Industriell piercing smerte, helbredelsestid, kostnad (med 75+ ideer)

Industrielle piercinger er den nyeste trenden i det som muligens er en av de eldste formene for kroppsmodifisering. Selv om navnet kan tyde på en veldig teknisk eller perifert piercing, er industriell piercing langt fra den gjennomsnittlige personens piercing.

Industrielle piercinger, ofte referert til som stangpiercing, stillaspiercing eller konstruksjonspiercing, er to piercinger forbundet med et enkelt smykke. Industrielle piercinger refererer noen ganger spesifikt til perforering av øvre ørebrusk. Piercing er unikt i sitt utseende, da det nesten ser ut som om du har en liten hake-up bar på året ditt.

En av de viktigste forskjellene på industriell piercing er at den ikke er begrenset til brusk i øvre øre og kan gå hvor som helst hvor du kan koble to piercinger.

I denne guiden finner du alt du trenger å vite om industrielle piercinger. Fra forberedelser før piercinger til valg av profesjonell til etterbehandling, og mye mer er tilgjengelig her. Interessert? Vel, hold fast når vi først ser på noen unike og industrielle piercingideer

Industrielle piercing ideer

I motsetning til hva mange tror, ​​er industrielle piercinger overhodet ikke begrenset i utformingen, og faktumet har et stort utvalg av design som kan gjøre andre typer piercinger til skamme. Her er over ti forskjellige stiler for dine industrielle piercinger som er fantastiske.

Deathly Hallows sjarm

Vis din kjærlighet til et av de beste skjønnlitterære verkene i denne generasjonen, med denne sjarmen Deathly Hallows på vektstangen din. En av de nyeste designene med industrielle piercinger er tilsetningen av hengende sjarm til vektstangene. Disse gir ikke bare en fantastisk mengde tilpasning til piercingene dine, men tillegg av sjarmene får den generelle piercing til å se mye bedre ut.

Ingenting sier helt “jeg elsker Harry Potter -serien” som symbolet på dødsfallet som din piercing. Annet enn å få deg til å se fantastisk ut, kan piercing gjøre en flott isbryter eller en god samtalestarter, spesielt hvis den andre personen også har en ufattelig kjærlighet til Harry Potter.

Enkel vektstangpiercing

Ingenting kan sammenlignes med en klassiker. Enten det er filmer, sanger eller til og med i dette tilfellet smykker, ingenting er i nærheten av de velprøvde klassikerne som har stått tidstesten. Den klassiske sølvstangen er det beste valget å velge når du ikke kan bestemme deg for hvilke smykker du skal kjøpe.

Sølvstangen er også flott hvis du er helt ny på industrielle piercinger og ønsker å ta det trygge alternativet. Du kan aldri gå galt med denne enkle vektstangen; enten det er for en formell eller uformell begivenhet, er sølvstangen perfekt for ethvert arrangement.

Triple Barbell Piercing

Føler du deg litt ekstra vågal? Vel, da kan Triple -vektstangen være noe for deg. Den trippel vektstangindustrielle piercing er tre forskjellige vektstenger som løper parallelt med hverandre på den øvre øreflippen. Disse piercingene finner den perfekte balansen mellom feminin og hard, og de har en tendens til å se bedre ut med de andre piercingene på øret.

Selvfølgelig trenger du ikke gå til for enkle eller vanlige vektstang, da du også kan få andre vektstenger som har både fargen og formen du vil ha. Du kan erstatte disse sølvstangene med gylne, eller blande og matche forskjellige stenger for å se hvilken som ser best ut. Du kan til og med bære mer enn en av favorittstangene dine samtidig.

Gem Row Industrial Bar Bell

4.

En av de mest populære smykketyper er uten tvil de med edelstener på. Fra rubiner til diamanter, til safirer, så lenge et smykke har en edelsten i seg, er det mye mer verdifullt. Dessuten er disse industrielle vektstangene ikke annerledes, med sitt enorme utvalg av smykker.

Gem Row Industrial Barbell piercing har flere små edelstener på den i en enkelt rad. Denne vektstangen ligner den klassiske og standard industrielle piercing av en vektstang, men med tillegg av flotte edelstener for å få piercing til å se enda mer tiltalende ut.

Arrow Barbell Piercing

Arrow Barbell Piercing

Selv om piler ikke ofte er valget for de fleste feminine piercinger, er disse pilene spesielt Amor -piler, som påfører “kjærlighetssår”. Uansett om du tror på cupids fabel eller ikke, tar ingenting fra elegansen og skjønnheten til denne vektstangen.

Med pilen som piercerer den øvre øreflippen, ser den utrolig vakker ut og er ikke så fancy for de fleste anledninger. Denne vektstangen er i gull, men du kan sikkert finne en med en annen farge og en annen størrelse. Du kan også få denne pilen for dine andre industrielle piercinger, for eksempel piercing øverst og nederst.

Trepunktspiercing

Trepunktspiercing

Hvis du ønsker å få en trippel industriell piercing, kan det hende du finner ut at trepunkts piercing er det du vil ha. Denne trepunkts piercing gjør kreativ bruk av din trippel industrielle piercing, spesielt hvis vektstang ikke er noe for deg.

Trepunktspiercing er en av de unike piercinger å få, selv etter industrielle piercingstandarder. Hvis du ønsker å skille deg ut på en fest, eller leter etter en samtalestarter, er trepunkts piercing en no brainer for deg.

Key Barbell

Ta metaforen “nøkkelen til mitt hjerte” til et helt nytt nivå med denne Key Barbell. Nøkler holder og har alltid holdt, flott symbolsk for både frihet og innesperring. Vis frem din enorme symbolske kunnskap med denne vakre nøkkelstangen.

Stangen kommer i en vakker gylden farge, sammen med en liten edelsten i hjertet i det ene hjørnet av nøkkelen. Resten av vektstangen tar form av en nøkkel, spesielt endene på vektstangen.

Twisted Metal

Twisted Metal, piercing

Selv om noen synes at vektstangene er fantastiske og hever selve piercingen, synes andre at de er til sjenanse. Derfor, for de av dere som ønsker å få en industriell piercing, men ikke vil måtte forholde seg til vektstang, så er smykkene som det vridde metallet akkurat noe for deg.

The Twisted Metal, piercing not the game, er et smykke som på en måte vikles rundt den øvre øreflippen og kobles til den andre piercing på øret, omtrent som en slange. Valget av smykker i seg selv er veldig forskjellig fra andre typer piercinger og vil garantert få deg til å skille deg ut i en mengde mennesker med industrielle piercinger.

Hello Kitty -vektstangen

Så, du leter etter noe som er feminint, men søtt i stedet for hardt. Vel, det er trygt å si at bare en vektstang passer til regningen, og det er denne Hello Kitty Barbell. La oss innse det, denne vektstangen er altfor søt til å telle ut, og tillegg av rosa diamanter har en tendens til å gjøre piercing enda mer tiltalende.

Vis din kjærlighet til den søteste og rikeste tilsynelatende katten i verden med denne Hello Kitty -vektstangen. Hvis du er heldig, kan vektstangen gi en flott samtalestarter. Stangen kommer også i en rekke forskjellige farger, så ta gjerne ditt valg.

Bent Heart Barbell

Den bøyd hjertestang er et fantastisk valg for din industrielle piercing, delvis takket være den fantastiske hjerteformen. Stangen kommer i en vanlig størrelse og jet-svart farge, noe som gjør det til et ganske gotisk valg. Det er ikke å si at det ikke er andre farger, da du enkelt kan finne forskjellige farger for denne vektstangen.

Vis kjærligheten din til din partner eller venner med denne fantastiske bøyd hjertestang. Fargen og formen på hjertet gjør denne vektstangen til en no brainer for alle som ønsker å være kule og kreative å ha på seg som piercing.

Batman Piercing

Batman er en av de mest populære superheltene noensinne som har elsket popkulturen. Han har en mengde tegneserier, TV -serier, tegneserier, spill og filmer og står som en av de beste superheltene som noen gang er skrevet og noen gang laget. Så selvfølgelig er det en piercing dedikert til ham.

Batman -fans gleder seg, og du kan nå uttrykke din kjærlighet til en av de største superheltene noensinne med en piercing også. Denne piercing er spesielt en flott samtalestarter med folk som deler din kjærlighet og entusiasme for Batman.

Steam Punk Jewel

Steampunk -juvelen er et komplisert smykke som går gjennom hele øret. Det starter med en to-punkts industriell piercing som kobles til en større juvel, som forgrener seg til to forskjellige deler av øret, noe som gjør det til et flott stykke for hele øret.

Hvis du tilfeldigvis er en veteran innen piercing og tilfeldigvis har mer enn en i øret, vil du sikkert synes denne piercing er utrolig vakker.

Informasjon om industrielle piercinger

Hvis disse mangfoldige og unike piercingideene har klart å vekke din interesse for industrielle piercinger, er det viktig informasjon om industrielle piercinger. Denne delen vil inkludere valg av en piercer, hva som skjer under en piercing, hvor mye det gjør vondt, hvor mye koster det og prosedyrer for etterbehandling.

Velge en Piercer

Hva er muligens det viktigste trinnet under reisen din for å få en piercing, finne den rette piercer kan gjøre eller ødelegge hele opplevelsen din? Det er dessverre ikke like lett å finne riktig butikk eller piercer som å gå inn i en butikk for samme dag som piercing. Du må gjøre grundig forskning på stedet du skal til, og du må se på anmeldelser av butikken og andre erfaringer som folk har hatt på dette stedet.

Selvfølgelig, hvis du har en venn som har piercing, eller vet mye om det, kan du også spørre dem om hvor de fikk det. Men hvis du fortsatt bestemmer deg for å velge stedet på egen hånd, er det noen få ting du må sjekke først. Sørg for å sjekke selskapets sterilitet, portefølje, forretningslisens, renslighet og sertifiseringer. Sørg også for å gjøre en omfattende bakgrunnssjekk i butikken.

industrielle piercinger

Se også:

  • 75+ Medusa Piercing Ideas: Pain & Healing Time (& Alt du trenger å vite)
  • Tungepiercing ideer med typer, smerter & Helbredende stadier
  • 5 grunner til å få en Smiley Piercing [med 75+ bilder]

Hva skjer under en piercing

Hvis dette er første gang du får en piercing, eller du ikke gikk med en venn for å se dem få en piercing, så vet du sannsynligvis ikke hva som skjer under prosedyren. Så når du finner den riktige butikken for piercing, vil piercer starte prosedyren.

Piercer vil starte med å vaske hendene og eventuelt bruke hansker for å beskytte seg mot bakterier og blod. De trenger bare nålen, smykkene og et desinfeksjonsmiddel som de vil bruke til å rengjøre overflaten; i ditt tilfelle, den øvre øreflippen. Deretter begynner de å markere plasseringen av piercing og viser dem til deg, husk å ta deg god tid når du velger riktig sted for piercing.

Når du godtar justeringen, begynner de å lage hull i øret. Etter å ha laget det første hullet, vil piercer begynne å sette inn smykkene du ønsker. Så avhengig av hva du velger, en vektstang eller en piercing med tre (eller flere) punkter, kan denne prosessen ta litt lengre tid. Piercingartisten vil rense blodet som strømmer med hver piercing. Når alle piercinger er fullført, vil piercer til slutt legge et nytt desinfeksjonsmiddel til øret og sende deg på vei.

Hvor mye gjør det vondt?

Mens de fleste vil tildele et vilkårlig tall til mengden smerte du kan føle, er det ingen reell måte å fortelle noen hvor mye smerte de kan oppleve under en bestemt prosedyre. Siden smerte er veldig subjektivt, vil en person med en høyere toleranse for smerte og har erfaring med piercinger føle mye mindre smerte enn noen som har en lav toleranse for smerte og aldri har vært i mottaksenden av en piercing.

Du bør også vurdere det faktum at industrielle piercinger har mer enn en enkelt piercing, så avhengig av hvor mange piercinger du får, vil smerten du føler bare øke. Noen mennesker kan til og med oppleve mer psykisk smerte enn fysiske smerter, ettersom den enkle tanken på å få en piercing er mer enn nok til å sende de fleste ut av kanten.

Nå er det veldig normalt at folk føler seg veldig engstelige før en piercing, og ja, selv folk som har fått en piercing flere ganger, vil føle seg slitne over piercing; det er veldig normalt. På den annen side kan du unngå denne engstelige følelsen ved å tenke glade tanker eller tenke på hvor godt smykkene vil se ut etter piercing, da en dødelig skarp nål er i ferd med å trenge gjennom øret.

Det er forståelig nok en veldig skummel opplevelse, men ikke så skummel som du kanskje tror. Når du begynner å føle smerte, er den første piercing allerede fullført, og pierceren din beveger seg inn på den andre piercing. Så blant alt annet tar det i hvert fall ikke veldig lang tid. Avhengig av piercinger du må gjøre, kan hele prosedyren vare maksimalt ti minutter.

Imidlertid slutter dessverre ikke smerten etter piercinger, og et minutt vil vare i noen dager. Du må bære sårheten som følger med piercing, ettersom du ikke engang kan bruke is på piercinger fordi de risikerer infeksjoner.

Hvor mye koster det?

Blant annet er kostnaden noen ganger den viktigste egenskapen til et produkt eller en tjeneste som vender de fleste bort, og Industrial Piercing er ikke annerledes. Selv om de fleste er villige til å gå gjennom smerten ved å få en piercing og kampen for å finne de riktige smykkene for deg, kan prisen på en piercing være den eneste grunnen til at folk ikke får en piercing.

Med prisen på piercing spiller en så stor rolle i, er det litt irriterende at det ikke er noen fast pris på piercinger. Avhengig av hvor du bor, piercerens opplevelse og størrelsen på selve butikken, avgjør alt hvor mye du vil betale for piercing. Et grovt estimat for prisen din er mellom $ 30 og $ 90, avhengig av faktorene ovenfor.

Så hvis du skulle gå til en liten butikk i en by for en piercing, ville du sannsynligvis måtte betale litt mindre eller litt mer enn $ 30 for en piercing, mens du måtte betale rundt $ 90 for en piercing i en by i en by mye større og mye mer kjent butikk. Nå er det ikke å si at ekstraprisen er uberettiget, ettersom butikken i byen vil ha mye mer erfaring med piercing og kanskje ha bedre verktøy enn den mindre butikken i byene.

Etterbehandling

Når du har fått piercing, er det på tide å la såret gro. Etterbehandling for enhver piercing er muligens den viktigste delen av en piercing, bare etter selve piercing. Et av de første og beste tipsene for etterbehandling er å dynke sårene i en havsaltløsning.

Selv din piercer vil foreslå at du bløter piercingene dine i havsaltløsning to ganger om dagen i noen uker. Havsaltløsningen spiller en dobbel rolle i både å hjelpe din piercing å helbrede og redusere risikoen for infeksjon. Havsaltløsningen hjelper også med å redusere bakteriene som allerede har bygget seg opp på stedet for piercing, noe som gjør det til en allsidig måte å la piercing helbrede.

Sørg for å vaske hendene før du rengjør ørene, da uvaskede hender kan føre til svært alvorlige infeksjoner. Hvis du tilfeldigvis bruker noen hårprodukter, må du holde dem borte fra øret, da det i stor grad kan reversere helbredelsesprosessen og bringe deg tilbake til rute ett.

Dessuten, hvis du har hørt at de fleste som får en industriell piercing får infeksjoner, er det en sannhet i det. Men hvis du holder godt vare på piercinger og sørger for å utsette dem for saltvann, trenger du ikke å bekymre deg for infeksjoner.

Vanlige spørsmål

1. Hvor lang tid tar det før den industrielle piercingen blir frisk?

Legetiden for industrielle piercinger kan variere mye fra person til person. Hvis du ikke er hensynsløs med dine etterbehandlingsprosedyrer og tar deg av piercing, kan du bli frisk på bare en måned. Når det er sagt, kan det ta opp til tre måneder å helbrede for de fleste, så du bør ha et estimat på minst fire måneder i tankene mens du får piercing.

2. Skal jeg få piercinger i begge ørene samtidig?

Nei, det skal du ikke. Industrielle piercinger krever mye omsorg og oppmerksomhet, og en enkelt industriell piercing kan få deg til å føle deg som et stort ansvar. Annet enn det store ansvaret, kan doble piercinger gjøre søvn svært ubehagelig. Med bare én har du i det minste mer enn ett alternativ for hvordan du vil sove, men med dobbel har du ikke annet valg enn å sove rett uten å gjøre øret vondt.

3. Hvor lang er prosedyren?

Prosedyren tar og bør ikke ta mer enn 15 til 20 minutter i verste fall. Når du arbeider med en profesjonell, kan prosedyren maksimalt ta 10 minutter.

4. Kostnad for en industriell piercing

Prisen for industriell piercing varierer fra $ 30 til $ 90, avhengig av butikken du får den fra, piercer som gir den til deg, og hvor mange piercinger du vil få.

5. Hvordan redusere industriell piercing hevelse

Bruk av tea tree olje eller kokosolje på vattpinne har vist seg å være utrolig effektivt for å redusere betennelse. Ikke bruk isbiter, da de kan føre til infeksjoner.

6. Når kan jeg endre min industrielle piercing?

Så snart din industrielle piercing heler skikkelig, kan du umiddelbart bytte piercing til en annen vektstang eller valg av smykker. Men for å være sikker, spør pierceren din når den beste tiden for deg å bytte piercing er.

industrielle piercinger

industrielle piercinger

industrielle piercinger