Daith Piercing: Minden, amit tudnia kell! (Képekkel együtt)

A piercing trend. Még akkor is, ha nem megy túlzásba vele, és át nem szúrja a köldökét, biztos, hogy elkapja a többfülű piercing szalagot. És jogosan, ez olyan divatmegállapítás, mint senki más.

A piercing már jó ideje létezik, tól törzsi szokások a modern divathoz nyilatkozatait, ismertté tette jelenlétét. Annak ellenére, hogy ilyen sokáig létezik, vannak bizonyos szempontok és típusú piercingek, amelyek nem kaptak nagy népszerűséget. Azonban a bástya piercing és a daith piercing hullámokat vert a migrén megelőző gyógyszereként. Arra vonatkozóan, hogy ez az állítás mennyire igaz, nincs tudományos bizonyíték a migrénmegelőzés ezen módszerének alátámasztására. Az ilyen típusú piercingek varázslatos gyógyításában biztosan van néhány hívő.

Ahogy a piercing egyre népszerűbbé válik, a hit piercingnek vannak bizonyos aspektusai, amelyeket tudnia kell, mielőtt megcsinálja. Ennek a cikknek a célja, hogy kiemelje a daith piercing megszerzéséhez szükséges információkat.daith-piercing

Mi az a Daith piercing??

Ez a szúrás rímel a hitre, de általában doth -nak nevezik. Ez a perforáció, amely áthalad a spirál héján, amely a fül legbelső kartageredője. Ezt a piercinget általában szakértők végzik, mert meglehetősen trükkös, különösen, ha figyelembe vesszük a piercing helyét.  . Fakir Mustafa Play Body magazinja volt az első, aki ezt az árazást a figyelem középpontjába állította más testmódosításokkal, például Apadydoe -val és dermális lyukasztással.

Erik Dakota kezdetben felfedezte a helyes módszert a piercing elvégzésére. Ez egy speciális technika és egy speciális tű segítségével történik. A New York -i Állami Egyetem közelmúltban megjelent cikke felkeltette az érdeklődést e piercing gyógyászati ​​tulajdonságai iránt.

Néhány történelmi tény Daith Piercing -ről

A Daith piercing már régóta része a hagyományoknak, vallási megerősítéseknek és önkifejezésnek. A piercinget emberek már 5000 éve gyakorolják, számos okból, amelyek közül az egyik a gyógyító tulajdonsága. Őseink régóta gyakorolják az akupunktúrás gyógyítást.

Az akupunktúra először a kőkorszakban vált gyakorlattá, és onnantól kezdve nagy teret tett a gyógyítás és az orvostudomány világában. Dr. Paul Nogier a modern aurikuloterápia atyjaként is emlegette ezt az 50 -es évek elején. Kutatásait korlátozta a modern mérőeszközök hiánya, de arra a következtetésre jutott, hogy a füleknek különböző stimulációs pontjaik vannak, amelyek manipulálhatók a test más részeire. Ez a következtetés hangsúlyozza az akupunktúra és az auriculoterápia alapelveit, amelyek a piercinget használják a test reflexpontjainak stimulálására.

Dr. Paul biztos volt benne, hogy a modern mérési módok képesek meghatározni, hogy a fül bizonyos pontjain történő ingerlés mennyire képes reflexet generálni a többi kapcsolódó részen. Annak ellenére, hogy a modern orvostudomány nem támasztja alá az ezekhez a terápiákhoz kapcsolódó legtöbb állítást, természetesen nem utasíthatja el azt a feltevést, hogy ezek a technikák működhetnek.

Úgy gondolják, hogy a piercing befolyásolja a test energiaáramlását. A fül bizonyos részének átszúrása valóban javíthatja azokat a fájdalmas állapotokat, amelyekben más testrészek szenvednek. Ez befolyásolja a test belső funkcióit is. A fülek a legtöbb nyomáspontból állnak, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a fájdalomhoz az egész testben.

A megelőző és alternatív gyógyászat, például az akupunktúra és az auriculoterápia világában a füleket olyan mikrorendszernek tekintik, amely tartalmazza a test összes nyomáspontját.

daith-piercing

A Daith piercing rövid áttekintése

Ha szereti díszíteni a fülét finom ékszerekkel, amelyek az önkifejezés egy formája, akkor ez megéri e piercing esztétikai vonzerejét.

Daith piercing végezzük a vastag része a porc a fülben csak a tragus felett ennek a piercingnek a helye minden bizonnyal meglehetősen drámainak tűnik, de ha helyesen történik, a fájdalom minimális.

A daith piercing valamivel több figyelmet igényel, mint társai, mivel ez egy nagyobb seb. A gyógyulási idő és az ápolási folyamat is kissé bonyolultabb, mint a többi piercing, mivel a porc vékonyabb részein keresztül történik, és ez egy sokkal vastagabb részen keresztül történik.

Az alapápolás mellett a daith piercing néhány extra lépést igényel, hogy tiszta és fertőzésmentes maradjon. A piercing meghatározza a fülbevaló anyagát és méretét, amelyet ebben a piercingben fog viselni. A Daith piercingek általában 4-6 hétig tartanak, amíg teljesen meggyógyulnak, de ők is a legkiszolgáltatottabbak a piercingek között, így a gyógyulási folyamatban kudarcokra lehet számítani.

A piercing által adott utókezelési utasításokat ugyanúgy kell követni, mint a vallást, mivel még a legapróbb elhanyagolás is tartós elfajulást okozhat a fül szerkezetében. A legfontosabb utasítás az ékszerek mérete és anyaga, minden porcméret eltérő, és ha egy bizonyos típusú ékszert szakértői tanács nélkül választ, az károsíthatja a porcokat..

Lásd még: Torony piercing: fájdalom, ár & Utógondozási tippek (55 példával)

daith-piercing-képek  

Amit a Daith piercingekről tudni kell

Az alapvető ismeretek mindig segítenek, mielőtt beleülsz a piercing ülésbe. Ez felkészíti Önt az eljárásra, és arra, amire számítania kell, amikor meglátogat egy klinikát. Az alábbi információk segítenek jobb képet kapni a daith piercingről

1. Mire számíthatsz a Daith piercing során??

Miután a piercing elmagyarázta, mit jelent a daith piercing, elkezdi az eljárást néhány kesztyű felvételével. Ha hosszú haja van, vagy tudja, hogy a haja megérinti azt a területet, amelyet átszúrni kell, előzetesen távolítsa el az útból.

Ezután alaposan megtisztítja a területet antiszeptikus oldattal vagy párnával. Ez segít tisztázni a sebeket megfertőző „felszíni csírák” lehetőségeit. A tisztítást követően megméri a fülét, és megjelöli azt a pontos területet, amelyet átszúrni kell. Ez rendkívül fontos a daith és a bástya piercingek esetében, mivel egy apró hiba hosszú távon hatással lehet a fül szerkezetére.

Ennek a piercingnek a helyét bonyolult elérni, ezért a legtöbb piercing azt kéri, hogy feküdjön le és forduljon el tőlük a piercing elvégzése közben. Ez egy kicsit több teret biztosít számukra a munkához. Mindazonáltal nagyon valószínű, hogy a kiválasztott piercing szakértő, és inkább az eljárást hajtja végre ülve.

Az eljárást üreges tűvel kell elvégezni, és néhány szorítót is használhatnak. A piercing után a szakember megtisztítja a vért, amely a folyamat során felhalmozódott a fülében. Ez a folyamat minden bizonnyal tovább tart, mint a normál lebeny piercing, mivel ez a terület hajtogatott és bonyolult a lyukasztáshoz.

Ne feledje, hogy jelentős erőt fognak igénybe venni, mivel a porc vastagabb, és a tű átjutása meglehetősen nehéz. A terület sikeres átszúrása után illeszkednek a piercinghez tökéletes ékszerekhez. Ezután felírnak minden olyan terméket, amely szükséges a seb tisztán tartásához és a gyógyulás elősegítéséhez. Ezenkívül kap egy útmutatást az általános szabályokról, amelyeket be kell tartani a gyógyulás ideje alatt.

2. Mennyire fájdalmas?

Ez az eljárás sem gyors vagy fájdalommentes. Ez időigényes eljárás, mivel a tű átjutása a kemény porcokon meglehetősen nehéz, és ezt a legnagyobb körültekintéssel kell elvégezni. Több fájdalmat fog tapasztalni a lebenyen végzett más piercingekhez képest. A Daith piercingeket minden bizonnyal az egyik legfájdalmasabb eljárás közé sorolják azok az emberek, akik rendszeres testmódosításokat kapnak, de megéri a fájdalmat. Ez minden bizonnyal szemet gyönyörködtető esztétikai vonzerővel bír, és nem fogja megbánni, különösen, ha némi migrénes enyhülést szeretne elérni ezzel az eljárással.

3. fter Eljárás Fájdalom

Az eljárás befejezése után az, hogy mennyi fájdalmat érez, attól függ, hogy milyen jól ápolja a sebet és hogyan viseli a fájdalmat. Néhány személy számára az eljárás következményei sokkal fájdalmasabbak, mint a tényleges piercing, és néhányan csak enyhe fájdalmat érezhetnek a háttérben. Az elfoglaltság és az elme elfoglaltsága minden bizonnyal segít.daith-piercing-fájdalom

4. A Költség

A Daith piercing viszonylag költséges. Ezeket a piercingeket általában csak szakértők kezelik, és több időt és szakértelmet igényelnek. Egyetlen oldal ára 50 és 100 dollár között lesz, néhány tényező befolyásolja a piercing árát – a leendő piercing szakértelme, a szolgáltatásuk iránti kereslet nagysága, valamint a klinika vagy a szalon helye. Az ár függ a piercinghez kiválasztott ékszertől is. Javasoljuk, hogy minőségi ékszereket válasszon, mivel ez hosszú távon előnyös lesz, és nem befolyásolja hátrányosan a sebet.

5. Az eljárás előkészítése

Ha a piercing beszerzése szorongást okoz, akkor ütemezze át a találkozót, ahelyett, hogy folyékony barátjától, azaz az alkoholtól kérne segítséget. A piercinge nem hajtja végre az eljárást, ha még enyhén is befolyása alatt áll. Ez etikai döntés lehet a piercinge nevében, vagy a törvény tilthatja őket.

Mindig távolítsa el a haját az útból, és próbálja meg alaposan megmosni a fülét, mielőtt beavatkozik. Ne felejtse el enni néhány órával az eljárás előtt; ne menjen be üres gyomorral. Hidratálás is szükséges, mielőtt belép a klinikára.daith-piercing

6. Utógondozás

A sebet vallásosan napi kétszer meleg tengeri sós vízzel kell megtisztítania. Ez a megoldás könnyen elkészíthető 1 csésze víz, néhány tengeri só és egy kanál használatával. A sót erőteljesen keverjük össze a vízben, amíg fel nem oldódik, és öntsük egy spray -palackba, mert könnyebben használható. Használjon tiszta q-tip vagy vattapamacsot a szúrt terület tisztításához. Tartsa a területet telítettnek legalább öt percig, mielőtt eltávolítja a pamutpárnát. A meleg víz elősegíti az átszúrt területen felhalmozódó folyadék elvezetését. Ezt a folyamatot tartsa legalább 3-6 hétig, még a seb teljes gyógyulása után is.

Ezenkívül ajánlást is kérhet a piercingjétől a seb utókezelésére használható termékekkel kapcsolatban. Számos spray áll rendelkezésre, amelyek természetes összetevőkből készülnek. Olyan kenőcsöket is találhat, amelyek a sebet lefedik és fertőzésmentesen tartják a gyógyulási folyamat során.

7. Alvás az ellenkező oldalon

Ez szinte minden piercingre vonatkozik. Ne gyakoroljon nyomást a frissen áttört sebre. A gyógyulási időszak alatt különös gonddal kell eljárnia alvás közben, a következő 3-6 hétben, vagy amíg a seb teljesen be nem gyógyul, mindig a piercing másik oldalán aludjon. Ellenálljon a késztetésnek, hogy megkarcolja vagy akár megérintse a sebét, mivel ez fogékonnyá teszi a baktériumokat és a fertőzéseket. Ne dörzsölje vagy szárítsa erővel a haját az első hetekben, és biztosan nem akarja irritálni a területet.

8. Jogszabályok

A személyi igazolványt a piercing szigorúan megköveteli, korától függetlenül. A kiskorúak számára szükséges, hogy valamelyik szülőjük vagy regisztrált gyámjuk meglátogassa velük a szalonot. Személyazonosító igazolás nélkül nem kaphat piercinget a test bármely részéről.

9. Kezdeti ékszerei eltérőek lehetnek

Valószínűleg úgy képzelted el magad, hogy egy bizonyos hurkot viselsz, miközben beszúrod a piercinget. De lehet, hogy nem alkalmas a fül anatómiájára. Tartsa nyitva a lehetőségeit.

10. Csak tűvel végezhető

Ehhez az eljáráshoz speciális tűt használnak. Nincs esély arra, hogy a piercinge ezt a piercinget a többi eljáráshoz használt hagyományos tű segítségével végezze el.

Lényeg

Az eljáráshoz megfelelő szakember kiválasztása elengedhetetlen a tökéletes daith piercing megszerzéséhez.