Ombre -hiukset ovat olleet jo jonkin aikaa, eikä ne näytä menevän mihinkään lähiaikoina. Se on hiusten värjäystekniikka, joka alkaa tummemmalta juurista ja vähitellen vaalenee kohti päitä.

Se on vähän huoltoa vaativa, etenkin kun pidät perusvärisi lähellä luonnollista hiusväriäsi. Tämä väritekniikka näyttää erityisen upealta pitkillä hiuksilla. Tutustu näihin pyörtymisen arvoisiin pitkiin ombre-hiuksiin liittyviin ideoihin ja inspiroidu seuraavaa matkaa salonkiin varten!

Musta -hopea Ombre pitkillä hiuksilla

Musta -hopea Ombre pitkillä hiuksillaInstagram @nessathehairdresser

Erittäin pitkillä hiuksilla voit tehdä kaikki viisikymmentä harmaasävyä täydellisesti! Harmaa ombre on yksi tämän vuoden trendikkäimmistä muotiväreistä, eikä se ole yllätys, koska tämä väri on todella siisti.

Hiekkaisesta ruskeasta pölyiseen vaaleanpunaiseen pitkään Ombre -tukkaan

Hiekanruskeat - pölyiset vaaleanpunaiset pitkät ommbre -hiuksetInstagram @embuck716

Q&A tyylin luoja Em Buckin kanssa

Aveda Stylist @ Aquaria Salon Oleanissa, NY

Miten kuvailisit tätä?

Tämä pölyinen ruusu -ombre sisältää sävyn ja tason siirtymiä ja on erittäin lempeä ja juokseva ylhäältä alas. Lämmin pohja virtaa kuparin vaaleanpunaiseen keskiakseliin ja päättyy pehmeään vaaleanpunaiseen päähän.

Mikä on paras neuvosi?

Pyydä stylistiasi neuvottelun aikana kertomaan sinulle tämän kaltaisen tyylin ja värin ylläpidosta. Pölyinen ruusun väri on päivitettävä kuukausittain ombre -hiusvärien eloisuuden ja eheyden säilyttämiseksi. Väriä säästävä shampoo ja hoitoaine auttaisivat pidentämään värien kestoa palvelujen välillä. Tämä väripalvelu ei ole tarkoitettu naisille, joilla ei ole hiustavoitteita. Aika ja taloudelliset sitoumukset, jotka liittyvät ombre -väristen pitkien hiusten hoitoon, voivat olla joillekin liikaa.

Pitkät mustat juuret – violetti metalliväri

Pitkät mustat juuret - violetti metalliväriInstagram @karjala_0

Q&A tyylintekijöiden kanssa, Yvonne & Tina

Junior Stylist / Assistant @ Ave 65 Salon San Gabrielissa, Kaliforniassa

Miten kuvailisit tätä?

Tätä ombre -väriä kutsutaan tyypillisesti “Rooty Ombre”, joka on juurtunut värisula. 2-3 tuumaa jätettiin juurista.

Tämän ombre-hiusvärin kasvattaminen on saumatonta. Kun hiukset kasvavat, et näe rajalinjaa. Jotain hienoa värin/violettien tekemisessä on häivytys aivan upea. Saat lopulta mukavan tuhkaisen beige -blondin, kun violetti haalistuu ombre -hiusväristä.

Mikä on paras neuvosi?

Tämä tekniikka on hyvä naisille, jotka eivät ole tyytyväisiä koko pään valkaisuun. Sinun on myös otettava huomioon, että tällaisten ombre -fantasiavärien tekeminen on todella korkea huolto. Niille teistä, jotka pesevät hiukset joka päivä tai joka toinen päivä, on leikattava ne kerran tai kahdesti viikossa, tai väri haalistuu nopeammin.

Sinun on ehdottomasti pysyttävä poissa apteekkibrändin shampoista (Pantene, Dove jne.) Ja aloitettava ammattimaisten väriturvallisten shampoiden hankkiminen ombre-kampauksiin.

Kuivashampoo on paras ystäväsi. Kokeile KMS -kuivashampoota – se on paras parhaista! Siellä on myös väriä levittäviä shampoot ja hoitoaineet, joita voit hankkia myös kodin ylläpitoon. Muista kuitenkin, että mikä tahansa väriä saostava shampoo on erittäin kuivaava, koska se avaa kynsinauhan ja kerää värin hiuksiin. Joten varmista, että suljet kynsinauhan takaisin hiusnaamarilla, jotta hiukset pysyvät terveinä. Jos haluat naamion, kokeile kaavaa 18.

Keskipitkän ruskeat – persikanväriset vaaleanpunaiset Ombre -hiukset

Keskipitkän ruskeat - persikanväriset vaaleanpunaiset Ombre -hiuksetInstagram @daniellebehindtheir

Q&A tyylin luoja, Danielle Gorewitz

Kampaaja @ Salon Couture and Spa paikassa Mooresville, NC

Miten kuvailisit tätä?

Tämä on “Peach Candy” ombré. Saat luonnollisen tunnelman ottamalla juurivärisi pohjana, mutta silti persikan hauskanpito ja luovuus ombréna.

Mikä on paras neuvosi?

Tämä ombre -väri vaatii valkaisua useimmille naisille. Lisäksi luovat värit/kirkkaat värit tarvitsevat shampoot ja hoitoaineet, jotka auttavat säilyttämään värin pitkäikäisyyden.

Tällaiset persikanväriset ombre-pitkät hiukset merkitsevät värin korjaamista neljän viikon välein, mutta saat vähemmän valkaisuaineen huoltoa ombrén vuoksi!

Useimmat ombrés voivat kestää vuoden tai enemmän ilman valkaisuainetta. “Peach Candy” tai persikkaiset ombrés sopivat monenlaisiin naisiin, koska saat luonnollisen värin lisäksi myös nuoren ja tyylikkään muotivärin päissä.

Mocha Ruskeasta Beigeyn Vaaleat Pitkät Ombre Hiukset

Mocha Ruskeasta Beigeyn Vaaleat Pitkät Ombre HiuksetInstagram @Kauppalehti.fi

Q&Tyylin luoja Miranda Hyde

Stylisti / hiusten perfektionisti @ Devyani -salonki Grants Passissa, OR

Miten kuvailisit tätä?

Tämä pitkä vaalea ombre säilyttää pituuden parhaan hiusten eheyden ansiosta. Normaalisti hiusten rakenteelliset vauriot tapahtuvat päissä ympäristön, pesun, värjäytymisen ja työkaluvaurioiden vuoksi.

Luo elävä tyyli käyttämällä Paul Mitchell Sky Lightsia ja Olapexia. Parhaiden tuotteiden käyttö tuottaa parhaan tuloksen. Oikealla leikkauksella ja tyylillä se näyttää ombre -hiuksesi!

Mikä on paras neuvosi?

Hiusten kankaasta ja olemassa olevasta väristä riippuen tämä saattaa olla unelmiesi hämmästyttävän hiusväri tai erittäin pitkä matka.

Oikeilla työkaluilla sinulla on mahdollisuus menestyä tyylin luomiseen. Kaikki naiset eivät voi tukea salaman määrää päämäärissään tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Oikealla stylisti /asiakassuhteella mahdollisuudet ovat rajattomat ja tämän upean ombre -värisulatteen kaltaiset tyylit ovat saavutettavissa!

Suihkumusta – eloisa metallinen sininen ombre pitkillä hiuksilla

Suihkumusta - eloisa metallinen sininen ombre pitkillä hiuksillaInstagram @mindy.n ja @ultrafadebyrich

Q&A tyylintekijöiden kanssa,

Rich – salongin omistaja & Ohjaaja @ Ultrafade, Rich, Sefton, NSW

Mindy – Fanola -kouluttaja & Stylisti @ Miju Van Salon Los Angelesissa, Kaliforniassa

Miten kuvailisit tätä?

Luonnollisesti tummanruskeat/mustat aasialaiset hiukset kestävät useita istuntoja selkeän, hopeanhohtoisen vaalean pohjan luomiseksi. Pyydä stylistiasi luomaan sinulle kauniisti kevyt ja terve pohja, jotta kaikki käytetty väriaine haalistuu kauniisti ajan myötä.

Tämä metallinen sininen sopisi täydellisesti hopeisiin sävyihin. Vaikka värit juurista latvoihin ovat kontrastisia, ne sulautuvat saumattomasti toisiinsa.

Mikä on paras neuvosi?

Mahdollisille naisille, jotka ovat kiinnostuneita tästä ombre -väristä pitkille hiuksille, valmistaudu pidempään istuntoon salongissa (4-8 tuntia riippuen pituudestasi, paksuudestasi ja nykyisestä hiusten tilasta). Väristäsi tai nykyisestä kunnostasi riippuen voi kulua yksi tai useampi istunto tämän hopean ja mustan ombren saavuttamiseksi. Jos sinulla on hienot, platinan vaaleat hiukset, saatat tarvita vain väriainetta tämän ombre -arvon saavuttamiseksi. Jos sinulla on paksut, tummat hiukset, voi kestää pari istuntoa ennen kuin nostat hiukset tähän väriin.

Investoi hyvään salonkilaatuiseen shampoon ja hoitoaineeseen, joka ravitsee ja ylläpitää hiuksiasi. Kokeile Eleven Australiaa. Niiden valikoima on julma ja tuoksuu hämmästyttävältä! Pysy kaukana halvoista supermarkettien hiustuotteista, koska useimmat sisältävät silikonia ja lisäaineita, jotka peittävät ja tukehtavat hiuksiasi ajan myötä. Ne myös vaikeuttavat hiusten värjäämistä !. Käytä purppuraa shampoota kerran tai kahdesti viikossa poistaaksesi kaikki brassiness.

Pitkistä violetista rikkaaseen viininpunaiseen Ombre -tukkaan

Pitkistä violetista rikkaaseen viininpunaiseen Ombre -tukkaanInstagram @mrscissors89

Q&A tyylin luoja, Austin Walsh

Master Stylist @ Catwalk Salon Spa paikassa Lethbridge, AB

Miten kuvailisit tätä?

Tämä on violetti ombré, jossa on tulipunainen “kameran salama” tai “hajautunut” kiiltoviiva.

Se sulautuu saumattomasti syvästä violetista juurista kirkkaan tulenpunaiseksi ombréksi ja sitten takaisin violetiksi päissä.

Mikä on paras neuvosi?

Mieti kuinka paljon huoltoa olet valmis sitoutumaan. Kun ombre on yhtä muodikkaan värinen kuin tämä, sinun on kiiltävä punaista melko usein uudelleen, koska se haalistuu. Myös orvokit haalistuvat ruskeiksi.

Tämän tyylin saavuttamiseksi käytä hyvää juuren volyymituotetta ja 1 tuuman tynnyrin curling-rautaa. Taivuta kaikki hiukset pois kasvoilta ja varmista, että käytät ensin hyvää lämpösuojaa. Riko kiharat merisuolasuihkulla ja olet valmis menestymään!

Hienoa tässä pitkässä kerroksellisessa ulkoasussa on se, että se antaa helposti saavutettavan äänenvoimakkuuden, joka sopii kaikille kasvojen muodoille.

Pitkät mustat – Ametisti -violetit Ombre -hiukset

Pitkät mustat - Ametisti -violetit Ombre -hiuksetInstagram @jessyssalon

Q&A tyylin luoja, Jessy Graham

Kampaaja @ Jessys Salon paikassa Plano, TX

Miten kuvailisit tätä?

Tämä on ametisti -violetti ombre. Tämän värin vaihtelut heijastavat raakaa ametistikiveä, joka on kiinni auringonvalossa.

Mikä on paras neuvosi?

Jos harkitset tätä ombre -väriä pitkille hiuksille, luonnollisen värin sekoittaminen juurialueelle tekee kauniista kasvusta. Myös violetit sävyt ovat loistava vaihtoehto naisille, jotka haluavat parhaan haalistumisen kirkkaalla värillä. Se haalistuu lopulta kauniiksi vaaleaksi/pehmeäksi laventeliksi.

Muotoiluun käytin lämpösuihketta kuiviin hiuksiin (kuten Aquage Beyond Body) ja asetin sen 1 tuuman muotoilutangolla. Kun hiukset ovat asettuneet, ravista aaltoja hiusharavalla.

Tummanpunaisesta tuliseen mansikkablondiin

Tummanpunaisesta tuliseen mansikkablondiinInstagram @sanomat

Q&A tyylin luoja, Gina Barnes

Kampaaja @ House Of Hair And Beauty Peterboroughissa, Englannissa

Miten kuvailisit tätä?

Tämä on rohkea, tulinen punainen hiusväri, joka on täydellinen naiselle, joka haluaa ilmaista yksilöllisyytensä menemättä liian hulluksi. Nämä värit puhuvat puolestaan ​​ja lämpimät sävyt piristävät päivääsi.

Mikä on paras neuvosi?

Käytä hyvää, salongin suosittelemaa värishampoota ja -hoitoainetta säilyttääksesi kauniit ja säteilevät sävyt, jotka voivat usein haalistua ajan myötä.

Pitkät Umber -ruskeat – karamellivaaleat Ombre -hiukset

Pitkät Umber -ruskeat - karamellivaaleat Ombre -hiuksetInstagram @harju. kesytetty

Q&A tyylin luoja, Amber Carey

Stylist @ Salon Fiber paikassa Phoenixville, PA

Miten kuvailisit tätä?

Tämä on nykyaikaisempi ombré. Kun ombré ilmestyi ensimmäisen kerran, se oli hyvin selvä ero pimeästä vaaleaan, ja karkea viiva erotti nämä kaksi. Nyt jokainen haluaa saumattoman siirtymisen luonnollisesta väristään vaaleaan sävyyn. Rikkaiden ruskeiden sävyjen jättäminen päiden läpi antaa ombrelle luonnollisemman ja ulottuvuuden.

Mikä on paras neuvosi?

Nämä pitkät ombre -hiukset ovat naisille, jotka eivät pääse salonkiin kovin usein. Pyydä stylistiasi värjäämään hiuksesi neljän tai kuuden kuukauden välein.

Pidä ombre-kampaus kirkkaampana kasvojen ympärillä ja keskitä blondi kohti selän päitä varmistaaksesi pidemmän värin. Käytä lopuksi väriturvallista shampoota ja hoitoaineita tai mitä tahansa, joka antaa hiuksille hieman ylimääräistä kosteutta, koska vaalentavat aineet voivat olla karkeita.

Pitkä Ombre Jet Black – kahvinruskea

Pitkä Ombre Jet Black - kahvinruskeaInstagram @hairaffinatalie

Q&A tyylin luoja, Natalie Gomez

Balayage -asiantuntija / Booth Renter @J Anthony Salon Whitterissä, Kaliforniassa

Miten kuvailisit tätä?

Naiset, jotka haluavat värin, mutta vähäisen sitoutumisen, ovat täydellisiä näille pitkille ombre -hiuksille.

Paras osa tästä pitkästä ruskeasta ombrusta on sen kiiltävä ja ylläpitotaso.

Mikä on paras neuvosi?

Tämä väri sopii kaikille ihotyypeille, lisää erityisesti väriä vaaleisiin ihon sävyihin ja lisää hiuksiin tyylikästä hohtavaa niille, joilla on enemmän oliivinväriä. Jos olet muutoksen edessä, tämä pitkä ombre on täydellinen sinulle.

Jos haluat tällaisen ombrén ja haluat säilyttää värin vierailujen välillä, sinun on käytettävä sulfaatitonta shampoota ja hoitoainetta. Kokeile Redken Color Magnetics -shampoota ja Redken All Soft hoitoaine. Saat sekä värisuojaa että ravintoa kuiville hiuksille ombrén vaalentamisen jälkeen pidemmissä hiuksissa!

Syvä kirsikka – keskipunainen pitkä ombre

Syvä kirsikka keskipitkän pitkälle OmbrelleInstagram @rrreggad

Q&A tyylin luoja, Paige Brueck

Kampaaja / Omistaja @ Pink Dagger Studio, Atlanta, GA

Miten kuvailisit tätä?

Tämä ombre on syvän kirsikanpunainen, sekoittaen punaista viileisiin sävyihin saadakseen yleisen “marjaisen” sävyn.

Mikä on paras neuvosi?

Jos etsit tätä väriyhdistelmää, varmista, että olet nainen, joka ylläpitää väriä säännöllisesti. Jotta se näyttää mahdollisimman raikkaalta ja elinvoimaiselta, pese se kylmällä vedellä ja sulfaatittomalla shampoolla.

Tummasta vaaleaan Ombre pitkillä hiuksilla

Tummasta vaaleaan Ombre pitkillä hiuksillaInstagram @ash_by_isleofyou

Q&A tyylin luoja, Ashley Reynolds

Stylist / Manager @ Isle Of You Hair Color Studio paikassa Pittsburgh, PA

Miten kuvailisit tätä?

Tämä on tummasta vaaleaan ombre. Etkö pidä kolmesta eri väristä? Näet kauniin muutoksen tummemmasta ruskeasta keskiruskeaan vaaleammaksi vaaleaksi.

Mikä on paras neuvosi?

Käytä aina väriturvallista shampoota! Jos et ole varma, minkä merkin valitset, kysy stylistiltasi. Käytä aina todella hyvää hoitoainetta, koska sen päät ovat vaalentuneet. Haluat pitää heidät terveinä. Syvä kunto kerran viikossa, jos mahdollista!

Parasta pitkissä vaaleissa ombreissa on se, että se sopii kaikille hiustyypeille, hiusväreille ja ihotyypeille.

Tämä ombre on paras niille, jotka eivät pidä sovittua tapaamista eivätkä ole parhaita kunnossapidon kanssa. Luonnonjuuren ansiosta hiukset voivat edelleen kasvaa luonnollisesti.

Pitkät rikkaat ruskeat kultaisiin vaaleisiin ommbrehiuksiin

Pitkät rikkaat ruskeat kultaisiin vaaleisiin ommbrehiuksiin

Tämä korkeakontrastinen ombre alkaa rikkaalta ruskealta juurilta ja sulaa kultaisiksi vaaleiksi päissä.

Paras ihon sävy ja hiustyyppi:

Iho, joka on lämmin ja keskikokoinen ja hiukset, jotka ovat luonnollisesti keskivärisiä ja rakenteeltaan ihanteellisia.

Kärki:

Hiusten päät ovat hiusten vanhin ja haurain osa. Kun valaistat päitä, muista ottaa tämä huomioon.

Tuhkanruskeasta tuhkaksi vaaleat pitkät hihat

Tuhkanruskeasta tuhkaksi vaaleat pitkät hihat

Tämä ombre -hiusväri alkaa viileistä ruskeista juurista ja sekoittuu neutraaliksi vaaleaksi.

Paras ihon sävy ja hiustyyppi:

Viileät keskikokoiset ihon sävyt ja hiukset, jotka ovat luonnollisesti tuhkanruskeita ja keskikokoisia, ovat ihanteellisia.

Kärki:

Jos aiot mennä ombreksi, yritä noudattaa luonnollista väriä juurille. Tämä estää sinua joutumasta takaisin salonkiin juurten kosketuksia varten.

Keskiosa Ruskeasta kultaisiin vaaleisiin Ombre -hiusväreihin

Keskiosa Ruskeasta kultaisiin vaaleisiin Ombre -hiusväreihin

Tämä ombre alkaa tummemmalta ruskealta juurilta ja sulautuu kultaisiin vaaleisiin päihin.

Paras ihon sävy ja hiustyyppi:

Lämpimät keskikokoiset ihon sävyt ja hiukset, jotka ovat luonnollisesti tummemmat ruskealla ja keskipitkällä rakenteella, ovat ihanteellisia tähän ombre -hiusyhdistelmään.

Kärki:

Ombren ei aina tarvitse olla käpertynyt! Hyvän ombren pitäisi näyttää tyylikkäältä ja saumattomalta myös suorassa tyylissä.

Pitkät vaaleanruskeat ja viileät vaaleat Ombre -hiukset

Pitkät vaaleanruskeat ja viileät vaaleat Ombre -hiukset

Tämä ombre näyttää erittäin luonnolliselta. Juuret ovat viileän vaaleanruskeita ja sulautuvat viileään blondiin.

Paras ihon sävy ja hiustyyppi:

Viileät keskivaaleat ja vaaleammat ihon sävyt ja hiukset, jotka ovat luonnollisesti vaaleanruskeita ja keskipitkärakenteisia, ovat ihanteellisia.

Kärki:

Ombre-hiukset, jotka eivät luo liikaa kontrastia, antavat sinulle luonnollisen, ajan tasalla olevan tunnelman.

Mustasta karamelliin vaaleat Ombre -hiusvärit

Mustasta karamelliin vaaleat Ombre -hiusvärit

Tämä korkeakontrastinen ombre alkaa mustalta ja sulautuu lämpimään, karamellin vaaleaan väriin.

Paras ihon sävy ja hiustyyppi:

Lämpimät keskikokoiset ihonvärit ja hiukset, jotka ovat luonnollisesti mustia ja keskinkertaisia, ovat ihanteellisia.

Kärki:

On tärkeää suorittaa viikoittain hoitoja hiuksillesi, jotta kevyet päät pysyvät terveinä.

Pitkä suklaanruskeasta tumman vaaleaan ombre

Pitkä suklaanruskeasta tumman vaaleaan ombre

Tämä ombre on vain muutaman tuuman keskipitkän ruskeat hiukset juurissa ja sekoittuu tonniin lämmintä, tummaa blondia.

Paras ihon sävy ja hiustyyppi:

Lämpimät keskikokoiset ihon sävyt ja hiukset, jotka ovat luonnollisesti keskipitkän ruskeita ja keskipitkän koostumuksensa, ovat ihanteellisia tähän väriin.

Kärki:

Toisin kuin luulet, osa, jossa väri muuttuu vaaleammaksi, voi alkaa mistä tahansa hiuksista. Se voi olla korkeampi tai matalampi!

Pitkät mustat juuret syvään punaisiin hiuksiin

Pitkät mustat juuret syvään punaisiin hiuksiin

Tässä on toinen korkea ombre. Se alkaa mustalta juurilta ja muuttuu heti kirkkaan punaiseksi.

Paras ihon sävy ja hiustyyppi:

Viileät keskikokoiset ihon sävyt hiuksilla, joilla on luonnollisesti mustat juuret ja keskipitkä rakenne, ovat ihanteellisia.

Kärki:

Sinun ei ehkä tarvitse palata salonkiin retusointia varten, jos pidät juuret luonnollisina, mutta saatat joutua saamaan vaaleat kappaleet uudelleen. Jos et halua tehdä tätä usein, ilmoita siitä stylistillemme kuulemisesi aikana.

Brunetista vaaleaan blondiin

Brunetista vaaleaan blondiin

Tämä ombre alkaa vaaleammalta ruskealta juuresta ja muuttuu vaaleammaksi vaaleaksi silmänympärysiholle, mikä todella korostaa kasvoja.

Paras ihon sävy ja hiustyyppi:

Viileä keskivaalea tai vaaleampi ihonväri, jossa on luonnostaan ​​vaaleanruskeat ja keskipitkän hiukset, sopii tähän.

Kärki:

Jos aiot saada suuren kontrastin ombre, yritä pitää kevyempi osa muutama tuuma kulmakarvoja alempana, jotta sinun ei tarvitse huolehtia kulmakarvojen vaihtamisesta.

Pitkät espresso -ruskeat -vaaleanruskeat Ombre -hiukset

Pitkät espresso -ruskeat -vaaleanruskeat Ombre -hiukset

Tämä saumaton, luonnollinen ja täyteläisen näköinen ombre on espresso -ruskea juurista ja vaaleanruskea päitä kohti.

Paras ihon sävy ja hiustyyppi:

Keskikokoiset ihon sävyt ja luonnollisesti ruskeat ja keskipitkät hiukset ovat ihanteelliset.

Kärki:

Jos värimiehesi kysyy sinulta, ovatko hiuksesi neitsyet, se tarkoittaa, että hiuksissasi ei ole lainkaan keinotekoista väriä. Jos keinotekoinen väri on sama kuin luonnollinen väri hiuksissasi, se ei enää tee hiuksistasi neitsyitä. Jotkut naiset tekevät virheen olettamalla, että hiuksensa ovat neitsyitä vain siksi, että he “värittivät” ne takaisin luonnolliselle värilleen. Tämä voi saada värimiehen muotoilemaan ja suunnittelemaan väärin ja lopettamaan vakavan värikatastrofin.

Pitkä Ombre tumma suklaa Deep Auburn

Pitkä Ombre tumma suklaa Deep Auburn

Tämä upea luonnollisen näköinen ombre on tumman suklaanruskea juurista ja siirtyy syvään punaruskeaan päitä kohti.

Paras ihon sävy ja hiustyyppi:

Lämpimät, keskikokoiset ihon sävyt ja hiukset, jotka ovat luonnollisesti tumman suklaanruskeita ja keskinkertaisia, ovat ihanteellisia.

Kärki:

Leikkaus on parasta tehdä ombre -valmistuksen jälkeen. Ja keskustele aina värimiehesi kanssa kaikista ombre -hiusväri -ideoistasi etukäteen.

Yhdistä sijoittelut, sävyt ja vaaleuden ja pimeyden tasot luodaksesi täydelliset ombre -värit itsellesi.