divatos rövid hajvágás ebben az évben aszimmetrikus hajvágás, pixie hajvágás, félig borotvált, frufru stb. Ezek az idei év legjobb rövid hajvágásai. De 2013 egyik legnépszerűbb és legdivatosabb hajvágása a pixie fodrász. Ennek a hajvágásnak számos stílusa és típusa van. Íme néhány példa a legjobb pixie fodrászstílusokra, amelyek idén nagyon népszerűek.

2013 -ban pixie fodrász sokféle stílusban vannak trendek. A szőke árnyalat pixie hajvágással a legjobban néz ki. Aranyos megjelenést kölcsönöz a lány személyiségének.

Pixie hajvágás 2013

Lány az alábbi képen aranyosnak tűnik egy pixie hajvágásban. Hogy egyedinek és divatosnak tűnjön, két színben festette a haját. A felső fejrész világos szőke árnyalatú, az alsó része szürkésfekete hajszínnel festett. Ez a kombináció csodálatosnak és egyedinek tűnik.

Rövid pixie hajvágás lányoknak

Mindannyian tudjuk, hogy a vörös mindig forró és szexi színű, legyen az ruha, cipő, táska vagy a hajszín. A vörös hajszín tónusú hajvágással szexi és divatos megjelenést kölcsönöz személyiségének.

Rövid vörös pixie hajvágás

Pixie hajvágás rendetlenül néz ki, vagy világosabb szőke színnel.

A legjobb rövid pixie hajvágás

A Pixie hajvágás a legjobban vastag hajra néz ki. Ennek a divatos hölgynek vastag haja volt, és elképesztően jól néz ki pixie fodrászában. A szőke árnyalat további szépséget kölcsönöz frizurájának, és divatossá és stílusossá teszi őket.

Aranyos pixie hajvágás 2013

Mindannyian tudjuk, hogy a hírességek mindig nagyon tudatában vannak stílusuknak, megjelenésüknek és a legújabb trendeknek. 2013 -ban a hírességek többsége szőke hajszínnel képes pixie fodrászra. Divatossá, stílusossá és szexivé is teheti őket.

Celebrity pixie haircuts 2013

A pixi hajvágású nők többsége aranyosnak és csinosnak tűnik. A világosabb szőke tónus ravaszságot kölcsönöz. A Pixie hajvágást egyenes hajjal is hordhatja. Néha rendetlen megjelenése is csinosnak tűnik, de a legtöbb nő egyenes hajban hordja ezt a hajvágást.

Rövid pixie vágások nőknek

A túl rövid pixie hajvágás divatosnak és stílusosnak tűnik.

Divatos pixie hajvágás

A szőke hajszín az idei év egyik legjobb és legnépszerűbb tónusa. Világosabb árnyalatai aranyos megjelenést kölcsönöznek a lány személyiségének, a sötétebb árnyalatok pedig csodálatosnak és divatosnak tűnnek. A szőke keverék árnyalatait rövid hajvágásban is alkalmazhatja. Ez szebbé és egyedivé tehet.

Szőke rövid pixie hajvágás

A lila pixie hajvágású lány túl stílusosnak és divatosnak tűnik. Pixie hajvágása elölről hosszabb, hátulról rövid.

Lila pixie hajvágás

A pixie fodrász rendetlen formája népszerű a hollywoodi hírességek és a divatos lányok körében. A szőke árnyalat mindig aranyosnak tűnik egy rendetlen pixie frizurán.

Pixie rendetlen hajvágás

Emma Watson az egyik legnépszerűbb hollywoodi híresség. Manapság egy pixie hajvágást hord, sötét tónusú szőke árnyalattal, amelyben túl stílusosnak és divatosnak tűnik.

Emma Watson pixie hajvágás

A legjobb Pixie Cuts 2013 -ban

A legjobb Pixie Cuts 2013-1

A legjobb Pixie Cuts 2013-2

A legjobb Pixie Cuts 2013-3

A legjobb Pixie Cuts 2013-4

A legjobb Pixie Cuts 2013-5

A legjobb Pixie Cuts 2013-6

A legjobb Pixie Cuts 2013-7

A legjobb Pixie Cuts 2013-8

A legjobb Pixie Cuts 2013-9

A legjobb Pixie Cuts 2013-10

A legjobb Pixie Cuts 2013-11

A legjobb Pixie Cuts 2013-12