Pitkät hiukset eivät ole enää vain hippeille ja metallipäälle. Se voi olla tyylikäs ja hienostunut ulkonäkö. Leuan pituudesta alaspäin nämä ovat parhaita miesten kampauksia pitkille hiuksille.

Tietenkin suosituin pitkien hiusten kampaus on kuluminen. Lisää vain keskikohta tai sivuosa tai liu’uta se takaisin. Tämä sopii leuan pituuteen pitkiin lukkoihin sekä suoriin, paksuihin, aaltoileviin ja kiharoihin hiustyyppeihin. Avain on säännöllinen ilmastointi ja ehkä ripaus tuotetta minimoimaan pörröisyyttä ja lentämistä.

Hiusten ulkonäkö on myös siistiä. Miespullon lisäksi on punoksia, puoliksi kampauksia ja viikinkihiuksia. Ajeltu kampaus on myös hieno vaihtoehto pitkille hiuksille. Lisää haalistumista, aliarvostusta tai aliarvostusta, jotta leikkausreunat ovat puhtaat ja hiukset on vielä helpompi muotoilla.

Katso nämä kuvat 26 parhaasta pitkästä kampauksesta miehille.

Mies Bob

1. David Beckham Pitkät hiukset

s.o.s.cabeludos

Bobin aliarvostus voi olla missä tahansa leuan ympäriltä olkapäähän. Monilla näistä pitkäkarvaisista miehistä on aalto, joka lisää täyteläisyyttä. Saadaksesi tekstuurin esiin suoremmissa hiuksissa, hiero suolaa suihkeella kosteiden hiusten läpi ja anna hiusten kuivua. Tämä hiustuote voi myös lisätä määritelmää luonnollisesti aaltoileviin hiuksiin.

2. Pitkät kiharat miehet

Miesten pitkät kiharat hiukset

Heshan Manula

Tämä näyttelijä ja malli Heshan Manulan leukaleikkaus luo imartelevan muodon ja hallittavan pituuden miesten kiharoille hiuksille.

3. Kuinka kasvattaa pitkät hiukset miehille

Kuinka kasvattaa hiukset pitkiksi miehiksi

Rob Loxam

Miesbob voi olla lopullinen määränpääsi tai askel matkalla pidempiin kampauksiin miehillä. Kun kasvatat pitkiä hiuksia, suositellaan satunnaisia ​​leikkauksia muodon muotoiluun ja pitämään päät terveinä.

4. Leukapituus Aaltoilevat hiukset miehille

Leukapituiset hiukset miesten leikkaus

Jacob K.Hiukset

Mies bob on trendikäs tapa sanoa leuan pituus hiukset. Ne ovat avainasemassa miehille näyttäville pitkille hiuksille leikkaukset, jotka muotoilevat hiuksia ja helpottavat muotoilua.

5. Keskipitkät hiukset + parta

Keskipitkien hiusten leikkaus miehille

Sakset & Luu

On olemassa kaksi ilmeistä tapaa muotoilla leukapituiset hiukset miehille. Ensimmäinen on osa tai enemmän koottu ilme, vain työstää tuotetta ja pyyhkäistä se takaisin. Tämä pitkä miesten kampaus toimisi ammattimaisissa olosuhteissa.

6. Surfer Hair

David Beckham inspiroi leuan pituus mies Bob

Fer Porro

Tämä ilme on saanut inspiraationsa monien miesten hiussuuntausten tekijästä, David Beckhamista, joka leikkasi pidemmät hiukset tähän miesbobiin.. Vogue pitää mieluummin miehensä pullaa tästä keskitetysti leikatusta olkapäästä.

Hiukset alas

7. Pitkät lukot + kasvojen hiukset

Hiusten tyyli miehille olkapäähän

Mikey

Hattu on hieno tapa lisätä pitoa miesten hiuksiin ilman muotoilua. Katso tämä hieno parturi yhdelle suosikki Instagram -tililtämme.

8. Sotkuinen osa

Pitkät sotkuiset hiukset miehille

Ben Slade

Suora ja määritelty osa törmää näiden pitkien aaltoilevien lukkojen kanssa, joten siirry tähän sormien luomaan sotkuiseen ulkoasuun.

9. Pitkät suorat hiukset miehille

Tom Baxter Hiukset

Paksuissa ja aaltoilevissa hiuksissa on runsaasti täyteläisyyttä. Kerrostetut hiustenleikkaukset auttavat saamaan sen näyttämään suorilta hiuksilta lisäämällä ulottuvuutta ja vartaloa.

10. Pitkät hiukset + lyhyt parta

Pitkät hiukset ja lyhyt parta näyttävät miehiltä

Enrico Omri Ravenna

Pidemmät hiukset ja kasvojen hiukset toimivat todella hyvin yhdessä. Pitkien kiharat hiukset ovat ristiriidassa tämän siististi hoidetun lyhyen parran kanssa.

11. Pitkien hiusten kampaus miehille: liukas selkä

Miesten pitkät hiukset leikattuina

Gwilym C.Pugh

Muusikko, malli ja vaikuttaja Gwilym Pugh tunnetaan pitkistä punaisista hiuksistaan ​​ja täyteläisestä partastaan. Tämä viileä ulkonäkö vetää hiukset taaksepäin sen sijaan, että kantaisi niitä osan kanssa. Aivan mahtava pitkien hiusten kampaus miehille.

12. Pitkät aaltoilevat hiukset

Miesten pitkät aaltoilevat hiukset

Nigel Vanderhorst

Miesten pitkät hiukset on yhdistetty metalliksi tai hipiksi, mutta vuonna 2018 ne voivat olla vain tyylikkäitä.

13. Kerrostetut kampaukset miehille

Pitkät kerrostetut kampaukset miehille

Sal Salcedo

Vaikka pitkät paksut hiukset miehille voivat olla hyvin imartelevia tylsällä leikkauksella, kerrosten lisääminen ohuempiin tai suorempiin hiuksiin luo imartelevamman muodon ja lisää tekstuuria ja täyteläisyyttä.

14. Viikingin hiukset

Viking hiukset miehet

Lasse Løkken Matberg

Lasse Matberg, nykypäivän viikinki, keinuttaa pitkiä hiuksia kaikissa mahdollisissa hiustyyleissä, mutta painostaa silti hiuksiin.

Ajeltu

15. Pitkät miesten hiukset + matala haalistuminen

Pitkät hiukset, joissa on vähän haalistuva leikkaus miehille

Braid Parturit

Haalistunutta leikkausta voidaan todella käyttää minkä tahansa leikkauksen kanssa. Tässä pitkien hiusten välinen kontrasti näyttää hyvältä, kun hiukset ovat kuluneet alas tai ylös miehen pullaan.

16. Pitkät hiukset + Undercut Fade

Miesten pitkät hiukset

Abhinav Mahajan

Alhaisen haalistumisen lisääminen tekee pitkistä hiuksista helpot muotoilla, koska niitä on vähemmän.

17. Miesten pitkät hiukset + aliarvostus

Miesten pitkät hiukset

Truman Parturiyhtiö

Alleviivaus sivujen ja selän ympärillä luo viileän ilmeen ylös- tai alaspäin kuluneille hiuksille.

18. Pitkät hiukset + ajelut sivut miehille

Pitkät hiukset ajeltuilla sivuilla

John Carmona

Tämä luova ja ainutlaatuinen mullet-inspiroima pitkä miesten kampaus sisältää tylpät otsat, joissa on rosoisia kappaleita, pitkä rakenne takana ja odottamattomat ajelut sivut.

Half Up -kampaukset pitkille hiuksille

19. Viking -kampaukset pitkille hiuksille

Viking pitkä kampaus miehille

Gwilym C.Pugh

Viking -kampaukset vetävät pitkät hiukset taaksepäin valmistautuakseen taisteluun. Punokset ovat suosittu valinta, mutta nämä käänteet kummallakin puolella, kun hiukset on leikattu takaisin, tekevät myös tempun.

20. Punokset miehille, joilla on pitkät hiukset

Pitkät hiukset punokset miehille

Nils Kuiper

Useat punoskoot vetävät hiukset pois kasvoilta ja lisäävät viileää tekstuuria tässä lopullisessa viikinkikampauksessa miehille. Katso Nils Kuiperin Instagramista mielenkiintoisempia pitkiä kampauksia miehille.

21. Half Man Bun + Full Parta

Puolimies pulla ja parta

Antonino Lombardi

Tämä puolimiespulla on helppo, mutta kiillotettu ulkoasu pitkille hiuksille. Tartu suureen osaan hiuksia korvien yläpuolelta, kiinnitä se hiuksen elastisuuteen, pysähdy ennen kuin vedät hiuksen viimeisen silmukan läpi ja luo pulla.

Man Buns

22. Pitkät hiukset + haalistuminen

Mies pulla ja pudota haalistua

CuttyFresh

Tämän pudotuksen haalistumisen paljastavat pitkät paksut hiukset, jotka on vedetty miespullaan.

23. Samurai Pulla

Idea samurai -pulla pitkille hiuksille miehille

Ethan Carr-Banks

Nämä pitkät hiukset, joissa on aliarvostettu kampaus, näyttävät täysin erilaisilta edestä kuin takaa. Samurai -pulla ei voisi olla helpompi muotoilla näillä ajeltuilla sivuilla ja näyttää hyvältä kaikilta pituuksilta.

24. Pitkät kampaukset miehille, joilla on paksut hiukset

Korkea haalistuminen, hiusten muotoilu ja pitkät hiukset päällä

Edward Styles You

Korkea haalistuminen varmistaa, että nämä pitkät paksut hiukset on helppo hallita ja muotoilla. Hiusten muotoilu ja väri kärjissä lisää visuaalista kiinnostusta.

25. Pitkät kiharat hiukset + Line Up + Low Fade

Pitkät kiharat kampaukset miehille, joilla on vähäinen haalistuminen

Todellinen Beezy

Häivytykset ja kokoonpanot ovat suosittuja kavereille, joilla on kiharat hiukset kaikilla pituuksilla teroittamaan reunoja. Yhdistelmä näyttää hyvältä muotoilluilla kasvokarvoilla sekä kiharoilla hiuksilla, jotka on vedetty takaisin matalaan miehen pullaan.

26. Pitkät miesten hiukset + haalistuminen + pitkä parta + ohjaustangon viikset

Pitkien miesten hiusten kampaus, jossa on irrotettu parta

Squeak Pro Parturi

Tämä viileä ilme yhdistää pitkät hiukset ja raikkaat yksityiskohdat. Pitkät paksut hiukset vedetään takaisin miespullaan ja puhdistetaan nopeasti haalistumalla sivupalojen kohdalla. Koko parta on imartelevan muotoinen ja näyttää hyvältä ohjaustangon viiksillä.

Tämä viesti voi sisältää kumppanilinkkejä. Lue lisätietoja julkaisustamme.