Pixie -hiustenleikkaus on yksi vuoden 2013 erittäin tyylikkäistä ja söpöistä hiustenleikkauksista. Tässä on joitain parhaita trendikkäitä 25 kampausta pixie -leikkauksesta, jotka voivat auttaa sinua saamaan uuden ilmeen ja kampauksen.

Kuten me kaikki tiedämme, että vuonna 2013 lyhyet leikkaukset ovat trendejä, mutta pikkuleikkaukset ovat tänä vuonna erittäin suosittuja useimpien trendikkäiden tyttöjen keskuudessa.

2013 pixie -hiusten trendit

Tytöt näyttävät söpöiltä pixie -leikkauksella. Tässä alla olevassa kuvassa olevalla tytöllä oli hyvin lyhyt pixie -leikkaus, jossa oli mustan kiiltävä hiusväri.

Söpöjä pikkuleikkauksia tytöille

Muut pixie -kampaukset ruskehtavalla hiusten väri sävy ja tytöt näyttävät hämmästyttäviltä ja tyylikkäiltä tässä leikkauksessa.

Trendikkäät pikkuleikkaukset 2013

Suorat hiukset ovat myös trendejä pixie -leikkauksella. Tytöt näyttävät söpöiltä ja tyylikkäiltä lyhyillä ja suorilla pixie -leikkauksilla.

Pixie -leikkaus suorille hiuksille

Lyhyt pixie -leikkaus, jossa on kihara kampaus, näyttää hämmästyttävältä ja tyylikkäältä. Se antaa myös sotkuisen ja karkean ilmeen hiuksille. Ruskehtava vaalea sävy näyttää myös hyvältä tämän leikkauksen kanssa.

Kiharat lyhyet pixie -leikkaukset

Audrey Tautou on tunnettu julkkis ja myös tyylikäs nainen. Tänä vuonna hänellä on lyhyt pixie -leikkaus, joka näyttää kauniilta ja trendikkäältä.

Parhaat julkkikset

Useimmat trendikkäät mustat naiset harjoittavat myös opinnäytteitä trendikkäistä lyhyistä pixie -hiustenleikkauksista ainutlaatuisilla tyyleillä. Nämä leikkaukset saavat heidät näyttämään kuumemmilta, seksikkäämmiltä ja tyylikkäämmiltä.

Lyhyt pixie -leikkaus mustille naisille

Tytöt näyttävät moderneilta lyhyillä pixie -leikkauksilla. Vaaleat hiusvärisävyt tekevät hiuksistasi tyylikkäämmän ja ainutlaatuisemman. Sekoita vaaleampia ja tummempia vaalean sävyjä myös hämmästyttävän.

Moderni pixie -hiustenleikkaus 2013

Tämän kuvan tytöllä oli söpö trendikäs pixie -leikkaus, jossa oli musta hiusväri.

Lyhyet hiukset pixie cut kuvia

Tytöt näyttävät viileiltä ja hämmästyttäviltä näissä lyhyissä pixie -leikkauksissa. Se on myös paras hiustenleikkaus vuonna 2013.

Upeita pixie -leikkauksia 2013

Pixie -hiustyylit

Pixie-hiustenleikkaustyylit-1

Pixie-hiustenleikkaustyylit-2

Pixie-hiustenleikkaustyylit-3

Pixie-hiustenleikkaustyylit-4

Pixie-hiustenleikkaustyylit-5

Pixie-hiustenleikkaustyylit-6

Pixie Haircut Styles-7

Pixie Haircut Styles-8

Pixie Haircut Styles-9

Pixie Haircut Styles-10

Pixie Haircut Styles-11

Pixie-hiustenleikkaustyylit-12

Pixie Haircut Styles-13

Pixie Haircut Styles-14