Rook Piercing: Smerte, pris og etterbehandlingstips (med 55 eksempler)

Til tross for at de har blitt populær med årene, er det mye folk ikke vet om piercing og ettervern. Det er forskjellige ting som piercer vil at du skal vite før du bestemmer deg for å utstyre deg med en stilig moteerklæring.

For de fleste får en piercing en avgjørende beslutning mens de er ute med venner. Men for andre kan det være en ganske gjennomtenkt beslutning. Piercinger, spesielt den ukonvensjonelle tiden, regnes ofte som forlengelser av ens personlighet.

Folk, spesielt tenåringer, kan bli fascinert av favorittkjendisene sine med «signatur» -piercing og ende opp med å prøve å gjøre det selv. Dette ender absolutt med katastrofe, det riktige å gjøre før man får en piercing er forskning. Gjør undersøkelser om hvilken type piercing du vil få og hvordan den vil gro raskere osv. Før du forplikter deg til å få en.  

Rook Piercing

En tårnpiercing er plassert nær den indre ryggen av ørebrusk i midten som er parallell med den ytre kanten av øret. Røyken er to mellomrom over tragusen din med tusenvis i mellom. Rook piercinger avhenger av anatomi i øret. Noen mennesker har en veldig tynn ås av brusk som absolutt er lite vanskelig å stikke gjennom, mens større rygger er lettere å stikke gjennom. Større rygger krever vanligvis mer skjæring i kjøttet enn smale rygger.

Rook piercinger blir også sett på som en behandling for migrene og hodepine. Rook piercinger blir ofte sett på som en metode for forebygging mellom migreneanfall og alvorlig hodepine. Det er knapt noen få pasienter som kommer til klinikken mens de har smerter. Dette blir sett på som alternativ medisin. Selv om moderne vitenskap kanskje ikke har kur mot migrene, blir piercing sett på som en effektiv behandling. En akupunktør vil vanligvis utføre denne typen tårnpiercing, og du bør få en medisinsk undersøkelse før du får dette som en behandling.

Vil det skade og hvor mye?

Det er helt naturlig å anta at en piercing, uansett om det kommer til å gjøre vondt. De fleste har forbehold om å få piercing fordi de tror det vil skade mer enn andre områder.

Rook piercing viser hvor langt kroppsmodifikasjonsindustrien har kommet. Rook piercing utføres i et vertikalt format. Dette gjør at begge sider av vektstangen kan vises. Når denne piercing er helt helbredet, kan du eksperimentere med en rekke smykker til denne piercing.

Rook piercinger er intet unntak fra “smerten” som de fleste tradisjonelle piercinger. Visst, de er ikke like lette på smerten som lobe piercing av smerten forårsaket av tårnpiercing er absolutt langt mindre enn for en septum piercing.

Er The Rook Piercing Pain bærbar?

De fleste som har fått piercing i andre deler av bruskhastigheten, tårner piercing ganske lavt på smerteskalaen. Den første hullet forårsaker en skarp følelse som senere sløser til et bankende i det hullede området. De første smertene kan være mye mer enn for en lobepiercing, men den blir til slutt sløv.

Hva du kan forvente på klinikken

Det første trinnet er å plukke ut “startsmykker” når du kan spørre om tårnpiercing fra din ledsager. Etter dette vil du bli ført til rommet der prosedyren utføres. Først vil ledsageren rengjøre en nål og området som skal stikkes gjennom. Du blir ferdig på kort tid, alt du vil føle er et stikk. Etter at dette er gjort, få en skikkelig instruksjon for ettervern og anbefaling fra behandleren.

Når vil smerten stoppe

Når du har opplevd den skarpe stikkende smerten, vil den sløve til en bankende i løpet av 25 til 30 minutter. Denne dunkende følelsen og kjedelige smerten vil vare i minst et par dager. Det er ingenting å bekymre seg for, da denne “smerten” blir nesten umerkelig. Du vil oppleve litt ømhet i området, noe som er normalt. Unngå å sove på siden med tårnpiercing, da dette kan føre til at smerten blusser opp.

Det finnes flere ettervernprodukter på markedet, og for ytterligere informasjon om dette kan du sjekke ut https://www.safepiercing.org/aftercare.php. Piercer vil sannsynligvis anbefale en naturlig pierce care spray laget med alle naturlige ingredienser som virker eller din hudtype. Bruk av dette produktet umiddelbart etter piercing vil sikkert øke helbredelsesprosessen. Det reduserer også sårhet ganske mye.

Andre faktorer

Mange andre faktorer kan påvirke hvordan du føler deg etter piercing. Dette inkluderer hørselen til øret og hvor godt du har hvilt deg før denne prosedyren utføres. Andre faktorer, for eksempel verktøyet som denne piercing utføres med, er absolutt ditt eget valg. Om du vil ha en pistolpiercing eller en nålepiercing avhenger av deg.

En nålpiercing er mye å foretrekke for tårnpiercing da sjansene for å skade brusk er mindre. Dessuten er stedet du får denne tjenesten på, også avgjørende. Hvis piercer er erfaren, vil jobben bli gjort smertefritt og raskt. Men hvis du gjør feil valg, er det sjanser for at piercing blir infisert før du vet det.

Rensligheten til verktøyene er også en medvirkende faktor. Et sterilt og rent miljø vil beskytte såret mot infeksjoner. Ettervernet er også rettet mot å holde den hullede delen så steril som mulig.

Det er nødvendig at du går inn med en positiv tankegang; Hvis du forventer smerten, vil du sikkert føle det mer.

Hvordan håndtere smerten?

Det er flere måter du kan påvirke hvor mye smerte du føler og hvor raskt du kommer deg etter såret. Dette begynner med forebyggende tiltak du tar før du får tårnpiercing. Du bør være forberedt på piercing -økten eller besøke klinikken med en venn for å se hva du skal gjennomgå.

Du kan spørre din piercingspesialist om avslapningsteknikkene mens du får denne piercing. Du kan også ta med deg en venn eller et familiemedlem for å tenke på prosedyren.

Hvor godt du har undersøkt prosedyren, bestemmer absolutt din reaksjon på den. Det er gitt at hvis du har undersøkt, vil det hjelpe deg med å ta alle de riktige trinnene som fører til denne prosedyren og etter dette.

Med en piercing vil du sikkert føle at du gjør når du blir injisert hos legene. Dette kan føre til at noen mennesker blir svimmel, og hvis du er en av dem, kan du prøve å spise litt før du avtaler tid.

Planlegging av en avtale er et annet avgjørende skritt da du vil ta alle forebyggende tiltakene før du går inn i piercingboden. Å holde pusten rolig kan også hjelpe under prosedyren. Pusteteknikker for avslapning kommer sikkert godt med.

Sørg for at det ikke er stoff i systemet ditt. Unngå alkohol eller andre avslappende medisiner. I de fleste klinikker tillater de ikke personer som er påvirket av narkotika.

Piercer vil sannsynligvis bruke en god bedøvende krem ​​før han/hun starter prosessen. Prøv å gjøre leksene dine på den beste bedøvende kremen på markedet med mange gode anmeldelser. Du kan også ta med deg nummen krem ​​og påføre litt før prosedyren for å redusere smerten.

Få andre tips

Unngå Piercing Guns

Hvis du går inn i piercingboden og din ledsager har en piercingpistol, snu tilbake. Dette er det riktige tidspunktet for å vende tilbake fordi du ikke kan danne konsekvensene. Våpen bruker en stud for å prise kjøttet, og dette er ikke så skarpt som en nål. Det forskyver vevet i stedet for å gjøre et rent kutt gjennom det. Våpen er ikke for tårnpiercing.

Clingy metallsmykker

Metall setter seg ikke fast på huden din; hvis du føler behov for å bevege deg rundt smykket ditt, så er det bedre å få et større. Et større smykke vil gi huden din nok plass til å hovne opp. Dette er ikke en størrelse som passer alle, da øret kan hovne annerledes ut enn andre. Ikke flytt smykkene rundt piercing, da dette kan åpne såret igjen og føre til at det blir infisert

Alle irritasjoner er ikke infeksjoner

Hvis øret ditt er hovent og du føler behov for å klø, er det ikke infisert i øret. De fleste bruker begrepet infeksjon så løst at de besøker legen sin uten absolutt grunn. Rook piercing infeksjoner er faktisk ganske sjeldne, og hvis du har fått prosedyren fra et gyldig sted, er det knapt noen sjanse for at øret ditt blir påvirket.

Prisen

Ikke gå på kompromiss med kvaliteten bare for å spare noen få dollar. Prisene er hva de er. Å få en ordentlig prosedyre krever at du bruker litt, og det skal være greit så lenge dette ikke går galt.

tårnpiercing

Anbefalinger

For ytterligere informasjon, besøk https://www.wildtattooart.com/. Å få piercing fra riktig sted og forberede seg på det vil sikkert gjøre det lettere. Hvis du får dette for medisinske formål, må du først kontakte legen din for å finne ut om du lider av migrene.