Annak ellenére, hogy az évek során egyre népszerűbbé vált, sok mindent nem tudnak az piercingről és az utógondozásról. A piercinge számos dolgot szeretne, hogy tudjon, mielőtt úgy dönt, hogy stílusos divatbemutatóval látja el magát.

A legtöbb ember számára a piercing megszerzése pillanatnyi döntés, amikor barátokkal vannak kint. Mások számára azonban ez meglehetősen átgondolt döntés lehet. A piercinget, különösen a nem szokványos időt gyakran személyiségének kiterjesztésének tekintik.

Az emberek, különösen a tinédzserek, elbűvölhetik kedvenc hírességeik „aláírás” piercingjével, és végül maguk próbálhatják meg. Ez minden bizonnyal katasztrófával végződik, a helyes dolog a piercing megszerzése előtt a kutatás. Mielőtt elkötelezné magát a szerzés mellett, végezzen kutatást a piercing típusáról és arról, hogyan fog gyorsabban gyógyulni.  

Torony piercing

Egy bástyalyukasztás található a fülporc belső gerincének közelében, középen, amely párhuzamos a fül külső peremével. A bástya két mező a tragusod fölött, a kettő között. A torony piercingek a fül anatómiájától függenek. Vannak, akiknek nagyon vékony gerincük van a porcnak, amit biztosan nem nehéz átszúrni, míg a nagyobb gerinceket könnyebb átszúrni. A nagyobb gerincek általában több vágást igényelnek a húsba, mint a keskeny gerincek.

A torony piercinget migrén és fejfájás kezelésére is tekintik. A torony piercinget gyakran a migrénes rohamok és a súlyos fejfájás megelőzésének egyik módszereként tekintik. Alig van néhány beteg, aki fájdalom idején lép be a klinikára. Ezt alternatív gyógyászatnak tekintik. Bár a modern tudomány nem biztos, hogy gyógyítja a migrént, a bimbó piercing hatékony kezelésnek tekinthető. Általában egy akupunktúrás orvos végez ilyen típusú bástyát, és orvosi vizsgálatot kell végeznie, mielőtt kezelést kapna..

Fájni fog és mennyit?

Természetes, hogy feltételezzük, hogy egy piercing, legyen az bármilyen, fájni fog. A legtöbb embernek fenntartásai vannak a bástya piercing megszerzésével kapcsolatban, mert úgy vélik, hogy ez jobban fog fájni, mint más területeken.

A bástya piercing megmutatja, milyen messzire jutott a karosszéria -módosító ipar. A bástya piercing függőleges formátumban történik. Ez lehetővé teszi a súlyzó mindkét oldalának megjelenítését. Miután ez a piercing teljesen meggyógyult, kísérletezhet különféle ékszerekkel ehhez a piercinghez.

A torony piercingek sem kivételek a legtöbb hagyományos piercing által okozott „fájdalom” alól. Persze, nem olyan könnyűek a fájdalomra, mint a lebenyszúrás, amit a bástya piercingek okozta fájdalom minden bizonnyal sokkal kevesebb, mint egy szeptum piercing..

Elviselhető -e a toronyfúró fájdalom?

A legtöbb ember, aki piercinget kapott a porc más részein, a toronyszúrást meglehetősen alacsonyan tartja a fájdalom skáláján. A kezdeti áttörés éles érzetet okoz, amely később tompán lüktet a szúrt területen. A kezdeti fájdalom sokkal több lehet, mint egy lebeny piercing, de végül tompul.

Mire számíthat a klinikán

Az első lépés az, hogy válassza ki a „kezdő ékszereket”, amikor érdeklődhet kísérőjétől a bástya piercingről. Ezt követően a szobába kerül, ahol az eljárást végzik. Először a kísérő megtisztítja a tűt és az átszúrandó területet. Rövid időn belül elkészül, csak csípést fog érezni. Miután ez megtörtént, kérjen megfelelő utókezelési útmutatót és ajánlást a kísérőtől.

Mikor szűnik meg a fájdalom

Miután megtapasztalta az éles szúró fájdalmat, 25-30 perc alatt lüktetővé tompul. Ez a lüktető érzés és tompa fájdalom legalább pár napig megmarad. Nincs miért aggódnia, mivel ez a „fájdalom” szinte észrevehetetlen lesz. Egy kis gyengédséget fog tapasztalni a területen, ami normális. Kerülje az alvást az oldalán a bástya piercing, mert ez okozhatja a fájdalom fellángolását.

Számos utógondozó termék van a piacon, és ezzel kapcsolatban további információkat talál https://www.safepiercing.org/aftercare.php. A piercinge valószínűleg egy természetes piercing ápoló spray -t javasol, amely minden természetes összetevőből vagy a bőrtípusból készült. A termék közvetlen használata a piercing után minden bizonnyal felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. Ezenkívül kissé csökkenti a fájdalmat.

Egyéb tényezők

Sok más tényező is befolyásolhatja a piercing utáni érzéseket. Ez magában foglalja a fül egészségét és azt, hogy mennyire pihent az eljárás végrehajtása előtt. Más tényezők, például az eszköz, amellyel ezt a piercinget végzik, minden bizonnyal az Ön választása. Attól függ, hogy fegyverszúrást vagy tűszúrást szeretne.

A tűszúrás sokkal előnyösebb a bástyalyukasztásnál, mivel kisebb a porc károsodásának az esélye. Sőt, az a hely, ahol ezt a szolgáltatást kapja, szintén elengedhetetlen. Ha a piercing tapasztalt, a munkát fájdalommentesen és gyorsan elvégzik. De ha rosszul dönt, akkor valószínű, hogy a piercinge megfertőződik, mielőtt tudja.

A szerszámok tisztasága szintén hozzájárul. A steril és tiszta környezet megvédi a sebet a fertőzésektől. Az utógondozás célja továbbá az, hogy az áttört részt a lehető leg sterilebbé tegye.

Szükséges, hogy pozitív gondolkodással lépjen be; ha előre látja a fájdalmat, akkor biztosan jobban fogja érezni.

Hogyan kell kezelni a fájdalmat?

Számos módon befolyásolhatja, hogy mennyi fájdalmat érez, és milyen gyorsan gyógyul meg a sebből. Ez megelőző intézkedésekkel kezdődik, amelyeket meg kell tennie, mielőtt beszerezné a bástya piercinget. Fel kell készülnie a piercing munkamenetre, vagy látogasson el a klinikára egy barátjával, hogy megnézze, mit fog átélni.

Kérdezze meg piercing szakemberét a relaxációs technikákról, miközben ezt a piercinget kapja. Barátait vagy családtagjait is elviheti magával, hogy elvegye a kedvét az éppen zajló eljárástól.

Az, hogy mennyire alaposan tanulmányozta az eljárást, minden bizonnyal meghatározza az erre adott reakcióját. Adott, hogy ha kutakodott, az segít abban, hogy megteszi az eljáráshoz vezető minden szükséges lépést, és ezt követően.

Egy piercing segítségével biztosan úgy fogja érezni magát, mint akkor, amikor injekciót kap az orvosoknál. Ez egyeseknél szédülést okozhat, és ha Ön egyike azoknak, próbálja meg enni egy kicsit a találkozó előtt.

A találkozó ütemezése egy másik fontos lépés, mivel minden megelőző intézkedést megtesz, mielőtt belép a piercing fülkébe. A légzés nyugodt tartása szintén segíthet az eljárás során. A légzéstechnika a pihenésre minden bizonnyal jól jön.

Győződjön meg arról, hogy nincs gyógyszer a rendszerben. Kerülje az alkoholt vagy más relaxációs gyógyszereket. A legtöbb klinikán nem engedik be azokat a személyeket, akik kábítószer hatása alatt állnak.

A piercing valószínűleg jó érzéstelenítő krémet fog használni, mielőtt elkezdi a folyamatot. Próbálja meg elvégezni a házi feladatát a piacon található legjobb zsibbasztó krém mellett, rengeteg jó értékeléssel. A zsibbadó krémet is magával viheti, és az eljárás előtt egy kicsit vigye fel a fájdalom csökkentésére.

Néhány más mutató

Kerülje a piercing fegyvereket

Ha belép a piercing fülkébe, és kísérőjének van egy piercing fegyvere, forduljon vissza. Ez a megfelelő alkalom arra, hogy visszaforduljon, mert nem fogja tudni formálni a következményeket. A pisztolyok csapokkal mérik a húst, és ez nem olyan éles, mint a tű. Kiszorítja a szövetet, ahelyett, hogy tiszta vágást végezne rajta. A fegyverek nem torony piercingekhez valók.

Ragadós fém ékszerek

A fém nem ragad a bőréhez; ha szükségesnek érzi, hogy mozogjon az ékszered körül, akkor jobb, ha vesz egy nagyobbat. Egy nagyobb ékszer elegendő helyet biztosít a bőrnek a duzzadáshoz. Ez nem egy méret, amely megfelel minden feltételnek, mivel a füle másképp duzzadhat, mint mások. Ne mozgassa az ékszereket a piercing körül, mert ez újra kinyithatja a sebet és fertőzést okozhat

Minden irritáció nem fertőzés

Ha a füle duzzadt, és úgy érzi, hogy meg kell karcolnia, a füle nem fertőzött. A legtöbb ember olyan lazán használja a fertőzés kifejezést, hogy minden ok nélkül felkeresi orvosát. A torokfúró fertőzések valójában meglehetősen ritkák, és ha érvényes helyről szerezte be az eljárást, alig van esély arra, hogy a füle érintett legyen.

Az ár

Ne engedjen kompromisszumokat a minőségben, csak néhány dollár megtakarítása érdekében. Az árak olyanok, amilyenek. A megfelelő eljárás megszerzése megkövetel egy kis költést, és ennek rendben kell lennie, amíg ez nem hibázik.

bástya piercing

Ajánlások

További információkért látogasson el a https://www.wildtattooart.com/ oldalra. A piercing megfelelő helyről történő beszerzése és felkészülése minden bizonnyal megkönnyíti ezt. Ha ezt orvosi célokra kapja, először konzultáljon orvosával, hogy megállapítsa, nem szenved -e migrénben.