Ipari piercingfájdalom, gyógyulási idő, költség (több mint 75 ötlettel)

Az ipari piercing a legújabb trend a testmódosítás egyik legrégebbi formájában. Bár a név nagyon technikai vagy számszerű piercingre utalhat, az ipari piercing messze nem az átlagember piercingje.

Gyakran emlegetik a rúd piercing, állvány piercing, vagy az építési piercing, ipari piercing bármely két piercing, amelyek egyetlen ékszerhez kapcsolódnak. Az ipari piercing néha kifejezetten a felső fül porcjának perforációjára utal. A piercing egyedi megjelenésű, hiszen szinte úgy néz ki, mintha egy pici állkapocs lenne az évében.

Az ipari piercing egyik legfontosabb megkülönböztetése, hogy nem korlátozódik a felső fül porcaira, és bárhová mehet, ahol két piercinget csatlakoztathat..

Ebben az útmutatóban mindent megtalál, amit az ipari piercingekről tudni kell. A piercing előtti előkészületektől a szakember kiválasztásán át az utógondozásig, és még sok más elérhető itt. Érdekelt? Maradjon, amikor először megnézzük néhány egyedi és ipari piercing ötletet

Ipari piercing ötletek

A közhiedelemmel ellentétben az ipari piercingek kialakítása egyáltalán nem korlátozott, és sokféle kivitelben is szégyent hozhat más típusú piercingekre. Íme több mint tíz különböző stílus az ipari piercingek számára, amelyek lenyűgözőek.

Halál ereklyéi varázsa

Mutasd meg szeretetedet a generáció egyik legjobb szépirodalmi alkotása iránt ezzel a Halál ereklyéi varázslattal a súlyzódon. Az ipari piercingek egyik legújabb formatervezése a lógó varázsa hozzáadása a súlyzóikhoz. Ezek nemcsak elképesztő mennyiségű testreszabást tesznek lehetővé a piercingekhez, de a varázsaik hozzáadásával a piercing általános megjelenése sokkal jobb lesz.

Semmi sem mondja pontosan, hogy „szeretem a Harry Potter franchise -t”, mint a halálos ereklye szimbólum, mint a piercinged. Azon kívül, hogy lenyűgözőnek tűnsz, a piercing nagyszerű jégtörő vagy remek beszélgetésindító lehet, különösen akkor, ha a másik személynek is van felfoghatatlan szerelem Harry Potter iránt.

Egyszerű súlyzó piercing

Semmi sem hasonlítható a klasszikushoz. Legyen szó filmekről, dalokról vagy akár ebben az esetben ékszerekről, semmi sem közelíti meg a kipróbált és igazi klasszikusokat, amelyek kiállják az idő próbáját. A klasszikus ezüst súlyzó a legjobb választás, ha nem tudja eldönteni, milyen ékszert szeretne vásárolni.

Az ezüst súlyzó akkor is nagyszerű, ha teljesen új vagy az ipari piercingeknél, és a biztonságos lehetőséget választja. Soha nem tévedhetsz ezzel az egyszerű súlyzóval; legyen szó hivatalos vagy alkalmi eseményről, az ezüst súlyzó bármilyen eseményre kiváló.

Háromszoros súlyzó piercing

Kicsit extra merésznek érzed magad? Nos, akkor a hármas súlyzó lehet a megfelelő számodra. A háromszoros súlyzó ipari piercing három különböző súlyzó, amelyek párhuzamosan futnak a felső fülcimpán. Ezek a piercingek tökéletes egyensúlyt teremtenek a nőies és a heves között, és általában jobban néznek ki a füled többi piercinge mellett.

Természetesen nem kell egyszerű vagy sima súlyzókhoz mennie, mivel más súlyzókat is kaphat, amelyek mind a kívánt színűek és formájúak. Ezeket az ezüst súlyzókat arany színűre cserélheti, vagy különböző rudakat összekeverve megállapíthatja, hogy melyik néz ki a legjobban. Akár több kedvenc súlyzót is viselhet egyszerre.

Gem Row Industrial Bar Bell

4.

Az egyik legnépszerűbb ékszertípus kétségkívül azok, amelyeken drágakövek vannak. A rubintól a gyémánton át a zafírig, amíg egy ékszerben drágakő van, ez csak sokkal értékesebb. Ezenkívül ezek az ipari súlyzók nem különböznek egymástól, sokféle ékszerválasztékkal.

A Gem Row Industrial Barbell piercing több apró drágakövet tartalmaz egy sorban. Ez a súlyzó hasonlít a súlyzó klasszikus és szabványos ipari piercingjéhez, de díszes drágakövek hozzáadásával még vonzóbbá teszi a piercinget.

Nyíl súlyzó piercing

Nyíl súlyzó piercing

Míg a legtöbb nőies piercinget nem gyakran választják a nyilak, ezek a nyilak különösen Ámor nyilak, amelyek „szerelmi sebeket” okoznak. Függetlenül attól, hogy hiszel -e az amorok meséjében vagy sem, semmi nem veszi el ennek a súlyzónak az eleganciáját és szépségét.

A felső füllebenyt átszúró nyíl hihetetlenül szépnek tűnik, és a legtöbb esetben nem túl divatos. Ez a súlyzó arany színű, de biztosan talál egy más színű és méretű méretet. Ezt a nyilat a többi ipari piercinghez is beszerezheti, például a felső-alsó piercingekhez.

Hárompontos piercing

Hárompontos piercing

Ha hármas ipari piercinget szeretne kapni, akkor a hárompontos piercing lehet az, amit szeretne. Ez a hárompontos piercing kreatívan használja a háromszoros ipari piercinget, különösen, ha a súlyzók nem az Ön számára valók.

A hárompontos piercing az egyik egyedi piercing, amelyet még az ipari piercing szabványok szerint is meg lehet szerezni. Ha szeretne kiemelkedni egy buliban, vagy beszélgetésindítót keres, akkor a hárompontos piercing nem jelent gondot az Ön számára.

Kulcs súlyzó

Vidd a „szívem kulcsa” metaforát teljesen új szintre ezzel a kulcsfontosságú súlyzóval. A kulcsok tartanak és mindig is tartottak, nagyszerű szimbólumok mind a szabadság, mind a bezártság szempontjából. Mutasd meg hatalmas szimbolikus tudásodat ezzel a gyönyörű kulcs súlyzóval.

A súlyzó gyönyörű arany színű, a kulcs egyik sarkában pedig egy apró drágakővel a szívében. A súlyzó többi része kulcsformát ölt, különösen a súlyzó végei.

Hajlított fém

Csavart fém, piercing

Míg egyesek azt gondolhatják, hogy a súlyzók csodálatosak, és felemelik magát a piercinget, mások kellemetlennek tartják őket. Ezért azoknak, akik ipari piercinget szeretnének szerezni, de nem akarnak súlyzókkal foglalkozni, az ékszerek, mint a csavart fém, csak az Ön számára megfelelőek.

A Twisted Metal, amely nem a játékot szúrja, egy ékszer, amely valamilyen módon körbeveszi a felső füllebenyét, és a fülén lévő másik piercinghez csatlakozik, akár egy kígyó. Maga az ékszerek választéka nagyon különbözik a többi piercingetől, és biztosan kiemelkedik az ipari piercinggel rendelkező emberek tömegéből.

A Hello Kitty súlyzó

Tehát valami olyat keres, ami nőies, de aranyos, nem pedig heves. Nos, nyugodtan mondhatjuk, hogy csak egy súlyzó illik ehhez a számlahoz, és ez a Hello Kitty súlyzó. Valljuk be, ez a súlyzó túl aranyos ahhoz, hogy kiszámítsuk, és a rózsaszín gyémántok hozzáadása még vonzóbbá teszi a piercinget.

Mutassa meg szeretetét a világ legaranyosabb és leggazdagabb macskája iránt ezzel a Hello Kitty súlyzóval. Ha szerencséd van, a súlyzó remek beszélgetésindító lehet. A súlyzó is többféle színben kapható, ezért bátran válasszon.

Hajlított szív súlyzó

A hajlított szív súlyzó elképesztő választás az ipari piercinghez, részben csodálatos szív alakjának köszönhetően. A súlyzó normál méretű és jet-fekete színű, így gótikus választás. Ez nem azt jelenti, hogy nincsenek más színek, mivel könnyen találhat különböző színeket ehhez a súlyzóhoz.

Mutasd meg szerelmedet partnerednek vagy barátaidnak ezzel a csodálatos hajlított szívű súlyzóval. A színe és a szív alakja miatt ez a súlyzó nem okoz gondot mindenkinek, aki hűvös és kreatív viseletet szeretne viselni piercingként.

Batman piercing

Batman az egyik legnépszerűbb szuperhős, aki valaha is kegyes volt a popkultúrához. Képregények, tévéműsorok, rajzfilmek, játékok és filmek sokaságát hozta létre, és az egyik legjobb szuperhősnek számít, amit valaha írtak és készítettek. Tehát természetesen van egy piercing, amelyet neki szenteltek.

A Batman rajongók örülnek, hiszen most egy piercinggel is kifejezheti szerelmét az egyik legnagyobb szuperhős iránt. Ez a piercing különösen nagyszerű beszélgetéskezdő azokkal az emberekkel, akik megosztják szerelmét és lelkesedését Batman iránt.

Steam Punk Jewel

A steampunk ékszer egy bonyolult ékszer, amely az egész fülön áthalad. Egy kétpontos ipari piercinggel kezdődik, amely egy nagyobb ékszerhez kapcsolódik, amely a fül két különböző részére ágazik, így remek darab az egész fül számára.

Ha történetesen veterán a piercingben, és több fül van a fülében, akkor biztosan hihetetlenül szépnek találja ezt a piercinget.

Információk az ipari piercingekről

Ha ezek a változatos és egyedi piercing ötletek sikerült felkelteni érdeklődését az ipari piercing iránt, akkor néhány fontos információ az ipari piercingekről. Ez a szakasz tartalmazza a piercing kiválasztását, mi történik a piercing során, mennyit fáj, mennyibe kerül és az utókezelési eljárásokat.

Piercer kiválasztása

Mi lehet a legfontosabb lépés a piercing megszerzése során, a megfelelő piercing megtalálása megtörheti vagy megtörheti az egész élményt? A megfelelő bolt vagy piercing megtalálása sajnos nem olyan egyszerű, mint belépni egy boltba ugyanazon a napon. Széles körű kutatást kell végeznie a helyszínen, ahová megy, és meg kell vizsgálnia az üzlet értékelését és más tapasztalatokat, amelyeket az emberek tapasztaltak ezen a helyen.

Természetesen, ha van olyan barátja, akinek piercingje van, vagy sokat tud róla, akkor megkérdezheti őket arról is, hogy hol szerezték be. De ha mégis úgy dönt, hogy egyedül választja a helyet, akkor néhány dolgot először ellenőriznie kell. Feltétlenül ellenőrizze a cég sterilitását, portfólióját, üzleti engedélyét, tisztaságát és tanúsítványait. Ezenkívül mindenképpen végezzen átfogó háttér -ellenőrzést a boltban.

ipari piercingek

Lásd még:

  • 75+ Medusa piercing ötlet: fájdalom & Gyógyulási idő (& Minden, amit tudnia kell)
  • Nyelv piercing ötletek típusokkal, fájdalom & Gyógyító szakaszok
  • 5 ok a mosolygós piercing beszerzésére [75+ képpel]

Mi történik piercing közben?

Ha ez az első alkalom, hogy piercinget kap, vagy ha nem ment el egy barátjával, hogy megnézze, hogyan kap piercinget, akkor valószínűleg nem tudja, mi történik az eljárás során. Tehát, miután megtalálta a piercinghez megfelelő boltot, a piercer megkezdi az eljárást.

A piercing először azzal mossa meg a kezét, hogy esetleg kesztyűt visel, hogy megvédje magát a kórokozóktól és a vértől. Csak a tűre, ékszerekre és fertőtlenítőszerre lesz szükségük, amelyet a felület tisztítására használnak; az Ön esetében a felső fülcimpát. Ezután elkezdik megjelölni a piercing helyét, és megmutatják neked, ne felejts el időt szakítani a piercing megfelelő helyének kiválasztásakor.

Miután elfogadta az igazítást, elkezdenek lyukakat készíteni a fülébe. Az első lyuk elkészítése után a piercing elkezdi behelyezni az Ön által választott ékszereket. Tehát attól függően, hogy mit választ, egy súlyzót vagy egy három (vagy több) pontos piercinget, ez a folyamat egy kicsit tovább tarthat. A piercing művész megtisztítja a vért, amely minden piercinggel folyni fog. Miután az összes piercing elkészült, a piercer végül hozzáad egy újabb réteg fertőtlenítőszert a füléhez, és útnak indítja.

Mennyire fáj?

Bár a legtöbb ember tetszőleges számot rendel az Ön által érezhető fájdalom mennyiségéhez, nincs valódi módja annak, hogy megmondja valakinek, hogy mekkora fájdalmat érezhet egy bizonyos eljárás során. Mivel a fájdalom nagyon szubjektív, az a személy, aki jobban tolerálja a fájdalmat és rendelkezik tapasztalattal a piercingeknél, sokkal kevesebb fájdalmat érez, mint az, aki gyengén tolerálja a fájdalmat, és soha nem volt a piercing fogadó végén..

Figyelembe kell vennie azt a tényt is, hogy az ipari piercingek több mint egy piercinget tartalmaznak, így attól függően, hogy hány piercinget kap, az érzett fájdalom csak nőni fog. Vannak, akik még inkább lelki gyötrelmet tapasztalnak, mint fizikai fájdalmat, mivel a piercing megszerzésének egyszerű gondolata több mint elég ahhoz, hogy a legtöbb embert elhagyja a peremtől.

Most nagyon normális, hogy az emberek nagyon szorongnak egy piercing előtt, és igen, még azok az emberek is, akik többször kaptak piercinget, fáradtnak érzik magukat a piercing miatt; ez nagyon normális. Másrészt elkerülheti ezt az aggódó érzést, ha boldog gondolatokat gondol, vagy elgondolkodik azon, hogy milyen jól fog kinézni az ékszer a piercing után, mivel egy halálosan éles tű hamarosan áthatol a fülén.

Érthető módon nagyon ijesztő élmény, de nem olyan ijesztő, mint gondolná. Mire fájdalmat érez, az első piercing már befejeződött, és a piercing a második piercingre lép. Tehát minden más mellett legalább nem tart sokáig. Attól függően, hogy milyen piercingeket kell készítenie, az egész eljárás legfeljebb tíz percig tarthat.

Sajnos azonban a fájdalom nem szűnik meg a piercingek után, és egy perces fájdalom néhány napig fennmarad. El kell viselnie a piercinggel járó fájdalmat, mivel még jeget sem használhat a piercingekre, mert fennáll a fertőzésveszély.

Mennyibe kerül?

Mindezek mellett a költségek néha a termék vagy szolgáltatás meghatározó jellemzői, amelyek elterelik a legtöbb embert, és az ipari piercing sem különbözik egymástól. Még akkor is, ha a legtöbb ember hajlandó átvészelni a piercing megszerzésének fájdalmát és a küzdelmet a megfelelő ékszerek megtalálásáért, a piercing ára lehet az egyetlen oka annak, hogy az emberek nem kapnak piercinget.

Mivel a piercing költségei olyan hatalmas szerepet játszanak a játékban, kissé felháborító, hogy a piercingeknek nincs meghatározott ára. Attól függően, hogy hol él, a piercing tapasztalatai és maga a bolt mérete határozza meg, mennyit fog fizetni a piercingért. Az ára hozzávetőleges becslése 30 és 90 USD között van, a fenti tényezőktől függően.

Tehát ha egy város kis boltjába menne piercingért, akkor valószínűleg valamivel kevesebbet vagy többet kell fizetnie, mint 30 dollárt egy piercingért, míg körülbelül 90 dollárt kell fizetnie egy piercingért egy városban. sokkal nagyobb és sokkal híresebb üzlet. Ez most nem azt jelenti, hogy a plusz ár indokolatlan, mivel a városban lévő üzletnek sokkal több tapasztalata lesz a piercinggel, és jobb eszközei is lehetnek, mint a városok kisebb boltjainak..

Utógondozás

Miután megszerezte a piercinget, itt az ideje, hogy hagyja gyógyulni a sebét. Bármely piercing utógondozása talán a piercing legfontosabb része, csak maga a piercing után. Az utókezelés egyik első és legjobb tippje a sebek áztatása tengeri sóoldatban.

Még a piercingje is azt javasolja, hogy áztassa a piercingeit tengeri sóoldatban naponta kétszer néhány hétig. A tengeri só oldat kettős szerepet játszik abban, hogy segítse a piercing gyógyulását és csökkentse a fertőzés kockázatát. A tengeri só oldat segít a baktériumok számának csökkentésében is, amelyek már a piercing helyén felhalmozódtak, így mindenütt nagyszerű módja a piercing gyógyulásának..

A fül tisztítása előtt mindenképpen mosson kezet, mert a mosatlan kéz nagyon súlyos fertőzésekhez vezethet. Ha véletlenül bármilyen hajápolási terméket használ, mindenképpen tartsa távol a fülétől, mivel ez nagymértékben megfordíthatja a gyógyulási folyamatot, és visszatérhet az első helyre.

Sőt, ha már hallott arról, hogy az ipari piercinghez jutó emberek többsége fertőzést kap, akkor van némi igazság. Ha azonban gondosan ápolja piercingeit, és feltétlenül tegye ki őket sós víznek, akkor nem kell tartania a fertőzésektől.

GYIK

1. Mennyi idő alatt gyógyul meg az ipari piercing?

Az ipari piercingek gyógyulási ideje személyenként nagyon eltérő lehet. Ha nem meggondolatlan az utógondozási eljárásokkal, és vigyáz a piercingre, akkor egy hónap alatt meggyógyulhat. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb embernél a gyógyulás akár három hónapot is igénybe vehet, ezért legalább négy hónapra kell becsülnie a fejét, miközben beszúrja a piercinget.

2. Szerezzek -e piercinget mindkét fülben egyszerre?

Nem, nem szabad. Az ipari piercing sok odafigyelést és odafigyelést igényel, és egyetlen ipari piercing nagy felelősségérzetet okozhat. A fő felelősségen kívül a kettős piercing nagyon kényelmetlenné teheti az alvást. Ha csak egy van, akkor legalább egynél több lehetősége van arra, hogyan szeretne aludni, de a dupla esetében nincs más választása, mint egyenesen aludni anélkül, hogy fájna a füle.

3. Mennyi ideig tart az eljárás?

A legrosszabb esetekben az eljárás nem tart és nem tart tovább 15-20 percnél. Ha szakemberrel dolgozik, az eljárás legfeljebb 10 percig tarthat.

4. Egy ipari piercing költsége

Az ipari piercing költsége 30 és 90 dollár között mozog, attól függően, hogy hol kapja a boltot, milyen piercinget ad Önnek, és hány piercinget szeretne kapni.

5. Hogyan csökkenthető az ipari piercing duzzanata

A teafaolaj vagy a kókuszolaj használata a törlőkendőre hihetetlenül hatékonynak bizonyult a gyulladás csökkentésében. Ne használjon jégkockát, mert fertőzéshez vezethet.

6. Mikor változtathatom meg az ipari piercingemet?

Amint az ipari piercing megfelelően meggyógyul, azonnal megváltoztathatja a piercinget egy másik súlyzóra vagy ékszerre. De az biztos, kérdezze meg a piercinget, hogy mikor a legjobb alkalom a piercing cseréjére.

ipari piercingek

ipari piercingek

ipari piercingek