Tungepiercing -ideer med typer, smerter og helbredelsesstadier

Piercinger har alltid vært en ganske god start på samtalen og så kult ut. Så hvis du leter etter en fantastisk isbryter eller virkelig er interessert i piercinger, kan en tungepiercing være noe for deg.

For de uinnvidde er piercing i tungen akkurat som alle andre piercinger du kan få på kroppen din, bortsett fra at den er på tungen din. Det er et mangfold av forskjellige piercinger du kan få, hver mer unik og forskjellig fra den siste.

Men du vet sikkert dette, og du har sikkert bestemt deg. I tillegg leter du bare etter en god piercing -idé som garantert vil legge alle pengene og tiden du er i ferd med å helle inn verdt det.

Vel, for både de uinnvidde som ønsker å lære mer om tungepiercinger og tatoveringsentusiaster som leser dette, her er en detaljert guide om alt du trenger å vite om tungepiercing samt noen ideer for piercinger.

Tunge piercinger

Tunge piercinger

Av alle de forskjellige piercingene som er tilgjengelige for mennesker, er piercing i tungen lett den mest mangfoldige. Det er et mylder av forskjellige stiler tilgjengelig for tungepiercing, og du kan gjøre endringer etter at du har fått piercing, noe som gjør dem enda mer allsidige. Og gjennom årene har det vært noen fantastiske tunge piercinger som gjør andre typer piercinger til skamme.

Selv om de fleste har en tendens til å få en enkel vektstang midt på tungen eller vil velge en veldig generisk tungepiercing midt på tungen, er det en rekke forskjellige stiler du i stedet kan unne deg. Men før vi beveger oss på riktige stiler, la oss snakke litt om hva som skjer under en piercing.

tunge piercing

Når du får en piercing

Når du har samlet krefter til å få en piercing, fordi det kan være ganske skummelt å få en piercing, skjer det ikke bare. Piercer vil først ta en god titt på tungen din før de starter. Så, avhengig av hvor du vil ha piercing, vil pierceren fortelle deg kostnaden for piercing og om piercing er mulig i det hele tatt. Og ja, pierceren din kan rett og slett nekte å gi deg en piercing.

De gjør det bare av en grunn, og det er fordi de tror at frenulumets struktur ikke er solid nok. Du kan til og med spørre piercer hvorfor de ikke vil, men svaret kommer ikke for langt unna tungen din er ikke solid nok.

På den annen side, hvis tungen din er solid og alt annet er ok, kan piercer be deg om å vaske munnen med munnvann før de starter piercing. Dette trinnet er imidlertid valgfritt, da noen piercere hopper over dette trinnet.

Nå, avhengig av hvor du vil at piercingen din skal gjøres, vil pierceren ta målinger av dette området og hjelpe deg med å finne smykker som passer. Det er nødvendig å finne riktig størrelse på smykkene dine, for å se hvordan mindre smykker vil forårsake unødvendig hevelse i tungen. Så ved å velge en profesjonell piercer for å gjøre piercing, får du den ekstra fordelen av veiledning fra noen som vet hva de gjør.

Til slutt vil de markere plasseringen av tungen din der du vil ha piercing, og deretter fortsette å pierce tungen din. Noen fagfolk kan også bruke klemmer for å holde tungen på plass mens de stikker gjennom, så ikke vær bekymret.

tunge piercing

Typer av tungepiercing

Hvis du, mens du sitter foran pierceren, ber dem om å gi deg en tungepiercing, vil du sannsynligvis støte på et tomt ansikt. Å be en piercer om en tungepiercing er det samme som å gå til en frisør og fortelle dem at du vil ha en hårklipp. Fagmannen vet ikke nøyaktig hva du vil med mindre du stave det ut for dem.

Du må være veldig spesifikk om hva slags piercing du vil ha fra pierceren din og hva slags smykker du vil ha sammen med den. Så for å hjelpe deg med å ta en mer utdannet beslutning, her er de vanligste typene tungpiercing som du ville finne på noen.Midtlinje tunge piercing

Midtlinje tunge piercing

La oss starte med den mest grunnleggende og vanligste typen tungepiercing, midtlinjepiercing. Som navnet antyder, er midtlinjepiercing midt på tungen. Og fordi det er i midten, er det en av de enkleste piercingene å få. Det er også den enkleste piercing for piercer å gi.

Men denne piercing kan være litt irriterende, spesielt hvis du spiser. Så hvis du spiser mer med høyre side, bør du ta piercing til venstre for å unngå irritasjon.

Horisontal eller vertikal tungepiercing

La oss se på den nest vanligste typen piercing, den horisontale eller vertikale piercing. Den horisontale og vertikale tunge piercing en annen er en veldig vanlig stil for piercing som folk får. Piercing skjer på både venstre og høyre side av tungen eller vertikalt i midten av tungen.

Det er ingen grense for antall piercinger du kan få både vertikalt eller horisontalt. Nå er det rimelig å merke seg at ikke alle piercer vil utføre denne typen piercing fordi det er mange farer forbundet med denne typen piercing. Siden det er mange nerver som løper gjennom tungen din, risikerer denne piercing å treffe disse nervene.

Det er også forskjellige blodårer i tungen du risikerer å slå ved å gjøre denne piercing. Så det er viktig å finne den riktige profesjonelle for jobben, da du for enhver pris vil unngå risiko for å treffe både nerver og blodårer.

Snake Eyes Piercing

Snake Eyes Piercing

Denne piercing er muligens den merkeligste av alle andre tungepiercing, men det er fortsatt en fantastisk piercing å se på. Navnet snake eyes piercing er ikke bare et kult navn, men det er også en god måte å beskrive hvordan denne piercing ser ut. Denne piercing ser ut som en slange når du viser den til andre mennesker. Og selv om piercing ser ut som om det er to individuelle smykker, er det bare ett stort smykke.

Slangenes øyne piercing skjer på tuppen av tungen og ser fantastisk ut.Piercing i siden

Piercing i siden

Sidetungen piercing er veldig lik midtlinjen piercing når det gjelder smykker, men er forskjellig når det gjelder plassering. Mens piercing i midtlinjen er midt på tungen, er piercing på sidetungen bare på den ene siden av tungen (til venstre eller høyre).

Selvfølgelig kan du velge om du vil ha piercing mot venstre eller høyre. Men du bør velge klokt, da piercing kan bli litt irriterende når du spiser. Fagfolk anbefaler at du holder hullet mot siden der du tygger minst, så det vil ikke irritere deg.

Frenulum Linguae Piercing

Til slutt, la oss snakke om den sjeldneste piercing for deg fordi den vanligvis er under en persons tunge. De frenulum er en liten stripe under tungen din og er et av de vanskeligste stedene å få en piercing, ikke bare fordi den er under tungen, men også utrolig følsom.

Dette er ikke en piercing som alle kan få, ettersom noen mennesker har et veldig tynt og svakt frenulum, noe som vil føre til at piercing faller av. Så sørg for å kontakte din profesjonelle før du forplikter deg til denne typen piercing.

Nå som du kjenner de forskjellige typene piercinger, kan vi komme inn på de mange forskjellige piercingstilene du virkelig kan prøve å imponere vennene dine.

Frenulum Piercing

Hvor mye gjør det vondt?

Dette er dessverre det vanskeligste spørsmålet å svare på. Siden smerte er subjektiv for hver person, er det ingen måte at noen kan si hvor mye det kan gjøre vondt. Nå kommer selvfølgelig piercing til å gjøre vondt, men hvor mye smerte som plager deg og hvor sensitiv du er for smerte er subjektiv for deg.

Folk sammenligner ofte smerten du føler under en piercing, med den som biter tenner. Dette er imidlertid unøyaktig, ettersom det er mye mer smertefullt å bite tungen. Tennene dine dekker mye mer overflate av tungen når du ved et uhell biter på tungen, mens en nål dekker et veldig lite område av tungen din og smerten kan være over veldig raskt.

Så for å svare på spørsmålet ditt, ja piercing i tungen kan gjøre veldig vondt, og det er egentlig ikke noe du kan gjøre med det.

Ta vare på piercingen din

Folk vil ofte haste inn i piercinger som er varme i hælene på trender. Selv om det ikke nødvendigvis er noe galt med at folk følger trender, er ikke piercinger noe du ønsker å skynde deg i.

Piercinger har en viss risiko forbundet med dem og krever mye mer etterbehandling enn noen annen piercing. Så for å hjelpe deg med ettervernprosessen, kan du ta vare på piercing for å unngå infeksjoner.

Rengjøring av piercing

Du må rengjøre piercing minst fire ganger om dagen med Listerine antiseptisk eller med sjøvannsløsning. Du må pusse denne løsningen forsiktig på tungen for å sikre den mest optimale helbredelsen. Og husk å vaske hendene før du berører piercing.

Hevelsen

De første dagene vil tungen hovne opp, og den beste måten å håndtere det på er å smelte små isbiter på tungen. Du bør også redusere mengden snakk du snakker, da det også kan føre til stor hevelse på tungen. Prøv å holde deg unna de varme drikkene eller kullsyreholdige drikkene under piercing.

FAQ

Hva skjer hvis jeg trekker tungen tilbake under piercingen?

Ingenting, for du vil ikke kunne bevege tungen i det hele tatt. Profesjonelle piercere bruker en tang for å holde på tungen, slik at du ikke kan bevege den. Piercer vil også bruke en veldig skarp nål, så når du selv føler noe, er piercing fullført.

Kan jeg skade tennene mine?

Ja det kan du. På samme måte som alle andre typer oral piercing, er det svært sannsynlig at du skader tennene dine med piercing. Den beste måten å minimere denne risikoen er ved å sikre at smykkene dine passer perfekt, eller bytte til mindre piercinger etter den første måneden.

Kan jeg bytte smykker selv

Ja, det kan du absolutt. Du kan skru de fleste typer smykker av og på, du kan enkelt ta det av uten andres hjelp.

Vil jeg snakke på en merkelig måte?

Når du er ferdig med piercing, vil det være en liten omstillingstid hvor du kan snakke på en merkelig måte fordi tungen din er hoven, det vil si at du definitivt vil snakke på en morsom måte.

10+ forskjellige stiler

 1. Smilefjeset

Tilfeldigvis en stor fan av tegneserier av Alan Moore, og da vil piercing med smilefjes sikkert bringe noen episke minner tilbake til deg. Watchmen er lett en av de mest innflytelsesrike tegneseriene noensinne, ettersom den var i stand til perfekt å blande vidd, humor og elementer av ren skrekk i en serie med 12 utgaver. Og med den nye HBO -serien som kommer snart, er dette garantert en fantastisk isbryter.

Selv om noen av dere kan hevde at det originale symbolet hadde en blodflekk på det, vil venner som kjenner deg godt, vite hvorfor du fikk det. Og selv om du ikke synes du er en stor fan av tegneserier, kan en god smiley midtlinjepiercing gå langt for å få deg til å se bra ut og føle deg ustoppelig.Fet Barbell Piercing

 1. The Bold Barbell Piercing

Barbells er den nye berømte piercing nå; Folk er ute med piggene og inn med vektstangene. Disse vektstangene er utrolig voldsomme og har all oppmerksomhet. Spesielt denne rosa vektstangens midtlinjepiercing som er nydelig å se på.

Den rosa fargen gir den ellers så voldsomme vektstangpiercing en rolig og myk følelse, som gir piercing en fantastisk kombinasjon av grusomhet og mykhet. Den rosa fargen på spissen er faktisk så lys at den står i kontrast til den ekstremt mørke fargen på selve vektstangen.Ring og vektstang piercing

 1. Veldig dristige valg (ring og vektstang)

Hvis du er ute etter mer engasjement enn bare en enkel stud eller vektstang, så hvorfor ikke gå hele veien og få en dobbel piercing av både en vektstang og en ring på tungen. Nå er dette selvfølgelig et veldig edgy utseende, og det er ikke for alle, men det er en utrolig flott stil.

Stangen og ringen tar en midtlinjepiercing da det gir dem en følelse av symmetri og ytterligere legger til den generelle appellen. Nå kan du endre fargen på vektstangene og ringene samt stilene deres for å gjøre selve stilen enda bedre. Endringen i stil og farge kan også gjøre stilen mye mindre edgy hvis det er din bekymring. Men du bør huske å få en piercing i seg selv er en veldig stor forpliktelse, så husk å ta en prat med deg selv og ikke haste inn i dette.Dobbel Midline Studs tunge

 1. Doble midtlinjestifter

Nesten alt blir øyeblikkelig bedre når det er mer enn en av dem, som disse utrolige midtlinjestenderne. Men husk doble pigger, doble engasjementet.

Disse midtlinjestubbene ser fantastiske ut alene, men kan se enda bedre ut når du blander og matcher forskjellige typer vektstenger og pigger. Selv om de doble røde piggene ser bra ut alene, kan alt godt bli bedre. Hei, ta det med deg, og hjelp deg selv til å skille deg ut mer med denne stilen.

Uansett er dette en av de flotteste stilene å få og går best med uformelle dager og hendelser. Du kan også bytte ut dobbelkuleboltene med flatere skum for å gjøre dem mindre synlige hvis du ønsker et mer diskret utseende.tunge piercing

 1. Crystal Ball Stud

Det er nesten obligatorisk at hvert smykke til slutt har en form for forbløffet motstykke, det er nødvendig. Og hvis du tilfeldigvis liker mye mer skinnende smykker, så har vi kanskje noe for deg.

Krystallkulebolten er den beste studen du har på deg der du har tenkt å være sentrum for oppmerksomheten. Annet enn å være utrolig skinnende (åpenbart), kan studen gå på tuppen av tungen din, noe som vil gjøre det enda bedre å se på. Du kan også doble ned på stenderne og legge til en til i blandingen bare for den lille ekstra tilfredsstillelsen.

Krystallkulebolten er utrolig dynamisk når det gjelder plassering, som du kan sette den hvor som helst, og stud vil se fantastisk ut.Gullfrenulum piercing

 1. Gullfrenulum piercing

Ingenting gjør deg til sentrum av oppmerksomheten som en gullstang under tungen. Nå er det sikkert ikke alle som vil se det, men du vil sikkert etterlate et inntrykk av noen som klarer å få et glimt av det.

Denne piercing vil se bra ut med andre piercinger som du kan ha fått på tungen, så sørg for å mikse og matche for å få det beste utseendet. Den beste delen av vektstangen sammenlignet med en frenulumring er at ringen kan være litt plagsom selv under de beste forholdene.

Selv om du kanskje tror at en piercing på frenulum ikke er noe for deg, kan du tro noe annet etter å ha sett på dette bildet.Snake Bites piercing

 1. Slangebitt

Du har sikkert hørt om piercing i slange øyne, men du har sannsynligvis aldri hørt om piercing med slangebitt. Snakebites piercing er bare en mye edgier og kulere måte å si horisontale piercinger i nærheten av hverandre.

Nå ser slangebitt piercing ofte mye bedre ut med flate pigger som ligger på overflaten av tungen. Selv om balletoppene ikke nødvendigvis vil se dårlige ut, kan de være litt ubehagelige hvis du planlegger å bruke dem over en lengre periode.

 1. Firkantede piercinger

Lei av de utrolig konvensjonelle og generiske vektstangene som har kuler i begge ender av stangen? Vel, da kan disse firkantede piercinger være noe for deg.

De firkantede piercingene fungerer som tradisjonelle vektstang og er utrolig allsidige i bruken, ettersom enhver bestemt type piercing ikke begrenser dem. Så du kan enten få en midtlinjepiercing eller en sidepiercing på tungen din, og piercing vil se perfekt ut.

Nå er det sant at firkantstangen har en svart farge, og hvis det tilfeldigvis er litt for gotisk for deg, kan du finne forskjellige farger for det hos din profesjonelle.

 1. Fet ringer

Fet ringer er en annen frenulum piercing som ikke er for svak i hjertet. Ikke alle er alltid villige til å gå for en frenulum piercing, og de som gjør det, legger til litt grusomhet i personligheten.

Ringene kan ha hvilken som helst farge du vil ha, så bli gal og tilpasse hvilken type ring du vil ha der. Og hvis du føler deg spesielt prangende, kan du få en gullring til din piercing. Du kan også få en mye større ring til frenulumet ditt, for ytterligere å vise hvor hard du er.Snake Eyes tunge piercing

 1. Klassiske Snake Eyes

Hvis du ikke leter etter noe som er for prangende eller eksponerende, kan du alltid få piercing av klassiske slangeøyne. Ikke bare ser de veldig kule ut, men også som de er på tuppen av tungen din, er de ikke like enkle å få øye på.

Når det gjelder smykkene, kan du bruke større piercinger, eller du kan holde deg til noe som er mye mindre og mindre gjenkjennelig, samtidig som du kan velge mellom et stort utvalg av smykker.rose tunge piercing

 1. Elegante roser

Å ha en tungepiercing gjør deg ikke plutselig til en hard person som andre ikke vil rote med. Piercinger kan også være utrolig delikate og feminine, og det kommer helt ned til smykkene du bruker; eksempel, den elegante rosestangen.

Den elegante rosestangen er et fantastisk smykke som får din piercing til å se utrolig vakker ut i stedet for fet. Selve rosen har ingen annen farge enn sølv, noe som ytterligere legger til elegansen.

Konklusjon

Tungepiercinger er alle raseri nå som folk nå går ut av deres måte å få fantastiske piercinger. Nå er ikke det å si at det er en veldig enkel oppgave, ettersom du lett kan føle deg overveldet av mengden etterbehandling det krever. Sørg for å få riktige detaljer fra din profesjonelle piercer om trinn du bør ta for å ta bedre vare på deg selv.

Til slutt, sørg for å gjøre så mye forskning som mulig før du forplikter deg til en enkelt piercer. Lykke til og ha det gøy på ditt piercing eventyr.